Nästan helt klar med städningen, vet inte vart all energi kommer ifrån, önskar dock att samma motivation fanns till plugg just nu. Ska dricka lite Celsius och äta lite keso medan jag pluggar, även om motivationen kanske inte riktigt är där känns det ändå helt okej efter att jag städat huset och tvättat.

Ska smörja in mig med brun utan sol också, som ni vet är inte sommaren min favoritårstid precis så jag håller mig gärna inne på sommaren.. vilket resulterar i att jag är blek och grå som ett lik oftast.. Så brun utan sol och solarium är mina bästa vänner för att jag ska känna mig fräsch!

Gillar

Kommentarer

Hej alla <3

Nu sitter jag här med nymålade naglar och sjukaste energin. Ibland behöver man bara plocka bort stressmoment och människor som inte är bra för en, för att kunna ladda sina batterier fulla!

Dagen idag kommer bestå av att plugga, träna och hämta Sofia vid tåget. Har en uppgift i Svenska som ska vara inne på Onsdag, jag som var helt säker på att det var idag den skulle vara inne.. Jaja, då blir den då klar i god tid i alla fall!

Skulle behöva köpa lite höstkläder också, det börjar ju faktiskt att bli höst i Dalarna. Dom som känner mig vet att jag ÄLSKAR hösten så otroligt mycket, det är nu som jag blommar ut och blir mitt bästa jag haha! Det halvåret vi går mot nu är mitt lyckliga halvår! Därför bjuder jag på min favorit "höstmusik"

Gillar

Kommentarer

" You should do what ever that makes you happy, don't care what other people think! " - R.

Är det inte lite typiskt "Svenskt" att vara bitter, inskränkt och dömande? För mig är det så otroligt skönt och givande att prata med mina vänner från USA och Kanada ibland, för att få lite andra perspektiv på saker. Man får ett så annorlunda bemötande och svar av dom, oftast väldigt positiva och höjande, medan svenskar är tvärtom.


Här kommer det ju äntligen ett blogginlägg efter en tids uppehåll. Jag hamnar alltid i samma gamla grop när det gäller bloggandet; "Är det tillräckligt bra?" "Vem vill ens läsa det här?" "Hur gör andra bloggare/bloggerskor?". Det blir alltid dåligt när jag tänker i dom banorna. Jag behöver skriva på mitt sätt, göra hela den här blogg-grejen så som jag vill. Inspiration är alltid bra, men inte för mig i det här läget. Jag blir bara pressad och känner att jag inte riktigt får till det, vilket inte är konstigt eftersom andras sätt att blogga och skriva kanske inte är som mitt?

Nu har skolan i alla fall börjat, konstigt nog är jag riktigt peppad på det. Nu går det verkligen att börja räkna ner till "Studenten/examen". Den första studieperioden har jag 3 ämnen, Svenska 3, Religion 2 och Filosofi 1. Känns riktigt skönt att börja med att bocka av 3 ämnen när jag är som mest inspirerad och peppad till att plugga.

Vad har annars hänt? Jag har sagt upp lägenheten i Skövde, letar häst och har en del som händer på jobbfronten. Kan gå in mer ingående på det senare, men just nu känns det riktigt bra med alla beslut och det ser ut att kunna bli riktigt bra i slutändan.

----

Ni vet den där kittlande känslan i magen? Den är så himla härlig. Det bästa är när den finns där, inte för att någon kille står och håller hela ens hjärtat i handen, utan för att man själv och allt runt omkring gör en så himla lycklig!

Gillar

Kommentarer