Innehåller affiliate-länkar

Omg.... om ni bara visste hur GRYM hemsidan kommer att bli!!?!?!??! Sitter och pysslar med den i skrivande stund och WOW säger jag bara. Lite får man faktiskt skryta om sig själv kan jag tycka, i alla fall när jag suttit och pysslat med den här hemsidan till och från sen i början på Januari. Kräsen och petnoga är väl bara förnamnet, men det tror jag kommer både märkas och uppskattas av de som besöker den sen.

Fokus, galet vilket fokus jag har hittat. Dom här humörsvängningarna är inte att leka med haha! Nu är jag så pigg och glad, har precis fixat iordning köttfärs till hemmagjorda hamburgare som ligger i kylskåpet nu så att de ska hålla ihop bättre när man steker. De ska ligga i kylskåpet i alla fall 1-2 timmar. Så nu har jag tänt doftljus i hela lägenhet igen och pysslar med hemsidan tills hamburgarna är klara och Christoffer kommit hem med lite lök och dressing som jag glömde. Om någon har ett bra recept på hemmagjord dressing så let me know, kan jag testa det till nästa gång!

Gillar

Kommentarer

Alltså mitt humör idag.... jag vill egentligen inte ens ta upp det men det är ju helt sjukt. Jag är på såååå dåligt humör. Tänkte att jag och Theo skulle ta en mysig promenad i solen i en stickad tröja och vindjacka. Börjar med att dragkedjan på jackjävlen fastnar så jag får inte fram varken mobil eller nycklar. Vill inte riva sönder hela jackfickan så står nere vid porten och kämpar halvt ihjäl mig. Får tillslut upp jackfickan men då ska Theo börja dra som bara den i kopplet. Det finns nog inget som kan få mig så förbannad som hundar som drar. Han är mycket väl medveten om att han inte får. Jag säger ifrån, han slutar i 5 sekunder och sen hittar han något nytt som luktar gott. Får jag gissa så är det någon tik som löper just nu, eftersom han har börjat bli såååå trotsig och dryg, vilket han brukar bli när någon tik i närheten löper. När grannens förra hund löpte så kunde han sätta sig vid ytterdörren och skrika, alternativt springa runt och pipa jättehögt... Så där brast mitt tålamod och dessutom så värmde det på bra i solen. Så då blev jag trött och förbannad på att jag blev varm, hade även en kamera som hela tiden skulle glida ner från axeln. Så nu sitter jag här i soffan och det känns som jag ska explodera av ilska, så jävla löjlig, I know.

Även om jag överväger att låsa ute Theo på balkongen för en stund efter dagens promenad, så är jag ändå glad att min lilla prins ligger här i soffan med mig. Tyvärr så finns det vidriga människor därute och ännu en gång har vårt område i Skövde drabbats av psykopater som lägger ut foder och kött med gift i. Det här hände även i somras, då flera hundar blev allvarligt sjuka, men nu är det igång igen. Senast förra helgen har en hund blivit förgiftad, den ska ha klarat sig, är dock inte uppdaterad om någon mer blivit förgiftad sedan dess. Den här gången har man också skrivit "Rabieshund" i smutsen på folks bilar och repat lacken på vissa. VAD ÄR DET FÖR SJUKA MÄNNISKOR!? SÅ tacksam över att både jag och Theos förra ägare har tränat med honom att han inte får äta saker från marken. Han får plocka upp pinnar och sånt, men inte äta, vilket känns lite tryggare. Men man vet ju aldrig, han vet ju inte bättre...

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Disken är i diskmaskinen, tvätten är färdig, ytorna är torkade, dammsugarn har gått sina varv så Theo är helt knäckt och golvet är torkat. Så skönt att få köra en rejäl genomgång av lägenheten, jag som inte kan fokusera när det är stökigt.

Så nu har jag landat i Christoffers fåtölj, som förövrigt kan vara ett av hans bästa köp, och har solsidan i bakgrunden och massor av doftljus tända. Det är som att gå in i en vägg av doftljus och liiiite ajax när man går in i lägenheten, precis som jag vill ha det. Dags för lite jobb med hemsidan så jag tar ett lite lättare mellanmål från Women's Best. Har 3 olika smoothie pulver från dom som jag fått av Christoffer. Alla tre är så sjukt goda och perfekta att blanda ner med vaniljyoughurt. Snabbt, enkelt, gott och bra för kroppen framförallt!

(Ursäkta den otroligt fula svarta plastkrukan som basilikan kommer i när man köper färsk basilika. Skulle köpt en gullig liten kruka att ha den i, men blev istället en liten sockerskål eftersom vi inte hade någon hemma hahaha)

Gillar

Kommentarer