Hej!
Här hemma är jag i full gång att göra det höstmysigt 🍁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Godkväll!
Jag ligger redan nerbäddad i sängen redo för att sova. Det är töntigt tidigt, men efter denna helgen behöver jag det verkligen!
Jag har haft en rolig (men ganska stressig) helg. Den började igår med tidig morgon för att åka & titta på svärmors bröllopsutställning. & sedan direkt därefter till pluttens 3års kalas (som jag skrev om i förra inlägget).
Idag blev det en ännu tidigare morgon då vi skulle hjälpa farmor & farfar att flytta.
& nu ligger jag alltså helt utslagen här! Har inga bilder från idag, hade ändå bara varit på stressade & svettiga människor (ni vet hur det är när man flyttar) men jag har några från gårdagen:

Svärmors utställning var verkligen så fin! Lite så att man själv blir sugen på att gifta sig 😉

Plutten i hans Batmandräckt som vi gav till honom i födelsedagspresent. Det var ju trots allt Batmankalas 😅

Likes

Comments

Hej!
I förmiddags var jag med Sambon & hans familj för att titta på hans mammas blomsterutställning. Den var så fin! & hela miljön runtkring var så vacker. Det är väl ingen som kan klaga på höst när den är så här?!
Efter utställningen åkte vi en runda inom svärmor & fika.
Men nu är vi påväg till våra vänner för att fira att plutten har fyllt 3år. Vart tar tiden vägen?!

Likes

Comments

Godmorgon bloggen.
Just nu sitter jag på bussen till jobb. & just denna morgonen längtade jag lite extra till att sätta mig på bussen till jobb med min termos fylld av kaffe. Igår var jag nämligen hos stora syster & hämtade en (eller ja, en del andra också) bok som min syster köpt till mig: After You av Jojo Moyes. Det är uppföljaren till Me before You som jag läste i slutet av sommaren. Jag har själv letat efter boken men den är aldrig hittat den, så blev så glad när stora syster hittade den till mig!

På bilden ser ni också en annan ny bok min syster fixat till mig: det är uppföljaren till en bok vi läste i bokklubben för någon månad sen. Jag fastnar lätt för bokserier! Hehe

Men, det var inte bara böcker jag kom hem med igår från min syster, utan också en massa kläder! Hon hade rensat & jag hittade så mycket fint. Det bästa (förutom att man får en massa kläder gratis hehe) med kläder från någon annan är att man får saker man själv inte hade köpt. Inte för att det är fula kläder, utan bara för att man liksom inte hade kollat in dom. Jag & min syster har egentligen inte alls samma klädsmak, men när man lånat eller får kläder från varandra kan man alltid göra det till sin egen stil. Kul!
Det var verkligen som om att julafton kom tidigt i år! Nu är nästa problem hur jag ska få plats med allt i min garderob!

Likes

Comments

Hej!
Det blev inga planer idag. Som var planerna i fredags 😝 Jag försöker roa mig med att sortera & tvätta kläder i stället. Har dragit fram alla höstkläder & det är lika roligt varje gång då jag ofta glömmer bort att jag har 1-2 plagg!

Färgkoden på hösten är främst vinrött, grått, rött & grönt som ni kan se.

Nu är jag dock riiiktigt uttråkad! Så som jag brukar bli 😅 Så jag & sambon funderar på att åka & handla en tv. Vi måste dock först försöka hitta någon som bor nära & har en borr. Än så länge går det inte så bra...

Likes

Comments

Godmorgon bloggen!
Ännu en fredag utan sovmorgon 😝 Har 2 utvecklingssamtal nu på morgonen innan mina lektioner börjar. Men, vad gör väl det. Det är ju faktiskt fredag idag!
Helgen är också (för en gångs skull) rätt oplanerad. Ikväll med det middag med fina vänner, men utöver det står helgen tom. Får se om jag tar tillfället i akt & bara tar det lugnt. Eller om tristessen kommer göra sig påmind & jag blir "tvungen" att hitta på något hehe.

Likes

Comments

Nu kan man väl (äntligen) säga att sommaren är över? Jag är så redo för hösten!
Temperaturen har sjunkit & luften känns nu frisk & krispig - precis som jag vill ha det. Därför tänkte jag göra en lite sammanfattning om sommaren. Trots att jag gillar hösten mer, har ju inte sommaren varit helt fel den heller.

Favorit drinken i sommar?
Jag dricker inte så himla mycket drinkar utan snarare vin. & denna sommaren har jag definitivt helt gått från vitt & dricker bara rött. Har också blivit en del Sangria vilket jag tycker är en riktig god & svalkande drink på sommaren. Men, för att svara på frågan var det en drink jag drack i Halmstad som jag tror de kallade Frozen Mojito. Alltså en vanlig Mojito men i samma stil som Strawberry daiquiri. Mums!

Bästa sommarminnet?
Hm... Har många fina minnen från i somras allt från Blekinge med familjen, Halmstad med svärfamiljen, fina stunder med vänner. Men, det absolut bästa med sommaren var när vi flyttade in i vår fina nya lägenhet!

När vi hade skrivit på kontraktet till vår nya lägenhet.

Favorit BBQ?
Nötkött, friterade pommes, grillad majs, någon god sås & ett glas rött vin - oslagbar kombination!

Favorit sommarställe?
Det är nog här vid vårt nya hem: Västra hamnen. Det är så otroligt mysigt att gå runt vid havet, ta en kaffe & bara njuta av den härliga miljön.

Vad jag har lyssnat på i sommar?
Det är faktiskt Our Last Summer i Mamma Mia versionen. 9orna på jobb sjöng den i kyrkan på sommaravslutningen & efter det har jag själv spelat sönder den!

Favorit sommardoft?
Hm, den var svår... Blommor kanske? Haha

3 saker som jag älskar mest med sommaren:
1. Uteserveringar!
2. Sola (& bada)
3. Läsa ute
Den gemensamma nämnaren är ju värmen. Men jag gillar bara värmen ett tag - & inte för varmt. Därför jag trivs bäst på hösten 😉

Likes

Comments

& här kommer nästa bokinlägg:
Igår när jag, sambon & min syster var hos farmor & farfar fick vi en massa böcker (de ni ser på bilden ovan)! Därför vaknade jag upp i morse med en längtan att lägga in de nya böckerna i min bokhylla (ja, jag är lite nördig 😝). Bokhyllan har sett tom ut länge, men nu är där massa fler böcker (även om där är en hel del plats kvar). & det bästa av allt är ju att många av böckerna bara väntas på att läsas 😍

Jag sorterar böckerna lite annorlunda i varje hylla. På den ni ser ovan är det lite kurslitteratur jag använt i skolan när jag pluggat religion samt andra religiösa böcker. Har övriga hyllor med kurslitteratur i engelska & historia.

En hylla med bara fantasyböcker på engelska.

En hylla med böcker som vi har läst i bokcirkeln (- en bok som jag har lånat ut).

En hylla med övriga böcker som jag har (försökt) färgkordinera. Det är faktiskt rätt svårt 😝 & på hyllan under några böcker i samma serie med samma författare.

Det är så kul med böcker! 😍

Likes

Comments