Blir varken en ledig helg eller ett ledigt påsklov nästa vecka, har alldeles för mycket att göra. Plugga, jobba, plugga, jobba. Tar ett ryck ikväll och ska göra klart det sista på Uppdrag 1 av totalt 3 i Historia 2a för att hinna med Uppdrag 2 och en del gymnasiearbete under påsklovet. Jag har absolut inga problem med att plugga och jobba så som jag gör nu, har förvisso inte gjort det så länge och kommer inte behöva göra båda delarna så länge till heller. Det svåra är bara att få tummen ur och verkligen göra skolarbetet, jag vill ju mycket hellre jobba. Så nu får jag gå all in med skolarbetet nu så jag kan lägga gymnasiet bakom mig och bara jobba, kanske bredda mig och kliva in i den riktiga business- världen.

Gillar

Kommentarer

Sitter vid datorn med en Celsius och försöker planera för dagen. Känner mig galet motiverad idag, vet inte riktigt vart den motivationen kom ifrån men tänker att jag hoppar på det roliga nedfärds åket utan att försöker vara helt medveten. Börjar jag tänka på allt jag behöver göra på en och samma gång, så stänger jag tillslut av för att det blir för mycket. Tänkte faktiskt dela med mig av min "Att göra"-lista för idag, en liten blandning av jobb, skola och privat!

  • HISTORIA FRÅGA 1 (a+b+c)
  • HISTORIA FRÅGA 2 (a+b+c)
  • 1 SIDA GYMNASIEARBETE
  • PLANERA INFÖR MARKNADSFÖRING FÖR ********
  • PACKA UPP FLYTTLÅDOR
  • KONTAKTA BUBBLEROOM

Har ni något särskilt att göra idag på skärtorsdagen?

Gillar

Kommentarer

Jag har egentligen inte tid med att skriva det här inlägget, har så löjligt mycket att göra i kursen Historia och på mitt gymnasiearbete. Har fått en hel del jobb också och praktiska saker som behövs göras med bilen nu när våren är på väg. I samma veva lyckas jag få problem med karpaltunneln igen och bita sönder en tand.. Skräll att jag ska lyckas med precis allt samtidigt haha! Men innan jag fick ett sug att gå in här igen satt jag och skrev så det brann på en historia-uppgift. Jag ska fortsätta med det strax, tänkte bara uppdatera er lite.

Just nu har jag som sagt extremt mycket på gång samtidigt, därför får bloggen hacka sig fram lite. I April är jag troligtvis klar med gymnasiet, med reservation för eventuella ändringar som kommer behövas göras i Gymnasiearbetet. Men efter April ska jag väl kunna vara tillbaka med både tid, energi och motivation! Så jag hoppas ni förstår mig och att bloggen hackar sig fram som den gör nu..

Gillar

Kommentarer