MODE, VARDAG

Hej hej! Idag var jag ut på en skogspromenad med min syster och våran bästa kompis (Alice). Jätte mysigt nu när snön kommit tillbaka igen (den regnade bort igår). Vi tog lite outfit bilder, och spelade även in en liten vinter film som ni antingen kan hitta här ovanför eller på min youtube kanal (här).

Skor: UGG / Jeans: H&M / Tröja: Gant / Jacka: Svea

Juste undrar även en sak. Tycker ni att det är kul att läsa och se det jag gör här på min blogg? (kommentera jättegärna vad ni tycker). Själv tycker jag att det är jätte roligt att blogga och visa mer av mitt liv, mer än vad jag kanske gör på min youtube kanal eller min instagram.


Puss

Likes

Comments

VARDAG

Igår kväll kom den första snön, ganska tidigt att den kommer i november men men. Idag tog jag och min hund en liten skogspromenad, tycker det är riktigt mysigt med all denna snö. Men man kommer säkert tröttna på detta sen när snön blir till slask, och allt blir riktigt blött. Men iallafall idag ska jag inte göra något speciellt förutom att jag ska vara med en kompis. Juste har även lagt upp en ny video på min youtube kanal, här.

Likes

Comments

MODE, VARDAG

Woho igår var jag på halloween party, riktigt mysigt. Denna outfit ni kan se ovanför hade jag på mig igår, riktigt nöjd. Som ni kanske kan se så var jag en ängel. Trodde inte att resultatet skulle bli så bra som det blev. Tack så jätte mycket till min syster och våran bästa kompis aAlice som hjälpte mig göra denna makeup.

Jeans: H&M / Blus: Cubus / Örhängen: Lily and rose / Vingar: Eko / Diamanter: Eko / Silver glitter: Eko / "Diademet": Partaj

Likes

Comments

RESOR

Här ovanför kan ni se lite bilder jag tog i Dubai jag när jag var där 2015, sjukt kul var det. Det var verkligen en upplevelse att se bland annat världens högsta byggnad(burj khalifa) och även världens största shoppingcenter(Dubai mall). Men har en riktigt rolig sak att se fram emot om man kan säga så. Ska tillbaka dit i februari(2017), ja det är ett tag kvar men längtar så sjukt mycket. Så kommer blogga väldigt mycket där, och ska även försöka vloga varje dag när vi är där till min youtube kanal(som ni hittar på denna länk). Men ni får ha det super bra så hörs vi, puss.

Likes

Comments

RESOR

Hur skönt skulle det inte vara att åka utomlands nu när Sverige börjar bli så kallt? Får vänta tills februari då vi drar utomlands, riktigt taggad på den resan:) Här är lite bilder från i somras från Kroatien. Riktigt varmt, klart vatten att snorkla i. Finns inget annat än att älskar Pula.

Likes

Comments

ÖVRIGT

Tröja: Hunkydory / Jeans: Cubus

Nu var det ett bra tag sedan jag la upp mitt senaste inägg, och tänkte idag starta upp bloggen igen. Här ovanför har ni även lite bilder från gårdagens outfit, som jag hade till in farfars "kalas".

Likes

Comments

Jeans: I don´t know

T-shirt: Adidas,You can find it on this link☞ here

Shorts:H&M, can not find them

Sunglasses: Cubus, can not find them

Glass jar: Lagerhaus, You can find it on this link☞ here

Shoes: Adidas originals, You can find it on this link☞ here

Likes

Comments