Hej! Söndag ännu en vecka som har passerat. Nu kan vi köra en liten update på vad som har hänt vi kan börja med att jag har vart i Örebro två gånger på en vecka. Först så åkte jag med min kompis Lisa efter skolan på en måndag. Men det var inte någon vanlig skoldag utan det var en vinterfriluftsdag så vi åkte till Örebro efter friluftsdagen med tåg. Det var jätte kul bara att när vi skulle åka hem så var tåget försenat och sen missade vi det så var tvungna att beställa ny biljett. Andra gången jag åkte till Örebro åkte jag med min kompis Emma på lördagen samma vecka och då var ju det tåget vi tänkte ta dit fullbokat... Så vii fick vänta en timme på nästa tåg. Men det var jätte kul det oxå och vi åt på ett ställe som heter taco bar elr något liknande och vi båda beställde bqq ribs och nachos och det var sååå gott.

Denna veckan så var det inte vanlig skolvecka utan vi hade NTA - Naturvetenskap och teknik för alla på tisdagen-torsdagen men självklart blev jag sjuk på onsdagen eller jag blev inte sjuk på onsdagen men direkt på morgonen blev jag jätte yr och mådde lite illa men jag gick till skolan och precis när vi skulle börja så sa jag att jag behövde gå hem och sen var jag hemma resten av veckan... Men nu är det söndag och jag känner mig mycket bättre inte helt frisk. Men jag känner mig tillräckligt frisk för att gå till skolan. Skolan på måndagar är ganska nice först har vi idrott ,sen matte, sen fysik/kemi, lunch, hemkunskap och sen musik men musiken är inställd så jag slutar 14.05 men då ska jag nog åka till ica oh köpa Chilinötter vilket är min nya craving i livet. Aja nu ska jag fortsätta kolla på Arrow och sen sova!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej det var längesen. Jag ska inte dra någon ursäkt om att jag inte har skrivit på bloggen pga skolan. För helt ärligt så skulle jag kunnat blogga. Jag har bara inte orkat eller haft inspiration. Men en liten update jag har fått 2 nya favorit serier

Riverdale och the flash båda serierna är jätte bra och jag sitter och väntar varje vecka för nya avsnitt. Även om det bara har kommit ett avsnitt av Riverdale när jag skriver detta så vet jag att detta kommer bli typ top 5 serier. Riverdale är en Netflix Orginal serie och det kommer ett nytt avsnitt varje fredag. Okej nu Flash.. Vart ska jag börja Jag har kollat alla säsonger så långt man kan komma och avsnitten sänds på tisdagar i usa så att avsnitten kommer ut på onsdagar här i Sverige och jag är seriös när jag säger att jag kollade klar på serien på 3-4 dagar och jag längtar till nästa onsdag så jag kan kolla nästa avsnitt. Anledningen till att jag började kolla på Flash först och främst för att den fanns på Netfilx och att jag har hört bra om serien men också pga att Grant Gustin är huvudkaraktären och han är med i GLEE och han gör ett riktigt bra jobb som skådespelare i GLEE. Sen också att jag har sett typ 1 säsong av Supergirl och Supergirl och flash har och kommer göra crossovers så att dom är gjorda på samma sätt. Huvudkaraktären av Supergirl är Melissa Benoist som också är med i GLEE. Sen har jag hört att Darren Criss som också är med i glee ska gästa serien som en skurk och då kommer dom göra en crossover med Supergirl och flash så det kommer bli typ en GLEE reunion och att dom kommer alla sjunga i det avsnittet är bara pricken över i:et. Sen har jag också sett på SKAM och jag tycker att det är jätte bra jag kanske sett alla säsonger typ 8 gånger och jag var obsessed med det och jag var tvungen att se på det varje dag nu väntar jag typ bara på att säsong 4 ska komma men just nu har jag gått förbi fangirl stadiet. Men don't worry GLEE är fortfarande min top one favorite TV-serie

Det var allt för nu och nu ska jag försöka att skriva ett inlägg varje vecka denna veckan blev det serie tema. Ses någon gång nästa vecka :)

Likes

Comments

När jag åkte till England så tänkte jag att jag skulle skriva jätte mycket och ha ett nytt inlägg varje dag typ. Men eftersom jag är Johanna så spillde jag cola på min dator dagen innan jag åkte som gjorde att den förstördes och jag har inget att blogga på eftersom jag inte gillar devote appen och jag gillar inte devote så mycket just nu heller såå.... Just nu så bloggar jag från min systers dator eftersom jag börjar en vecka senare än henne... Men vi kommer ta in datorn på lagning och eftersom det är skolans dator så hoppas jag på att det inte kommer kosta men man vet aldrig det kanske är jätte dyrt eller inget. Men jag ska lägga ut lite bilder sen från England. 

Och vi avslutar med två bilder från England två utsiktsbilder och en med mig när vi va på London eye.

Likes

Comments

Hej jag skrev tidigare att jag skulle byta till nouw men det blir bara krångel när jag ska importera denna bloggen till den nya sååå jag får vara kvar på devote tills dom svarar på ett av mina 3 mail som jag skickade för 3 veckor sen... Men men Jag ska till England på fredag med min pappa och denna gången följer inte min syster med så det blir första gången jag åker på en semester utan henne men hon ska till några vänner i Skåne och sen ska dom till typ Danmark eller något och mamma ska till Stockholm.

Hoppas ni får en bra dag så ses vi!  

 Vi hörs sen och High five!!!


Likes

Comments

Hoppas ni får en bra dag så ses vi!  


 Vi hörs sen och High five!!!

Likes

Comments

Hejsan Svejsan Johanna in the house. Näe jag bara skoja elr jag är ju i mitt hus så jag är ju in the house. Men aja iaf.... (Såå himla rolig  )
Jag har Sommarlov!!!! YAY! !   Asså jag har gått ut 8:an! Det är helt sjukt. Men den sista veckan så har det blivit några bilder som jag tagit så jag tänkte visa dom nu:
Måndag:  Vi var lediga eftersom det var Sveriges Nationaldag.Så jag tog inga bilder så vi hoppar över till...

Tisdag:   Då hade vi mentorsdag och då cyklade vi till en badplats som ligger nära min pappas hus så mamma skjutsa ut mig till min pappa så kunde jag bara cykla därifrån. Men min cykel hos pappa hade ingen luft i hjulen så jag gick till badstället istället och på vägen så kommer mina 2 kompisar (Kattis och Lisa) så jag går med dom och dom cyklar långsamt. Sen kommer vi dit och vi var typ dom första. Så vi sitter och pratar och fler personer droppar in och sen spelar vi 3 och 2 till kubb sen så gick vi och badade jag,Kattis, Lisa och får kompis Emma. Sen gick vi upp och bara snackade och torkade sen åt vi lunch och då åt vi mackor som vi fick från skolan sen chansar jag på att vi badade igen och sen så åkte hem till min pappa för att kattis behövde gå på toa. Sen badade vi och solade. Klockan 14 något fick man åka hem men jag, Lisa och kattis stannade i ca 1 timme och sen sk juts hem av mamma och nu kommer några bilder som jag tog:

Likes

Comments

Hoppas ni får en bra dag så ses vi!  


 Vi hörs sen och High five!!!

Likes

Comments