I onsdags var besiktningen och röntgen. Om jag var nervös? Det var bara förnamnet. Blev så glad när jag såg den här prickiga lilla killen kliva ut ur transporten och strosa runt på stallplanen. Allt gick prima och vi hämtar honom och skriver papper redan på söndag. Är verkligen så otroligt glad!!

Annars i veckan är det jobb som gäller, har väldigt mycket att göra och tackat ja till jobb i butiken både i Falköping och Skövde torsdag-lördag, men har väldigt mycket annat jobb att göra också. Så nu måste jag ligga i. Kan inte lova att det blir så himla mycket bloggande de kommande två dagarna!

Gillar

Kommentarer

Pirr i magen är nog en underdrift, känns som hela havet stormar. Imorgon händer det, besiktningen och röntgen av T. Åker härifrån runt 08.00 imorgon, har jag 1 h extra på mig (med tanke på att jag alltid lyckas köra fel så kan det verkligen vara en god idé....) Så idag har jag köpt lite borstar och grejer till honom, sånt som jag kan ha kvar även om det inte skulle gå som planerat och de får tillhöra en annan häst. Jag måste ju fortfarande ha det i bakhuvudet att, går han inte igenom så måste jag leta efter någon annan häst. Jag vill verkligen inte, men det är en tanke jag måste ha med i beräkningen. Så håll tummarna för att han är hundra frisk och kry!

Bild lånad från ägarens Instagram

Gillar

Kommentarer

På min student berättade Christoffer att jag skulle få en överraskning efter midsommar. Så på lördagskvällen berättar han vad jag behöver packa. Vanliga kläder, bikini och en aftonklänning. På Söndagen sätter vi oss i bilen och rullar iväg, för mig då mot en okänd destination. Då vi tillslut hamnar i fina Göteborg, där vi gick på stan en sväng och shoppade för att sen åka till Gothia Towers för att bo på Upper House. På rummet möttes vi av champagne och choklad samt den sjukaste utsikten och världens skönaste säng. Då var det bara att byta om för lite spa.

På spat fanns flertalet olika pooler och bastur, häftigast var ju utomhuspoolen som hade utsikt mot Liseberg med glasgolv. Lite kittlande i magen när man var på 21a våningen! Efter spat fick vi med oss produkter hem från deras egna kollektion och sen möttes vi av en uppbäddad säng med en liten lapp om morgondagens väder och choklad.

På kvällen sen blev det finmiddag med 6 olika rätter, väldigt speciella och knepiga men så goda rätter. Så avslutade vi middagen med glass ute på balkongen mot Liseberg på 25e våningen

På måndagen blev det Liseberg hela dagen, så himla mysigt och roligt att vara där. Jag är dock extremt höjdrädd och har på tok för mycket konsekvenstänkande så jag hade dödsångest inför varje åk haha! Gick även gasten och tänker aldrig mer sätta min fot i det spökhuset igen. Jag gick och tittade ner i golvet hela tiden för att jag var så rädd, så såklart skulle alla "spöken" blåsa mig i örat eller röra vid mig. Men det var en rolig och mysig dag, flera år sedan jag var på Liseberg sist. Det var minst sagt en väldigt lyckad studentpresent av Christoffer <3

Gillar

Kommentarer