Det är något med mig och headers...! Jag älskar verkligen att sitta och pyssla i Photoshop med headers, loggor, osv. Hittade en bild på mig från Marbella igår som jag gjorde en heder av. Har sååå många idéer på headers som jag vill göra, men jag har ju bara en blogg och jag kan ju inte byta header varje dag haha!

Gillar

Kommentarer

Hej alla <3

Idag har jag en sån där superdag igen, allt bara rullar på som det ska! Fått så många roliga samtal idag och tror det kommer bli riktigt bra i framtiden. Måste dock lägga om skolan heeelt! Fick helt plötsligt massor att göra, uppgifter som ska vara inne i slutet av Januari skulle jag helst vilja vara klar med innan December ens börjat. Så det kommer bli extremt mycket plugg nu, EXTREMT!! Men det är helt klart värt det. Så mycket roligt att se fram emot, som jag inte riktigt vill avslöja än. Det känns dock som att skolan hade gjort bäst i att vara klar, helst igår. Men jag får kämpa på och förhoppningsvis bli klar tidigare!

Gillar

Kommentarer

Tagit en långpromenad med prinsen i snön. Vet inte vem av oss som är lyckligast över att det kommit snö! Nu ligger han i ett hörn och sover på mina prydnadskuddar och jag sitter i det andra med datorn. Har tänt mina doftljus och ska snart ta och äta något. Sovit dåligt dom senaste nätterna, har lite väl mycket i mitt huvud just nu. Hatar att aldrig kunna träffa någon utan att det känns som att jag behöver tävla mot någon. Försöker låta bli att tänka så men det är svårt, känns som jag konstant blir påmind.

Nu ska jag ta tag i tvätten så jag får tänka på något annat en stund och sen mysa med Theo i soffan!

Gillar

Kommentarer