Jag känner ofta att jag måste veta precis vad jag vill, i minsta lilla detalj. Allt ska vara upplagt som ett schema. Min framtid, mina planer, mina val, min vardag. Jag känner så stor press på  mig själv, att jag måste veta vem jag ska vända mig till när allt är som sämst. Jag måste veta vilken person jag tycker om och inte. Jag måste veta när jag ska göra vad och hur jag ska göra det. Men jag har tänkt steget längre. Vad händer om jag inte vet vem jag ska vända mig till? Om jag inte vet vem jag tycker om? Om jag inte vet vad jag ska göra, när jag ska göra det? Jo, då är jag spontan. Och jag tror det är precis det fler personer behöver vara. Spontana. Inte tänka så långt utan bara leva i nuet. Du behöver inte veta vem du ska vända dig till i alla lägen, för du har dig själv och dina egna tankar och resonemang. Du behöver inte veta precis vem du tycker om och inte. Låt det ta tid. Du behöver inte stressa dig in i en ny relation bara för att det enda du vet är att du tycker om personen. Dina uppfattningar om allting kan ändras så fort. Du behöver inte veta att det är denna personen du vill vara med, bestämt. Njut istället av tiden du har med personen, låt den göra dig lycklig och trygg, även om er tid förblir kort. Men vet du vad? Det vet du ingenting om. Du vet inte hur länge du träffar denna personen. Men sålänge du är trygg och trivs i dens närhet, så kan du tänka "det är här jag vill vara".

Men det är här det jobbiga tränger in, då jag är en sån person som har en tendens att stänga ute människor som kommer för nära. Varför ska någon veta mina djupaste tankar? Mina största misstag? Mina rädslor och min otroliga kärlek till saker och ting? Det behöver inte någon alls veta, inte ens du själv. Men till viss del är det viktigt att själv kunna se vad man behöver och inte, vad man vill och inte. Huvudsaken är att du inte stänger inne dig själv, hindrar händelser och människor att komma in i ditt liv, just för att du har planer. Planer är bra, till viss del. Men jag har varit i den sitsen då jag vet precis vad jag vill, då det inte blivit så. Och tro mig, det är jobbigare än att inte alls veta vad man vill. För visst är det hemskt ibland, när saker inte blir som tänkt? Men oftast  kommer det något positivt utav att det inte blev så. Man kan aldrig se in i framtiden, se vem man möter på, vem som förändrar ens liv, vem som stannar och inte, var man hamnar. Men man kan vilja, och det är något alla behöver. Man kan vilja göra något, men då får man även vara beredd på konsekvenserna om din vilja inte går igenom. Få en ny syn på saker och lära sig se bortom sina planer.

Det positiva med dina misstag? Du lär dig att inte göra om dem. 

Det positiva med att inte stänga in sig i sig själv? Du får en annan syn på livet och andras åsikter. 

Det positiva med att inte veta vad du vill? Din värld vidgas, och du kan göra precis  vad  du  vill.


men vad vet jag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Haft en otroligt rolig helg. Fredagen spenderade jag med mina fina vänner Olivia, Erik, Axel, Onur, Simon, Martin och Charlie hemma hos Simon som precis fått egen lägenhet. Vi fikade lite och tog bara det lugnt och sov där. Älskar att bara göra ingenting och ta det lugnt med vänner!

Lördagen däremot, var lite mer livlig. Spenderade lördagen med Elina och hade även planerat med Alina att vi skulle på fest tillsammans på kvällen. Så vid nio-tiden drog vi hem till en kille i stan på förfest med jätte härligt folk för att senare dra till Max och fortsätta festa.
När klockan var cirka tolv så drog alla ut på olika ställen, även jag och Elina. Dem flesta drog såklart till lira. Men vi orkade inte vara kvar senare så vi tog oss spontant till Åhus och umgicks lite hemma hos Sebbe. Sedan stack vi hem till Elina och jag var svin trött så vi somnade ju direkt, haha.

Måndagen spenderades hemma, såklart.. Puss!

Likes

Comments
Hej! Haft mitt längsta nationella hittills vilket varade i tre olika omgångar och har pågått hela dagen. Självklart började jag känna mig febrig och fick kramper i magen (???) så fick åka hem. Befinner mig endast i soffan med massa gott. Om jag ens orkar röra på mig mer idag så ska jag på fotboll med min lillebror ikväll, så himla duktig är han! Puss

Likes

Comments
När jag sitter här, lyssnar på Oskar Linnros "från balkongen" kan man inte låta bli att tänka på somrarna som passerat och somrarna som kommer. Jag tänker på allt jag gjort, varje dag gjorde man något nytt och inte en sekund kunde man ha tråkigt. I sommar är det så igen.

Fattar ni eller, det är Maj om mindre än en månad och efter Maj kommer Juni.
Juni = Sommar, Sol, Bad, Sena nätter, Bruna ben, Ledighet, Shopping, Utomlands, Fester, Stränder.
Tiden går så otroligt fort och jag har endast bra saker att se fram emot. Jag menar det är nästan 4 månader sen NYÅR, och hur snabbt har inte det gått då? Om 4 månader är sommaren i princip över. Hemska tanke. Men visst blir man lycklig bara tanken på att Sommaren 2014 redan är påväg. Längtar.

Likes

Comments
Spenderat hela helgen tillsammans med min favorit, Victoria! I fredags fikade vi på House of Bagels, därefter sov vi hos henne i stan eftersom jag skulle upp tidigt i lördags för att sjunga upp på C4. Hade frulle-mys på fantasi vid tio-tiden med fina Malin, dem har nog den fräschaste och ordentligaste frukosten av alla caféer, bortsett från boulevard utanför stan. Frukost buffé där kostar 70kr vilket är relativt billigt med tanke på allt som erbjuds!
Igår körde jag, vicky, victor, Tobbe, Camil, sonny, Johan till en fest utanför Kristianstad, inte så roligt vilket resulterade att vi var hemma vid tolv-tiden..

Idag vaknade jag hur tidigt som helst, städat rummet, börjat renovera mitt nya rum och ätit lunch med familjen. Ikväll har jag inga mer planer än att jag ska jobba vid sex tiden, usch!!

Likes

CommentsHur läcker är inte denna Céline Paris väskan mamma köpte åt mig igår? Längtar såå tills den kommer med posten. Alltid lika roligt att få hem stora paket, nästan bättre än julafton. Självklart var det inte det enda jag beställde hem utan även en ursnygg bikini från Victorias Secret. Leopard mönster och bruna ben på sommaren är hur fint som helst, snygga väskan till det kommer ju bli perfekt! Puss


Likes

Comments


Nu har jag inte bloggat på ett väldigt bra tag med tanke på att jag har haft så extremt mycket plugg och lagt all min energi på människorna som står mig närmst. Men nu när jag har så mycket roligt att se fram emot framöver, photoshoots, sång insökningar, resa till kroatien, konserter, shopping, musikcaféer och så vidare.. så har jag bestämt mig för att försöka hålla uppe bloggen ett bra tag till. Har ju faktiskt haft relativt mycket läsare för att ha varit en seg och halvt nerlagd blogg, haha!

Just nu så sitter jag bara och väntar på att maten ska bli färdig. Ser fram emot en härlig myskväll hos min efterlängtade Victoria! Förmodligen träffar vi väl lite vänner ikväll och handlar självklart hem en massa gott. Ser mindre fram emot tidig uppgång imorgon då jag ska ha sång-insökning och vara där klockan 08.45 imorgon. Självklart luncha med en fin vän efteråt och lite shopping! Puss

Likes

Comments


Jag vet inte hur ni är, men jag är en sån som förtränger saker. Lägger undan jobbiga minnen i en låda som jag aldrig öppnar. Det är här det jobbiga kommer in, för mitt sätt att hantera saker har gjort att jag undermedvetet inte mår bra. Minnena jag trott jag glömt spelas upp i mina drömmar och jag drar mig undan ifrån folk jag älskar. Har inte förstått varför förrns jag bestämde mig för att gräva djupare i det. Varför är jag en sån som flyr? Varför ställer jag upp för andra till tusen procent även om de skiter i mig? Varför är jag så envis och står på mig?

Det här med att bli lämnad har en ganska stor roll i detta. Jag är livrädd för att bli lämnad, då lämnar jag hellre. Jag har gått igenom den processen för många gånger för att gå med på att bli det igen. Varför jag verkligen ställer upp för andra kan man ju också fråga sig, men jag tror att det är för jag vet hur det känns att inte ha någon som ställer upp för en själv. Att stå där helt själv utan någon att lita på. Därför är jag gärna den personen för någon annan, den där som du kan prata med, alltid och oavsett. Och varför jag står på mig så mycket? För att jag vägrar bli nertryckt. Jag vill göra min röst hörd och ingen jävel ska få trycka ner mig mer än de redan gjort. Det behöver inte betyda att någon jag tjafsar med på något sätt försöker trycka ner mig, men undermedvetet så bara måste jag få min röst hörd. Det är min plikt som människa, att visa att jag finns. För att Inte finnas har jag gjort tillräckligt. Det är svårt att förklara i ord, den där rädslan och otryggheten jag ständigt känner inombords. Men faktiskt så tror jag inte att jag är ensam och jag tror nog att ni förstår vad jag menar i alla fall.

 

Likes

Comments