Header

Funderar på att börja blogga igen, var ju ett tag sen sist....

Är numera Sambo med "D" och hans tre barn och hunden Atos, i somras skaffade vi även hunden Shila!
För er som läst min blogg innan tycker nog hon påminner om Davo jag skrivit om innan. Det är en släkting till henne så det är inte så konstigt
😉

Klarade universitet så är nu utbildad förskollärare som jag nu arbetar som! 😃


Så detta kretsar mitt liv runt just nu... 

jobbet, familjen & givetvis min lilla prinsessa Shila💕

Puss /J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har bestämt mig för att lägga ner bloggen igen (iallafall för ett tag)! Orkar inte med allt "tjabb" som kommer runt de bara för att man träffar vissa personer osv.... Därför är det bättre att lägga ner allt, för allas bästa!!

Kanske uppdaterar om körkort eller annat där inga personer blir nämnda...! Så undrar ni vad jag gör, släng iväg ett sms! :)

Puss så länge!

Likes

Comments

Igår var jag hemma hos D på kvällen :) han tände brasan och lite så! Tycker det är så mysigt! Dock var han inte lika impad av det eftersom han alltid har den tänd typ nu ^^ hahaha!

Idag åt vi Lyxfrukost, äggröra, bacon & burkskinka! Så gott :) sen bar de av hemåt för han skulle ut med hojen och lite så... Så ikväll har de blivit en promenad med Hanna och sen godis och filmmys i sängen! :)

Så nu ska jag sova tänkte jag! :)
PussLikes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering! Men har vart lite mycket känslor på sistone så har inte riktigt våga skriva för att folk kan tolka det fel!

Helgen var underbar! Var sååå kul att träffa Kim & Davo och alla andra där nere igen! Saknat de massor! :) <3

Sen nu har jag hemtenta hela veckan i svenska... Igen vidare, men har annat också, de som gör mig så stressad! Tex har jag nyss haft körlektion :) gick kanon! Nu har jag lite mer godkänt, nu ska jag bara våga gasa upp mer i trafiken så blir det mer godkänt :) hihi!

Dags för en tupplur på bussen innan kören sen hem och plugga igen!

Pussa


Likes

Comments

Idag är Kim & Davo här och hälsar på! Alla hans grejer ska till Skåne idag, brorsan ska köra så jag får följa med ner och träffa Kims syster & pojkvän och alla hundar, katter och hästar också! Så kul att träffa alla igen! Har saknat dem alla jätte mycket! <3

Synd att det spöregnar bara :/ inte kul att bära lådor och annat då ...! Men jag överlever nog! :) eller får pojkarna bära så kan jag gosa med Davo<3

Puss

Likes

Comments

... Men inte hur jävla trög som helst!
Sanningen kommer alltid fram till slut, och tur är väl det :)

Nu avnjuter jag min sista mc burgare på länge... För från och med måndag blir det skärpning med maten! :p


Likes

Comments

Idag är det plugg som stått på listan!
Mattetenta på fredag så det är det som mitt liv består av just nu!

Igår gick jag långpromenad med Anja :) två varv runt sjön + sträckan dit och hem! Fasiken vad jag kan alltså! :) idag har jag inte hunnit träna så mycket, blir slappt nu fram till lördag! Då får jag träna armmusklerna iallafall :p

Nu dags för sängen!
Pussss

Likes

Comments

Haft redovisning, gått på stan, övningskört, hälsat på morfars grav, gått 5,56 km, klippt gräset, pluggat skolarbete, hängt in ren tvätt, städat, duschat, lagat mat, ätit, pluggat körkortsteori..!!!

Idag har jag vart duktig, fullt upp hela dagen! Och morgondagen lär inte bli lugnare, dock skönt att ha saker planerat så jag slipper tänka så mycket! :p

Nu dags att sova så jag orkar upp imorgon! Dagen börjar med körlektion, duktiga jag!

PusssssLikes

Comments

"I don't like it when you break me honey, Why'd you have to do that? Tell me when you'll make these tears keep falling, do you feel like a man?"

Kvällen igår var kanon! Behövde en kväll med närmaste tjejerna och bara umgås :D

Började med att vi bara satt hemma och drack och tog de lugnt sen drog vi ner på pauze! Var väldigt lite folk ute (men det var ganska skönt också....) Hanna åkte därifrån ganska tidigt för att sova hemma hos J, men jag Anja satt kvar tills dom stängde! :) vi tänkte dock gått tidigt men efter att ha börjat köra poäng lek med några andra var det så kul att tiden bara flög iväg xD Stackars Anja som skulle upp tidigt idag! :p

Nu ska jag masa mig upp ut sängen och börja göra mig iordning för att möta Hanna i stan för lunch innan vi drar hem...

Pussss
Likes

Comments

Dagen idag har bestått av huvudvärk och plugg! Pluggat från 9-4, i grupp både inför mattetentan & fältstudieuppgift! Så vart duktig idag!

Som pricken över i:et har jag även haft teorilektion! 4 av 6... Så pratat om viltolyckor & landsväg!

Nej nu ska jag sätta mig med boken i knät och plugga lite på bussen! (eller kanske sova en stund, är skit trött efter en heldag med huvudvärk??)

Pusssss

Likes

Comments