Hej

Förra torsdagen så var jag och mamma hos brottsofferstödet och hon ville så gärna veta vad som hände efter mötet med soc att vi boka ett samtal i måndags redan. Ja i fredags så gick först med skolan bra och jag skulle börja skolan och allt var klart där, men sen när vi kom till soc mötet så sjönk mitt mående drastiskt. Dom ville bestämma över huvudet på mig och sa att dom alternativen jag hade var att antingen börja månaden hemma hos pappa eller bo i familjehemmet i 2 veckor för att se om jag gick i skolan eller inte, för dom frågade mig att om jag inte går till skolan vad ska man göra då och vad ska man ha för säkerhetstänk kring det? Vem tänker så långt och så negativt? jag hade inte ens börjat skolan då och redan tänkte dom katastrof. Jag hade en plan hur jag ville ha det när jag flytta hem och det var att jag ville börja med att bo hos mamma första månaden för praktiska skäl och sen bo nästa månad hos pappa, det ville soc köra över direkt. Dom påminde mig gång på gång att jag har LVU och inte har dom rättigheterna att bestämma sånt, så jag blev en liten 14 åring igen kändes det som och både mamma och pappa tyckte att jag skulle få göra det jag har planerat i 3 års tid. Men soc sa bara att jag inte alltid kan få som jag vill, jag har inte fått som jag vill i 3 år 3 FUCKING ÅR!!! Så till slut fråga jag om vi var klara och sen gick jag bara och innan jag gick så sa dom att jag hade till klockan 16 på mig att bestämma hur jag ville. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen så jag bara gick och sen så gick jag hem till mamma och satte mig i mitt rum och fick en panikångest attack och börja gråta och slå mitt huvud mot väggen.

Efter ett tag började det gå över men jag mådde dåligt väldigt länge och gör fortfarande det, men sen kom mamma som hade köpt bakelser hem och hon gav mig en chokladtårta men jag var helt slut och somna. Men efter några timmar kändes det bättre och jag kunde äta tårtan, en del jag kände som gjorde att jag mådde piss var att när jag sa att jag gör inget under tvång och då kommer det bara bli bråk det spelar ingen roll om jag skulle tvingas bo hos mamma eller pappa jag gördel bara inte. Då fick dom mig att framstå att jag hatade min pappa och aldrig kommer klara av att bo där, men så är det inte och det var droppen för mig.

Men sen långt efter mötet skrev pappa till mig att vi skulle åka på lördagen till Ikea i Jönköping och köpa saker till mitt rum och att jag sover över hos dom till på söndag och sen hämtar vi mina grejer på familjehemmet på söndag och så börjar jag att bo hos mamma i 2 veckor och sen bor jag 2 veckor hos pappa och sen bor jag en månad hos mamma igen. Sagt och gjort och nu bor jag hemma, jag har nog inte fått sjunka in i det än p.g.a all stress som varit.

Nu i måndags så var vi som sagt hos brottsofferstödet och vi prata om allt som varit, förra gången vi var där så åt vi lunch på Pinchos och jag rekommenderar verkligen dom, trevlig personal och jätte god mat. Men nu i måndags så tog vi med mat och då köpte vi Thai mat och sushi, vi har också varje gång vi har varit hos brottsofferstödet åkt och hälsat på mormor. Det har varit korta besök men har ändå varit trevligt att träffa mormor. Nu i tisdags har jag börjat skolan men första dagen blev det ett missförstånd så jag fick gå hem, dock så dagen efter gick det mycket bättre och nu har jag kommit igång. Soc hade fel och det känns skönt att bevisa det. Jag har varit väldigt trött efteråt och sovit 3 timmar men har nog inte kommit igång med rutinerna än även om jag bara går 2 timmar per dag. Men sen har det inte hänt så mycket mer än att jag har sorterat, packat upp och slängt saker på tippen. Jag har mått som sagt väldigt dåligt och inte orkat skriva.

Sen har jag också köpt typ en byrå av min bästa vän som jag ska ha smink i och fick den för bra pris. Men nu så är ni uppdaterade om vad som hänt och nu ska jag lägga mig. Jag vet inte när nästa inlägg kommer eftersom jag har så mycket som händer och mitt mående är inte tipp topp men vi hörs. Sista bilden är en dessert från idag som mamma gjorde. Bilder på möblerna kommer när allt har kommit på plats och blivit upp packat.

Godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen

Nu var det över en vecka sen jag skrev något men jag har inte orkat, men det har inte varit så mycket som hänt. Jag har mest varit med nära och kära, sen har jag också haft mycket ångest och bara sovit.

Men i måndags så var jag iväg på ätstörningskliniken igen och pratade med en psykolog och nu har allt pausat där för att de behöver veta vilka dom ska prata med när det gäller maten och min vikt, eftersom jag inte flyttat hem än så blir det svårt.

En dag så rensade vi lite eller aa ganska mycket i förrådet och nu så har mycket saker vi inte använder längre slängts bort. det känns både jobbigt och skönt för att det var mycket saker man hade som barn men man vet att det inte kommer att komma till användning.

Jag, mamma, Erik och Eriks pappa var också ute och plocka svamp och den här gången hitta vi ganska mycket mer än förra, så det blev mer goda svampmackor som mamma gjorde.

I tisdags så var jag hos tandläkarn och slipa en tand och påbörja min tandställning jag ska få för att trycka fram en tand som åkt bak. Så dagen innan så hämta mamma ut lugnande till mig för att jag har tandläkarskräck och jag skulle ta en på kvällen och en timme innan, detta lugnande var mycket bättre än annat jag fått för jag var lugn men jag var inte helt borta. Dock så blev jag väldigt trött efteråt så jag sov 4 timmar efter det.

Idag så har jag fikat med Madde och det sluta med bråk för det har kommit fram en massa skit om att familjehemmet har ljugit om att dom inte sagt till soc om att jag har varit hemma så mycket och att jag hade "vägrat" följa med tillbaka dit efter tandläkarn fast det har inte familjehemmet sagt och dessutom hade jag inte vägrat utan jag var så slut efter tandläkarn att jag inte kunde följa med och det accepterade dom. Så nu hotar soc med att om inte jag hade åkt till familjehemmet så får inte jag åka till Ikea i helgen med pappa och Madde, och jag säger bara det JAG GÖR INGET UNDER HOT! och det har också vart en massa kaos mellan skolan och soc som jag inte pallar gå in på just nu.

Så på fredag ska jag på skolmöte och soc möte...hur fan ska jag orka? Soc har ingen jävla logik i det dom säger och gör och jag är så trött på att andra ska styra mitt liv hela tiden.

Soc gör också så att jag blir den onde och sårar alla, fast det är det sista jag vill. Nu har jag berättat lite vad som typ har hänt och jag orkar verkligen inte skriva mer för jag är sjukt trött efter allt jävla jidder så jag säger godnatt nu så hörs vi i nästa inlägg.

Godnatt!

Likes

Comments

Hej alla!

Igår så klippte jag mig och då klippte frisören 2 decimeter av mitt hår för att mitt hår var så himla slitet. Jag ville också ha en kant på håret för att jag hade tröttnat på att ha V format hår, så nu har jag ett tjockt och lättare hår. Jag hade färgat blått i håret som sedan har blivit grönt och frisören sa att det inte går att tvätta ur utan man får klippa bort det bit för bit. Så nu har det värsta av det gröna försvunnit men det är lite kvar att få bort, jag ska klippa mig igen kanske om ett halvår ungefär och då har mitt hår växt lite mer och då kan man få bort mer av det gröna och göra en liten rakare kant.

Igår hade jag också vaknat med ångest så jag låg en stund och grät i min säng och jag vet inte varför men man behöver ingen anledning för att ha ångest, vaknar man av ångest så har man det hela dagen sen och det påverkade min hunger och mående skit mycket.

Idag så fortsatte ångesten, jag har bara sovit idag och varit på dåligt humör. Det är dåligt väder ute också så det påverkar mitt mående också. Jag har varit sjukt rastlös för att jag har verkligen inget att göra, har velat åka iväg en stund men inte orkat så jag har bara legat och sovit till och från. Usch jag har en dålig vecka den här veckan och skolan har inte heller hört av sig, åh är så less jag vill bara flytta hem nu istället för att vara hemma och vänta på att få flytta hem. Jag är så trött på att inte få leva MITT liv utan jag måste sitta och vänta på några jävla myndigheter! Detta väntande har tärt på mitt psyke nått så otroligt och nu mår jag skit, det är så mycket jag måste tänka på och göra att jag bara blir snurrig. Jag vill få en paus på allt detta, ett slut på detta.

Så nu ligger jag i min säng och funderar på vad jag ska göra den här veckan för att ha något annat att tänka på, jag ligger också fortfarande i pyjamas och morgonrock som jag gjort hela den här dagen. Jag sitter och bara väntar på att den här dagen är slut och jag kan gå och lägga mig igen.

Så tyvärr så har inte så mycket hänt men som sagt man mår inte bra ibland och då behöver man inte göra något, men någon dag den här veckan så ska jag göra något med mitt liv haha.

Så vi hörs i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej igen!

Idag så har jag varit iväg och pratat med brottsofferstödet igen och det var skönt att prata med henne och prata med mamma om vad jag behöver och att det inte blir bråk av det, så nu är jag ganska slö och trött.

Mamma har åkt iväg på ännu ett samtal så just nu är jag ensam hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag har plockat ur lite i diskmaskinen och sen inte gjort så mycket mer. Jag ska äta lite grann och sen har jag funderat på att dra till Skövde en stund, gå runt och kanske lyssna på ett avsnitt av creepypodden. Jag tycker det också är skönt att åka buss, för man kan koppla av och ta det lugnt. Man behöver inte tänka på så mycket, men jag vet inte vi får se.

Imorgon ska jag till frisören och fixa mitt hår, för det är rätt så slitet.

Men jag ska nog koppla av lite med min kopp kaffe och se någon film innan jag bestämmer vad jag ska göra.

Så hörs vi imorgon förhoppningsvis igen.

Hejdå!

Likes

Comments

Hejsan allihopa

Nu blev det ett långt uppehåll igen, men det har hänt så mycket så har inte hunnit eller orkat.

I torsdags förra veckan var jag på samtal med ett brottsofferstöd och det kändes bra att ventilera ut sig om allt och att det inte kändes som ett förhör. Efter det åkte jag och mamma till mormor och vi åt pizza där. Sen hände det inte så mycket mer den dagen jag var ganska trött efteråt.

I lördags förra veckan så gick jag och mamma och plocka svamp, det var jätte skönt att gå i skogen och glömma av tiden. Vi hittade ganska mycket trattkantareller, lingon och blåbär. Mamma stekte svampen och vi gjorde varma mackor, det smakade gott och det var riktigt mysigt att gå runt själv med mamma i skogen.

I söndags så åkte jag och testade en medryttarhäst som var ett gammalt islandssto, jag prata lite med ägaren och sen testade jag att rida henne. Tyvärr blir det för långt att åka så fick säga nej till att sköta om henne. Men goda nyheter är att jag har ett annat ställe på gång så hoppet är inte slut än.

I måndags så var jag barnvakt åt Erik(ni som inte vet vem det är så är han min lillebror) för att mamma skulle på möte, senare på dagen fikade jag med Pernilla som är från min stödfamilj jag hade när jag var liten och det var ett tag sen jag träffa henne. Vi pratade om allt och vi hade det jättetrevligt.

I onsdags så var jag och mamma på Mary Kay igen och vi testade deras smink, bild nedanför. Jag tyckte verkligen om deras smink och sen så fikade vi lite och mamma ska kanske börja jobba för Mary Kay och det tror jag blir bra för henne.

I torsdags så var jag, mamma och pappa på ätstörningskliniken och då fick jag prata med en psykolog om typ allt och sedan fick jag en matdagbok som jag skulle skriva i vad jag åt och när jag åt. Sen kollades min vikt så att inget har förändrats. Senare åt vi lunch och sen åkte mamma och pappa hem och jag skulle fylla på mina naglar så jag tog bussen med Hanna hem, så jag fick gå runt några timmar själv i Skövde och jag var rätt så uttråkad.

Igår kväll var jag med Hanna igen och vi var ute och satt och pratade lite, när några killar från ingenstans kom och börja prata med oss. Det kändes fett weird men aja vi prata lite med dom innan vi skulle gå.

Jag var också på möte på skolan, för pappa ringde och sa att katedral(skolan i Skara) hade godkänt att jag fick gå i Skövde. Men när rektorn i Skara ringer rektorn i Skövde så säger han att dom inte tar in folk som vill läsa upp betyg så nu måste jag gå i Skara, jag är inte så jätte taggad men nu så är det klart och jag får mer svar nu i veckan om detta. Nu måste soc flytta hem mig för allt är klart, familjehemmet har låtit mig vara hemma för att det är så mycket som händer och det är onödigt att jag ska åka fram och tillbaka. Dock så vet inte soc om detta men det behöver dom inte heller.

Imorgon ska jag till brottsofferstödet igen och prata mer om allt och det ska bli skönt att ventilera mer för det har jag väntat på länge att få göra, men ska försöka skriva mer imorgon och jag tror jag snart ska gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon. Så godnatt alla så ses vi förhoppningsvis imorgon igen.

Likes

Comments

Hejsan!

De senaste dagarna jag inte skrivit har det hänt mycket och det kommer hända mer.
Vi kan börja med att jag var på bedömningssamtalet på ätstörningskliniken och det gick bra, jag pratade med en mycket bra läkare som gjorde en noggrann undersökning på mig och vi ska tillbaka på ett nytt samtal och sen kommer jag ha ett samtal i veckan. Efteråt så åt jag, mamma och pappa lunchbuffé på ett thai ställe och det var mycket gott.

I Fredags så var jag på polisförhör om kontaktförbudet på den här mannen som jag skrev om i förra inlägget, och nu kan jag säga att jag har fått ett kontaktförbud nu i 6 månader på honom och det är skönt att inte tänka på det mer.

Senare på dagen så åkte jag till pappa under helgen och under lördagen och söndagen så gjorde vi inte så mycket, vi umgicks mest bara och cyklade med Wilmer till skolan han kommer gå på eftersom han precis lärt sig cykla utan stödhjul och sen har vi sett lite film och spelat tv-spel.

Sen så åkte jag tillbaka till familjehemmet...
I måndags så fixade jag min nagel eftersom den gick sönder och jag fick den fixad gratis! så det var snällt. Sen gick vi runt lite.
Igår så duscha jag bara och typ inget mer, idag så har jag pratat med min gamla psykolog och berättat lite vad som hänt och hur allt är just nu. Han tyckte det var tråkigt att det hade blivit såhär med familjehem, soc och att jag måste stå ut med detta. Så det var väldigt skönt att få prata ut om allt detta för någon.
Från soc har vi inte hört ett ljud ifrån och dom har sagt till familjehemmet att jag skulle få antagligen flytta den här veckan...? Det är redan torsdag och jag har inte fått flytta. Inte heller skolan har lämnat något svar så allt står still även BUP.

Men idag hände något kul iallafall, idag så bokade pappa och Madde biljetter till Mallorca!!! Vi åker 2 juni och jag är så taggad, har alltid velat åka någonstans varmt och jag är 18 då och jag får dricka, så detta kommer bli skit roligt.

Sen så har jag fått kontakt med en kvinna på FB som jag ska träffa på söndag och kanske bli medryttare på hennes häst, äntligen ska jag kanske få hoppa upp i sadeln igen!

Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska fixa mig för att åka hem och vara hemma över helgen till måndag. Sen åka på ett samtal hos en brottsoffer psykolog typ och få hjälp med bearbetning om det jag har varit med om när jag var 14 år.

Så nu ska jag gå och lägga mig, jag återkommer i nästa inlägg inom kort.
Godnatt!

Likes

Comments

Hejsan alla!

Som jag sa i förra inlägget så skulle jag göra blodprov i Torsdags och det gick bra, dock var jag ganska spänd och jag har nålskräck så det var ganska jobbigt. I Fredags gjorde jag mina naglar(bild nedanför och jag blev mycket nöjd) och jag och mamma hade lite egentid tillsammans, vi köpte lite kläder och åt lunch. Jag gick på Center Nails vid Commerce i Skövde och jag kan rekommendera dom eftersom dom gjorde ett bra jobb till ett bra pris. Innan vi skulle åka blev det lite bråk med min lillasyster för att hon ville följa med, men mamma hade lovat en dag själv med mig så hon blev arg och vi åkte lite senare än vad vi hade tänkt.

Sen under Lördagen och Söndagen var jag på familjehemmet, sen inträffade det en ganska jobbig händelse. Den mannen som utsatte mig för ett ofredande när jag var 14 kontaktade mig igen(kan berätta mer om detta i ett annat inlägg) och jag fick panik eftersom jag snart ska flytta och jag blev rädd att detta skulle påverkas (fick mail av soc och detta ska inte påverka min hemflytt) . Så har nu gjort en anmälan men det kanske inte blir något av det eftersom jag i ångest och panik raderade det han skrivit, men jag har gjort allt jag kan så är det bara att vänta. Så jag fick komma hem igen i Måndags och idag har jag och mamma åkt iväg på någon slags spa kurs om Mary Kay som är ett mycket bra märke för makeup och hudvård.

Vi fick också välja en utvald produkt som vi kunde få gratis och jag tog en ögon rengörare som man kan ta bort smink med men man kan även använda den om man inte sminkat ögonen, men det är ganska dyrt men helt värt priset om man vill ha bra hy. Dom testar inte heller på djur och har inte skadliga kemikalier, om man ska köpa något av Mary Kay måste man gå en sådan här kurs för att man måste testa produkterna innan man köper dom. Det är ett smart sätt att lära känna nya människor och umgås. Jag och mamma ska gå en sån här kurs igen fast denna gången i makeup som Mary Kay har. Mary Kay har produkter till allt förutom håret och jag rekommenderar verkligen att gå på en sådan kurs.

Idag har jag också pratat med skolan jag gick på i Södertälje när jag bodde på behandlingshemmet och fått mina betyg iväg skickade till mig. På tal om skolan har jag fortfarande inte hört något och inte från soc heller och mitt familjehem har aldrig varit med om något sånt här, varför är jag kvar på familjehemmet när jag ändå ska flytta och jag är ju hemma nästan hela tiden nu(dock något som inte soc vet). Så nu är jag hemma igen för att på Torsdag ska jag på bedömningssamtal på ätstörningskliniken och då var det lika bra jag var hemma.

Så det var nog allt som har hänt dom här senaste dagarna och så får vi se vad som händer imorgon, Godnatt...

Likes

Comments