Nu har det gått 1 månad sen jag började med SugarBearHair-vitaminerna och tycker att det är dags för en liten recension av dom små goda björnarna!

Det första jag upplevde med dom är hur otroligt goda dom är! Tänk er twister glassen fast i godisform. Älskar dom verkligen! Men man ska ju bara ta 2 om dagen så det var verkligen en match att hålla fingrarna i styr.. haha! Men om man bortser från hur goda dom är, har dom gett mig något resultat? Några saker jag vill att man ska ha i åtanke när man läser den här recensionen; Detta är ingen mirakelprodukt, det går inte att få ett hår långt som Rapunzel på några ynka veckor. God söm och hälsa spelar även det stor roll för om det ska fungera överhuvudtaget!

För er som inte vet det har jag blekt mitt hår sen slutet av mellanstadiet, oftast har jag gjort det hemma, själv.. (Big no no noooo!!) Sen har jag gjort det fram tills i December 2016 (Färgade mitt hår brunt i början av December) Så mina längder är extremt slitna då jag även använt mycket värme på mitt hår, då jag hatar mitt lockiga hår.. Jag har även mått dåligt psykiskt, vilket även det spelar stor roll. Så, vad har jag då att utgå ifrån? Ett väldigt (!!) tunt, torrt och slitet hår. Längderna har jag inte kunnat göra så mycket åt förutom att tillföra mycket fukt, brukar göra inpackningar med kokosfett.. MEN, vitaminerna kommer inte kunna göra någonting åt dina längder!

Kan jag se någon skillnad efter att ha använt vitaminerna?
Både ja och nej. Mina naglar har blivit mycket hårdare och vitare, det är väl den största skillnaden. Men eftersom mitt hår är så pass slitet som det är så är det ju nästan självklart att skillnaden i kvalitén jämfört mellan utväxten och längderna väldigt stor. Jag upplever däremot att jag har mycket mer hår "inne på huvudet" om man jämför med längderna som knappt är något alls.

Kommer jag att köpa vitaminerna igen?
Vissa säger att det kan ta upp till 3 månader innan man kan se ett ordentligt resultat, så jag är lite kluven. Jag hade velat testa lite längre för att se om man faktiskt kan se en märkbar skillnad.. Men jag vet inte om det är värt 349:- när jag inte vet om dom kommer att fungera. Ska tänka lite på saken..

Gillar

Kommentarer

Godmorgon!

Idag startar jag dagen med lite frukt och te, känner att jag inte får i mig något annat just nu. Men ska försöka igenom en halvtimme att få i mig en mer ordentlig frukost.

Annars idag har jag en tyskalektion och sen ska jag fortsätta att plugga matte. Är sjukt motiverad idag, men har lite att diskutera med min mentor om angående tyskan.. Ska fortsätta att leta efter ett gym idag också, för jag kommer inte ha ro till att bara sitta inne hela dagarna haha!

Passar på att visa upp min snygga lampa som jag har ovanför soffbordet. Älskar den verkligen!!

Gillar

Kommentarer

Att ha Dalahästar i hemmet när man är från Dalarna känns nästan ett måste. Jag ha en jättefin i trä med vita detaljer som står på min tv-bänk och en svart filt med en vit dalahäst som hänger över min stege. Jag tycker också att dalahästar är en väldigt fin inredningsdetalj!

Var och handlade idag och plockade på mig lite mer än vad jag egentligen kunde bära om jag ska vara ärlig.. Fick verkligen KÄMPA hela vägen hem, var helt slut när jag kom upp för trapporna. Så notis till mig själv; Ska du handla mycket, ta bussen!!!

Nu blir det att laga lite mat och fortsätta plugga, har denna låt på repeat, tycker den är så otroligt fin!

Gillar

Kommentarer