Blogmas

Efter att jag och BP var iväg på spa förra helgen blev det ett himla liv här hemma på de andra två "vi behandlas som svin", "allt är orättvist" osv. Därför arrangerades idag julspa för julgrisarna. BP var vår Jon och fotade 17 000 bilder, följ här med från skitig till ren. OBS nudes förekommer.

Först en sväng pedikyr. Abbe kör utan gellack under vintern.

Movits ville byta hockeyfrillan mot en mer städad page som passar sig bättre till julens alla julbord och släktmöten. Kort är vinterns trend, notera det.

Efter blötläggning följer schamponering. Schampot kommer i den fräscha doften "ärta". I kategorin baljväxter har Head&Shoulders en del att utforska.

Gullig och ren!

Färdigfluffad och redo för julens alla äventyr!

Nästa mage att bada.

​100% kränkt men fräsch. Tur att de är relativt korkade och inte hyser agg så länge, 30 min kvar till kvällsmat och då brukar allt vara förlåtet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blogmas

Eftersom fredagen var en lugn hemmakväll vaknade vi 12 på lördagen?!? orimligheten. Är jag och BP tonåringar? Jag ägnade en dryg timma åt att panika över att dagen var över och *dramatisk röst* "VI SOVER BORT DETTA JÄVLA LIV!" Sen gick vi ut på stan :)

Förbi granförsäljaren utanför Hagakyrkan och ner mot Haga där halva Sveriges befolkning befann sig.

Långsamt pressade vi oss fram genom Haga och pratade om julklappsidéer och kollade på gulliga hundar.

Sen blev jag öltörstig och BP hungrig så vi gick till The Burger *mmmmm* Älskar det stället, varsågoda för tips!

Sen blev vi även biosugna på Orientexpressen. Vi kom tidigt och satte oss och läste om nästa års filmer (så många bra! Ska göra ett inlägg om det om jag orkar). Filmen får 3,5/5 pga bra och fin men lämnade inte en stark känsla i magen efteråt plus att jag kom på vem som var mördaren innan Poirot gjorde det.

Likes

Comments

Blogmas

Efter inlämnad tenta for jag dirr till stan för att göra ärenden som jag ansett mig varit för upptagen för att utföra på tusen veckor. Exempelvis köpa den här FANTASTISKA krämen, vill äta den, och en mycket urringad tröja, vill äta den med?

Gick hem, drack vin i duschen och sjöng högt till listan med mina mest spelade spotifylåtar 2017. Helvete vilken bra musiksmak jag har!

Har inte haft såhär urringat sedan jag hängde på Harrys i Sälen varannan dag och bjev bjuden på Smirnoff Ice. Kul för tuttisarna att få synas igen! Om detta är en del av en liten 25-års kris kommer snart ett par rövbyxor och blå mascara? kanske :)

Sen mötte jag upp Majsan och åkte till Street Life <3 Gillar mina klassisar så mkt!

Sen fräckade vi oss på toan och i trappan på Folk. Kom ihåg: det viktigaste är att verka coola och obrydda. Alltid.

Topp tre på kvällen:
1. BK-killen som borde få prick i personalfilen pga extremt bristande livsmedelshygien.
2. Allt annat!
3. Jag :) :) :)

Likes

Comments

Blogmas

16.03 idag ska jag dricka cava (vem försöker jag lura, det blir andra långs billigaste öl) med min klass för att fira vår överlevnad av vad som kanske kommer gå till historien som "hell-course"? Detta hänger dock på att jag nu stänger av Zoellas vlogmas och köttar, så det gör jag bye!

Likes

Comments

Blogmas

För typ ett år sedan målade jag den här byrån (Rast från Ikea) i en matt svart färg och satte på porslinsknoppar. Sedan dess har den stört mig sååå mycket, helvetet är att måla vilken yta som helst i matt mörk färg. Den har varit omöjlig att torka av, alltid dammig och skitig och knoppjävlarna trillade av hela tiden.

Gjorde till sist något åt det och gick och köpte en färg som sparks så mycket joy att ojojoj! Alltså kolla bara, skönaste finaste färgen någonsin heter Oslo.

Eftersom jag tagit lärdom av tidigare misstag valde jag en blank färg den här gången och fick förklarat för mig (oombett) 7 gånger med hjälp av diverse skisser och förklaringar av den finniga killen på färgavdelningen hur blank färg går att torka av och att det var därför jag behövde en blank färg om jag ville kunna torka av :) :) :) :) Berätta igen tack. Varför behöver jag en blank färg???

Guldknoppar ska den har såklart!

Och det var sagan om hur fulbyrån blev finbyrån!

Likes

Comments

Blogmas

24h på Arken Hotel och Art garden spa, häng med!

Klockan 16 i söndags beställde vi flexlinjen (färdtjänstbussen!!) ut till Arendal, skitiga och laddade för att äta och bada i ett dygn. Jag tycker alltid att det är extreeemt pinsamt att gå in på spa, så även denna :) :) Skäms ögonen ur mig av att komma in i en miljö där alla dyrkar tvåsamhet och tar sig själva och sitt förhållande på STÖRSTA ALLVAR. Avslappnad knullig stämning, alla har rakat könet och ägnat sig åt avhållsamhet i veckor innan. Men sen kommer man ju in i det och hasar själv runt där i sina jävla tofflor.

Förutom en och annan kallsup i den varma källan (40% försats) var jag UTSVULTEN till middag, tur det kolla:

Vi slog på stort och unnade stora vinpaketet också så efter middagen var jag 1. lite full 2. extremt mätt 3. ångestfylld över att jag fick ha det så bra och vara både 1&2 när folk svälter i världen.

Låg och fes under BP:s täcke och kollade Poirot tills alla rumsgrannar bankat klart i sängar och väggar.

Vaknade lagom till soluppgången och hann trycka både frukost- och lunchbuffé OCH spaa i flera timmar till innan bussen gick hem och tentaångesten tog vid igen. gott!

Slut! kommande luckor innehåller förmodligen mest mig som en svettig tentaklump :) :) :) Men på torsdag är det tentafest, kul!!!!

Likes

Comments

Blogmas

Från och med första december är det fritt fram att ta fram allt vad julstjärnor och -ljus heter. OCH GRANAR! Jag är från en klassisk allergifamilj/städhatarfamilj (man kan tro att dessa inte går ihop men jopp, vi har alla allergier utom dammallergi i Johanssons) och har således allt rockat en dammig plastgran. Så praktiskt!

Kvällen före julmarknaden tog vi oss till J-man för att ge hans gran lite christmas loving.

Som influencer är det viktigt att hålla koll på trenderna. Så det hade jag gjort och tagit med mig. Årets trend heter: GLUBBEL!
En del vitvinsglögg blandas med en del kärlek och en del prosecco. Drick upp och upprepa tills flaskorna är slut och kärleken har vuxit och ligger som en filt av nysnö runt dig.

Mer glöggkvällar hörni!

Likes

Comments