Då var helgen slut och den gick som vanligt alldeles för fort! Jag har lyckats bli sjuk igen så jag har fått ta det lugnt men det var min första helt lediga helg på typ 4 veckor så jag ville såklart göra något åtminstone men det är inte så lätt när man mår som en påse jordnötter ungefär.
Idag ska jag försöka göra lite nytta och gå ut i friska luften en stund åtminstone!
Sen blir det att dricka ingefärs te resten av dagen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det var ett bra tag sedan jag skrev något här men det har varit kaos, totalt kaos. Jag har mått så dåligt över allt som hänt så jag vet inte vad jag heter vissa stunder.  Panik, ångest, mardrömmar och depression.  Allt på samma gång.  Jag borde ha förstått att det skulle bli så men någonstans hoppades jag på att det inte skulle hända.  Så dagarna går i ett, mardrömmarna avlöser varandra och motivationen är i botten.  Kan knappt köra bil för jag får tunnelseende, kan inte fokusera, mitt psyke är sammanfattningsvis inte på topp. Men jag kämpar varje dag!  Jag försöker hitta positiva saker och händelser att motivera mig med.  Försöker hålla mig sysselsatt för att slippa ångesten och tomheten.  Även om det blivit bättre så är det lång väg kvar och det är jag medveten om. Livet går vidare även om det för tillfället inte känns så.

Likes

Comments

Tiden går fort vissa stunder och vissa stunder står den still. Jag hänger inte ens med längre, dagarna går i ett, känns som det enda jag gör är att jobba, jag har alltid en tid att passa oavsett om jag är ledig eller jobbar. Det var länge sen jag hade en ledig dag för mig själv, men att sitta ner i soffan en hel dag vet jag inte om jag klarar utan att få ångest och panik över allt som hänt. Jag vill bara att tiden ska gå så jag kommer framåt i livet och slipper tänka på allt hemskt som hänt.  Jag kan inte ta in och acceptera allt än, det är för svårt...

Likes

Comments

Har hittat 3 produkter som jag verkligen är nöjd med! 
Den första är ett balsam från Marc Anthony med kokosolja och det är ett riktigt bra balsam faktiskt vilket jag inte trodde. Köpte det på Åhléns för 129 kr.

Det andra är det mycket omtalade body butter Wash från Palmolive, självklart valde jag det som luktade choklad! Den är riktigt bra mot förmodan! Luktar så himla gott och huden blir super mjuk och len kan verkligen rekommendera den!

Den sista produkten är en cleansing gel från Garnier som innehåller bland annat grönt te, jag har testat den ett tag nu och måste säga att jag den är bland det bästa jag testat från Garnier, kan rekommendera den om man har oljig hud som jag har.

Likes

Comments

Köpte lite grejer från Fyndiq här i veckan och idag fick jag äntligen allt!
Beställde ett halsband med en rosett på och ett infinity armband, peel Of mask 10 stycken och då fick man med en sån där som man tar bort pormaskar och sånt med.  Sen hittade jag en superfin ögonskuggepalett från Revolution som jag blev kär i direkt! Färgerna är hur fina som helst och det ska bli superkul att testa den! Har hört mycket bra om den paletten så ska bli jättekul!

Likes

Comments

Saker och ting börjar långsamt falla på plats igen, även om det är långt ifrån bra så är det åtminstone bättre, jag försöker få ordning på min vardag och motivera mig själv att tänka positivt och framåt, för det är dit jag ska, framåt. Jag försöker tänka på allt jag faktiskt har och vad jag hittills lyckats uppnå, vad jag klarat av och hur mycket jag lärt mig fram till nu. Vet att det låter töntigt kanske men jag tror det är bra att stanna upp och tänka på det ibland. 

För en gångs skull så kan jag fokusera på mig själv och försöka må bra och vara glad, det var länge sen jag kunde göra det.
Jag tar en dag i taget och gör det bästa av situationen mer än så kan jag inte göra.

Likes

Comments

Som ett brev på posten fick jag ont i knät igen, trodde att det hade blivit bra igen men nej. Känns som om jag går i världens motvind. Allt går fel, allt blir fel och jag känner hur jag mår sämre igen. Jag behöver få nån ordning på mitt liv, denna ångest och denna rastlöshet som hela tiden finns den blir för mycket ibland. Jag behöver något att fokusera på. Jag känner att jag inte har något kvar efter allt som hänt. Jag kan inte jobba hela tiden och det är heller inget jag vill, men jag vill heller inte vara hemma. Det är jobbigt att vara hemma och det är jobbigt att vara på jobbet pågrund av att jag har så ont överallt. Allting är så jävla komplicerat jag vill bara få lugn och ro igen!

Likes

Comments

Ja nu har det snart gått en månad sedan mitt liv förändrades enormt.  Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med all tid, asså jag har verkligen ingenting att göra på dagarna när jag inte jobbar.  Jag är väl rätt rastlös och nu är jag ännu mer rastlös för jag har gjort illa menisken i mitt knä så jag måste vila. Så dagarna spenderas framför tv:n mer eller mindre och jag måste hoppa på kryckor och asså jag får panik! Jag vill ju åtminstone kunna typ gå ut och gå och sånt men jag måste vänta tills nästa vecka då ska jag tillbaka till läkaren och då får vi se vad som händer.... Det går ju superbra för mig nu verkligen....

Likes

Comments

Trodde inte den här dagen skulle komma så snart, men det gjorde den. Vi fick 7 underbara år tillsammans och många fina minnen.       Du är det bästa som hänt mig och du är min ögonsten.  Nu är du på de förevigt gröna ängarna med Musse och dina andra vänner och du slipper lida mer. 

Min vackra lilla häst <3
6/4 1999 - 31/5 2016

Likes

Comments

Så nu var det ett bra tag sen jag skrev nånting här, mycket har hänt och jag har inte haft någon motivation till nånting. Så vad har hänt.
Jag har fått tagit bort min andra häst efter att hon fått en allvarlig sparkskada som inte gick att rehabilitera, så det var något som jag inte trodde jag skulle behöva gå igenom igen på lång tid men nu har båda mina hästar gått bort med bara nån månad emellan så det känns som en mardröm som jag inte vaknar ifrån. Hur mycket otur får man egentligen ha? Känns som om det varit så mycket jobbigt på senaste tiden att jag inte vet vad jag ska göra längre, känns som ingenting kan bli bra igen men jag vet att det kommer att bli bättre men det kommer ta väldigt lång tid....
Ibland kan jag inte förstå att allt som hänt faktiskt hänt på riktigt, ibland måste jag stanna upp i vardagen för att förstå att saker och ting har ändrats och ingenting kommer bli sig likt igen och det är svårt för mig att ta in ibland.

Så nu är det bara att försöka gå vidare och försöka vara positiv även om det för tillfället känns totalt omöjligt så har jag inget val, jag kan inte ändra något som hänt så det är ingen idé att önska att allt vore annorlunda jag måste acceptera att det är såhär nu och försöka tänka framåt.

Det enda positiva är att jag nu har tid för mig och kan vila upp mig och må bra igen, slippa stress och allt annat och bara fokusera på mig ett tag, det förtjänar jag efter allt skit jag gått igenom.

Likes

Comments