Hallå!
Idag är en sådan här bra dag, alla är så Goa o glada! Bra väder och så har man sjukt knäppa o underbara vänner, livet är bara för bra just nu. Igår hade man ju en bra kväll, blev att dricka lite öl och det var ju så jäkla gott!
Ååh vad jag älskar livet just nu! I juni åker jag till ayia napa, sen tar jag studenten! Vilket grymt år detta kommer att bli!
Älskade älskade åååååårrrr!!

Min vän, min andra hälft, min bästa vän!
Hoes before broes!Xoxo EzjO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har världens bästa familj, dom ställer upp för mig i vått och torrt. Jag älskar dom mer än allt annat, min pappa är den bästa som finns, han är helt underbar och ställer jämt upp för mig och försöker jämt göra så att jag mår bra. Han är den som tror på mig, att jag kan göra allt det jag vill i mitt liv. Jag har en mamma som är helt underbar, även fast hon kan vara lite tjatig ibland. Men det är alla mammor, hon ställer upp för mig och älskar mig. Jag har två underbara styvföräldrar som också jämt har funnits där för mig så länge jag kan minnas. Och så ska jag självklart inte glömma alla mina fina lillasystrar, 5 stycken, helt underbara. Sen har vi ju resten av familjen också, min faster speciellt som har haft det jobbigt men ändå finns där för mig och gör mig glad. Farmor, mormor, morfar, min styvmorfar och styvmormor. Min familj är stor och jag älskar dom. Jag har också flera underbara vänner som ställer upp för mig, som jag kan prata med och dränka mina problem med. Men ändå är det något som gör att jag mår dåligt, något som ligger och trycker där inne. Men jag försöker hålla humöret uppe och ta mig igenom det jobbiga. Tacka Gudarna för att jag har alla mina nära och kära. Jag älskar er!

Xoxo

Likes

Comments

Hallåååj! Hemkommen från ett bra jobbpass på engelska puben! Spelet flöt på och jag kammade väl hem det mesta, inte helt fel de! Att jobba som croupier är ju riktigt kul, att se fulla människor som gör bort sig är självklart ett plus! Nä men nu ska jag ta och sova lite, imorgon blir det att fira mammas födelsedag! Älskade mamma <3

Godnatt alla fyllon därute! /EzjO

Likes

Comments

Julafton idag då! Som jag har längtat, god mat och fina paket med familjen väntas. Hade en liten julafton igår också hos mormor efter jag hade slutat jobbet. Mysigt var det.
God jul och gott nytt år!
Xoxo EzjO

Likes

Comments

Äntligen lov! Så skönt det ska bli, fast så mycket lov har jag väl inte. Jobbar ju rätt mycket, men iaf! Slipper skolan. Sov hos Johanna inatt iaf, fast nu är hon och jobbar och jag ligger i sängen och myser med katten. Skönt att inte jobba på första skoldagen iaf! Idag blir det iaf att köpa julklappar till mina småsyskon, ska bli kul! Nej, nu ska jag ut och ta min första morgon cigg!

Xoxo EzjO

Likes

Comments

Att vissa väljer döden före livet förstår jag inte. Medans andra inte har något val alls, utan blir tvungna att leva med att dom kommer att dö tidigt. Varför inte uppskatta livet som det är här och nu? Som Kristian gör just nu? Dom kanske inte heller hinner uppnå sina drömmar som ni kan göra, men väljer bort för att ni inte vill leva.. Men gör det bästa av livet, lyssna inte på skitsnack, håll dina nära och kära tätt intill dig. Låt ingen skada dig. Och tänk på dom som inte kan välja att leva längre..

Http://ikroppenmin.blogspot.se


//EzjO

Likes

Comments

Usch, är både yr och kämms som om jag ska svimma.. Inte kul.. Har inge styrka i kroppen, helt svag och hela kroppen skakar.. Har spytt en massa också.. Antingen är det magsjuka eller så är det något annat.. För bakis är jag inte.. Har mått bra hela dagen och nu på kvällen slog det till.. Fan vill bara lägga mig.. Men jag håller mig nära toaletten istället.. Fyfan för detta säger jag bara!

/EzjO

Likes

Comments

Utgång med mickis idag då, jag är taggad som fan.. Men hade ju velat dragit ut någon annanstans än i borlänge!
Men men, nu blire så.. Mickis är ju dock inte lika taggad som jag, eftersom hon drack igår. Men det kommer bli kul.. 
Satt ute och rökte nyss och några 96:or försökte ragga på oss, haha. Det var lite kul, småpöjkar, gölligt! haha.
Nej men nu är det dags att ta kvällen på allvar, TAGGA!

In and out, done! //EzjO

Likes

Comments

Hemkommen från Magaluf i söndags, helt sjukt vilken jävla vecka det har varit. Bodde på tredje bästa party hotellet i världen, och det märktes verkligen. Fest hela veckan, till cirka sju på morgonen. Verkligen mycket sol, bad och fest. Vi hade också grymmaste grannarna som vi brukade festa ihop med, riktigt kul! Saknar det väldigt mycket, men det var lite skönt att komma hem till sin sköna säng och riktiga mat..

Some Pic's ; 

 


Våran granne med våra underkläder!våran grymma granne och fredrik!


Nodder som ramlade och inte orkade ta sig upp! haha


Johanna och nodde!Johanna och jag!Jag som gör någon ful min eller nått?!

 


MAGALUF!PARTY! haha

 

tja men däckade, javisst!

vägrade att vakna fast vi hällda skit mycket vatten!


Dom grymma Holländarna!

Våra andra grannar!HMMM!!!!


Hotellet!

 

Tack för mig!

//EzjO

Likes

Comments

My tears don't mean a thing,
I'm sitting here and wonder why, why did  this happen?
I choosed to stay and now you're going to throw all that away
You are just walking away from a life you told me you wanted.
Just throwing all away, like you don't care.
My tears don't mean a thing for you.
That happy girl you saw all time, is gone.
Because That girl, almost gave you her heart
and you didn't accept it. 
You're like the others and just throw it away..

 

//EzjO

Likes

Comments