View tracker

Gör som många andra svenska hushåll ikväll och kollar på Eurovision finalen. Har noll koll på alla låtar utom Sveriges, svårt att undgå.

Lördagsmys på hög nivå med mina hjärtan 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så var det ju nästan färdigt. Väntar på spotlights i taket och att vi ska hitta lite andra små tillbehör, men är man kräsen och vill att allt ska vara perfekt och matchande så kan det ta lite tid..

Verkligen älskar pallen med allt där till !!!

Likes

Comments

View tracker

Körkortsteori plugg som gäller idag, så taggad på att ta körkortet så det är inte sant 🚘

Likes

Comments

Helt underbar känsla att känna att sommaren är påväg, som jag längtar!

Att kunna sitta i trädgården, sol, bad, fina sommarkläder, för att inte tala om alla skor,som stått o dammat under den alldeles för långt grå period som varit. Bara älskar att kunna gå klädd i klänning med söta ballerinaskor eller ett par converse.

Vår trädgård är just nu som ett blått hav av blommor och snart kommer mina älskade tulpaner slå ut med 🌷

​Och med detta önskar jag er alla en härlig helg ☀ ☀ ☀ 

Likes

Comments

Och där kom en bloggtorka igen, men ska försöka bli bättre på den fronten.

Första gången på väldigt länge jag orkat baka, och idag fick jag en kick och slängde ihop en kladdkaka och kalljästa bullar, ungefär på den nivån jag orkar med i dags läget. Varför tar vi en annan gång.

Mintkladdkaka


200 g smör

200 g Marabou 70% mintchoklad ( eller annan mörk choklad) 

4 ägg

2 dl socker

2 1/2 dl Vetemjöl

1 tsk bakpulver

Gör såhär:

Smält smöret i en kastrull på låg värme. När smöret är smält tag av kastrullen från plattan och tillsätt chokladen i bitar och rör tills helt smält.

Vispa ägg och socker poröst. Vänd i vetemjöl och bakpulver. (Vill du ha en extra kladdig kaka skippa bakpulver, men den blir inte lika hög då)

Till sist vänd ner smör och choklad blandningen i ägg blandningen. Häll i smord form och grädda i ca 12-15 min på 200 grader.

Låt kakan stå i kyl över natten.

Servera med grädde och hallon.



Bild och recept på de kalljästa bullarna kommer då de är gräddade, då de står i kylen tills jag ska grädda dem. De är som godast nygjorda.

Likes

Comments

Förra sommaren var vi ett gäng på 7 personer som åkte på en weekend i Kraków, en stad jag verkligen fick mersmak för, så nu är en ny resa bokad dit i början av sommaren, med min sambo och bästa grannarna och jag längtar redan så mycket! Denna gång kommer vi även besöka Auschwitz-Birkenau, nått jag velat göra väldigt länge nu.

Likes

Comments

Ett av mina nya projekt är detta sminkbord som genomgår en makeover för tillfället. Lådorna ska bli vita och det hela ska piffas till lite.

Likes

Comments