Hej hej!
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Det är ju lov så man ska vila sig till nästa vecka. Men ja även fast jag sov länge idag ( till 10:00 som är länge enligt mig...) så har jag inte sovit bra. Tarzan (min katt) väckte mig precis när jag somnat genom att klösa på min dörr, jag öppnade dörren och satt den på glänt o började sova igen. Men bara nån min senare ville han ut men kunde inte öppna dörren, så jag fick öppna den igen och sen höll det på så en liten stund... Senare så började han att leka med mina hörlurar så det skramlade... Kul!

Efter middagen så åkte jag och mamma ut till våran stuga i Sälgsjön och var där o joggade i ca 30min, det var jätte mysigt! Först tänkte vi åka till Hemlingby fast sen ångrade vi oss och det var tur för det var jätte soligt och varmt! Men som den klumpeduns jag är så råkade jag självklart att doppa hela min fot i nån bäck när jag såg en fotboll som jag skulle sparka på...

Nu ska jag nog ta något till kvällis, hörs nån annan dag!
Hejdå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

¡Hola!
Sorry för dålig uppdatering! Jag måste skärpa mig och bli bättre!
Aja, inget o ändra nu i efterhand...

Idag är det måndag, nähä säger du det Julia? Men iallafall, idag var det sista gången för terminen på hockeyprofilen. Vi spelade mest match och la straffar. Matcherna va kul men straffarna gick helt åt skogen. Jag som fick en skottramp när jag fyllde år och som har övat! Men nej nej övning ger ju inte färdighet...

Men denna vecka går ju bara till torsdag o sen blir det helg, det kommer bli jätteskönt med lov igen! Dagarna går så segt nu när det är gråt toch kallt ute. Längtar tills det blir riktig vår så man kan gå i tunnare kläder och vår jackor! Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa för vårjacka iår. Jag har en rosa dunjacka men den kanske jag inte vill gå med varje dag... Funderar på en chiquelle skin jacka, dom är sååå snygga med så fina detaljer! Eller så kanske jag tar och beställer en bomberjacka, både snyggt, trendigt och bekvämt!

I påsk ska jag först till min farmor på fredagen och sedan på lördagen till mormor och morfar. Kommer väll att få leta påskägg med kusinerna som vanligt. Man kan väll aldrig bli för gammal för godis?! ;)

Nä nu ska jag ta och kolla om det är nått spännande på TV. Goodbye!

(Bara nån random bild jag tog förut)

Likes

Comments

Hej hej! Ja idag var det måndag igen då. Bajs. Idag har jag varit trött hela dagen och haft flottigt hår, kul, jättekul! Nej men idag på morgonen har jag spelat hockey, det gick väll sådär... Efter det åkte jag hem o duscha och sen till skolan för att ha SO, engelska och bild. Måndagar är ändå den bästa skoldagen tycker jag. Vi har ett bra schema och vi slutar tidigt (också är det den dagen vi har bild, o bilden är jättekul). Efter skolan åt jag kiwi och kvarg till mellis. Kvargen var nån choklad smak som var jättegod! Den rekommenderar jag STORT, tror den hette nått med toffie. Sen hade jag en till hockey träning, den gick mycket bättre än den första! Och imorgon har jag match, vi ska möta Sandviken. Och nu har jag ätit middag och sitter bara och kollar på tv, skitprogram är det ända på tv idag. Men nu ska jag gå och ta lite kvällis. Bara min familj som säger så om kvällsfika? Men ha det bra, hejdå! :)

Likes

Comments

Hej bloggen!

Detta är mitt första inlägg här och jag tänkte därför skriva lite om mig själv så ni vet vems liv det är ni läser om! ;)

Jag är 14 år och är född den 6 mars 2002. Jag bor i Gävle med min mamma, pappa, lillebror, katt och kanin.

Jag går på Solängsskolan och på fritiden spelar jag ishockey och fotboll. Jag spelar även gitarr. Jag älskar sport och att ta bilder o rediskera.

Om ni vill kan ni följa mig på instagram:

Min vanliga heter: jojo_julia

Min foto insta heter: juliasedits

Tack o hej leverpastej!

Likes

Comments