Efter en dag i stallet och i trädgården så sitter jag i soffan med Balto. Vi har tidigare idag tagit en paus och sett på Beauty and the beast 😍 den va så bra. väldigt mysig.

Nu ska jag och ballen se på boss baby. Verkar lite kul.
imorgon ska jag förbereda mig för mitt möte med en ny person jag börjat prata med. han ska försöka hjälpa mig att börja tänka annorlunda och få igång mig. Hoppas han kan sin sak. Men vi har ju än så länge bara setts en gång. Och vi skulle ses och prata 1 gång i veckan fram till sommaren. Så jag håller tummarna.
Börjat se min framtid nu också 😍 förstå gången på väldigt länge. Ingen annan än mig själv och mina djur i den. Så de är en säker framtid. Men allt kan hända och jag hoppas allt blir bättre. Men ska sluta sikta så högt och långt. Nu sätter jag små mål och hoppas inte alls mycket.
Sen kärlek är helt ute ur bilden för mig. Vänner också. Jag trivs med dom jag har nu. Och jag trivs med att sova själv. Just nu!

Styrbjörn är även en ny familjemedlem. Han är en dvärgvädur och är runt 4-5. Han tog jag över då de inte fanns intresse för honom där. Men jag är en djurmamma och jag älskar alla mina barn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ingen har fått nig att må så dåligt som du fått mig att må. Eller mår.. Även när vi inte har kontakt så sårar du mig mer än någinsin.

Du bevisade precis hur lite jag betyder och betytt för dig. Jag kommer göra allt i min makt att komma över dig helt. precis som du gjort. Men jag tänker inte ligga med andra som du gör bara för att få bekräftelse. Jag lever mitt liv här med ensam.
Du betyder fortfarande för mycket för mig men dnart hoppas jag att jag inte kommer tänka på dig mer. och jag hoppas du kommer ångra dig. och inse vilken jävla bra kvinna du förstört. Du kommer aldrig få en sån som mig igen.

ska gråta hjärtat ur mig nu. Sen ska jag försöka att aldrig mer fälla en tår för dig igen.

Likes

Comments

Hur kan en människa behandla någon så illa. jag förstår verkligen inte.
Att säga att man alltid kommer att finnas där men sen lämnar en. lämnar min när jag har ingen kvar.... Jag kan bara inte förstå att man kan göra något sånt. Jag kommer verkligen aldrig igen att lita på någon till 100%. Aldrig igen ska jag låta någon få mig att må såhär.
aldrig igen kommer jag släppa in någon ny. Jag är gjord för att vara ensam... Mitt hjärta gör ont. Men de värsta av allt är att jag fortfarande hoppas på att han ska komma med blommor och be om ursäkt och de ska bli vi igen.. varför!!!
Varför vilja ha tillbaka någon som ljuger för en rakt framför en. Att man vill ha någon som behandlat en som skräp.
Men jag älskar honom. Och jag hatar de. Mest av allt.

Likes

Comments

ville bara berätta om den värsta känslan jag vet. När man blir lämnad av någon man älskar väldigt mycket på grund av att man inte blir förstådd. För att man är sjuk och personen inte kan leva med de.
När den personen du älskar lämnar dig, speciellt efter ett snedsteg den gjort blir det extra jobbigt. För då tänker jag på allt. Hur lite jag betyder för att den bara kunde kliva ur mitt liv utan att blinka, hur äcklig jag måste vara för att han inte ens kunde träffa och säga att han ville ge upp och lämna mig för gått. Jag vill bara veta varför.
Jag är bara så ledsen. umgicks med ett par vänner idag. Men även fast vi skratta ville jag bara åka hem och gråta. allt jag tänkte på under kvällen va dig.... inget annat. på vad du gör Nu, är du med någon annan, tänker du på mig, varför älskar du mig inte.

Alla dessa tankar. Ibland vill jag bara stänga av... Helt. Få slippa all den här ångesten, all smärta som jag har inombords, magknipen, illamåendet, svårt att andas. Allt. att få somna utan tårar i ögonen. Att få skratta av ren lycka, att få älska mig själv. Men just nu känns allt så meningslöst. jag är misslyckad.

Någon dag kanske du kommer förstå vad som pågår innanför mig. Hur jag känner, hur jag mår. Men ha i baktanken att den dagen kanske är för sent. Antingen för att jag klarade av den här vägen ensam och då menar jag helt ensam för jag har ingen. till skillnad från dig som har många. Eller så kommer de bli för mycket och jag väljer att ge upp. Men du valde att lämna mig och stå för de nu. För jag kommer gå med huvudet högt och säga att du lämna mig för min sjuldom. Du lämna mig då jag behövde dig som mest. För så är det. Allt jag ville va att du kunde ha lämnat en lapp eller vad som helst vid min box eller något i stallet. där de står hur mycket du älskar mig och hur ledsen du är. Men allt du gjorde va att bråka och vända allt.. Nu är jag bara helt olycklig och ingen kan röra mig. För jag skäms. Jag skäms över allt.

Likes

Comments

Tingeling

Snövit

Anna

Malibu, mamma till Jane.

Håkan

Aourora, Håkans mamma.

Adella

Fia-Lotta

Rudolf (lillpojken)

Sune

Maja

Niklaus

Aapo

Doris

Serafina

Mimmi

Ariel

Karin

Belle, Niklaus mamma.

Akvata

Sen är det Jane, Arista, Asta och Olle som saknas.
Asta är en svart med en vit fläck på mulen. Olle är som Mimmi, Arista är vit med lite grått runt ansiktet och mörka fläckar vid hornen. Jane är näst minst och hel vit.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har ni någon gång bara känt att hela eran värld rasar runt om dig medans ni står och ser på och kan inte göra något åt det?
Att ni är som förstenade. Att ni inte kan röra er. De ända som rör sig är tårarna som faller ner från kinderna. Att allt man tar i, exakt allt går i bitar. För precis så känner jag. Jag ser allt bara rasa men jag står och ser på. Jag kan inte göra något åt det. Jag är hjälplös just nu.
Vad ska man göra när hjärtat dunkar så hårt att det känns som att de är påväg att sprängas, hjärtslaggen är det ända jag hör. Mina andetag är tunga som bly, som att jag inte får någon luft alls.

Ibland undrar jag verkligen vad det är för fel på mig.. Vad gör jag för fel?

Vad gör jag som får alla att lämna mig, speciellt dom som lova att aldrig göra de. Dom man verkligen förlitar sig på. Ett misstag och alla säger bara poff så är dom borta. Medans andra människor är värre men deras älskade stannar. Så varför är jag en sån hemsk person?
Känns dock bra att alla falska människor är ute ur mitt liv, att dom få jag faktiskt har kvar är mina sanna vänner. Sen den man tror mest på säger ordet "de är slut, över mellan oss". Då vet man inte vart man ska ta vägen, det finns ingen stans att gömma sig. Man trodde man va speciell, att man alltid hade en axel att luta sig mot men nej. Även dom man älskar lämnar en.
Och de fick mig jätte osäker på att lita på andra för om man litar på en person till 110% och den sviker en. Ja, de säger väl sig själv.

Jag älskar kärlek och romantik. Men tack vare allt som hänt så har jag gett upp det. Jag älskar det men de är inte för mig, man kan inte få allt. Jag måste lära mig att de bara kommer vara jag. Jag har bara mig själv.

Men tack för de brustna hjärtat du gav mig <3
Ett sår som aldrig kommer läka.

Likes

Comments

Mina djur

Mitt lilla gäng. marsvinet Henry är min syssling men jag fick ha honom. är helt förälskad i den lilla krabaten. Sen Balto, min fina Balto. Han är bäst. Han ska få sova hos sin pappa idag då hans bror ciino har lite svårt att äta när jag och Balto lämnar honom. Så Balto ska hem dit ikv och jag blir själv med Henry. Gör mig inte så mycket.

Likes

Comments

En vanlig dag

Jag ligger just nu i sängen och funderar på vad jag ska ha för design på min blogg.. Va jätte trött nyss men nu undrar jag om jag inte ska fixa designen innan jag somnar 🤔
eller om jag gör de imorgon bitti och kollar idéer nu... beslutsångest..

Jag har iallafall börjat komma till ro hemma. jag har flyttat till solö hem till min bror och en till kille. Vi är en underbar liten familj här ute. Alla är lugna och trevliga. jag har som ett litet eget krypin i huset så jag får vara ifred när jag behöver. med tanke på mina besvär så behöver jag komma undan. Men det är skönt att bo här. för jag är aldrig helt ensam. vilket jag tycker är väldigt skönt.

Jag har inte tagit några bilder än på hur jag bor för vi är inte färdiga med vårstädningen ute och jag har inte fått hit alla mina saker än. så det är lite saker att göra klart först innan jag visar er. Men en sak kan jag visa och det är min lugg som jag spontan klippte i veckan. trivs väldigt bra. dock är jag inte så duktig än på att frisera den men de kommer. vill färga håret också men väntar lite med de.

Ibland är det kanske skönt att leva med impulsivitet. Mår väldigt bra av att få en ny frisyr. Är på väg uppåt igen. Men det går inte undan..

Likes

Comments

Mina djur, Äventyr

Godmorgon folket.

Jag sitter just nu i köket och förbereder mig för att åka till stallet. Ska stanna till i Norrtälje en snabbis. Kanske gå med Balto genom staden först efter som att han är lite halv kass på att gå i koppel, och vara ibland nytt folk. Sen blir det att försöka rida.. min högra hand är svullen och gör ont men ska försöka ändå.

Jag blev biten av en av våra katter i förrgår, han attackerade min hund och då skulle jag säga till Buddha en då flippa han och högg mig ist... det gjorde så in i helvetes jävla ont kan jag säga. Så jag skicka ut kattfan åt helvete. Usch. Blev så arg. Och nej, han skadades inte. Skavsta bara ut han. Och skrek fittkatt... så jag högg inte tillbaka..
min hand krampade och jag sköljde genast under vatten.. men han bet liksom mitt på handen.. så mitt långfinger och ringfinger går liksom knappt inte att röra. Men jag tvättade med sprit osv. Sen blev det svullet ganska direkt.. dagen efter, igår alltså, åkte jag till akuten för att vara på den säkra sidan. Vilket var tur för det blev en inflammation och nu ska jag äta penicillin i en vecka 3ggr om dagen..

Ska åka in direkt ifall jag verkligen inte kan röra fingrarna och får feber för då är det typ blodförgiftning och inflammation i mina leder. Men de har faktiskt blivit bättre redan efter en dag med medicin så tror de är lugnt! 🤗

Min vänstra hand fick sig ett rivsår bara men högra handen fick ta mest stryk.. haha

Roliga är att dom låg så där 2h innan allt... så man ba wtf Buddha.... pms eller?!

Men trots allt som hände igår så blev det en bra dag. Fick goda nyheter och solen lös lite extra för mig igår. ☺️

Nu hoppas jag på en lika bra dag! 😘

Utan katter som bits eller något som ska krångla Hahah... önska mig lycka till!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw