Tar en liten paus i solandet för att blogga lite. Christoffer är iväg och bokar upp oss på dyk- och snorklingstur. Han älskar att dyka och jag hade också velat testa någon gång. Jag har varit lite rädd för vatten innan, men det börjar bli betydligt bättre. Så på söndag är planen att vi ska dyka och snorkla lite.

Vi har inte så mycket planer idag, åka till stranden kanske? Får kolla med Christoffer när han kommer tillbaka vad han vill göra. Igår var vi faktiskt uppe på ett berg och fotade lite. Christoffer håller på att lära sig fota och han är faktiskt riktigt duktig! Men jag passade även på att fota honom lite när han köra poseringsträning. Jag har provat några poseringar och shit vad svårt det är, betydligt svårare än vad man tror. Men jag tror hans coach tyckte det var schysst med lite roligare formbilder på berget än de han brukar få med mobilkamera i vårt badrum haha!

Galet att det här är hans kropp off season och nästan 2 månader efter tävling. Jag klagar ju inte precis ;)

Gillar

Kommentarer

Äntligen äntligen äntligen (!!!!) har jag blivit frisk. TACK GUD för starka mediciner i Thailand haha! Hostar fortfarande lite, men det är väldigt lite. Redan igår vågade jag mig utanför dörren och ut i solen. Så igår var jag och C iväg på en massa olika saker. Först åkte vi till en ny strand och solade och badade. Sen blev det invasion av apor som försökte ta folks ryggsäckar så då drog vi. Tog en tur till Old Town där Christoffer köpte ett superfint armband i läder och jag köpte en fotlänk och ett linne. Värmen var sjuk igår, så vi åkte hem efter en liten stund och låg utslagna på hotellrummet. Senare på kvällen åkte vi till ett ställe för att få fotvård och massage. Jag tog ansiktsmassage och C behövde få någon kroppsbehandling för hans bränna.

Men, som sagt så är jag frisk (och börjar bli riktigt brun!) Så skönt att inte behöva ligga inne på hotellrummet och uggla längre.

Självlockigt hår + saltvatten = dålig kombo

Gillar

Kommentarer