Behöver jag ens nämna hur trött jag är på matte eller? Pluggat halvt ihjäl mig och nu har jag inte mycket kvar, 2 sidor i boken, 1 lektionsfilm och 4 frågor på Hermods så detta gör jag klart (förhoppningsvis) enkelt imorgon. Börjar få riktigt bra kläm på det nu, så det känns skönt. Jag har just nu sportlov men tänker viga den här veckan som kommer åt en massa plugg för att hinna ikapp, så att jag kan fokusera på att packa mina saker och själva flytten som är om mindre än 2 veckor (!!!!!!) Jag är så himla taggad och det känns verkligen super, även om jag har lite separationsångest så är det faktiskt hanterbart. Det känns bara så himla rätt!

Förutom att jag har haft näsan i matteboken dom senaste dagarna har jag även hunnit med lite träning också. Håller på med träningsschemat som jag gjorde för några veckor sen som jag ska utvärdera nu på fredag. Har gjort några av dom sjukaste passen i mitt liv, har så mycket träningsvärk att jag bara vill ligga här i min säng och stirra upp i taket... Men lite gött är det ändå! Måste hitta ett bra gym i Skövde också sen, ska höra med min kompis Nikki vad hon tror blir bäst för mig!

Nu ska jag mysa ner och kolla på lite möbler och inredning innan farmen börjar, det är ju tvekamp idag så det får man ju inte missa!

Gillar

Kommentarer

Precis ätit världens godaste kycklinggryta och duschat. Kom hem från gymmet för 1-2 timmar sedan, fick bli ett lättare pass. Tog en promenad tidigare idag och kände mig mycket bättre och tror att den här sega känslan jag har i kroppen är för att jag varit inne och legat i sängen i flera dagar, så valde att åka och köra ett lättare pass. Känns så himla bra i kroppen, även om jag gärna hade tagit i mer, men förhoppningsvis är jag tillbaka till träningen snart till 110%.

Nu ska jag fortsätta att plugga matte, som dessutom ska in idag. Hoppas ni får en trevlig kväll <3

Gillar

Kommentarer