Våran fina huvudstad Stockholm.

Mitt påsklov har precis börjat, jag och en klasskompis är på väg in i Gallerian från plattan. Plötsligt springer tre personer förbi oss så vi tänker att de har bråttom till tunnelbanan, men samtidigt som vi kommer på att tunnelbanan ligger åt andra hållet ser vi hur det rusar in massor av folk från plattan, panikslagna och springer åt olika håll. Medans vi skyndar oss in i Gallerian kommer en kvinna ifatt oss och berättar att det är en bomb och springer sedan vidare, jag ringer direkt till min pappa och innan jag hinner säga något så svarar han att han precis skulle ringa mig för att en lastbil kört över folk på Drottninggatan. Vi går ut bakvägen från Gallerian och möts av väktare och flera människor som inte vet vart de ska ta vägen, när vi frågar en utav ordningsvakterna vart vi ska gå svarar han "Det enda jag kan säga är håll er undan från stora folksamlingar". Vi går till Wallenbergs torg där vi sitter och väntar på att min pappa ska hämta oss. Det var hemskt att se alla barn och vuxna som grät och ringde sina nära och kära för att få höra att de var okej. Våra tankar går till de personer som ringde men aldrig fick något svar. //Emelie

I fredags hände det vi hoppades aldrig skulle hända, vi har spenderat dom två senaste dagarna åt att umgås våra närmsta och tänkt på dem människor som förlorat sin närmsta. Men under en sån mörk stund som denna är det viktigt att se det ljusa, vilket för oss är hur stockholmarna hjälpte varandra med skjuts och öppnade upp sina hem för de som inte kunde ta sig ut ur stan. Den här händelsen har fått oss att inse hur viktigt det är att ta vara på tiden man får med dom man älskar för man vet aldrig vad som händer. //Johanna & Emelie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​​Här kommer lite bilder från fredags kväll. Vi mötte upp varandra vid tunnelbanan och åkte sedan bil till Heron City för att kolla på Fifty Shades Darker. Den var riktigt bra, över förväntan. Dock tyckte nog inte alla det med tanke på att personen bredvid oss somnade efter att halva filmen hade gått. 

Vi avslutade kvällen med pasta Alfredo på Olearys. 

Likes

Comments

Vårat första inlägg

Hej! Vi är två kusiner, och även bästa vänner. Vi träffas inte bara när någon i släkten fyllt år eller på Julafton som man kanske oftast gör när man är kusiner, vi är med varandra så ofta som går, vanligtvis varje helg och lov. Då vi bor i olika städer så blir det problematiskt att träffas på vardagar.

Vi har inte riktigt bestämt oss vad vi ska skriva om på den här bloggen än, och om vi kommer tycka det är kul att blogga vet vi inte heller. Vi tar det som det kommer helt enkelt. Främst startade vi bloggen för att ha något mer tillsammans.

Så vi hoppas att vi kommer trivas med bloggandet!

Likes

Comments