Ligger i soffan nu, har varit på körskolan seriöst heeeeela dagen. Risk 1:an är nu klar och majoriteten av körkortsfrågorna är godkända. Har lite kvar som jag ska göra nu med bästa Johan Falk i bakgrunden. Måste dock sova tidigt ikväll, ska åka från Mora 07.30 imorgon mot Falun för Risk 2:an aka Halbanan. På måndag blir det sen teoriprov och uppkörning här i mora på Onsdag, sååå nervös....

Gillar

Kommentarer

Tänk att snart har hela Juni gått och att det snart är Juli!, hur sjukt är inte det!? Det står inte på sen är det höst. Dom som känner mig vet att jag älskar hösten och vintern, det är helt klart mina favoritårstider. Alla färger, julen, hockey, osv.

Nu är första körlektionen för idag klar, det gick faktiskt riktigt bra, men jag är så feg för att ta plats. Framförallt när det kommer till att hitta en ficka i en korsning eller rondell.. men men, jag har en till lektion senare idag så får fortsätta öva på det då!

Gillar

Kommentarer

Hej alla!

Då går jag in i sista veckan på intensivkursen. Gårdagen var ett rent helvete, så jag orkade tyvärr inte blogga, jag hade all otur som på något vis gick att få. Men nu ska väl oturen ha vänt!

Idag har jag haft 2 körlektioner och en teorilektion, första körlektionen ska vi inte ens prata om.... har nog aldrig kört så dåligt. Men andra gick betydligt bättre och det känns ändå som att jag börjar känna mig lite trygg med mitt eget omdöme och att jag också får ta plats på vägen, andra i trafiken måste rätta sig efter mig ibland också. Så på vägen hem nu efter teorikursen gick jag faktiskt och tittade på dom skyltar, vägmärken och linjer som finns längs vägen, stannade upp och verkligen funderade ut logiken och sambanden. Så imorgon ska det bli riktigt roligt att köra och se om jag kanske kan bli ännu mer trygg bakom ratten när jag faktiskt börjar förstå, utan att ha miljoner saker i huvudet eller runt bilen.

Gissa vem som glömde minneskortet till kameran i floda.... så fick bli en mobilbild från lunchen idag! Lasagne och en iste

Gillar

Kommentarer