Ingen kränker mig eller passerar mina gränser! 💥

Herregud, jag som tyckte att #metoo grejen var överdriven då jag haft fina och respektfulla killar och sagt ifrån till män som inte känns pålitliga.

Jag träffade en man på ett nytt jobb i maj, underbar, trevlig och pålitlig. Attraktion slog som en blixt igenom mig och vi delade samma värderingar och intressen. Jag blev förälskad.

Det visade sig att han hade sambo men hade tankar på seperation.

Jag låg lågt men tänkte att jag sällan känt så här och attraktion och känslor växte.

När det gått några månader och vi samarbetat bra på jobbet och Herr seriös skickat lite mess och jag svarat så berättade jag att jag var väldigt intresserad men att jag respekterade hans liv. Men jag ville berätta, annars skulle jag ångra mig.

Han såg smickrad ut och sa att han känt attraktion från dag ett. Han sa flera fina saker om min personlighet och tyckte jag var vacker.

Stämningen var elektrisk och respektfull. Han lät mig förstå att han var lite omtumlad men framtiden var öppen.

Denna man som har avancerad utbildning, väldigt intelligent, varm och förstående och otroligt manlig och attraktiv kändes på riktigt som en själsfrände.

Vad hände då i söndags?!

Vi hade hörts på telefon och tänkt diskutera en bok. Vi träffades på en bar och han hade druckit lite för mycket. Det var trevligt och ja! han var jätte gullig och en gentleman.

Jag tog upp med honom igen hur jag kände och om han inte kände samma så behövde veta så jag kunde släppa taget och gå vidare. Jag kände mig öppen och sårbar och han var väldigt fin när han tog emot och lyssnade på min kärleksförklaring.

Han berättade att en kväll på AW hade han känt en enorm attraktion både fysiskt och känslomässigt till mig. Han ville ha sex och berättade om sina fantasier.....nej jag berättar INTE vad han sa. Ville inte göra honom generad men jag kände mig obekväm och förvirrad.

Baren stängde och vi gick en bit. Han berättade om sina sexfantasier med mig och ville ha sex med mig på jobbet nästa gång vi jobbade.

Jag blev kallare och kallare inombords. Besvikelse och min kropp kändes spänd och stressad. . Min drömprins förvandlades till ett okänsligt sexmonster!

Så egendomlig känsla att träffa honom som jag längtat efter så mycket!!!!! och förvandlas han till en annan person.

Han försökte kyssa mig utan känsla. Jag sa, vilket jag sagt tidigare under kvällen, att han får bestämma sig. Jag går inte in i något när han har en relation.

DÅ tyckte han jag var löjlig och tryckte sig på mig. När jag backade så blev han väldigt irriterad och jag som drömt om honom lät honom kyssa mig men FY vad hemskt! Våldsamma kyssar och jag backade igen.

Han blev påtagligt arg och han försökte igen. Det var hans behov och begär och inget annat. Jag kände hur mitt hjärta hade frusit till is och hela min kropp var stängd. Vilken hemsk känsla och chock att HAN av alla kunde bete sig så här illa!

Han ville fortsätta, som han sa, vårt spänningsfält.

Det sista han gjorde var att ta mig på bröstet innan han sprang iväg. Dråpligt nog ramlade han omkull efter det, synden straffar sig själv...

Jag har aldrig varit med om en sådan förändring på en kille och detta skrämmer mig. Tänk om vi varit hemma hos honom eller mig! Nu kan jag leva mig in i hur tjejer känner som blivit sexuellt utnyttjade.

En man ska läsa av och känna in. Hur passionerad och upphetsad han än är så känner en man respekt, kärlek och ömhet. En riktig man vet hur man vinner en kvinnas hjärta. 

Mitt hjärta är förvirrat och kärleken tog abrupt slut. Känns tomt och som ett våldsamt uppvaknande att  "bra" män kan bete sig som svin. 

Jag känner för mina medsystrar. 

Undrar hur det blir att träffa honom på jobbet nästa vecka?

#metoo


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments