Eftersom pappa ligger på sjukhus igen då hjärtat krånglar så besökte vi honom och de va jätte trevligt! sängen va jätte bekväm och täcket va så bekvämt! alla sängar jag varit på har varit stenhårda! usch!

Pappa fick sedan fika och han hade en bulle som han drev med miig och drog framför miig så jag inte skulle kunna ta den då hög jag lika snabbt som en orm och bet av en bit av bullen! Mamma och pappas ögon blev stora och de började sedan as garva! Pappa kallade miig sedan gam och suckade samtidigt som han skakade på huvudet! Älskar verkligen pappa han e så rolig och fantastisk kan aldrig fått en bättre far än honom! älskar min familj!

När vi kom het åkte vi till Ica och köpte pizza som skulle göras i ugnen men jag gjorde i mikron min vart jätte bra medan min bror och mamma gjorde i ugnen som man skulle göra men jag e givetvis en rebell så deras vart stenhårda tydligen ansåg de som tillverkat pizzan att botten ska vara som hårdbröd.. min var mjuk och god! rekommenderar att i fortsättningen att göra pizzan i mikron trotts att de står att man ska göra det i ugnen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skulle vakna 08:10 vaknade och kollade på mobilen och jag är fortfarande utan täckning så la miig ner och fortsatte sova i min sorg efter täckning vaknade 10:35 och fortfarande ingen täckning! några minuter senare kommer täckningen tillbaka och jag blev åter igen en lycklig människa! wwwooohoo!

Likes

Comments

​Jag har lyckats hålla mitt nyårslöfte för första gången tror jag!

De flesta lovar siig själv att gå ner i vikt vilket jag gjorde och tada! lyckats! vägde i mars nästan 67 kg då jag mådde piss och åt socker för att trösta miig vilket var som en drog och jag klarade miig inte utan sockret max varannan dag sedan var det kört igen.

Hittade en metod som äntligen fungerade och som jag trivdes med testat många.

5:2 dieten är helt fantastisk! Som kvinna äter man 1200 kalorier om  5 dagar i veckan och två 500 kalorier. Började den 17 mars och 12 juni vägde jag 57,8 kg! nu väger jag 50,7 kg då jag inte orkat fokusera på att tappa de sista hg tanken är att jag ska väga 50 kg så ska försöka nå dit tills nyår! 

Likes

Comments

​Dagen har varit bra och dålig! Haft fullt upp med att städa hos mina kaniner och sedan vid fem försvann täckningen till min mobil och har inte kommit tillbaka än! Som tröst åt vi pizza medan jag tog kebabsalad för att vara lite nyttig! ska ner till 50 kg så får inte äta allt för mycket kalorier! Känner miig så jävla naken och rastlös utan mobilen! hur har jag lyckats bli så beroende av den?? Kanske för att jag nu förtiden blivit hyper social och förr var jag den mest asociala människan som fanns! Såå frustrerande tog till och med en tupplur ihop om att vakna till täckning men nopp ingen täckning!

Likes

Comments

​Pappa är sämre och orkar nästan inte gå av surebristen då det sammlats vatten i lungan igen så när han andas får han inte in tillräckligt med syre i kroppen för att orka röra sig han flåsar nästan direkt som man sprungit en längre sträcka och behöver få större syreupptag och han går bara några steg. För några år sedan var han alert och orkade med allt i princip en karl i sina bästa år! Men nu är det hemskt trotts att jag äter antidepressiv medicin mår jag skit käns som jag sjunker igen jag tar alltid hårdast på dåliga saker som händer. Jag är en överlycklig person alltid glad därför tror jag att allt som är negativt påverkar miig så starkt för jag är en sådan glad och lycklig person....  Hoppas han får komma hem idag eller imorgon att läkarna ökar på vätskedrivande medicin! Han har haft så mycket vätska i kroppen att han tappat flera kilon och de var i princip bara vatten.

Livet suger just nu allt jag hoppas på är att allt vänder en dag. Orkar inte känner miig svag som vad som helst kan blåsa omkull miig. Allt händer just nu och de bryter ner miig inte långsamt utan fort nästan som att drunkna. 


Likes

Comments

​Eftersom jag är en sån piercing fantast och älskar dem verkligen kan jag säga att jag har tagit fler piercingar sedan sist! lika bra att summera dem! tagit en bröst piercing, en medusa (den i mitten av läppen) och i näsvingen! mina nya planer är att ta en septum alltså i mitten av näsan men de flesta vill att jag ska ta en i bröstet men har redan en så vet inte om jag vill ha en till! sååå frustrerande! har redan i naveln så kan inte pierca där! känner häller inte för att ta i örat tog nyss en själv med nål så de räcker ett tag framåt i öronen! så bröst eller septum står det mellan! ska snart beställa tid så måste bestämma miig fort! har inte pengar till båda så lär vara ekonomiskt smart för ska försöka köpa lite nya smycken också! 

Likes

Comments

​Heej! länge sedan jag skrev något har inte orkat men nu är det dags att uppdatera känner jag då jag börjat komma på fötter igen!

Så vad är det som har hindrat miig från att skriva på så länge! Min mentala hälsa gick ner i botten och jag valde att söka upp en kurator som bekräftade att jag led av ångest som gav panikattacker samt en djup depression  som varit med miig i flera år men de vart helt enkelt för mycket för miig så äter nu antidepressiva medel även kallat lyckopiller. det finns hur mycket som helt jag kan skriva att jag tagit examen, pappa är dålig igen och väntar på hjärtoperation, varit inte inte intagen på GMU grundläggande militär utbildning för min epilepsi, att jag fått ett till epilepsianfall fyra år sedan sedan poff! men läkarna tror att det är den antidepressiva medicinen som gav anfallet då det inte ska ges till personer med epilepsi tydligen och fanskapet ska vara läkare och skrev ändå ut det! 

Kan fortsätta hur länge som helt men tanken är att jag ska leva i nuet! ska på truckutbildning nästa vecka fett nervös men ska bli fett roligt också! ska försöka skriva så ofta jag kan! händer alltid något i mitt liv nu för tiden! förut stod det still men nu rör det siig även för miig!

Likes

Comments

​påväg hem från praktiken helt slut! Men nu är det helg!!! Sova! ;*

Likes

Comments