Hej alla! <3

Nu har jag inte varit inne här på ett tag igen. Haft en hel del att göra med diverse olika saker. Men nu har jag äntligen kunnat landa, nu har jag fått körkortet och även fått en egen bil! Känns så himla bra !! Nu har jag bara jobb imorgon och sen ska jag redigera några bilder jag fotade för ett tag sen, sen kan jag äntligen pusta ut helt.

På onsdag åker jag även till Gävle för en konsultation för något jag velat göra i så många år, berättar mer sen om vad det är. Men jag tror det kommer bli så himla bra <3

Nu ska jag äta något och sen gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och jobba. Men sen tar jag helg! Kommer behöva åka tillbaka till Skövde i veckan också eftersom jag och Nikki ska på Håkan på Ullevi den 29e och behöver även hämta ut lite paket.

Huuuur fin är inte lilla pärlan?? <3 <3

Gillar

Kommentarer

Hej alla! <3

Alltså, jag måste få in lite rutiner nu under sommarlovet. Har sovit bort nästan hela dagen idag igen, det var i och för sig välbehövligt efter dom sena nätterna som blivit nu det senaste. Men känner att det blir en tidig kväll ikväll, är inte sådär jättepigg. Så då får jag äntligen kolla ikapp på "Sommar med Ernst", mitt favoritprogram!

Hunnit till Borlänge en snabbis idag också med pappa, han skulle ha byxor och jag letade efter små vaser, men jag hittade inga som jag blev förtjust i. Så nu sitter jag bara här hemma och pysslar med lite blommor som jag plockat på baksidan av vårt hus med fönstret öppet och lite musik. Rätt så bra avslut på den här fredagen!

Gillar

Kommentarer

Hur glömsk är jag inte? Tog jag med mig kameran igår eller? Nej... Aja, får faktiskt skärpa mig nu. Finns ju inga ursäkter längre för att inte ta med den!

Igår gick jag ju till Sofia och hjälpte henne att göra klart dom sista rosorna och vi höll på till 03.15, med en liten paus för att jag skulle träna. Tillbaka på 120kg i mark, men besvikelsen var ju enorm när jag inte tog mig till 130-135kg som jag annars maxar. Men jag måste även vara realistisk, det är andra passet mark sen jag kom igång efter vilan så. Tekniken satt väl inte helt 100 men det kommer snart att komma igen. 

Idag har jag bara klippt gräset åt Annika och inväntar att Sofia ska höra av sig så att vi får planera dagen. Eventuellt att jag följer med henne till Falun och börjar göra iordning tårtorna till bröllopet. Men det återstår att se!

Gillar

Kommentarer