Oj vad jag är stressad just nu. Har så himla mycket att göra (som vanligt...) men jag vill verkligen kunna ta en ledig helg i helgen. Jag känner att mina långa arbetsdagar och osunda arbetstider inte riktigt kommer hålla i längden och jag hade bara velat ta en eller två dagar ledigt. Jag försöker lugna ner mig lite med diverse saker, som den här syramasken från The Ordinary eller som löpturen jag tog igår. Men det är svårt, jag känner att jag har på tok för mycket som jag behöver göra, helst igår. Samtidigt som jag är otroligt trött och har svårt att fokusera, därför tror jag det hade varit bra med någon dag ledigt. Men det krävs en hel del arbete idag och imorgon för att jag ska kunna vara ledig under helgen...

Nu ska jag och Theo gå ut på en promenad i blåsovädret och sen ska jag fortsätta att jobba!

Gillar

Kommentarer

I samarbete med Donvikk Design

Hej alla,

Då var jag inne här igen! Egentligen har jag inte riktigt tid att vara här inne och skriva men nu gör jag det i alla fall. Behöver få skriva av mig lite och pyssla med bilder som bara ska användas i bloggsyfte. Jag hoppas att ni mår bra, jag mår toppen! I helgen har jag varit i Dalarna och hälsat på familj och vänner, så nu har jag verkligen laddat batterierna.

Idag pysslar jag med presentkort till en tävling som jag ska fota och sponsra i helgen. Fick förfrågan om att sponsra klasserna lite sent så därför får det bli i sista minuten att ordna med presentkorten. Som tur är var jag inne hos Japan Photo här i Skövde igår och dom hjälper mig gärna att få fram presentkorten fort. Så nu ska jag ta fram en design och ni vet hur kräsen jag är.... så jag behöver nog släppa lite på mina krav och göra ett helt okej presentkort så att det hinner bli klart innan helgen. Efter helgen blir det såklart att ordna ett par olika presentkort med top notch design som jag har färdiga här hemma.

Annars idag ska jag pyssla lite med min bokföring och framförallt momsredovisningen. Har även en webbshop som jag ska fortsätta att bygga grunderna på. Så jag har lite att göra idag också kan man säga.

-------

För den som är nyfiken så kommer jag att befinna mig på hopptävling hos Hjo Hästsportklubb på Lördag och dressyrtävling hos Mariestads Ridklubb på Söndag! Mer info om fotografering och GDPR finns på www.Donvikk.com

Gillar

Kommentarer

De som känner mig vet hur BESATT jag var av Michael Jackson i låg- och mellanstadiet. Lyssnar fortfarande nästan dagligen på hans och The Jacksons/The Jackson 5's musik. Hela Jackson familjen är musikaliska genier. Bjuder på mina två favoritlåtar!
.......

Snart kan jag ta kväll. Har två kvitton som ska skrivas och lite pyssel med bilder. Egentligen skulle jag ha rensat datorn och fört över bilder och filer till min externa hårddisk som jag köpte idag. Får PANIK när det är sån oordning, klarar inte av det. Fick i alla fall koll på alla papper och transaktioner idag, så det känns lite lättare i själen.

Men jag har ju haft några timmar att stirra på mina egna bilder de senaste dygnen och jag blir så kluven. Jag har så svårt att bestämma vad min stil är. Ibland gillar jag väldigt färgglada bilder, ibland gillar jag mindre färgglada bilder som drar mer åt det industriella hållet. Ibland gillar jag bilder som är helt enig med färgerna i verkligheten, ibland tycker jag om att lägga lite mer tid på färger, ljus och toner. Ibland gillar jag bilder som drar mycket åt det varma och ibland åt det kalla. Förstår ni att jag bli galen? Som bilden ovan på mig, jag gillar färgerna nu. Ganska dova färger och mycket fokus på mig, men imorgon kommer jag säkert vilja ha bakgrunden riktigt grön och ljusa upp bilden betydligt. Jag har fotat sen jag var runt 11 år och har fortfarande inte hittat min stil haha! Blir så inspirerad av alla fotografer som jag hittar på sociala medier och hittar så mycket fina stilar och intressanta vinklar och objekt.

Jaja, jag får lugna ner min hjärna som just nu går på högvarv. Tänkte ha "Vänner" i bakgrunden samtidigt som jobb, innan Theo vill gå ut på sin sista promenad. Jag inser ju att jag är född under helt fel årtionde, för jag älskar serien Vänner, Michael Jackson och alla gamla svenska filmer. Tidigt 80-tal hade kanske passat mig bra?

Gillar

Kommentarer