Innehåller affiliate-länkar

Nu har jag landat hemma vid köksbordet efter en sen kväll i stallet. Ridkläderna är fortfarande på och jag riktigt osar häst. Dagen idag har bestått av söm och jobb. Jag behövde sova ut och sova förbi den där 34-36 graders värmen utanför. Jobbet idag har gått mer än okej, stressad i vanlig ordning men utan ångest.

Så jag åkte till stallet runt 21 för att rida honom lite på banan, men hans hovar alltså. Dom är verkligen inte vackra nu, men som tur är kommer hovslagaren nästa söndag så då får vi förhoppningsvis lite ordning och kontinuitet på hovvården. Inga hovar, ingen häst. Så jag pysslade bara om honom idag, ordnade med flugmedel och smorde solskydd på den mjuka mulen. Men massagen var nog hans favorit. Bara mysa och åter mysa.

Jag har ju helt missat att visa mina senaste inköp till stallet. Är supernöjd med allt verkligen!

Visst är hans nya massage-grej söt? Ser ut som en bläckfisk haha!
PS! Våtservetterna är guld värda att ha i sin ryktlåda. Snabbt och enkelt kunna torka av om man blir smutsig eller kladdig på händerna. Kostar endast 9kr paketet.

Imorgon blir en lugn dag för mig. Jag är ledig och vill lägga tid på att verkligen vara ledig. Det jag har planerat är att blogga, köpa hundmat och bara vara med Topp och Theo fram tills att Christoffer kommer hem. Då blir det att släpa sig iväg till gymmet för första gången på en riktig evighet, vilket känns så himla roligt! Men nu däremot ska jag kasta mig in i duschen och sen borsta tänderna, klockan börjar bli alldeles för mycket nu...

Gillar

Kommentarer

Stressen..... den här jävla stressen som bara äter upp mig. Jag försöker tänka, men tankarna blir inte klara. Jag är trött men jag har så mycket att göra. Eller har jag verkligen det? Jag är en sån människa som inte går och springer fram, jag stressar fram. Allt jag gör, gör mig stressad. Det räcker med att jag går lite för fort på en promenad och det känns som min kropp ställer in sig på flykt. Jag har stressat i hela mitt liv, jag vet inte hur man gör när man inte stressar. Det är inte konstigt att jag fick magkatarr första gången när jag var 12-13 år. Det är inte konstigt att jag tappar mycket av mitt hår, att jag ser trött ut, att jag inte anser mig ha tid att varken gå på toa eller äta.

Jag är glad att jag har stallet och Topp, ännu gladare är jag för Theo och Christoffer. Men när till och med det gör mig stressad, för att jag inte ger alla den tid jag vill, så blir det kaos i min kropp och hjärna.

Vissa tycker jag ska jobba mindre, och då stressar ekonomin mig. Men det stressar mig att jag inte kan få leva ut min dröm också och göra det jag mår bra av. Jag vill blogga, jag älskar att blogga. Fota, skriva inlägg och pyssla i oändlighet på photoshop. Men tiden finns ju inte, då blir det den här typen av inlägg, där jag är stressad över att jag varit borta från bloggen, stressad över att det blir ett kasst inlägg, stressad över att jag börjar jobbet om 30min och ska jobba 8-9 timmar, stressad över att jag måste komma ihåg att köpa hundmat och sen stressad för att åka iväg till stallet. Tack gud för att jag är ledig i två dagar sen. Tänker vara i stallet hela kvällen om jag så måste!

Så, men då fick jag skriva av mig. Tänker kika in här sen ikväll tror jag och skriva ett mer noggrant och genomtänkt inlägg om hur jag vill leva mitt liv och hur jag ska planera min framtid. Behövde bara få ventilera lite!

Gillar

Kommentarer

Godmorgon <3

Ligger i sängen med Theo och myser lite innan det är dags att gå upp och göra sig ordning. Börjar jobbet om en timme ungefär och slutar 16.00. Direkt efter jobbet blir det att skynda in till stan för att hitta en klänning och sen blir det stallet. Kommer bli en ganska så stressig dag, eftersom jag ska åka hem till Dalarna ikväll då jag lovat att fota ett bröllop imorgon. Så det blir att åka ikväll, fota imorgon och umgås med familjen, för att sen skynda hem igen då jag börjar jobbet kl. 12 på söndag... Stressigt värre! Men har man lovat, så har man lovat helt enkelt! Ska bli roligt att träffa alla igen, så det är inte det. Önskar dock att jag var ledig på söndagen, hade varit det allra bästa.

Igår blev det stallet på morgonen, släppa ut hästarna och göra iordning åt Topp. Resten av dagen spenderades i sängen och ta ikapp lite sömn och gömma sig undan värmen. När Christoffer sen kom hem åkte vi till Sova för att beställa en ny säng, Christoffer fick sin vilja igenom och det blev en tempur.

Sist hämtade Theo för att åka till stallet. Jag tycker det är så roligt att Christoffer gillar att följa med till stallet, han har även börjat lära sig en del om utrustningen så han hjälper mig så gott han kan! Men det blev bara lite jogg i ridhuset igår också. Lite lösgörande arbete, men eftersom han inte verkar veta hur man gör sidvärtsrörelser blir det först och främst att lära honom det. Han tycker det är väldigt jobbigt och tar ett galoppsprång på stället när jag lägger till skänkeln haha! Men han blir bättre och bättre.

-------

Men nu blir det frukost och att göra mig iordning, helst skulle jag väl hinna med att packa också. Vi får se vad jag hinner med!

Gillar

Kommentarer