Just nu har jag en hel del med skolan och snart ska jag ju även flytta igen, jag kommer inte ha tid eller ork att blogga. Därför känns det bättre med att gå ut med en bloggpaus istället för att bara strunta i att blogga. Har så mycket planer för lägenheten/huset jag kommer flytta in i och vill att ni ska få vara med på det, så jag tycker att vi taggar upp till det tillsammans och syns i mitten av oktober igen <3

Gillar

Kommentarer

Godmorgon alla <3

Nu har jag kört ett par riktigt sjuka pass på gymmet på raken, är sällan jag känner att varje pass sitter efter varandra och att jag åker hem helt slutkörd. Men den här veckan har varit så grym, så igår efter gymmet blev det en riktigt stor tallrik med massor med gott! Kryddstark kyckling, ris, mangoraja, babyspenat, tomater, fetaost och keso. HUUUR GOTT!?

Men idag tar jag en vilodag med massor av plugg. Har dock inte lika mycket ångest och har inte känslan av att jag absolut inte vill, så ska ta vara på den här energin nu!

Gillar

Kommentarer

Godmorgon alla! <3

Vaknade på en så bra sida idag, känner mig så lugn och harmonisk i kroppen på något vis! Däremot har jag träningsvärk i seriöst hela kroppen förutom vaderna och magen, sen är armarna ganska så lindriga. Så idag blir det att åka och träna armar och man kanske skulle köra lite mage, fast det är ju så sjukt tråkigt haha!

Annars idag är det som vanligt plugg som står på schemat. Har en hel del att göra nu men det kommer jag givetvis göra i sängen under täcket med en Protein kaffe från Nocco!

Gillar

Kommentarer