Header

Idag tänkte jag skriva lite om hur mitt fotointresse började. Jag tror att det började någon gång i slutet av 6: an i början av 7: an, eftersom morfar skaffade en digital systemkamera,som jag mins att jag lånade och lekte runt lite med och jag tyckte att det blev så himla fina bilder. Sen gick det ett bra tag innan jag fotade igen, men jag mins att det var dags för mitt första träningsläger till Spanien, och på något sätt ville jag bevara min första resa tillsammans med mina simmar kompisar så jag frågade morfar om jag kunde låna hans gamla kompaktkamera, vilket jag såklart fick göra. och på lägret lyckade jag fota 3 bilder som jag blev väldigt nöjd, och det var så det hela startade,efter det ville jag bara få fler och fler bra bilder. För innan det så hade jag en värdelös digitalkamera så det var inte så kul att fota.

// Jo


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Här kommer några fler bilder från helgens fotografering i botaniska trädgården i Göteborg. Om man inte har varit där så tycker jag att man borde passa på att njuta av naturen och hösten då det var väldigt fint. 

Likes

Comments

Lördagen spenderades i Göteborg eller närmare bestämt i Botaniska trädgården och det var verkligen mysigt och avkopplande att gå runt och titta och fotografera där. Dock blev det väldigt kallt efter ett tag vilket gjorde de mysigare mindre rolig men trotts det var det roligt med en liten utflykt. 

Likes

Comments

koh samui i Thailand har verkligen fina soluppgångar, dock måste man vara uppe med tuppen, innan 7. Men för att jag och Jasmine skulle vara på den säkra sidan så gick vi upp klockan 5. För att sedan gå ner till havet och njuta av soluppgången, vilket vi också gjorde trott att jag inte hade sovit en blund på hela natten på grund av öroninflammation.

Likes

Comments

​Palmbilder är verkligen obligatoriskt när man är på semester, men för att göra det lite mer kreativt så fick det bli en undervattensbild. 

Likes

Comments

Hösten är verkligen här nu, mörkt och kallt. Det får mig att längta tillbaka till varmare breddrader nämligen till Thailand. En resa som gjordes 2013 tillsammans med familjen. I detta inlägg tänkte jag visa några bilder från landsbygden i Thailand, dock kom jag inte ihåg exakt var. Men turister var inte dieket vanligt för dem som bodde där, då dem tittade extremt mycket på oss, så vi kände oss som superstjärnor. 

In this post you will see some pictures from the family trip to Thailand in 2013, Images captured far from the tourist traps. Instead, some photos from the countryside in thailand.

Likes

Comments

​Naturen kan verkligen vara bra vacker ibland alltså. 

Likes

Comments