Hej alla godingar!

Idag är jag betydligt gladare än vad jag var igår. Har lite mer energi och motivation. Så idag ska jag göra klart hemsidan, så jag behöver fota en del och skriva en massa text. Perfektionisten i mig gör det här arbetet väldigt svårt haha!

Så det är faktiskt mina planer för idag, vistas ute i det fina vädret med Theo och sen jobba med hemsidan. Roligare än så blir det inte. Men det kanske kommer upp en liten sneak peek senare idag här på bloggen.... ;)

Gillar

Kommentarer

Vaknade vid 06.30. Ut med Theo, fram med Nocco'n och ner framför datorn. Gårdagen var lite kaosartad, så jag får ta igen gårdagens arbete idag. Christoffer har åkt till Stockholm för att försöka få ordning på sin axel/rygg, så jag och Theo är själva hemma den här helgen.

Men som sagt, gårdagen var lite kaosartad. Pratade med en myndighetsperson och fick ett oväntat besked. Ifrågasatte, men blev klappad på huvudet och personen jag pratade med hade inget intresse för att lyssna på vad jag hade att säga. När den här processen är över kommer jag gå ut med vad det handlar om. De två myndigheterna som jag varit i kontakt med nu senaste, så som de har hanterat mina ärenden är under all kritik.

Jag tar ingen skit. Jag säger ifrån, trevligt men bestämt. Jag är tydlig och viker mig inte för någon klapp på huvudet. Men, jag fick möjlighet att mejla personen och överklaga beslutet. Så det mejlet ska jag skicka in idag och kommer kontakta den här personen igen i början av nästa vecka. Skulle utfallet bli densamma kommer jag att kräva att någon annan tittar på mitt ärende, det är redan absurt att jag ska behöva överklaga efter de samtal vi har haft på telefon. Alla i min närhet säger samma sak, de förstår verkligen inte vad problemet är.

Men, mejlet skickas in strax och sen ska jag fortsätta att jobba på som vanligt. Släppa det negativa och gå vidare. Den fighten, om den ens behöver bli av, får jag ta i början av nästa vecka. Nu ska jag njuta av helgen och försöka få så mycket gjort som möjligt!

Gillar

Kommentarer

Hello alla godingar!

Alltså, det är redan Torsdag!? Vart tog veckan vägen? Jag har i alla fall haft en bra vecka och ser fram emot den här dagen. Jag ska först och främst ringa skatteverket få se hur långt dom har kommit med mitt ärende. Då jag gärna vill veta när jag kan ansöka om ett namnskydd för mitt företag, eftersom även det tar någon vecka att få svar. Känns onödigt om jag bygger upp hemsidan, Instagram och Facebooksidan med ett namn och sen går det inte ens igenom och jag behöver göra om det mesta.

Jag har också varit till optikern idag. Jag har väldigt länge klagat på att jag ser dåligt. Jag tycker det är sjukt jobbigt när jag t.ex. kör bil och det är flera skyltar bredvid varandra eller när jag ska titta folk i ögonen. Mina ögon flyttar fokus hela tiden, vilket är väldigt störande. Sen får jag mycket spänningshuvudvärk när jag sitter vid datorn. Så ja, det blev glasögon för min del. Hela 3 par faktiskt haha! En form av prenumeration som de har i butiken, så nej jag är inte helt ruinerad nu. Ett par solglasögon, ett par progressiva och ett par för långt avstånd. Jag ville verkligen inte ha glasögon först, jag trodde att jag skulle börja gråta inne hos optikern. Men efter att ha fått hjälp av den supersnälla personalen inne på Synsam så hittade jag tre riktigt schyssta glasögon och solglasögon och de var faktiskt riktigt... ja, sexiga!? Trodde aldrig att jag skulle uttrycka mig så om glasögon på mig själv. Jag har inte ens solglasögon på sommaren för att jag tycker jag ser förjävlig ut. Så nu längtar jag tills jag får hem dom om 2 veckor, så slipper jag se som en kratta och kan prova med lite outfits!

Dagens lunch, kycklingpasta! Så himla gott och jag älskar att blanda i babyspenat i pastan, gör alltid det!

Gillar

Kommentarer