Glad, Healing, Tattoos

Ja, vart ska man börja. Året har faktiskt börjat bra! Och jag hoppas det kan hålla sig så ett tag iallfall haha.
Jag flyttar till Amandas hus på heltid i 3 månader på fredag. Ska bli så jävla skönt att få prova på att bo ensam, släppa hem vem fan man vill och bara ha de nice!

Ha mina egna dagar med ansiktsmasker, filmmys och ingen som säger vad man ska göra. Eller att det står gammal mjölk i kylen, nu får jag välja allt själv. Och fyfan va tagga jag är, men det kommer med ett stort minus också... Amanda drar. Hur ska jag klara mig. De kommer jag men vafan, min bästa vän drar. På ett äventyr utan mig. Men mitt år är inte nu, jag ska resa men jag ska börja jobba på heltid och spara pengar, sen ni! sen drar jag i några månader jag med.. Vet precis vart jag ska också!

Men som sagt jag är fortfarande kvar på 25%, men ska jobba så fram till mars tror jag de va, men hoppas på att kunna komma upp till 50% innan dess. Trivs jätte bra fortfarande, och jag tror jag faktiskt är omtyckt där också. Det känns! och jag älskar de. Dom är som en familj där. Man vill till jobbet. Jag har saknat den känslan. Sist jag kände så var på marhomen!

Nej, jag mår faktiskt bättre nu, det blev en svacka däär runt jul, men det var för att en nära vän till mig, den personens bonus mamma gick bort runt jul.. Och det var lite jobbigt för mig med. Sen all jul stress som alla har fick mig att få ångest bara. Men nu har det lagt sig och jag mår mycket bättre. Inga känslor för någon och mår bra med mig själv. Så jag trivs. Men kommer säkert bli ledsen nu när amanda drar men vi ska ju snacka fortfarande men hon kommer vara på andra sidan jorden. Vem ska jag berätta allt för, triton får ta den platsen så länge, amanada kan jag fortfarande skypea med när hon har tid :D Men hoppas hon får de sjukt bra!

Är äntligen igång med mitt gymmande också1 varit på två pass den här veckan. Nu ska jag vila lite, för jag har känt mig sjuk och tatuerade klart mitt skepp igår så nu måste jag ta de lite lugnt med kroppen så den inte lägger av haha.
Äter fortfarande lite dåligt men även där börjar de blir bra! Men man är ju lite svagare. Fan aldrig skakat så mycket under en tatuerings sittning som jag gjorde igår. De va sjukt. Men nu mår jag bra, ont gör det haha. Känns som ett stort jävla blåmärke nu! så varning gör er som vill tatuera revbenen. DE GÖR ONT! Som fan! jag har hög smärtgräns men helvete, tror de där är värre än att föda barn asså. Helt ärligt. Men min tatuerare sa att de värsta är över så när jag går ner mot låret så är det bara höft kulan som gör ont! så de är ju skönt att veta!
Men har ju en ros på andra höftkulan så där vet jag hur de känns men ont gör det men inget slår revbenen.. Men nästa grej blir ryggen, vill göra en bakgrund till min Fenix, en natthimmel med månen och mitt stjärntecken. Sen att det ska vara vatten och skog. Så kan man göra så skeppet kommer med i själva tatueringen. Tror de blir nice! ska börja skissa på de sen :D

​Jag är så nöjd. Jag gjorde ju en cover-up på en text som jag har med en vän, men efter som att det spelar ingen roll vad som händer, för jag kommer alltid att älska henne. Vi är vänner i dagens läge men jag ångrar inte att jag tatuerat över den men hon kommer alltid vara med , då texten ligger inne i båten. :* Så ja de va en liten tanke bakom de att sätta båten som den är placerad över texten <3


Det kommer komme en bättre bild sen. Jag är lite mer ivrig när det kommer till att fota mina tatueringar då jag är så stolt över dom allihop! men just är den ju röd och svullen men sen ni! sexigast på stranden kommer jag vara iallfall, med mina små dadlar till tuttar, tränad kropp och mitt skepp! slå den ni. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har verkligen nått emot nyår. asså själva dagens firande. Blir så bitter den hör tiden innan nyår. 2018 kommer börja så jävla sämst... Kevin drar i ett halvår om inte längre, Amanda drar 3 månader och här sitter jag kcar. visst jag kommer få ha Amandas lägenhet vid stallet och kunna vara själv osv. Men min bästa vän drar utan mig. Min klippa. sen min bror med. Jobbigt att vara den som är kvar. Inte kunnat jobba på några dagar heller... eftersom att de hände en grej att ens mamma gick bort här några dagar efter jul. så de påverkade mig ganska mycket. Många tankar kom tillbaka om hur jag har behandlat folk, hur jag har kunnat utsätta andra för de. Så här väldigt mycket ångest nu för tiden men långsamt blir de ju bättre men aa.. De är jobbigt. Vill bara finnas till hjälp men är så äckligt hjälplös. och de tar kål på mig. Så är bara allmänt nere.. Men de blir bättre. tiden läker alla sår..

Likes

Comments

I stallet

Min lycka. Kan de komma snö snart så man kan rida och tolka efter trajtan!
Fan de här vädret suger.. Stackars djur kan ju knappt gå för de är så hårt i backen..

Likes

Comments

Healing, I can't

Alla kommer över folk på olika sätt!
Varför ska ni kalla mig för psykisk sjuk för de? för att jag mår dåligt?
Är de så jobbigt at4 läsa hur jag mår och vad jag går i genom så ge fan i att ens kolla på min blogg. Jag skriver personligt här och jag kommer inte acceptera äckliga kommentarer som don jag får. Att man kan skriva och trycks ner en person som redan mår dåligt säger så mycket om er. Jag skiter fullständigt i vad ni tycler och tänker ska ni veta. Jag lever mitt och kämpar mig igenom de på mitt sätt. så ska ni lägga er i så spelar de ingen roll. ni kommer inte åt mig på samma sätt som förr. tar inte åt mig av de ni säger. Men blir lack att ni ens kan säga som ni gör. Ja kalla mig för psykisk sjuk gör de. för de är precis vad jag är. Jag är fortfarande deprimerad osv. inget jag kan få för. Och jag har det bra men ibland kommer det minnen som man får bearbeta själv. Jag läker bättre av att skriva. sen att ni ska kommentera fula saker gör det inte bättre. Fan lär er lite hyfs!
Jag går igenom saker som INGEN annan har gjort. Ni som kommentarer har aldrig mått dåligt. för då hade ni haft en liten gnutta empati. Men klart som fan är att ingen jävel har de. fet smäll i facet ska ni ha 💋
Jag har i princip kommit över mitt ex men ibland kommer minnen och saker upp som man tänker på och då är de lätt att få tillbaka känslorna som man kände då men dom försvinner även när livet kommer emellan. sen är det lite värre just nu d0 jag har ångest och då tänker man mer på allt. Sen har inget med att han har en ny eller nått. inte så att jag lägger ner energi på något som inte kommer att hända. Men så ni vet så kommer jag sluta reagera på dåliga kommentarer och bara fortsätta radera dom. Men så ni vet, säger de till alla. Va försiktig med vad ni säger till folk. Som att kasta en sten i vattnet, lätt att kasta men ingen vet hur långt stenen sjunker. Säger de för att andra i världen mår lika dåligt om inte sämre än mig som kanske tar sina liv pgr av folk som ska vara anonyma och kommentera. fega as är ni. så hade så bra i helvetet sen. Eller hoppas något händer er och ni blir deprimerade. för de är fan i mig de bästa som skulle kunna hända er. ni skulle må så jävla dåligt!

Men era dåliga kommentarer ger mig motivation. så tack. ni gör mig bara mer motiverad att bli bättre än er. och fan va långt jag har kommit. ni kommer aldrig komma så långt som jag har. Vi ska se vem som skrattar sist 😙 puss hej.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja! igår va de ju juldagen och alla i Norrtälje va ute kan man säga. de va svin kul, träffa så mycket folk man aldrig träffar annars. drack dock för mycket sprit så minnet är inte med men av de jag minns va det kul!
Men nu blir det att vara nykter. ska jobba imorgon och ska nog ha ballen över nyår. Kevin drar ju 1 januari också så man vill ju vara där!
Men ja, nu sitter jag i Michelles kök och dricker te. Väntar på att Amanda ska vakna och svara. Dom här hemma vill ha mat, Jag passar på den. inte ett dugg hungrig. lite inne i den perioden igen.. Men brukar tvinga i mig frukost så de är ju bra ;)

lämnade ciino i går på dagen också. han är så bäst!

Likes

Comments

Healing, Högtid, Mina djur

Det var tyvärr länge sen jag hade julkänsla till 100%. Nu är det nästan bara jobbigt, alla stressar och jag saknar bara en viss person igen... Alla tänker på julen och jag bara tänker på en annan.. När man inser vart de gick snett och man kunde ha räddat de men insåg inte de för en nu.. Men kommit över tanken förr så kommer väl göra de igen. Snart flyttar man ju till Amanda och tar hand om huset och hästen medan hon är i nya Zeeland och roar sig i 3 månader. Får försöka börja om på nytt. inget gammalt som ska komma med in i nya året.
Dags för en förändring. Jag ska sluta ljuga för mig själv och andra. Ska stå för att jag inte är helt hel och sån är jag. Jag har börjat tappa orken igen men innan jag hamnar på botten ska jag försöka fixa de. vet vad som behövs göras så de ska jag.
10 februari så förändras allt 🤙

Likes

Comments

Trevlig fredag alla sköna!
Idag har jag druckit varm choklad med marshmallows, pyntat mer i stallet, satte upp två slingor. Mer ska upp men mysigare att hålla på när man är själv. Haha, fortfarande lite enstörig. men samtidigt som allt pyntamde Lyssnade jag såklsrt på julmusik och fick bara en härlig julkänsla. Höll på med stegen också.. Lite små läskigt men jag kom upp och ner i behåll haha. Höll på att trilla i baken en gång bara. Klantig som man är ;) men lyckades att hålla mig kvar på stegen.
Nu sitter jag och Amanda och chillar hemma hos henne, druckit te och lyssnar på musik. Planerar att åka in till stan snart och mysa och gå ut 😙 Tröttnat som fan på Norrtälje, roligare att ta sig någon annan stans 😍😎

Likes

Comments

Högtid, Jobb

Jag har haft en hejdundrande bra helg och veckor nu sen jag börja jobba. (en vecka och en dag) men vafan. Jag trivs med jobbet men vet inte om jag vill bli de "i framtiden". Men alla ni som känner mig vet att jag tröttnar efter 2 timmar. Men imorgon ska jag vara inne på kondis och hoppas att få göra lite roliga saker, typ pynta tårtor eller nått sånt kul. De jag faktiskt vill göra. Jag trivs att jobba som bagare!
Fått göra lussekatter nu 2 gånger 😍 Längtar bara tills julmusiken börjat komma igång på radion. Då ni!
Jag ska nog haffa tomten i år. Fett Nice, tomtemor jolene. Mocka skit åt renarna och leva i juletid hela tiden 😍 dröm.
Men nu är de så att det faktiskt snöade idag. Va tvungen att ta en promenad i mörkret och lyssna på julmusik medans snön rasade ner i facet på mig. De var helt fantastiskt kallt... haha. Men nu sitter jag i min säng, kollar på mig ofrächa rum... Måste städa.. skjutit upp de nu i typ 3 veckor och de blir bara värre och värre 😑 Så ska tatag i de nu.. Måste laga mig jävla kamera också.. Inte gjort de än och minns inte ens när glaset gick sönder. Men den får liksom inget fokus längre så jag måste ta med selfie kameran hela tiden.. Så kul är de inte att se sig själv hela tiden i alla möjliga vinklar 😅

bild från Harrys student haha. kanske lagt ut den redan men bättre med en gång för mycket ;)

Likes

Comments