Suttit och fixat naglarna i nästan 40 min idag, tycker det är så himla roligt att hålla på med naglarna men har inte haft några fina nagellack hemma. Så idag när jag var på H&M så köpte jag ett guldglittrigt och ett rött nagellack. Fick ett nagelkit i julklapp som verkligen är så bra, älskar handkrämen och nagelbandsoljan!

Nu har jag precis ätit och ska packa träningsväskan och dra till gymmet. Inte tränat ordentligt på 1-2 veckor pga. min rygg men idag känns det faktiskt bra i ryggen så ska åka ner och köra ett försiktigt pass få se hur det går.

Gillar

Kommentarer

Solat, hämtat min telefon som varit på lagning, tagit hand om disken, gjort klart geografin, sorterat tvätten och handlat. Nu väntar jag på att klockan ska bli 17.00 så att jag kan börja tvätta och sen gå bort med panten och alla tidningar som ska kastas. Känns så skönt att ha en produktiv dag och verkligen få gjort det där som man kanske drar sig för att göra. Imorgon åker jag ner mot Göteborg så det hade varit skönt att ha allt i ordning. Senare idag blir det att göra beta av lite mer plugg, tanken är att jag ska ha gjort klart Samhällsvetenskapen och idrotten innan jag åker imorgon.

Nu ska jag äta lite och sen ta tag i tvätten! <3

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Fick en väldigt knasig idé för några dagar sen när jag var inne på lagerhaus hemsida och scrollade. Hittade en pediestal för blommor, som jag istället tänkte ha till mitt badrum. Det finns inget inne i själva duschen/badkaret att hänga upp någon korg eller liknande i, utan jag måste ha alla flaskor på badkarskanten. Man kan säkert köpa något att hänga i duschstången men nja, det är inte riktigt något för mig. Jag är väldigt duktig på att köpa nya duschartiklar och alla får inte plats på kanterna(rensade i veckan så nu är det inte så mycket kvar), sen tycker jag det är onödigt krångligt att försöka balansera och få den hala tvålflaskan att stå kvar på kanten. Så jag bestämde mig för att ha en "korg" vid badkarskanten där jag bara kan kasta i flaskorna. Så jag köpte pedistalen och spraymålade den mattsvart, såå snyggt!! Det fattas lite detaljer i badrummet, så det kanske ser lite konstigt ut med den ståendes där vid badkaret, men jag gillar det ändå. Tycker att den är lite charmig och framförallt väldigt praktisk!

Gillar

Kommentarer