Så nu har jag tid över. Ligger nämligen hemma med urinvägsinfektion, har sprungit in och ut från toa hela morgonen. Man blir lite smått frustrerad över att känna sig kissig i princip hela tiden!

Igår så var det fullspäckat, började morgonen med nationellt prov i engelska, detta provet slutade 09.50.. Efter det hade jag matte prov, som började 09.50. vet inte riktigt hur dom tänkte med planeringen men men.

Engelskan kändes riktigt bra, men matten vet jag verkligen inte. Var helt slut i hjärnan kunde inte riktigt fokusera. Kände mest att jag inte orkade tänka tyvärr.

Men det är väl ungefär det som händer just nu.

Får önska alla en underbar dag!

Likes

Comments

Igår var det första jobb dagen för denna veckan. Tänkte fyfan kommer komma till jobb, det kommer vara kaos för det är löning. Men det var väldigt lugnt och skönt faktiskt, jobbade med roliga kollegor så tiden gick hur fort som helst!

Betalade alla räkningar igår, efteråt var jag i princip lika pank som innan jag fick lön, så blir ingen rolig månad.

Hade riktigt tur igår, efter jobb körde Emma mig till bussen. Har hittat på i mitt huvud att en clown kommer komma och jaga mig under tunneln mellan busshållplatsen och mitt jobb. Turen fortsatte, skulle egentligen stå och vänta på bussen i 18min när jag väl var i Malmö, men då kom Elin och Elin och hämtade upp mig och körde mig hem.

Var dunder trött så blev bara direkt ner i sängen och somna.

Vaknade vid 02.30 inatt, kunde inte somna om. Så vad gör min smarta trötta hjärna då? Jo, jag börjar då internet shoppa. Vilket jag lite kan ångra nu när jag är utsoven och helt vaken.

Idag blir det skola och sen jobb.
Puss

Likes

Comments

Matte prov idag, detta innebar att jag inte somnade förrän 02. Pluggade i sängen tills ögonen inte klarade av att hålla sig öppna.

Hjälpte detta? Antagligen så gjorde det här sista pluggandet mig en liten tjänst, men tror tyvärr inte att det räcker till ett godkänt. Galet svårt är det!

Jag hatar detta kapitlet i matte, för det finns ingen logik i det alls, det är massa regler och principer osv.

Så nu ska jag hem och vara sur på mig själv och faktiskt ta och plugga lite. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Håller dock tummarna på att det lilla jag gjorde räcker till ett godkänt, det hade varit så jävla gött!

Puss

Likes

Comments

Ska jag försöka ta tag i detta nu?
Kommer jag klara det? Okej jag ska iallafall försöka!

Så vad händer i mitt liv nu?
Jag har prov i matte på måndag, har jag pluggat?
Nej det har jag inte, kanske dax att börja imorgon..

Min släkt är nere, så blir en lugn helg, tror jag!

I veckan har jag följt min vanliga rutin, att springa mellan bussar, skolan och jobb!

Hann även med att träffa tjejerna lite igår kväll, mysigt återseende. Älskar mina tjejer vi sitter bara och delar konstiga tankar och uppdaterar varandra om vad som händer.

Lovar ska bli roligare inlägg sen, lite trögstart nu!
Men vi hörs hjärtan!

Likes

Comments

Lite irriterad är jag. Bara allmänt irriterad! Det har varit en stressig vecka, mest mitt eget fel då jag alltid ska plugga i sista, sista sekunden!

Har varit mycket jobb efter skolan. Samtidigt som man vill träffa vänner och ändå försöka få sin skönhets sömn. Detta har då inte fungerat.

Istället så är jag irriterad, sur, aggressiv och näst intill okontaktbar.

Det har även hänt lite saker som inte direkt gjort något bättre och som egentligen är små saker man inte ska bry sig om. Men med allt annat och sen detta så blir det helt enkelt för mycket!

Som sagt ingen kommer fatta detta inlägget, är mest så att jag behövde skriva av mig. Var inte riktigt mening att någon ska fatta i heller. Men men!

Likes

Comments

Så vad har hänt idag då?
Började jobba 05.30, tror jag lämnade arbetsmoralen hemma i sängen. Som sagt har inte varit till mycket nytta idag, har nog inte ens varit så trevlig. Har extrem sömnbrist, min energi kommer nu enbart från en källa och det är Redbull!

Går ju inga bussar till mitt jobb så tidigt, har ingen bil heller så fick låna min vän Antons bil till jobb. Eftersom han är så snäll så åkte jag och handlade mat efter jobb och lagade middag till oss och även till Josse och Kasper. Om man vill så kan man!

Imorgon har jag prov i engelska, tror inte det kommer gå så bra. Men vi får se! Håll tummarna och sänd lite stärkande tankar, det kan behövas!

Likes

Comments

Har väl börjat få koll på mitt liv nu.
Känns som jag bara springer hela tiden, springer till skolan, för att sen springa till jobb, för att sen promenera som en snigel till bussen som absolut inte matchar mina arbetstider. Sen sova sen upp och göra samma sak igen.

Drygt som fan, men vad ska man göra? Man vill ju ha en framtid med pengar och utbildning!

Idag insåg jag att jag var stammis i kiosken vid min skola, behövde inte ens säga vad jag ville ha. Det är nog det närmsta goals jag har kommit!

Nu hinner jag inte skriva mer, var brandövning i skolan. Men nu är det tillbaka till matten!

Likes

Comments

Så då var man tillbaka på jobb. Blev en snabb omställning från att varit upp tills man blir trött, till att försöka tvinga sig själv till att somna 21.00. Att vakna av ett alarm. Fy, lätt har det inte varit, men nu efter fyra dagar vill jag ändå påstå att jag är tillbaka. Var lite jobbigt på jobb. Har inte glömt hur man gör sakerna, men rutinen på när jag ska göra dom är helt borta.

Igår så blev det en pokemon dejt med Anton. Först gick vi lite i området, sen var det hem på middags paus och ladda mobilen. För att sen åka till Lund och hänga i Stadsparken, vi trotsade vädergudarna och levde oss in med att det regnade. När det blev tråkigt åkte vi vidare till Pildammsparken. Glömde helt bort klockan, hade bestämt mig att jag skulle ligga i min säng 22.00, men det gick inte eftersom vi lämnade parken då. Kom hem, ändå trött och ska exakt lägga mig. Då ser jag det fetaste spindeln i taket. Tänkte jag är independent woman, jag klarar detta. Men nej! Det gick inte så mamma fick lösa det.

Alarmet ringde 04.30, så var därför jag var mån om att försöka lägga mig tidigt. Kan säga att det var inte lätt att öppna ögonen imorse!

Men nu får vi se vad kvällen har att erbjuda. Hoppas på att det inte blir något allt för roligt, börjar 07 imorgon.

Likes

Comments

Idag är första dagen på länge jag faktiskt inte gjort något alls. Har knappt lämnat sängen ens. Har legat här och kollat klart en halv säsong av suits, ätit middag med familjen. Sovit alldels förlänge, somnat för tidigt gör den delen också.

Hatar ju att inte göra något, att inte träffa någon. Kvittar om det är promenad, fika eller ett telefon samtal. Jag blir rastlös annars hatar att vara ensam. Så tror detta var lite nyttigt för mig, för att tillägga så var det inte så farligt.

Likes

Comments

Fan vad har jag gjort dessa dagarna då? Jo jag har terroriserat sofies liv! Ahls liv också. Vi har väl mest suttit på sofies terras och bara pratat! Jag och Sofie har hunnit jaga en hel del pokemon, har spelat så mycket att jag nästan börjat skämmas!

Idag har vi varit på ett nyöppnat ställe i Malmö där man kan hoppa studsmatta. Detta var så kul. Visst alla var väl 13 och yngre men sen var det vi! Men kul hade vi!

Likes

Comments