Header

​Äntligen fick jag beställt denna contour paletten från Sleek! Jag har kollat på en väldigt länge för färgerna är perfekta! Jag vill ju ha en matt bronzer och en glittrig och väldigt ljus hightlighter så denna paletten är helt perfekt för mig.

Kostar 119 kr påCraycray.se :) 

Likes

Comments

Hej!
Idag vakna jag jätte tidigt runt 7 tiden...jag är P jävla förkyld och mår så jävla dåligt! Så mamma köpte Netflix nu så jag kan kolla på film och serier för bara 99 kr i månaden. De e så bra eftersom alla online sidor knappt funkar längre..nu ska jag bara vila och kolla på Oitnb!

Likes

Comments

INGEN ska behöva dö ute på havet! Alla har rätt till trygghet! Jag blir så ledsen av att läsa och se bilder av vad som händer runt om i världen. Nu är så så många människor på flykt, båtflyktingar. Hjälp dom! Donera pengar!

Klicka HÄR eller på bilden för att komma till UNHCR för att sedan donera pengar!

Likes

Comments

Hej! Ja de var ett tag sen men det har bara varit mycket i mitt liv nu det senaste. Stora ångest problem och haft ångest attacker vilket har varit sjukt läskigt. Hyperventilerar, svårt att andas och nästan svimmat pågrund av ångesten. Nu känns det som att jag är tillbaka i "gamla mönster" alltså dåliga. Men jag kämpar så jävla mycket nu! Jag vill verkligen vara nöjd med mig själv! Klara skolan! Komma in på gymnasium Och må bra! JAG VILL!!

Men det är svårt när man inte har någon motivation till det.

Idag kom vi hem från Ranebo. Vi har varit där 1 natt med alla nior och tältat men de var riktigt jävla kallt på natten! Usch vaknade fler gånger inatt av att jag frusit så sjukt mycket! Inte så jätte kul. Men nu ska jag lyssna på musik och vara chilla ett tag för sen senare kommer Agnes för hon ska sova hos mig.
Kram jolin <3

Likes

Comments

Hej alla trogna läsare!
Va händer? Ja här händer de ju inte så mycket mer än att jag saknar min älskling så jävla mycket.. Ska till honom imorgon och antagligen sova där också eftersom han ska börja åka iväg från måndag till torsdag, jobb och sånt så de blir typ bara att träffa honom på helgerna. Samtidigt som jag inte ville att han skulle ta jobbet eftersom han är borta så länge så ville jag bara hans bästa och jag vill ju lixom att han ska få en bra framtid med jobb och allt och förhoppningsvis att "vi" får en bra framtid tillsammans! Han älskar att mecka med bilar och det är han verkligen bra på så jag pusha han till att ringa och ta jobbet och han lyssna! Hehe! Kommer sakna honom såååå mycket men samtidigt är jag glad att han får göra något han älskar och det är att mecka med bilar så är ändå glad.

Idag har de inte hänt mer än att det vart skola och sen har jag vart hemma med mamma för hon är ledig idag och så kom en kompis till oss så han ska väll vara här till Söndag antar jag. Jag skulle egentligen behövt städa mitt rum men jag har verkligen ingen ork till de. Har sovit dåligt inatt för har ju bara kunnat sova på höger sida pga min nya industriella piercing i vänster öra. Så det är i princip omöjligt att sova på vänster sida, men jag tycker att den är värd det för jag är så jävla nöjd!

Men nä nu ska jag dra på mjukiskläder, ta bort sminket, lägga mig och kolla på youtube och bara ta de lugnt. Kram jolin <3

Likes

Comments

Foundation 169:-
Ögonbrynskugga 145:-
Puder 99:-

Likes

Comments

​Gosh va jag har väntat på denna dagen! Asså låten är så jävla bra så lyssna! 

Btw jag är egentligen inget Bieber fan så ni vet men denna e fan bra asså

Likes

Comments

Idag efter skolan åkte jag och Victoria in till Uddevalla för idag skulle jag ge mig på att göra en Industrial piercing i örat och jag gjorde de! Asså det var den värsta piercingen jag tagit någonsin, usch! Om ni är känsliga så gör verkligen inte en sån. Trodde jag skulle börja grina men de gjorde jag inte heller jag sa inte ett enda ord men egentligen ville jag typ skrika fittaaaaaaa!!!!! Hehe sånt e livet. Sen shoppade vi lite också. Jag köpte en ögonbrynskugga och puder.

Haha nä men jag e faktiskt jätte nöjd, men nackdelen är att det är den mest svårläkta piercingen för de kan ta upp till 1 - 2 år innan den är helt läkt och klar men de är den värd. Jag kommer verkligen vara riktigt noga med att tvätta den VARJE morgon och kväll. Jag jag vet att staven är väldigt lång men det är för att vi ju inte vet hur mycket det kommer svullna!
Kram jolin <3

Likes

Comments