Header

Allmänt

Alltså, jag är så kluven... Jag tycker verkligen om det mörkbruna, men det är så tråkigt när utväxten kommer och är blond verkligen. När jag var blond fick jag istället mörkbrun utväxt.. haha! Min kvalité på håret är så mycket bättre sen jag slutade att bleka det, så jag är verkligen kluven hur jag ska göra. Jag är lite sugen på att färga det till min egna färg ungefär, kanske med något mörkare botten och ljusare längder, eller bara ljusa slingor i hela håret? För jag vill ha det så lättskött som möjligt och förhoppningsvis kunna få en ännu bättre hårkvalite om jag inte behöver färga det så ofta! Vad tycker ni? Brunt eller blont?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Åkte till Torsås igår för idrottsexamination som gick sååå himla bra, är så nöjd med betyget! Så nu har jag avklarat idrotten, vilket känns väldigt skönt, ett steg närmre målet.

Sen var det bara att åka hem till Dalarna, 7 timmar i bil... inte det roligaste jag varit med om. Så jag och pappa var hemma runt 23-00. Idag däremot har jag fått lite gjort i alla fall, hjälpt Annika att gräva fram en sten, burit upp hennes ved, pussat på hundarna, hälsat på farmor, ÖVNINGSKÖRT(!!!) och nu varit på promenad. Känns faktiskt förvånansvärt bra att vara hemma i Dalarna igen, det kan nog bli en bra sommar ändå. Men hade tänkt åka hem till Skövde igen på söndag, har tid på vårdcentralen på Onsdag. Det är ändå lite skönt att kunna åka emellan som jag känner för, vill jag vara i Dalarna kan jag det, när jag tröttnar är det bara att åka hem till Skövde igen haha!

Haha älskar att jag beskriver både Skövde och Dalarna som "hemma" <3

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla,

Har varit lite frånvarande nu eftersom jag har haft fullt upp med skolan men snart får jag sommarlov och kan vara aktiv igen. Sitter och kollar på den där kameran som jag är så sugen på att köpa, så det kanske blir en beställning redan i nästa vecka, vem vet? ;)

Som ni redan vet så pluggar och tränar jag bara just nu i princip så det har inte hunnit hända så mycket mer spännande än så. Var in på en frisörsalong igår inne på Commerce för att köpa Olaplex och fastnade för att prata med frisören där, en supergo tjej och vi diskuterade lite allt möjligt vad jag kan göra med mitt hår. Så det blir eventuellt att gå dit nästa gång jag ska klippa och färga mig.

Men nu ska jag vara tråkig och fortsätta plugga, har inte så mycket till val haha! Ikväll kommer pappa hit så vi kommer åka till Kalmar tidigt imorgon för idrottsexaminationen på skolan!

Mina favoritjeans börjar bli för små... titta bara på den lilla "bullen" som är över jeansfickan haha! Känns som byxorna ska spricka när jag sätter mig ner. Dags att köpa nya, hoppas just den här modellen finns kvar på BikBok!

Likes

Comments

Allmänt

Tog äntligen fram kameran, fick sån energi av det här sjukt fina vädret. Dock är jag en sån människa som inte riktigt fixar att det blir såhär sjukt varmt på så kort tid, så jag håller mig gärna inne i skuggan men med balkongdörren och mina fönster öppna. Men äntligen fick kameran komma fram, som jag saknat att lägga upp bilder med BRA kvalité på bloggen, får alltid lite ont i magen när jag bloggar med mobilbilder. Så nu blir det att fokusera på att köpa en ny kamera, jag älskar den jag har men den är inte alls lämpad för blogg-bilder. Så jag behöver något mindre och enklare, så planen är att köpa den i sommar!

Nu ska jag fortsätta läsa om vindar och hur dom uppstår.... Roligare saker har jag ju gjort...!

--------------

Sen har jag en fundering; var går gränsen egentligen för att blogga om känsliga ämnen? Jag har ett blogginlägg som jag sååå gärna vill publicera, som jag verkligen vet kommer kunna hjälpa många tjejer. Det är om något som är lite pinsamt och känsligt, men som många går och skäms och mår dåligt över i tystnad utan att dom vet vart dom ska vända sig eller göra. Alla kan inte prata om allt med sina syskon, föräldrar, kompisar, osv. Därför vill jag så gärna blogga om det.... för jag har inte sett någon blogga om det innan !

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode & Skönhet

Jag har testat det mesta vad gäller skönhetsprodukter, allt från det som går att köpa på ICA till dom riktigt dyra alternativen. Jag har inte hittat något som riktigt fallit mig i smaken. Jag har antingen upplev att det kliar eller svider i ansiktet, eller att jag nästan får som en tunn hinna som antigen är fet eller känns som ett lager av död hud. Sen köpte jag i ren panik en rengöring från Garnier när jag var på ICA för några veckor sedan eftersom min rengöring hade tagit slut och tvål + min hy = riktigt dålig kombo. Så jag gav det ett försök och det första jag tänkte på var att den luktar inte alls särskilt gott, men den sved inte så det var ju ett pluspoäng, det sved heller inte när ansiktet väl torkat. Så när ansiktet väl torkat, asså... hyn blir så sjukt len och mjuk. Sitter bara här och känner på mitt ansikte helt maniskt haha! Jag har även upplevt att min hudton ser lite jämnare ut.

Så om ni är trötta på att lägga hundratals kronor på ansiktsprodukter som inte riktigt passar egentligen eller som inte gör det jobb som den utlovar, så kan jag verkligen tipsa om denna från Garnier för 69kr (!!!).

Likes

Comments

Allmänt

Sitter och tittar på sista delen av dokumentären "Fallet Kevin" innan jag ska fortsätta plugga. Det gör ont i hela magen när jag ser dokumentären och ser hur poliserna pressar två små barn tills dom varken vet in eller ut, och svarar bara i ren rädsla vad dom tror ska göra poliserna nöjda. Förhör av barn på det sättet, utan att någon förälder fick vara närvarande eller advokat, blir så arg att jag inte finner ord. Hur kan pressa barn in i en historia? Det är vid flera tillfällen inte möjligt att fälla en våldtäktsman trots bevis i form av bilder, filmer, sperma, osv. men det ska vara okej att döma små barn, utan någon som helst bevis som kan styrka att det var dom. Man väljer alltså att så blint styra in på spåret att det är två unga pojkar, som trots att allt dom sagt och visat under diverse förhör inte alls stämmer in på vad som hänt den mördade pojken, fortsätta att pressa och bearbeta in historier och händelseförlopp i huvudet på dom tills dom endast kan återberätta det som polisen vet om vad som hänt Kevin. "Om du berättar får du träffa din mamma" att man säger så till ett barn, som polis, det vänder sig i magen på mig. Man väljer att förstöra två unga barns liv, för all framtid, på inga grunder. Jag finner verkligen inga ord... Dom här killarna kommer aldrig få tillbaka det som några vuxna människor tagit ifrån dom, för något dom inte har gjort.

-------

Men för att övergå till något lite mer gladare, jag fick en sån dusch av motivation och energi såhär på kvällskvisten haha! Känns ändå lite roligt och skönt att sätta sig och plugga nu, så att jag äntligen kommer lite närmre det där sommarlovet. Ni förstår inte hur mycket jag längtar till sommarlov nu, så att jag bara kan få andas ut på riktigt!

Men jag hoppas att ni får en trevlig kväll så ska jag plugga vidare <3

Likes

Comments

Instagram @jolinberg