Header

Julbelysning är så himla fint, man blir så glad av det och de lyser verkligen upp mörkret.

Likes

Comments

Såhär på vintern drömmer jag mig iväg till varma sandstränder och solen som man blir att sakna vintertid här i Sverige. Jag hittade den här bilden i mitt foto galleri från fina Pismo Beach i Kalifornien, någon annan som är sugen att åka? ;)

Now during winter time I find myself often dreaming away to warmer places. So I found this pic in my photo gallery from beautiful Pismo Beach in California and just wanna go there right away now haha!

Likes

Comments

Nu är det bara 20 dagar kvar till julafton och 27 dagar kvar på 2017, helt sjukt att tiden går så snabbt. Nästa vecka tänkte jag åka ner till Göteborg för att gå på Jul på Liseberg, eftersom det är sista julen som jag bor så pass nära. Då jag är klar med min utbildning till sommaren. Därefter är det dags för nya utmaningar för min del.Likes

Comments

Black-friday allt annat än svart för mig. I år passade jag på att fynda julklappar på black- friday som resulterade i att dem blev 50% , billigare än vad dem skulle ha blivit annars, vilket känns kalas. Det blev också endel julklappar åt mig själv i from av lite kläder och elektroniktillskott.

Hoppas ni har en bra första advent!

Likes

Comments