View tracker

Då har en helg gått som jag har spenderat med min bästa syssling i Polen. Vi åker hem imorgon (tack och lov). Inget illa menat, haft de skit bra och svinkul. Men har blivit sjuk... ligger med feber och yrsel, kroppen värker och jag mår piss. Därför vill jag hem nu. Men jag tycker faktiskt om Polen, bra billigt och maten är helt fantastisk. Synd att man är sjuk så jag kunde inte njuta riktigt av den sista middagen här.

Men nu ligger jag och fryser som en idiot i sängen med alla kläder på och under täcket. Längtar hem till min lila Balto/Bambi/baltasar (ett kärt barn har många namn).
Åh vad jag saknar min lilla bebis. Saknar även ciino men han är med husse..
hoppas han mår bra😞
Men Balto är min och bara min, att veta att INGEN kan ta han ifrån mig är en trygghet.

Imorgon måste vi checka ut kl12 och planet lyfter 16:20 typ... så kommer lida imorgon om jag inte blir bättre inatt. Men risken är inte så stor efter som att jag svettats och drömt mardrömmar varje jävla natt nu i typ 2 veckor. Värst har varit inatt tror jag.. vaknar upp dyngsur. As irriterande.

Ja de sjukaste vi har gjort är fan att gå upp i fittkyrkan som hade 800 trappsteg totalt och 82 m upp. Vi gick upp på tacket, förbi klockorna. Häftigt som fan men helvete vad jobbigt de va, runda trappor upp och gamla trappsteg så man fick lite panik. Men de blev ju inte lättare med min yrsel haha.. men där gick vi upp för 400 trappsteg och ner för lika många!
Aldrig igen 😘
Åt världens godaste sallad efter 😍

Men idag så gick vi på ett museum som verkade fett intressant men de va as konstigt haha. Först gick man ner i ett rum med krukor osv, sen fick vi se en film på 10 min. Och efter de gick vi i tre rum och kollade på väggar haha. Inge vidare. Höll på att dö av garv för de va fett pinsamt, för vi hade en efterbliven kille som berättade haha.. och de va bara vi två😂😂
Men Aa då har man sett de 😏 Gdansk har typ brunnit mer 18 gånger.

Mina fina djur. Saknad.

Likes

Comments

​Hej alla glada och nyfikna människor som finns där ute.

Jag ska skriva ett ganska långt inlägg nu om hur läget för mig är, mitt mående, mitt liv och mina tankar.
Varför jag ska skriva detta är för att jag vet inte vart jag ska vända mig längre. Nu har de till och med gått så långt att jag blivit sjukskriven. Jag klarar inte (för tillfället) av stress, press eller ångest. 

Varför jag blivit sjukskriven är väl lite privat men de jag kan säga öppet är att jag inte kan hantera stressen som finns på mitt jobb just nu. Jag är väldigt stresstålig och väldigt duktig på att försöka planera själv, men jag har mina brister. Och jag klarade inte längre av pressen och stressen jag känner. Så jag klarade inte att ta mig upp ur sängen på mornarna, jag kunde sätta mig upp, tänka på hur dagen skulle kunna sluta och jag börja gråta, jag slutade inte gråta för en jag sjukanmälde mig och visste att jag kunde ligga hemma utan att visa mig för folk. För jag orkar inte vara social eller något sånt. Orkar inte prata med folk, umgås bara med dom som står mig närmast just nu.. Men även fast jag var hemma kände jag en ångest inom mig. Men dagar då jag var ledig (enligt schema) så hade jag ingen ångest. Nu på måndag har jag varit hemma några dagar och de kändes som en lättnad i början av veckan men nu när jag snart, eller snart och snart.. Men jag ska börja snart att jobba igen men vi får se hur de blir. Jag har börjat fått väldigt mycket ångest, kan knappt andas, får ont i magen och är gråtfärdig dygnet runt. Jag försöker få bort den känslan och tänka positivt men de går inte. Så min läkare och jag har kommit överens om att jag ska försöka att söka nytt jobb då jag inte klarar av den psykiska stressen inom vården. Jag har ock andra saker att tänka på när jag ska söka jobb. 
1. Jag har dyslexi.
2. Jag har ADHD.
3. Jag är överrörlig.
4. jag kan inte söka inom vården. 
Vilket gör mig osäker med skrivningen, kan inte planera så bra, får ont i kroppen om jag rör mig mycket samtidigt som jag bär tunga saker (typ servitris)​ och vården ger mig ångest då jag har för mycket empati och blir stressad psykiskt.

Så jag måste alltid tänka på vad jag söker för jobb. De kan inte vara vilket som helst, då jag har en massa hinder. Och för mig är de väldigt jobbigt. Då jag vill jobba och tjäna pengar. Inte vara hemma och vara ledsen. Jag tycker det är dåligt hur svårt det är för oss ungdomar att få jobb. Man måste ha 45 år erfarenhet, se ut som 20 och ha 6 färdiga utbildningar. 

Man söker jobb på platsbanken som 5000 andra också sökt. Varje gång jag kollar igenom den sidan sitter jag med tårarna i ögonen och bara nedvärderar mig själv för att jag vet, även fast jag söker 25 jobb får jag bara svar från 1 där det står "du passar inte för tjänsten" typ. Varför lägger man ens ut jobbansökan om man inte ens har respekt nog att skriva ett enkelt nej, om man nu inte passar. Svårt.. 

Man går och hopas att dom en dag kommer skriva att man fått jobbet. Men man kan inte gå och vänta i ett halvår heller för då ligger man nog väldigt körigt till med pengar...

Så vad ska en 22åring som mig göra för att få ett jobb? Ett butiksjobb hade varit perfekt men de vill alla människor ha så varför skulle jag som inte har utbildning få de?.. Ja jag är lite negativ för de här är jobbigt.. Som fan. Folk säger att man ska vända sig till arbetsförmedlingen men dom kan suga en åsnas***... försökte med de förr, fick jag någon hjälp. Nej, fick en praktik plats. tack. 

Så nej jag kan nog fixa de själv då ist. Men det finns även en lösning till... Som jag är lite rädd för. Eget företag. 
Men då är det så mycket frågor.. 
Vad ska jag föra
Vilken målgrupp
Hur
Vad​
Varför
Hur gör man 
Vad kostar de
Tjänar man pengar

Så mycket frågor och i mitt huvud svämmar det över med frågor just nu. What to do.. 

Men en ljus punkt kom in i livet. Jag har äntligen köpt mig min alldeles egna häst. <3
Ett svart varmblodstravare vid namn Black Treasure. Och kallas för triton. Jag vet inte vad vi ska göra än men western står spikat. Kanske riddar/vikingar stil. Nått vill man ju träna mer än western :D


Likes

Comments

Tro de eller ej, men jag har slängt mig t ur ett flygplan med en gubbe på ryggen!

Kan va de bästa jag gjort på länge! Känslan är sjuk, något man bara måste göra.

När man satt där och hade benen dinglandes utanför planet så pumpade hjärtat lite hårdare än vanligt. Allt var så sjukt, sen kastas man ut i luften från 4000m! Jag skrek av lycka. tårarna rann, jag tog tag i en snubbes fot, jag dreglade och jag snorade. Kallt som fan va det också. Men allt var värt de! Jag ska göra om det!

och en vacker dag ska jag kasta mig ut själv!

​Pappas bästa present genom tiderna. Han va så lycklig. 

Jag, pappa och Anton. Vi är grymma!

Likes

Comments

Jag tycker om sommar regnet ibland. Inte så ofta som de kommer men inland. Som idag.
Har gjort allt klart på jobbet som ska göras innan fikat och nu sitter jag ute och tar lite luft och kollar på regnet!
De är härligt, man blir lugn och kan tänka lättare. Vänster matchar mitt mående idag. Låter himlen fälla mina tårar.
För jag har lärt mig att inte göra de!💪🏽

Ska hem och duscha, måla och sova sen!
Längtar.

Regnar inge mycket... Så man ser inte de på bilden men de är fett mysigt att höra dropparna på markisen 😻

Likes

Comments

View tracker

När du släpper din ångest plockar någon annan upp den.

Jag håller på att släppa min. Jag vet varför jag har ångest men jag låter rädslan styra mig för så har jag gjort hela livet, de är läskigt med förändringar men om man inte prövar så vet man inte vad som händer.
Jag och min kille bråkade kanske mycket förut på grund ac att jag är som jag är. Jag ränker för mycket, jag vänder och vrider på saker. Men nu har jag slutat, jag har slutat kontrolleras av min ångest och mina tankar. Och jag kan säga att jag mår bra!
Jag andas lättare, jag är gladare och jag älskar honom mer!
Vi har de så bra nu, jag älskar min kung.

Men släpper man ångesten så plockar man upp en annan... Ibland kan man vara deppig men inte för en kille. Ibland är de ens vänner. Och jag känner att jag inte är värd så mycket som jag förut trott, tur att jag har min man, han som aldrig lämnar mig, som aldrig vill att jag ska må dåligt, som alltid bryr sig och som alltid kommer att älska mig och stå vid min sida.

Tänk om alla bara kunde må bra. De hade varit trevligt.


Håller på att måla hemma, bästa som finns är att måla på nätterna. Synd att man måste gå upp 5 imorgon bitti 😑 för att börja jobba 7.. Men jag trodde jag hade 14hs pass imorgon men icke sa nice! Så va de inte!

Likes

Comments

Ja... ÄNTLIGEN ligger jag i soffan efter en 8 timmars dag på jobbet.. Fyfan, hade jag varit miljonär hade jag inte jobbat.. Jo fast med något som inte kräver så mycket. Men idag var det faktiskt ganska nice på jobbet. Så klagar inte, finns värre dagar!

Helt utslagen i soffan iallfall, imorgon är jag ledig och då ska jag ligga här hela dagen. Förutom när Ciino darling ska ut.

Likes

Comments

Och även min första för i år. De gick jätte bra att åka båt igår med Ciino och gänget.
Han gick på båten utan problem och vi två somnade och njöt av åkturen. Hade varit trevligare med större båt men de va sjukt mysigt att få komma ut på vattnet där jag mår som bäst.

Hämtade även hem min nya bil. Saknar DJ'n men hoppas att Ursula kommer kunna fylla hålet min lilla bil lämna. Men Ursula är större, säkrare och har baklucka och 5 dörrar ist för 3.. Och är svart ist för solblekt röd. Men vill ha röd bil.. För nu kan jag ju inte säga till mig själv "jag är fast, jag är blixten mcqueen"..
Eller jo de funkar nog, med tanke på att jag sa så när jag körde gokart med 6 grabbar och kom 2a. Så jo. Tror hon kommer passa bra i mitt liv. Bättre för Ciino och för Wilton. ❤️

Likes

Comments

Halloj!

Oj va tiden går fort. Och de ända jag har gjort är att jobba. Så ni har inte missat något.

De som har hänt under tiden då jag jobbat är att jag har hittat mig min bästavän, en som kom in i mitt liv och där ska hon stanna förgått. Hon är äldre än mig men inte så mycket klokare 😏 för jag är ju klokast av dom alla.

Men hon är helt underbar och jag kan säga stt jag älskar henne. En tjej med bra humor, hon är klantig, vacker, snäll, omtänksam, lojal, lite små svag, men jag bygger upp henne, vi matchar varandra perfekt. Hon är jätte snäll och de smittar av sig på mig och jag är lite små dryg och de smittar av sig på henne och tillsammans blir vi de perfekta paret i vänskap!

Hon är helt otrolig.

Theres hård min stjärna ❤️

Sen så har Ciino blivit väldigt stor... Och större blir han, men inte bara Ciino som blir större 😱 även något annat i mitt liv som kommer växa och bli större. 😇 lite tårar i ögonen men de är både glädje och ledsen.

Imorgon kan jag avslöja!

Mannen som får mig på bättre humör.
Älskar honom mest av allt. Ingen slår min älskling❤️

Jag mår toppen, solen skiner ibland, livet leker. Haha skoja... Men jag mår bra! Mycket motgångar (som vanligt) men jag är stark och kämpar på! ☺️

Likes

Comments

Hej alla människor.

De var inte igår jag bloggade. Hänt så mycket och jag har inte haft lust eller ro till att blogga om de som har på gått.

Men jag kan iallfall säga att våren är påväg och är nästan här, vill inte kalla detta väder för vår.. Sen har jag och Anton skaffat oss en valp. Han heter Ciino och han är min lilla bebis. Nu är han snart 15 veckor. Han var hälften så stor när han kom men nu är han dubbelt så stor. Han är den finaste av dom alla, ser ut som en blandning av en varg och räv, men är som en blandning mellan collie och schäfer. Han är super lugn och jätte duktig liten kille!

Han är en belgisk vallhund, tervueren!

Kommer bli en super bra hund❤️❤️

Likes

Comments