Egentligen borde jag sova nu, men jag har alldeles för mycket i huvudet just nu. Har två (!!) olika kalendrar där jag har en som jag kan skriva upp saker för att komma ihåg och en för att kunna skriva listor om saker jag behöver göra under dagen. Jag älskar ordning och reda, nästan lite maniskt. Därför trivs jag väldigt bra med att få skriva upp saker på fysiskt papper. Men även bloggen är något som får mig att må bra. När jag får skriva av mig och möjlighet att få utlopp för min kreativitet.

Som ni förstår har det varit en hel del kaos hos mig, men nu börjar jag få ordning igen. I morgon är en helt vanlig dag, förutom att Christoffer inte är hemma. Han är i Stockholm och förbereder inför tävlingen i helgen. På torsdag däremot så är det min sista dag på mitt nuvarande arbete, vilket känns både sorgligt och helt rätt för min situation som den är nu. På lördag är det provridning som gäller, sen blir det att se Christoffers tävling på söndag. Beroende på hur det går på lördagens provridning, kommer min kommande vecka se lite annorlunda ut.

Däremot har jag en väldigt rolig nyhet. Jag fick ett telefonsamtal idag som jag blev så glad över. Nästa fredag ska jag till Stockholm på en arbetsintervju i Stockholm. Det kom väldigt oväntat men togs emot med en enorm glädje. Jag hoppas att ni håller tummarna för mig de kommande veckorna nu ❤️

Gillar

Kommentarer

Det är många som har önskat mig styrkekramar och hoppas att allt ska bli bra. De flesta har sett annonsen på Topp och mitt hjärta går i tusen bitar för varje svar på annonsen jag får, samtidigt som jag vet att det här är rätt beslut. Det har varit en tjej som provridit honom och det är några till som ska göra det. Vilket ändå känns bra, att det finns ett så pass stort intresse för honom. Fick över 15 meddelanden av intressenter efter att han legat ute på hästnet i mindre än 24 timmar.

Annars så kommer det att bli lite större förändringar den kommande tiden. Jag kommer att åka hem till Dalarna under en period. Andas, tänka och bara fokusera på mitt eget mående och framtid. Min kropp mår inte bra och jag känner mig frustrerad över att jag sitter helt fast i mina drömmar och mitt sociala liv. Jag behöver ett break och få komma tillbaka i rätt spår och C behöver få ett break och satsa fullt ut på sina drömmar. Vi gör det här för att det ska bli ännu bättre mellan oss och vår framtid tillsammans.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Älskade älskade ridestore, ni bara fortsätter att leverera!! Jag har nyligen hittat deras flik med tights och jag blev helt kär. Hittade så snygga dope-tights som jag bara måste ha. Men även ett par marinblå adidas som var så fräscha! Plockade ut mina favoriter som jag delar med mig av nedan. Tycker de vita skorna passar så bra till, funderar på att köpa ett par nya träningsskor och då blir det ett par vita. Men som ni vet så har jag sett så mycket kläder från ridestore som jag blev så kär i, därför kommer jag inom kort lägga en fet beställning därifrån !

Gillar

Kommentarer