Det va väldigt länge sen jag skrev något här men jag har haft det väldigt jobbigt och mått dåligt men nu känns livet lite bättre även om det är långt ifrån bra. Jag har fått acceptera livet som det är och försöker lära mig att leva med alla förändringar och motgångar som gör sig påminda ibland. Livet är inte perfekt och kommer aldrig bli men med facit i hand vill man verkligen ha ett perfekt liv?  Även om jag ibland mår skit över hur livet ibland väljer att överraska mig så är jag tacksam för dom erfarenheter jag fått på vägen. Jag försöker vara så positiv jag kan i det hela och bara glad för de små stunderna som egentligen är de viktigaste.

I varjefall livet har gett mig fantastiskt mycket hemska överraskningar den senaste tiden så håller alla tummar för att det ska bli bättre snart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ibland känns allt som ett stort skämt, hur kan allt hända samtidigt och hur kan så mycket hända en person? Jag tänkte ju börja skriva här igen men på en månad har så mycket hänt så jag har inte haft tid. Nu har saker äntligen lugnat sig och förhoppningsvis går det åt rätt håll men vägen dit har varit lång och kämpig och även om det inte är över än så kanske jag får chans att andas emellan och ladda om så jag orkar ifall det händer nåt mer.

Det här året har varit det värsta i mitt liv och jag vill bara att det ska ta slut. Det har hänt så mycket att jag knappt vågar hoppas på att nästa år ska bli bättre.

De negativa situationerna tar nästan över och det är svårt att se nåt positivt överhuvudtaget men man måste för annars orkar man inte. Just nu tar jag det mesta negativt, tar åt mig och trycker ner mig själv för jag har låtit det negativa ta över mig.  Förhoppningsvis finns det lite ljus i allt mörker och snart får jag se det igen.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev något här men det har varit en blandning av tidsbrist och motiavtionsbrist men nu känner jag att jag vill börja igen! 

Mycket har hänt sedan sist brukar man ju alltid skriva men så spännande har det inte varit!  Det har mest varit en blandning av kaos och tårar och stress i den kombinationen och jag har väl låtit det ta över mig lite och fokuserat lite för mycket på det negativa....

Men i allt kaos är jag ändå stundtals väldigt glad och motiverad men dom stunderna är tyvärr för få, jag behöver lite tid för mig själv bara sitta hemma en hel dag och titta på tv asså det va sjukt länge sedan jag kunde göra det! Med tanke på att det är vad jag ser fram emot varje dag att få göra så kanske man kan förstå hur stressad jag är och hur mycket jag har att göra.

Man måste se det positiva i allt och försöka göra det bästa man kan av situationen även om det ibland är supersvårt! 
Lite tråkigt inlägg men så får det vara den här gången!

Likes

Comments

Då var helgen slut och den gick som vanligt alldeles för fort! Jag har lyckats bli sjuk igen så jag har fått ta det lugnt men det var min första helt lediga helg på typ 4 veckor så jag ville såklart göra något åtminstone men det är inte så lätt när man mår som en påse jordnötter ungefär.
Idag ska jag försöka göra lite nytta och gå ut i friska luften en stund åtminstone!
Sen blir det att dricka ingefärs te resten av dagen!

Likes

Comments

Det var ett bra tag sedan jag skrev något här men det har varit kaos, totalt kaos. Jag har mått så dåligt över allt som hänt så jag vet inte vad jag heter vissa stunder.  Panik, ångest, mardrömmar och depression.  Allt på samma gång.  Jag borde ha förstått att det skulle bli så men någonstans hoppades jag på att det inte skulle hända.  Så dagarna går i ett, mardrömmarna avlöser varandra och motivationen är i botten.  Kan knappt köra bil för jag får tunnelseende, kan inte fokusera, mitt psyke är sammanfattningsvis inte på topp. Men jag kämpar varje dag!  Jag försöker hitta positiva saker och händelser att motivera mig med.  Försöker hålla mig sysselsatt för att slippa ångesten och tomheten.  Även om det blivit bättre så är det lång väg kvar och det är jag medveten om. Livet går vidare även om det för tillfället inte känns så.

Likes

Comments

Tiden går fort vissa stunder och vissa stunder står den still. Jag hänger inte ens med längre, dagarna går i ett, känns som det enda jag gör är att jobba, jag har alltid en tid att passa oavsett om jag är ledig eller jobbar. Det var länge sen jag hade en ledig dag för mig själv, men att sitta ner i soffan en hel dag vet jag inte om jag klarar utan att få ångest och panik över allt som hänt. Jag vill bara att tiden ska gå så jag kommer framåt i livet och slipper tänka på allt hemskt som hänt.  Jag kan inte ta in och acceptera allt än, det är för svårt...

Likes

Comments

Har hittat 3 produkter som jag verkligen är nöjd med! 
Den första är ett balsam från Marc Anthony med kokosolja och det är ett riktigt bra balsam faktiskt vilket jag inte trodde. Köpte det på Åhléns för 129 kr.

Det andra är det mycket omtalade body butter Wash från Palmolive, självklart valde jag det som luktade choklad! Den är riktigt bra mot förmodan! Luktar så himla gott och huden blir super mjuk och len kan verkligen rekommendera den!

Den sista produkten är en cleansing gel från Garnier som innehåller bland annat grönt te, jag har testat den ett tag nu och måste säga att jag den är bland det bästa jag testat från Garnier, kan rekommendera den om man har oljig hud som jag har.

Likes

Comments

Köpte lite grejer från Fyndiq här i veckan och idag fick jag äntligen allt!
Beställde ett halsband med en rosett på och ett infinity armband, peel Of mask 10 stycken och då fick man med en sån där som man tar bort pormaskar och sånt med.  Sen hittade jag en superfin ögonskuggepalett från Revolution som jag blev kär i direkt! Färgerna är hur fina som helst och det ska bli superkul att testa den! Har hört mycket bra om den paletten så ska bli jättekul!

Likes

Comments

Saker och ting börjar långsamt falla på plats igen, även om det är långt ifrån bra så är det åtminstone bättre, jag försöker få ordning på min vardag och motivera mig själv att tänka positivt och framåt, för det är dit jag ska, framåt. Jag försöker tänka på allt jag faktiskt har och vad jag hittills lyckats uppnå, vad jag klarat av och hur mycket jag lärt mig fram till nu. Vet att det låter töntigt kanske men jag tror det är bra att stanna upp och tänka på det ibland. 

För en gångs skull så kan jag fokusera på mig själv och försöka må bra och vara glad, det var länge sen jag kunde göra det.
Jag tar en dag i taget och gör det bästa av situationen mer än så kan jag inte göra.

Likes

Comments

Som ett brev på posten fick jag ont i knät igen, trodde att det hade blivit bra igen men nej. Känns som om jag går i världens motvind. Allt går fel, allt blir fel och jag känner hur jag mår sämre igen. Jag behöver få nån ordning på mitt liv, denna ångest och denna rastlöshet som hela tiden finns den blir för mycket ibland. Jag behöver något att fokusera på. Jag känner att jag inte har något kvar efter allt som hänt. Jag kan inte jobba hela tiden och det är heller inget jag vill, men jag vill heller inte vara hemma. Det är jobbigt att vara hemma och det är jobbigt att vara på jobbet pågrund av att jag har så ont överallt. Allting är så jävla komplicerat jag vill bara få lugn och ro igen!

Likes

Comments