Kan inte säga annat att det har varit en riktigt bra söndag! Jag och Christoffer har hjälpts åt att städa lägenheten, just nu är tvätten i tvättmaskinen och jag ska hoppa in i duschen för att skrubba kroppen med en skrubb från Rituals och sen skrubba ansiktet inför lite brun utan sol. Idag blir det en lite lugnare söndag där jag bara vill pyssla om mig själv faktiskt.

Har testat ett nytt balsam från TRESemme Botanique ska vara ett vårdande balsam inom balsammetoden, men är inte jättenöjd. Första 1-2 dagarna är håret fint men sen blir topparna väldigt torra och det känns konstigt. Min pojkvän som skadade sitt huvud för något år sedan och inte känner smak och lukt till 100% fixar inte lukten. Det luktar väldigt starkt kokos när håret är blött. Så jag kommer gå tillbaka till Garnier Fructis Strength & shine!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Kan jag ha hittat dom ultimata sommarskorna? Jag tror det! Alltså dom här skorna är såå otroligt snygga och sköna. Riktigt feminina och kaxiga. Kommer ha väldigt mycket nytta av dom i sommar. Dessa skor passar även de flesta skulle jag vilja säga. Jag som har väldigt breda fötter med tanke på min halgus valgus har väldiga problem att hitta skor som passar och som inte gör att mina fötter ser ännu bredare ut. Jag upplever inte det med dessa eftersom de är rejält sydda runtom och tack vare den spetsiga tån! (Normal i storleken)

Gillar

Kommentarer