Så mycket att göra, men inte så lite tid som det känns som. Just nu har jag flyttat ut ur lägenheten och ska precis adressändra. Allt står nere i pappas garage så ska ner där och rensa imorgon av mer saker jag vill sälja. Jag kan inte ta med mig hur mycket som helst till Christoffer, dessutom så behöver jag inte ta med så enormt med grejer heller, det är bara onödigt! Men jag kan verkligen rekommendera att sälja era prylar ni inte använder på Facebook-loppisar, eller kanske fynda saker betydligt billigare i er stad eller kommun! Har fått in en bra slant på att sälja grejer på facebook-loppisen som finns här i Dalarna.

Skolan rullar på, oavsett om jag vill eller inte. Men det känns ändå som att jag har lite koll. Har lagt upp ett ganska så extremt och strängt schema för skolan, vilket både känns bra men lite svettigt. Jag vill verkligen följa min plan, det hade gynnat mig så otroligt mycket. Därför ska jag fortsätta med Ledarskap och Organisation när jag skrivit klart det här inlägget. Just nu har jag lyxfällan i bakgrunden och pysslar med lite praktiska saker så att jag får det gjort. Planerar i kalendern och städar lite, kan verkligen rekommendera dom trådlösa hörlurarna (AirPods)!!

Jag känner att motivationen till skolan verkligen sköljde över mig nu när jag äntligen hittat vad jag vill göra när jag är klar. Jag planerar faktiskt att plugga vidare direkt, vilket jag verkligen inte ville från början. Men jag har hittat en utbildning som passar mig som handen i handsken. Det är en utbildning inom grafisk design och marknadsföring på högskolan i Jönköping!

Men nu vill jag och måste jag planera och plugga vidare! Bloggen kommer jag att uppdatera lite när det finns tid och energi till det, så ni får ha det så bra så länge <3

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag skulle inte vilja påstå att jag har börjat fota igen, men det händer mer och mer ofta att jag tar fram systemkameran och fotar lite. Dock tycker jag väl inte att jag har helt rätt grejer just nu. Så jag har suttit och kollat igenom en del objektiv och blixtar på google och äntligen hittat något jag är lite intresserad av. Så kan hända att det blir en liten beställning inom en snar framtid...

Gillar

Kommentarer

Idag kom min prins hem med en överraskning till mig! Jag har tappat bort mitt gamla headset från apple så då var han så gullig och köpte ett par AirPods till mig!! Testade dom när jag var ute och gick med Theo och är helt kär i dom. Så skönt att slippa sladden som jag alltid fastnar i med överallt och ljudet var faktiskt riktigt bra. Man laddar dom sen bara genom att stoppa tillbaka dom i dosan. Sen kan man ladda dosan också genom att bara stoppa i sin vanliga Iphone-laddare. Så jag är verkligen supernöjd!

Resten av dagen idag kommer bara bestå av plugg. Imorgon däremot kommer jag att bege mig mot Dalarna igen. Ska hem och börja rensa ur lägenheten. Ett himla flyttande på mig... jag vet.. men jag kunde inte riktigt förutse att det skulle bli såhär. Bodde ju i Skövde för mer än ett halvår sedan i en egen lägenhet. Flyttade hem till Dalarna i September till en annan lägenhet och nu ser jag ut att få flytta till Skövde igen. Jag och Christoffer har bestämt att vi ska bli sambos, vilket känns så himla roligt! Min kompis Sofia ska ta över min gamla lägenhet, så det blir några intensiva veckor med flytt, sälja och flytta in hennes grejer från hennes hus. Men det ska vi klara av!

Gillar

Kommentarer