Hejsan alla!
Jag heter Miranda och driver bloggen Mirandaasp här på nouw.
Jag och johanna har känt varandra sedan tidigt dagis, så vår vänskap är nästan äldre än min brorsa, haha.
Även fast våra liv inte korsas längre med skolan å allt så kan ja alltid prata med henne om ALLT!
Hoppas att alla kollar in min blogg så ses vi där☺️
@MirandaAsp

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 123 Readers

Likes

Comments

Halloj!
Hösten är igång på riktigt, kallare morgnar, färgglada löv, golfsäsongen snart slut, skolan har varit ett tag och snart är det höstlov.
Jag tycker om alla årstider men hösten är den jag tycker minst om. Regn, regn, regn och varför inte lite mer regn..? Sen är ju frågan om man ska frysa på morgonen eller svettas på eftermiddagen? Men det är en årstid och går inte att göra något åt, lika lite som det går att ändra på -30 grader mitt i vintern...

Men åh vilka fina färger det är överallt!

Ha det bra!
Puss

  • 125 Readers

Likes

Comments

Halloj!
Idag är det en måndag och ny vecka, nya möjligheter. Det är så otroligt skönt att det är måndag! Jag är peppad på helgerna för att jag ska till skolan på måndagen efter och jag ser fram emot en ny vecka med nya roliga utmaningar och nya kunskaper.
Hoppas ni också har haft en bra måndag!

Jag tänkte bara berätta lite kort om min hörselnedsättning.
Min hörselnedsättning är medfödd och vi upptäckte den när jag var 4 år. Jag har haft hörapparater sen dess, alltså har jag haft hörapparater i 14 år.
Hörapparaterna hjälper mig otroligt mycket.
I skolan till exempel. Jag skulle inte äns höra hälften av vad läraren sa om jag inte hade mina hörapparater.
Är så tacksam att dessa hjälpmedel finns!

Hoppas detta var intressant och hoppas ni får en bra vecka!

Hörs!
Puss

  • 141 Readers

Likes

Comments

Tjena mors!
Nu har jag inte skrivit något inlägg på länge men jag ska börja skriva inlägg igen nu.

Idag är jag i skolan. Jag går handel och började denna linje nu den här terminen. Denna linje är mycket mer motiverande enligt min åsikt, men det kanske bara är för att jag inte var så engagerad i förra skolan, jag var inte alls motiverad att jobba och jag hade ingen lust alls att plugga ikapp det jag låg efter i.
Men nu är jag mycket mer motiverad i mina ämnen, engagerad och har lust att plugga. Det tycker jag är jätteskönt. Att faktiskt kunna känna att man utvecklas både i kunskaper men också som person.

Jag råder alla att plugga/jobba med det som känns rätt för just dig!

Efter skolan ska jag bara ta det lugnt, gå en promenad med min hund och lyssna på musik.

Ha en fortsatt trevlig dag hörrni!
Vi hörs i nästa inlägg.

Puss

  • 159 Readers

Likes

Comments

Hej! Hoppas alla mår bra!

Dehär med att åka buss är något jag tycker jättemycket om. Titta ut genom fönstret och se landskapet flyga förbi. Läsa en bok, lyssna på musik, titta på allt folk på bussen och fundera på vad dom har för livshistoria.
Sen har vi det dåliga med att åka buss; folk som tror att bussen är någon form av umgängesutrymme, okej, jag kan hålla med om att det är trevligt att prata med sina kompisar och ha diskutioner om musik eller vad som hänt i skolan, men dehär med att skrika och tro att man kan springa runt i bussen är inte ok. Varken för oss andra i bussen eller för busschauffören. Och folk som trycker på stoppknappen även fast dom inte ska av, alltså skärpning, på riktigt, det finns folk som har bråttom och dessutom blir bussen försenad eftersom busschauffören väntar på att någon ska gå av.
Så snälla ni som gör så, ta och lägg av. Det är inte kul för någon!

Hörs i nästa inlägg hörrni!

Puss

  • 198 Readers

Likes

Comments

Tjena!
Hoppas alla mår bra!

Jag måste ta upp något som jag har funderat på många gånger. Det är det här med att börja skolan efter sommarlovet och man träffar alla kompisar, någon kanske börjar i en ny klass, niorna byter till gymnasiet, man hälsar på varandra, träffar alla lärare och allt är frid och fröjd, tills man känner att man börjar bli sjuk. Alltså, jag gick i skolan förra veckan (onsdag till fredag) och redan nu i helgen blev jag förkyld och fick feber. Det som är roligt med detta är att det händer mig varje gång jag börjar skolan igen efter ett lov, är det någon annan som känner sig träffad?
Det kunde ju ha fått vänta till några veckor in i terminen eller helst inte kommit över huvud taget!

Jaja, det finns inget att göra åt saken. Jag är fortfarande febrig.
Idag har jag legat och kollat på film, gosat med min hund och ätit glass. Snackat med kompisar har jag gjort också.

Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi i nästa inlägg!

Puss

  • 183 Readers

Likes

Comments

Halloj!

Idag är det måndag! Och det hade kunnat vara en bra måndag om jag inte hade legat i sängen med feber. Men det händer ju då och då. Hoppas iallafall att ni mår bra i det kalla vädret.

Nu ska jag gå upp och äta frukost, sätta mig framför tv:n och sitta och äta min frukost framför något bra tv-program.

Hörs senare!

Puss

  • 182 Readers

Likes

Comments

Hej hopp!

Nu är det längesen jag skrev något. Men här är jag igen, ska börja blogga mer. Ni får gärna skriva vad ni vill att jag ska skriva om, ge förslag!
Instagram & snapchat: Johund

En söndag som denna har jag varit och tittat fotbollsmatch i Bälinge, det blev vinst mot Tierp! Grattis syrran!
Min hund var också med och tittade men han var mest intresserad av bollen och resten av publiken. När vi började applådera så började han yla! Kanske hejar han också..?!

Denna helg har varit lugn, bara varit hemma och spelat spel, tittat på film och läst. Jag älskar att läsa böcker! Det är något av det bästa jag vet, bara ta fram en god bok och sätta sig med en filt och te och bara ha det mysigt!

Ha det bra guys så hörs vi i nästa inlägg!

Puss

  • 184 Readers

Likes

Comments

Hej hopp!
Idag är det påskafton så jag önskar alla en glad påsk! Jag vet inte hur ni firar påsk men jag tänkte dela med mig av min tradition.
Först äter vi påsklunch, vilken innebär; köttbullar, prinskorv, ägg av alla möjliga format, potatis och olika pajer. Sen är det äggjakt. Barnen går runt i trädgården och letar efter påskägg. Sen, om dom hittar några påskägg, sitter vi och äter godis resten av dagen.

För tillfället sitter jag och myser med min hund och funderar på vad jag ska ha för kläder under dagen.

Kanske ska äta frukost?! Blir nog fil med banan i eller en smörgås med leverpastej eller ost. Ett glas O'boy är nödvändigt.

Ha en bra påskafton så hörs vi!

Puss

  • 297 Readers

Likes

Comments

Hej hopp!
Idag är det fredag, yippie! Hela helgen framför sig.
Hoppas ni mår bra.
Jag mår bra, det är ju fredag. Dock sitter jag på en ganska tråkig svenskalektion, men skoldagen är snart slut så jag står ut.

Efter skolan idag ska jag åka till Malmö. Ska hälsa på min moster. Jag är så taggad! Det kommer bli roligt. Jag ska vara där hela helgen och kommer hem på söndag.

Kommer dock sakna min hund jättemycket! Och mina kompisar, familjen.

Ha en bra kväll så hörs vi!
Puss

  • 329 Readers

Likes

Comments