Hej hopp!

Ja, jag har varit borta i 5 år (how to överdriva) men jag har inte haft någon lust att skriva nya inlägg. Och jag tänker inte skriva om jag faktiskt inte känner för det. Sen har jag prövat en tvål lääänge för att se om den faktiskt hjälper. Men i allt virrvarr så vet jag faktiskt inte vad tvålen längre heter eller vad det är för märke så jag tänkte först inte skriva om det. Sen kände jag att oavsett märke så är Tea Tree olja detsamma och vet inte om olika tvålar varierar men oljan är bra!

Jag har acne på ryggen som kommer och går, och jag tycker att denna tvål som innehåller Tea Tree olja har underlättat för mig! Oljan har antiseptiska egenskaper och kan hjälpa mot bakterier, svamp, virus och parasiter. Därför kan den även hjälpa mot acne eftersom den dödar de bakterier som ger upphov till finnar. Så tvålen har hjälpt mig någorlunda bra, jag ska pröva blanda den faktiska oljan med något annat och se om det är någon skillnad.

OBS! man ska aldrig använda endast oljan, blanda den alltid med något och ät de INTE för oljan är giftig.

Detta var bara ett kort inlägg eftersom jag saknar information om själva tvålen. Men i allo så är oljan utmärkt! dock kostar den....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hopp!

Jag upptäckte detta märke och lim genom en youtuber vid namn Tati och jag själv har letat efter ett bra lim som sätter glitter på plats! Och så kommer Tati som en ängel från ovan (dramatic) och ger en recension på hela märket men jag brydde mig mest om limmet. Och som ni ser så övertygade hon mig att köpa och pröva den.

Så jag använde och prövade detta lim under Pride paraden. Jag hade 4 ränder med guldglitter under ögonen och ner mot kinderna. Jag applicerade det vid kl 10 och när jag skulle tvätta av mig det, runt kl 18, så satt det fortfarande snyggt kvar på sin plats. Trots att jag hade limmet på foundation och det var kvavt ute, och hade regnat så det var fuktigt osv, så satt det på plats hela 8 timmar. Vilket jag tycker håller till beskrivningen på produkten:

"Our Sprinkles glue is easily applied and once you've added Sprinkles, plan on them staying put until you're ready to remove them!"

Pris: 6 dollar - ca 49 kr

Negativt: Ingenting jag märkt om själva produkten men att få hit den tog låååång tid.

Positivt: Det sitter på plats i timmar! Det är det limmet ska göra och det är det limmet gör! Ingen doft. Genomskinligt. Gratis shipping (men därför tar det även upp till 8 veckor att få produkten). Väger ingenting på huden så man känner inte av den. Torkar snabbt.

Sammanfattning: Jag har inte prövat detta på läppar eller på ögonlocken, vilket kanske skiljer åt hur de håller osv men jag rekommenderar denna för den fungerade bra för mig och reviews på produkten säger att den är lika bra på ögonlocken. Det håller i timmar och om det inte funkar för dig så har du inte slösat mer än ca 50 kr eftersom deras shipping är gratis.

(sorry bout tha shitty pic)

Likes

Comments

Hey y'all! I'm back.

Jag har sett Zaful reklam överallt. Och jag tyckte att de hade snygga kläder men frågan för mig var, kan jag lita på denna sida? Så jag googlade lite hit och dit eftersom man måste fylla i sina kortuppgifter, personuppgifter och jag vill inte bli lurad på pengar eller att de ska ha mina uppgifter och kunna ta pengar.

Men utav informationen jag fick från internet så kände jag att Zaful är som Wish, det är en hit or miss. Så jag beställde 3 klänningar och en bikini. Det blev ca 700kr. Jag tänkte först beställa bara bikinin som ett test meeeeen så blev det inte... för de har så mycket och jag satt och gick igenom allt hela 3-4 timmar.

Så jag beställde den 20/6 och fick ett mail som bekräftade. Senare fick jag ett mail som sa att de 3 klänningarna var på väg men att bikinin var kvar och shippas senare. Så den 5/7 kom bikinin först....vilket jag tyckte var konstigt eftersom den inte skulle shippas före klänningarna? Sen gick det ett tag och klänningarna kom inte så jag blev orolig och mailade deras support och kollade tracking som man får. Det stod att dem var på väg. Sen fick jag svar från deras support som meddelande mig om att när deras saker lämnat själva Zaful så har de ingen kontroll längre. Så jag tänkte "that makes sense, jag får vänta, de är på väg, det kan ta tid". Sen var jag borta 21-28 Juli så jag hade ingen koll. Men när jag kom hem låg 3 paket där. Dessa 3 kom alltså runt 24-27 Juli.

Kvalitén: Är faktiskt bra, inte genomskinligt, typ H&M kvalité. Bikinin förvånade mig för överdelen var bra, jag är en big boobed tjej som har 70D-F i bh och beställde en L så jag sydde in den ja, men den satt bra vid brösten! Allt kom i påsar som på bilden och Zaful har egna tags?! Can you believe it?!

Negativt: Väntan är väll en nackdel. Bikinins nederdel var konstig, pösig fram och väldigt låg tho being a L.

Positivt: Bra kvalité! Att de har tags gör dem mer seriösa. Det är prisvärt och majoriteten har råd.

Sammanfattning: Så, går de att lita på? För mig ja, jag har inte haft några dåliga upplevelser mer än oro. Kläderna är fina, det tar lång tid att vänta men prisvärt. Detta är en sån där "du får chansa själv" för de har snygga saker, jag ville köpa ALLT. MEN for the love of god... KOLLA RECENSIONERNA på alla produkter om du bestämmer dig för att köpa något! Jag vill inte rekommendera Zaful för det finns en risk av att det går illa. Men du får avgöra själv eftersom det gått bra för mig med detta ändå.

Likes

Comments

Hey y'all!

I can not believe I bought this.... men här sitter jag med den ändå. Smashbox Camera Ready CC Cream. Jag är så trött på min foundation för att den är så matt, så jag kände att jag var tvungen att köpa något lättare som ger minimal täckning så att huden bara ser fräsch ut. Så jag gick in helt blind, visste inget om produkten eller något men tänkte att Smashbox brukar ha ganska bra saker så jag stod där och prövade på handen och bara "yupp detta blir jätte bra, så, nu köper vi den". priset stod inte ens när jag var inne på KICKS, föreställ dig min grimas när jag skulle betala...

Jag hade produkten när jag tränade, tänkte att jag skulle testa om de smälte av, men det satt kvar! Jag svettades ju inte så mycket, men tillräckligt. Jag tror jag hade den på i 5-6 timmar och det såg bra ut! Jag satte inget med puder heller. Jag har normalt inte problem med att saker lägger sig i rynkor mer än under ögonen och ögonlocken men det såg ändå helt okej ut under ögonen trots att jag inte satt det med något puder. Jag testade en gång till dagen efter, tränade och duschade precis som dagen innan. Men denna gång tvättade jag håret så jag fick vatten i ansiktet osv. Efter cirka 4 timmar kom jag hem och produkten hade separerats på min näsa, resten såg bra ut. Sista testet var det sista. Jag jobbar på en bistro och har grillar precis bakom mig, jag springer runt osv. Huvudsaken är att det blir varmt och jag jobbade 9 timmar. Produkten hade endast försvunnit på min näsa, vilket inte syntes för den passar min hud perfekt, men resten såg såååå bra ut! Efter 9 timmar! applåder!

Pris: 350kr på KICKS för endast chockerande 30ml.

Negativt: Vill ha mer av produkten för priset... tycker inte det balanserats upp. 30ml för 350kr är väldigt lite.

Positivt: Den är inte helt matt, den är "hud-matt". Det är en "my skin but better" som bara täcker lite och får huden att se fin och jämn ut. Smälter inte av ansiktet. Sitter länge och behöver inte fixas till (mer än på min näsa).

Sammanfattning: 30ml för 350kr är det ända som drar ner på betyget. Den sitter länge på mig med normal hy. Om du letar efter något som täcker lite så det ändå ser naturellt ut så tror jag den fungerar bra. MEN jag tror man kan hitta en liknande för mindre pris. Jag duschade med denna produkt på, cuzz that's how I roll, och den såg till och med då, förvånansvärt bra ut. Efter 9 timmar satt den bra! Har du rås med det så absolut värt det! Letar du efter något billigare så skippa denna.

(Laddar upp egna bilder senare, nu ska jag på semester!)

Likes

Comments

Hej Y'all!

Jag har använt Elsa Hjeronymus Purifying Cleanser ett tag nu and I'm just....man känner sig så ren efter att ha använt den. Purifying Cleanser är enligt Hjeronymus egna sida:

"En djuprengörande antibakteriell rengöring som öppnar porerna och rengör huden på ett effektivt sätt".

Och jag tycker den rengör, helt klart, kolla bilderna bara. Denna produkt är för normal, kombinerad, fet, acne och mogen hud. Jag brukar alltid använda denna produkt på finnar för att krympa och få bort dem.

Min hudtyp: Normal

Pris: 209 kr.

Negativt: Luktar starkt. Svider som bara den om du har sår/finnar. Öppnar porerna, så man behöver en annan produkt som man ska använda efter för att stänga dem (jag har inte det).

Positivt: Man känner sig ren. Man ser allt som kommer av. Krymper/dödar finnar.

Sammanfattning: Om jag sminkat mig och sen tvättar av det så tar jag alltid detta ansiktsvatten efter, det tar bort sminkrester och ansiktet bara känns så rent efteråt. Om du faktiskt vill SE att smutsen kommer bort och vill känna dig ren så är det värt. Det tar bort allt. Det är en favvo grej jag har med denna produkt, man ser verkligen smutsen på bomullspads. Det har underlättat när jag fått finnar. Så är det värt det, enligt mig? Ja.

(Eftersom den öppnar porerna så brukar jag även använda den innan jag sätter på pore strips, efter det kyler jag ner med en kall blöt handduk för att stänga porerna.)

Likes

Comments

Hej hopp yall!

Låt oss prata om WISH.com här. Jag ser reklamen hela tiden och överallt!

Jag har handlat från WISH i år. Vissa har problem med sidan som man har läst om osv och jag skulle absolut INTE säga att det är en säker sida. WISH använder Klarna för betalning och det får en att känna sig säkrare. Men WISH är verkligen en hit or miss grej.

Det viktigaste man ska göra om man ska köpa något är att kolla recensionerna. Står det inga recensioner så är det på egen risk du beställer. Lita på recensionerna för när man beställer så får man inte alltid det man vill ha. Sakerna kommer från Kina och kan vara billigt gjorda men ibland chockerande bra. Jag har en fejk Anastasia Dip Brow för 10kr som fungerar såååå bra.

Jag har beställt kläder, penslar, smink, inredning och elektronik (inte stora saker för det litar jag inte på) från WISH och allt har varit helt ok till förvånansvärt bra. Jag har personligen aldrig haft några problem under de år jag beställt där ifrån. Även om det har hänt att 2 paket inte har kommit fram så har jag bara skrivit det till dem och fått pengarna tillbaka, så inte ens den upplevelse har varit dålig.

Jag personligen gillar att sy och när jag beställer kläder från WISH så har det hänt att vissa saker har behövt sys om, men I don't mind. Jag har storlek S och om man beställer kläder på WISH i storlek S så kan det vara extremt små storlekar så beställ alltid en storlek upp om inte recensionerna säger annat.

Sammanfattning: Det är en hit or miss, de har oändliga val av roliga och coola saker. Om du vill ha bra kvalité så är det inte något för dig men om du vill ha billiga och hyfsat bra saker som kanske inte är som på bilden så visst. Man måste handla med tanken av att det kanske inte är som på bilden. Jag rekommenderar denna sida halvt, just för att det är hit or miss, även om jag själv handlar där. Det är en sådan "you do you" grej.


Likes

Comments

Hej hopp y'all!

Jag har letat och letat och letat efter en "vit foundation" och nu har jag äntligen hittat en! Eller i alla fall shade adjusting drops. Nu kan jag äntligen få rätt färg eftersom min foundation oxiderar! Jag köpte denna ute så jag visste ingenting om den innan jag köpte den. Så jag experimenterade med denna för att se om resultatet blev olika med olika tekniker. Det var ingen stor skillnad. Sen försökte jag lista ut hur många droppar jag behövde osv. Det är det svåra.

  • 1 drop = ½ a shade lighter

Pris: 195kr på The Body Shop.

Negativt: Inget jag upptäckt med produkten än, mer än priset. Den mörka borde vara mörkare dock, det finns dem med väldigt unik mörk hudton.

Positivt: Denna produkt ska fungera med "de flesta flytande foundations" och den fungerade med min. Det var ingen skillnad på hur min foundation satt eller klarade sig under dagen.

Sammanfattning: Om du alltid har problem med att hitta rätt färg, att de oxiderar eller att du hittar dessa "passar nästan" färger så är denna produkt för dig.

Likes

Comments

Hej hopp y'all!

NYX liquid lipstick är ett flytande läppstift som torkar matt. De har flera olika färger och dem är faktiskt billiga. Men bara för att det är billigt så behöver de inte vara dåliga. Jag gillar dessa, dem är bra för priset. Kan vara lite torrt på läpparna, men så är det med majoriteten av alla liquid lipsticks som torkar matt.

Pris: 89kr på KICKS.

Negativt: Kan kännas torrt på läpparna. (exfoliera läpparna innan)

Positivt: Stannar förvånansvärt länge. Jämn färg när man lägger på de. Bra för plånboken!

Sammanfattning: Dem är prisvärda helt klart!

Likes

Comments

Hej hopp!

Ett finishing puder av NYX gjort på 100 % mineral kiseldioxid. Jag tycker detta puder är helt okey. Det sätter sminket på plats och huden blir len och fin. Det är dock så att om man ska bli fotograferad med blixt så ger detta puder ett flashback. Området ser alltså pudrigt och väldigt vitt ut, det lyser upp området du har de på. Men annars är den bra för det vardagliga.

Pris: 109kr på H&M.

Negativt: Man får flashback. Även om detta puder är genomskinligt utan pigment så har jag läst andra recensioner och för er som har lite mörkare hudton, denna produkt kommer göra er hud ljusare.

Positivt: Sätter sminket på plats.

Sammanfattning: Jag tycker att detta puder är prisvärt! Så länge du inte ska fotograferas med blixt så kan jag rekommendera den!

Likes

Comments

Hej Hopp!

U guuuys... Jag har en sån kärlek till Arctic Fox. Jag har semi permanent hair dye i färget Wrath och jag äääälskar denna hårfärg! Jag älskar hela märket! ALLA PERKS:

  • 100% Vegan (Non-GMO)
  • No Animal By-products
  • Never Tested on Animals
  • Extra Conditioning
  • No Peroxide (kemikalie)
  • No Ammonia (kemikalie)
  • PPD Free (kemikalie)
  • 15% of profit to save animals (står på flaskan)

Pris: 119kr - liten flaska, 189kr - stor flaska på Barbarella.

Negativt: stannar olika länge beroende på hårtyp.

Positivt: Allt positivt står i punktformerna. Färgen ska sitta i ca 40 tvättar och jag tycker den hållit bra. De har inte några onödiga kemikalier som skadar håret/hårbotten. Luktar gott och inte starkt. Det har inte färgat av sig på kudden eller handduken efter att tvättat håret.

Sammanfattning: Ett stort ja från min sida! Inga onödiga kemikalier, veganskt, inte testat på djur, färgen är fin, 15% av det dem får in går till att rädda djur. Kommer helt klart köpa igen! Jag rekommenderar denna produkt 100% till alla och helt klart till er djurvänner och veganer. Samt om barn vill färga håret så är denna safe eftersom den inte har några giftiga kemikalier!

Likes

Comments