Godmorgon alla <3

Äntligen äntligen äntligen lyckas jag med en tidig morgon!! Vaknade runt 06.30 idag och var verkligen hur pigg som helst. Gick upp ur sängen och lockade håret en snabbis och suttit framför datorn en sväng. Nu har jag precis ätit frukost och sminkat mig, ska pyssla lite med bloggen innan jag åker in till stan vid 10.00 för att köpa hudvård.

Annars idag är planen bara att plugga och umgås med Theo, förhoppningsvis hittar jag lite motivation till träning. Tror det är bäst att jag hinner göra alla måsten nu på morgonen/förmiddagen innan Christoffer kommer hem, då känner jag mig inte så stressad över att åka till gymmet och "slösa tid" när jag egentligen skulle behövt plugga. Så idag har jag i alla fall en plan, vilket känns riktigt skönt. Känns ännu bättre efter att ha gått upp så tidigt, känns som jag kommer hinna få så mycket uträttat!

Nu hoppas jag att jag kan hålla i att gå upp såhär tidigt. Tror det har hjälp att jag har vaknat till lite varje morgon runt 5-6 när Christoffer går upp, att min kropp börjar vänja sig med tidiga mornar. Men nu ska jag sätta fart och beta av några måsten, så får ni ha en jättebra dag! <3

Gillar

Kommentarer

Sitter i soffan och tittar på farmen, missat en del avsnitt så det är dags att kolla ikapp. Har pluggat hela dagen så behövde en liten paus och få all information att sjunka in. Christoffer är och tränar, så passar på att plugga och vara osocial nu när jag ändå är själv. Dock får jag lite ångest över att jag inte följer med, har inte kommit in i träningen alls igen. Får liksom inte upp motivationen och det drivet jag hade för ett år sedan. Vet inte vad problemet är, men det känns som att jag hela tiden har annat som lockar. Bloggen och skolan tar upp enormt mycket tid varje dag, och då känns det inte som jag har tid för träningen. Ska prata med Christoffer om det sen, för jag älskar att träna så jag förstår inte vad problemet är riktigt.. Det är vägen till gymmet som är den svåra, att ta sig tiden och släppa alla måsten för att åka till gymmet är vårare än vad jag kan begripa.

Men det är inget att deppa över. I övrigt har dagen varit så himla bra. Skolan har rullat på riktigt bra, jag och Theo har haft en mysig dag och vädret har varit grymt! Nu ska jag göra lite mat och sen fortsätta att mysa framför farmen innan jag läser dom sista 30 sidorna ur läroboken i Ledarskap och Organisation. Imorgon kan jag förhoppningsvis börja med första uppdraget. Har även en del blogginlägg som jag vill skriva, som jag skrev i tidigare inlägg, så vill jag ta bloggen till nästa nivå. Det känns ändå som att i och med att jag fått upp motivationen och drivet till skolan, så kan jag bjuda lite på det drivet till bloggen!

Men, vi ska inte göra som jag gjorde igår, glömma dom 3 positiva. Jag har ändrat mitt sätt att presentera dess tre, var inte helt tillfreds med designen på dom tidigare. Jag vill hålla det enkelt, stilrent och snyggt. Man ska absolut ta inspiration från andra bloggar, men i slutändan måste man se till vad man själv vill. Det känns som jag börjar landa i något nu om hur jag vill göra med bloggen. Jag vet att jag skrivit det förr, men det är lite så det är med en blogg, i alla fall min. Den är ständigt i rörelse och jag vill hela tiden förbättra!

#1 JAG HAR PLUGGAT SÅ HIMLA BRA IDAG

Alltså, jag vill verkligen ge mig själv en ordentlig klapp på axeln. Jag har pluggat så himla bra idag, haft ett sånt tempo och fokus hela dagen. Jag har kommit väldigt långt redan med kursen på grund av mitt hårda slit idag. Jag hoppas verkligen att jag kommer hålla i den här energin, då blir det en riktigt bra vårtermin!

#2 JAG HAR HITTAT MIN RIKTLINJE INOM HUDVÅRD

Hudvård och hårvård är en ordentlig djungel bara. Det är ett heltidsjobb att bara hitta rätt produkter för en själv. Jag har provat väldigt mycket i huvdårdsväg, men tyvärr inte hitta något 100% som passar mig. Antingen svider det, kliar eller så blir jag helt fet i ansiktet. Men jag har precis upptäkt fenomenet fukt! Jag har hela tiden trott att fukt varit den här feta krämen, men fukt finns i så många olika konsistenser och blandningar. Men fukt är det jag behöver, inte så mycket fett. Lite behöver jag, eftersom jag har torrare partier. Men inte så feta krämer som jag haft innan!

#3 JAG BÖRJAR SAKTA MEN SÄKERT GÅ MIN EGEN VÄG

I en värld där människor ständigt ska tala om för andra vad dom ska göra och inte, så är det svårt att känna att man törs gå sin egen väg. Man är så rädd för elaka kommentarer, att misslyckas och att göra fel, att man istället inte gör något alls. Många tycker att det är töntigt att blogga, många stör sig otroligt mycket på att jag bloggar. Men jag vill gå min egen väg och satsa på min blogg, för jag vet vad jag kan leverera och jag vet vilken fantastisk respons jag fick när min blogg var som störst (när jag bloggade på for.me). Jag vet att det finns så otroligt mycket mer att ge och att det är något som jag kan satsa på, bara om jag vill!

Gillar

Kommentarer

Godmorgon fina ni! <3

Haft en så bra morgon, vaknat och kände mig riktigt utvilad! Jag och Theo ligger bara i sängen och myser just nu och dricker en Celsius innan vi ska upp och ta en promenad. Idag är det plugg som står på schemat, fått ett bra klartecken från mina lärare i alla ämnen och är mer taggad än någonsin! Ledarskap och Organisation står på schemat för idag, ska bli roligt att börja på det nya ämnet. Så som min planering ligger just nu kommer jag att försöka göra klart ett uppdrag under 1-2 veckors tid. Eftersom jag lägger så enormt mycket tid när jag väl sitter ner och pluggar, vilket gör att jag slipper smådutta lite här och var, läsa 10 sidor för dom 3 olika ämnena, det blir liksom inget flyt i mina studier.

Men det är inte bara med skolan jag kommer lägga i nästa växel, utan med bloggen också. Jag tycker det varit lite för mycket vanliga "vardagsinlägg" och väldigt lite bilder på mig. Jag tycker egentligen inte om att ta bilder på mig själv och tycker absolut inte om när andra tar bilder på mig, det var bättre förr men nu.. njaaa..

Jag kommer behöva gå upp betydligt tidigare än vad jag gör nu för att kunna lägga mer tid på både skolan och bloggen. Tyvärr blir bloggen lidande när jag behöver använda min "lediga tid" aka när Christoffer är på jobbet, för att bara plugga. Men ska göra allt för att hinna med båda på bästa sätt!

Gillar

Kommentarer