Högtid, Jobb

Jag har haft en hejdundrande bra helg och veckor nu sen jag börja jobba. (en vecka och en dag) men vafan. Jag trivs med jobbet men vet inte om jag vill bli de "i framtiden". Men alla ni som känner mig vet att jag tröttnar efter 2 timmar. Men imorgon ska jag vara inne på kondis och hoppas att få göra lite roliga saker, typ pynta tårtor eller nått sånt kul. De jag faktiskt vill göra. Jag trivs att jobba som bagare!
Fått göra lussekatter nu 2 gånger 😍 Längtar bara tills julmusiken börjat komma igång på radion. Då ni!
Jag ska nog haffa tomten i år. Fett Nice, tomtemor jolene. Mocka skit åt renarna och leva i juletid hela tiden 😍 dröm.
Men nu är de så att det faktiskt snöade idag. Va tvungen att ta en promenad i mörkret och lyssna på julmusik medans snön rasade ner i facet på mig. De var helt fantastiskt kallt... haha. Men nu sitter jag i min säng, kollar på mig ofrächa rum... Måste städa.. skjutit upp de nu i typ 3 veckor och de blir bara värre och värre 😑 Så ska tatag i de nu.. Måste laga mig jävla kamera också.. Inte gjort de än och minns inte ens när glaset gick sönder. Men den får liksom inget fokus längre så jag måste ta med selfie kameran hela tiden.. Så kul är de inte att se sig själv hela tiden i alla möjliga vinklar 😅

bild från Harrys student haha. kanske lagt ut den redan men bättre med en gång för mycket ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

dreams, I stallet

Ja, Då var det min första dag på jobbet igår, jag hade bara introduktion. Men dom verkar så snälla och rara där på flygis. Så det här kommer inte vara något problem!
Jag ska ner i bageriet imorgon, ska upp och ta på mig mina fina kläder och sen sparkar jag igång mitt liv igen. Jag hoppas verkligen de kommer gå vägen de här. Att jag kommer trivas med själva jobbet så pass bra så jag kan börja plugga nästa år. Och sen är allt som de ska. Men funkar inte de här jobbet för mig och jag måste byta så har jag lite olika jobb som jag vill pröva på. Jag måste börja tänka utanför boxen. Och jag vet att man behöver ju inte bara fokusera på att ha ett jobb. Man kan till och med köra 50/50 på två olika jobb. Så blir det som ett fast man varierar. Ska ta tag i min målning mer seriöst också. Skulle vilja gå en kurs faktiskt. De ska jag önska mig i julklapp! :D Har en plan på massa andra projekt också men dom är hemliga haha..

Frågan är ju.... vad har hänt med mitt hår??!
Hahaha... I woke up like this...
Snygg som få. Men nu ska jag till stallet och fixa i nya boxen, så det är klart till Bea kommer med sin pålle. Jag ska stå i ute boxen med henne, och vi båda älskar julen så då blir det julpynt nu. Ska ta ut alla saker som inte ska stå där. Så jag kan köpa strö och fixa min box klar. Ska försöka få med mig syrran också, j´hon behöver socialisera sig med djur. Fast hon är allergisk haha.

Asså ni ska bara veta hur underbart det är att må bra igen, jag är inte 100% bäst än, men är på en sån otroligt bra väg dit. Jag ska aldrig sluta kämpa och personen jag var förr, alltså innan jag ens gick in i väggen. Henne vill jag inte träffa igen. Jag älskar mig just nu och älskar mig bara mer och mer!
Vet vad jag är värd och vet vad jag vill göra med livet nu, jag vill skaffa karriär!
Och inte bara ett jobb, över lag. Jag vill lyckas. Och jag kommer göra de. Ingen kan komma och hata på mig längre. För jag vet vilka som jag behöver, och att folk snackar skit... ja de kommer alla fortsätta med. Spelar ingen roll vad man gör. Men sen är det upp till en själv att välja hur man ska hantera det. Jag bryr mig inte, eller jo klart man inte gillar att bli hatad av folk men vafan, finns vettigare människor att vara med som bryr sig. Man behöver inte dom som hatar en :* Tror jag komer få mer hateers senare i livet då man faktiskt lyckas haha. Men de är bara en tidsfråga :D
Men det känns så skönt att man slipper den där ångesten och kan andas och faktiskt bära ett äkta leende!

Idag fyller min lilla kusin ¨år! grattis till henne <3

Likes

Comments

Från mitt hjärta, Healing

Ibland kan jag faktiskt undra varför jag mår lite halv kasst. Och de är inte för att något är fel, De är mer för att jag saknar att ha alla mörka tankar. Att må dåligt. Jag kan seriöst ibland sakna hur jag mådde. Hur kan man ens göra De?
Jag hade tankar på att avsluta mitt liv ibland. så hur i helvete kan man sakna den känslan?
Men sen har jag mått dåligt den mesta delen av mitt liv. så om man tänker efter är det kanske inte så konstigt. Jag är van att må dåligt, jag vet att jag klarar de. Jag ser hellre mig själv må dåligt än någon annan.
Ni stackars själar som vet vad jag pratar om, ni borde förstår vad jag pratar om. Jag mår bra nu, mitt liv håller på att gå åt helt rätt håll. Jag är glad, Jag vet att jag är stark, jag ger aldrig upp. Men som idag, som nu. Jag saknar att må dåligt, och jag vill mer än gärna veta varför. Jag vill inte känna så, Jag vill inte känna behöver av att göra illa mig, Men de gör jag. Så jag som alltid sagt att jag inte är beroende av något, vet precis hur de är.. Jag kunde bygga en hel värld i huvudet för att komma undan verkligheten. Men sen jag sluta med medicinerna och försökte må bättre så här jag verkligen dagligen kämpat emot att bygga min fantasi värld igen. För ni förstår inte hur mycket de kan förstöra en. Man mår bra av att leva i huvudet, att över tänka men i slutändan gör man sig bara deprimerad. och man mister livet. när man lever då och framåt. Man förstör allt, Man måste lära sig att leva nu och acceptera allt som de är. Jag är inte 100% frisk och jag är inte ens i närheten av att vara frisk. Men jag har kommit en jävla bra bit framåt. Och att skriva ut och erkänna för sig själv hur de är får en att gå vidare. Och sluta försöka trycka ner mig igen. Alla stunder i mitt liv just nu är lektioner. Att jag inte ska falla, att jag ska sluta över tänka, sluta trycka ner mig, acceptera allt, leva i nuet. Allt detta och mer gör jag varje dag. Hela tiden. Snart börjar jag jobba och mycket har med min stress och oro för de. Jag är livrädd. För att inte klara de. Men allt jag vill är att få börja leva normalt igen; kunna tjäna pengar och kunna resa. Hittat en ny eller skulle vilja säga en till resekompis. som är som jag! Vi ska planera lite imorgon!

Men de jag vill säga till er som läser min blogg och kanske känner lite lika, att livet inte alls kan vända, att man känner sig helt jävla värdelös. Låt allt ta sin tid, Alla tar sig igenom livet olika! De tar lång tid, acceptera de!
Jag hade super svårt med de först, för vill jag nått ska de hända NU och inte sen. Men man måste låta sig själv läka. så snälla, ge aldrig upp, oavsett hur jävla förjävöigt livet känns, de blir bättre. tro de eller ej. Men jag är ett levande bevis. Ni ska bara veta hur jag mått... Och mår som jag gör idag! De har tagit några år. Och kommer ta några till!
Men man ska alltid hålla kvar till hoppet och att aldrig ge upp! jag tror på er alla. Lika mycket som jag tror på mig själv. Jag vet att de inte är fel på mig, även fast jag kan känna de ibland. Speciellt när de kommer till killar, dom kan få mig att ställa frågan "varför duger inte Jag?". men jag kommer inte ändra på mig för jag älskar den jag är. Och bara för att små inkompetenta idioter inte uppskattar mig, då ska jag inte ligga hemma och gråta för de. Jag är den jag är och jag älskar de! hade jag inte gillat mig själv, Ja då kanske jag skulle försöka ändra de jag inte var nöjd med. Man ska alltid bara jämföra sig med personen i spegeln. Ingen annan. lev erat egna liv. sluta tänk på vad andra tycler och tänker. ta de från mig. Kommer från folk stup i ett på typ krogen som jag kan stå och prata med och sen kan dom kläcka ur sig att "du är ju inte alls ett äckel son alla rykten säger". Nej. De är jag unte. Man ska bilda sig egen uppfattning. sen att ändra lägger tid på att försöka förstöra mitt liv igen kommer inte att lyckas. bara kul att höra hur folk försöker. Jag är en bra människa. Och jag kommer aldrig vika mig eller bli ledsen för ett eller flera rykten som inte ens stämmer. Jag lever mitt liv och ju mer jag skriver ju mer älskar jag hur de blivit. Jag saknar inte "mörkret" längre. Går mot ljuset nu 😙
hoppas ni alla mår bra! om inte, kämpa !

Likes

Comments

Nu har jag legat vaken sen 8 och fortfarande inte lämnat sängen... De är verkligen en sån dag idag.. Bajs. Hoppas att jag får ett ryck snart och gör något. hoppar stallet idag då de regnar och triton ska få vila. imorgon ska jag rida ut med honom själv, för att kunna träna på lite egna saker osv.
Men hur får man upp orken att ta sig ur sängen.. ska bli då Nice att börja jobba. Då har man något att göra, något att gå upp till. Och hoppas jag kommer att trivas så jag kan plugga vidare på de och sen flytta utomlands!
Annars hittar jag något annat att göra😏 att ge upp är inte min grej. Men ska nog faktiskt gå upp nu och äta något.. känner att magen börjar säga upp dig för att ligga ner. Juste drömde att jag och Amanda va någon stans och skulle se på cirkus. Vi gick aldrig in på cirkusen utan vi valde att gå in i en affär ist, addå en mataffär haha. De va så stort och vi tappade bort varandra, Jag blev förföljd av två brudar dom typ filmade mig. Jag vänder mig och och slår bort ena mobilen och sen går vidare. Går fortare och hittar en dörr som jag kan gå ut ur och där gömmer jag mig bland massa killar, tjejerna gå vidare och jag tackar och går. Ena killen gick efter och fråga vad som hände. Han va verkligen en dröm... Vi gick och prata och sen sa jag att jag letade efter Amanda och han gick med och leta. va som en romantisk film. Hoppas han besöker mina drömmar igen. snygg va han också. aldrig sett honom förr.

Likes

Comments

Once upon a time...

En sen eftermiddag i december befann jag mig vid ett café i Colmar. Jag satt och kollade på hur solens sista strålar glänste över snön som låg täckt över staden innan den gick ner. Jag satt vid fönstret och kollade ut på gatorna, med en te kopp i handen behöll jag värmen. Dörren till caféet öppnades och in kom en man med harklande röst och han drog med sig kylan in. Jag kände hur kylan sakta strök sig över mina ben. Han stängde dörren efter sig och gick och satte sig vid ett bord längst in i hörnet. Han gav mig en kall blick med sina mörka ögon, man kunde fortfarande se frosten som bildats på hans mustasch och skägg. Det var halvlångt grå svart skägg, han hade en svart hatt på sig och en stor grå halsduk som var lindad runt hans hals tre varv, en stor mörkgrön jacka som var ända ner till knäna, stora mörka kängor som fortfarande hade snö på sig. Han satte sig ned och suckade, han röt till svagt och sa "de vanliga" till servitrisen som han verkade vara bekant med. Hon kollade bara på honom med bekymrad blick och gick in till köket, hon kom ut med en liten bricka med en kopp te och två kakor. Jag tänkte inte mer på den bekymrande mannen, han verkade vilja vara ifred. Jag fortsatte att kolla ut genom fönstret medan jag surplade på mitt te som gav en varm känsla genom kroppen efter varje klunk. Nu var solen helt borta och mörkret började falla sakta men säkert. Ljusen från alla slingor som satt runt alla hus, stjärnor som var upphängda längst med gatorna och ljusen runt granarna på gatorna lös upp i ett gult sken som gav en varm och behaglig känsla. Doften av kanel och saffran strök genom caféet när servitrisen kom ut med nybakta bullar. Hon kommer fram med en till mig och erbjuder en, jag tackar så hjärtligt och tar emot den stora nybakta bullen. Hon gav mig ett leende och vände sig om till dom andra kunderna. Jag släpper blicken från caféet och kollar ut, ser alla folk på gatorna som går med sina kassar och klappar. Alla förbereder sig för julen och allt firande. Jag själv satt och njöt av bullen och mitt te.

Bara lite fantasi skrivning. haha... Vill åka till colmar nu i vinter för att gå på deras julmarknad. Det ser så fruktansvärt trevligt och mysigt ut där. Jag har aldrig lyckats komma dit, men tror jag ska resa dit nu i december om jag har råd och får med mig någon. Eller så åker jag själv.

Likes

Comments

Igår va jag på Mobergs, nox som de heter nu för tiden men för mig är de alltid Mobergs hehe.
Ett band spelade där, odz. Visste knappt vilka de va men de va sjukt kul. Mycket folk och roliga människor. Dock finns det massa som man vill strypa. Dom flesta är tjejer. Omogna jävla fjortisar som ska hålla på. Men se gjorde faktiskt mig ledsen. Men sen lät jag inte de störa mig och hade super kul!

Alltid kul med den där donnan. Just nu sitter jag död i soffan med polar Expressen på datan och julmust. Jag går in på julen direkt ja. Sjukt mysig film. Love it.

Sen satt jag och tänkte på vilken perfekt jävla kvinna jag är.
Visst jag har inget eget boende än men ändå. Jag är Snäll, bryr mig till 100, jag lagar mat, bakar, städar, sjunger i duschen, älskar att klia på ryggen, mysa, är lojal, rolig as fuck och spontan, älskar äventyr, självständig. Så hur kommer de sig att jag aldrig lyckas hitta den rätta 🤔 asså jag undrar bara. Vad av alla dom sakerna jag gör fel. Visst att jag har ett temperament meeen, Jag har blivit grym på att tygla de. Men trots allt, undrar jag varför jag aldrig riktigt duger för någon. De är jävligt skönt att vara själv och kunna göra precis hur man vill men de är även skönt att ha någon också. En myskompis typ 😏
Men de kommer med tiden. Ska fokusera på att jobba nu och få in rutiner. sen efter några månader ska jag fixa eget boende och då kanske man kan börja dejta haha. Man måste ha en plan 😉

Likes

Comments

Ja, idag har jag faktiskt städat mitt jävla rum... Värsta jag vet. Men bara att göra. nu är de väldigt mysigt och öppet. Men tänker inte skryta om min garderob... Där är det inte så speciellt mysigt eller fint haha... Men allt annat 😌

Jag har bakat kladdkaka och haft myskväll med mig själv. De va behövligt. Tråkigt som fan men man behöver dom kvällarna också. För att kunna tänka och kunna ta vara på sin egna tid. Så de har jag gjort idag. Så skönt för jag mår verkligen bra nu. Exet hörde av sig natten då jag kom hem från Danmark och jag blev faktiskt först glad men sen när jag fråga om jag skulle bli bort tagen och han svarar "ja jag måste ju".. då brann de. Han gjorde så mot mig med. Jag tänker inte göra så mot hans tjej. Så jag bad honom att aldrig mer någonsin höra av sig. Och efter de så släppte alla små känslor jag hade kvar. Så fruktansvärt skönt. Helt över honom, är helt fri. Inga känslor för någon eller så. och jag älskar det. Inte legat på 100 år heller, mindre kul men man vänjer sig 😅 Raggar inte ens på någon, flirtar kanske men vet inte vad de är än riktigt haha.
Men jag är verkligen stark just nu. Tror ingen annan kan få mig att må så dåligt som sist. Bara om jag själv tillåter de hända vilket jag inte kommer. För jag är perfekt och jag älskar mig sjölv just nu. Ska börja pröva på att jobba snart också igen. Så stora framsteg! I love it!
😌

Stark kvinna här! riktig pangbrud.

Min fina trajtan fick va med också 😍😍😍

Likes

Comments

En vanlig dag, Smink/hår/kläder

Halloween är snart här och jag vet att jag inte är ensam om att undra vad fan man ska vara. Vilka kläder, vad för smink, snygg, läskig, båda, vad man ska göra osv. Alla dessa tankar kring den härliga årstiden !
Men de bästa med Halloween är att dagens efter kan man gå ut med att man lyssnar på julmusik och tagga till julafton :D Yaaay!

Ja jag har redan börjat men någon måste göra de med ;)
Men just nu är tankarna på vad man ska vara. Jag tror dock jag vet, men sen är jag som jag är och man hinner säkert ändra sig 100 gånger.. Så slutar det med att man inte är något alls. Nej så långt kommer det inte gå men vet inte ens vad man ska göra men något måste man ju hitta på! :D
Tänkte försöka få tid med olivia nu att få pröva en sminkning på henne. Men eftersom att hon är en upptagen kvinna så får man ta i med våld för att hon ska umgås med mig... Våld då menar jag hot om att hon inte får ha mina kläder eller jackor.. Dock har jag hennes så de blir inget riktigt hot.. Så det blir lasso kastning ;)

Ja ni, te koppen är alltid med! Te är livet.

Likes

Comments

Smink/hår/kläder

Ja, mina vänner. Jag har ett stort problem som jag lider av och har gjort sen dag ett jag börja färga mitt hår.. Vad ska jag ha för jävla hårfärg... Jag har varit alla olika blond, alla olika bruna, varit rosa, svartbrun, rött och ja, jag kan inte bestämma mig. Jag vill antingen slänga i en svart eller låta den färgen jag har nu bleka mer och sen bli ljus ljus blond, typ vit. För de har jag då inte haft. Någon av dom. Men mitt hår klarar som sagt inte de än så då måste jag stå ute med att ha färgen jag har nu. Vilket jag inte kommer klara av 💁 Sen ska jag spara ut och bli lång hårig igen. Saknar att kunna sätta upp håret i en fin häst svans eller en uppsättning. Nu kommer inte ens en tredjedel med haha.. Trivs i kort gör jag men vill ha långt nu..
Att det ska vara så svårt att ha en och samma frisyr.. Att man aldrig kan vara nöjd.. Raka av allt och köpa peruker hade varit nått...

Men sen om jag färgar svart så måste jag färga bryn och fransar också. Men vi får se hur det blir. Någon förändring ska de bli iallfall ;) Men de blir väl en spontan grej sen om någon vecka haha. Som alltid.

Likes

Comments

Äventyr

Varför ska jag alltid råka ut för allt.
Haft en sån bra helg i Danmark och haft de så sjukt kul så sitter man i bilen på väg hem och en person hör av sig.. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. alla tankar. Allt jag hoppades på. Varför är jag så patetisk och naiv. Spelar ingen roll, vad hen att aldrig mer höra av sig eller nått, låta mig få gå tillbaka att hata den ist.
Men de är svårt när allt än vill är att bara få träffa stolpskottet. Jag är så sjukt trött på mig själv. Eller nej, på alla andra som är lögnare och fejk. Deras fel.
Men sen att jag kan förlåta och älska folk igen efter allt som händer är bara sjukt. Usch. aldrig igen.
Danmark är ett land jag starkt rekommendera att åka till!
Hur kul som helst.

Vi va ute i lördags och jag dansade sen kom de en kille som bet bort mitt ena örhänge... den va inte kul. han va lite läskig haha

Likes

Comments


Better Blogging Nouw