Har helt glömt bort iPhoto, använder ju nästan aldrig kameran längre så det blir aldrig att jag går in där. MEN!! Så råkade jag klicka in där och hittade en massa bilder från Marbella, asså ni förstår inte min lycka! Så mycket härliga bilder och hittade den perfekta bilden till en header. Så "ombyggnationen" av bloggen gick betydligt fortare än väntat haha!

Nu, ska jag i alla fall sova. Sovit så sjukt dåligt det senaste, trodde jag skulle bryta ihop när jag behövde gå kl.08.00 till vårdcentralen. Nu är inte det tidigt egentligen, men har man sovit 2 timmar och äntligen lyckats somna om, för att sen hör det där j*vla alarmet... ooffh, jag kan säga att jag inte varit den trevligaste individen på jorden idag..

Åh, saknar verkligen Marbella. Även om det tyvärr är en resa som påminner mig mycket om ångest, ilska, starka känslor, förvirring och missförstånd... Hade jag kunnat åka tillbaka 1 år i tiden och göra om och göra rätt, då hade jag verkligen gjort det... "Sometimes love is not enough and the road gets tough, I don't know why.."

Gillar

Kommentarer

Åkte till Torsås igår för idrottsexamination som gick sååå himla bra, är så nöjd med betyget! Så nu har jag avklarat idrotten, vilket känns väldigt skönt, ett steg närmre målet.

Sen var det bara att åka hem till Dalarna, 7 timmar i bil... inte det roligaste jag varit med om. Så jag och pappa var hemma runt 23-00. Idag däremot har jag fått lite gjort i alla fall, hjälpt Annika att gräva fram en sten, burit upp hennes ved, pussat på hundarna, hälsat på farmor, ÖVNINGSKÖRT(!!!) och nu varit på promenad. Känns faktiskt förvånansvärt bra att vara hemma i Dalarna igen, det kan nog bli en bra sommar ändå. Men hade tänkt åka hem till Skövde igen på söndag, har tid på vårdcentralen på Onsdag. Det är ändå lite skönt att kunna åka emellan som jag känner för, vill jag vara i Dalarna kan jag det, när jag tröttnar är det bara att åka hem till Skövde igen haha!

Haha älskar att jag beskriver både Skövde och Dalarna som "hemma" <3

Gillar

Kommentarer

Hej alla,

Har varit lite frånvarande nu eftersom jag har haft fullt upp med skolan men snart får jag sommarlov och kan vara aktiv igen. Sitter och kollar på den där kameran som jag är så sugen på att köpa, så det kanske blir en beställning redan i nästa vecka, vem vet? ;)

Som ni redan vet så pluggar och tränar jag bara just nu i princip så det har inte hunnit hända så mycket mer spännande än så. Var in på en frisörsalong igår inne på Commerce för att köpa Olaplex och fastnade för att prata med frisören där, en supergo tjej och vi diskuterade lite allt möjligt vad jag kan göra med mitt hår. Så det blir eventuellt att gå dit nästa gång jag ska klippa och färga mig.

Men nu ska jag vara tråkig och fortsätta plugga, har inte så mycket till val haha! Ikväll kommer pappa hit så vi kommer åka till Kalmar tidigt imorgon för idrottsexaminationen på skolan!

Mina favoritjeans börjar bli för små... titta bara på den lilla "bullen" som är över jeansfickan haha! Känns som byxorna ska spricka när jag sätter mig ner. Dags att köpa nya, hoppas just den här modellen finns kvar på BikBok!

Gillar

Kommentarer