Jag hade bestämt mig, att ta tag i mina problem men när ja väl kör all in så är de all in och då faller jag tillbaks så lätt. Så just nu mår ja PISS för att jag bara ska misslyckas. får lugna mig att jag får en psykolog om några veckor och förmodligen kan få hjälp. (Vad de är för problem tar ja inte upp)

Är väldigt öppen här, och är en helt vanlig människa som ibland har bra perioder samt dåliga. och nu är de en rätt dålig och därmed kommer sådana här inlägg ibland. Men man får inte ge upp och ta nya tag. Jag vet att jag kan klara de, har ju gjort de förr <3

hur mår ni idag? vad har ni gjort?

jag har städat, handlat och lite hemma sysslor bara. inte direkt sol ute kan man säga :( men vad gör man, minns inte att förra sommaren var såhär dålig. Det var mycket mer sol kan jag minnas eller har jag fel?

juste testa njies sås idag (bea) den smaka faktiskt rätt identisk med vanlig bea. Men godare för jag gillar nt ens bea och den var ok, kanske 7/10 får den från mig. Har ni testat dem? är de andra godare?

Hoppas ni får en trevlig kväll "lill lördag" LYSM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mode

Hej finisar hur mår ni? Vad har ni gjort idag? ♡

Måndag, ny vecka och nya planer. Konstigt nog är det lite mer som sker denna vecka (för oftast sker inget).

Idag har jag varit ute och gått lite, shoppat och spelat in en ny video till youtube. Det blir en "min anorexia" för jag känner att de är dags nu och göra en sådan video.

Var inne på bikbok och H&M idag också. och fick med mig hem ett par vita byxor, en topp, trosor och fransar. Behövdes lite nytt om man säger så.

Och nyss hemkommen från ICA, där blev de cola zero och lohilo-glass (godare än vanlig glass enligt mig och bara ett + att den är nyttigare).

Men annars då, imorgon blir det BUP 8.00 på morgonen! inte kul alls. Och på onsdag far jag till E-tuna (pappa) och blir där ett par dagar. VI ska även till sthlm, så mysigt ju ♡

Det var lite av min dag

kikar in här imorgon bitti , sov gott ♡


Likes

Comments

Hej alla fina (vakna?) människor. Klockan är rätt mycket för och kanske skriva ett inlägg. Men nu känner jag för det så varför inte. Har ganska nyss skapat denna bloggen, har en annan sen tidigare men kände bara nu fan vill jag skapa nytt och köra på.

lite om mig är väll att jag heter Felicia (men ska ändra mitt tilltals namn till Jolene). Bor i Västerås, pluggar till stylist och ska börja andra året till höst. Älskar mode smink etc.

Ja det var kortfattat om mig men självklart finns det mer än så men det tar vi en annan gång <3

Ska nu dricka upp min saft och försöka sova så ses vi imorgon. Ny dag, nya tag är det jag har och säga... :/ natti ♡♡♡

Likes

Comments