Header

VARDAG

En bild från en outfit jag hade förra veckan.

Hej på er älsklingar!:). Hoppas allt är bra med er? Med mig är det bara bra . är lite trött - men det tänker jag lösa med en liten power nap om bara en liten stund. I dag har jag inte gjort mycket alls. Har faktiskt bara legat hemma och kollat serier hela dagen , men visst kan sådana dagar vara mysiga i bland? Och i bland är sådana dagar faktiskt så nödvändiga. I morgon är det ju full fart igen trots att jag är ledig , så passar på att ha en lugn dag i dag i stället utan några måsten eller liknande. I kväll hade jag tänkt unna mig själv en ansiktsmask lite ansiktsscrub , och sen hade jag även tänkt smörja in kroppen med lite bus(brun utan sol) - känner mig så himla blek just nu , så det får bli en liten snabb uppfräschning! Vad ska ni göra i kväll?:).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon peps!:). Har verkligen precis vaknat till liv här hemma. I dag är jag faktiskt ledig - förhoppningsvis. Jag har lagt in mig för jobb men än så har jag inte fått något samtal så just nu ser jag mig själv som ledig , hehe. Vilket känns så skönt! Är även ledig i morgon och då ska det fixas med en massa , jag ska åka till sjukhuset då jag fick ännu en till kallelse. Ska jag vara ärlig så trodde jag faktiskt att min tid på sjukhuset eller att mina sjukhus besök var slut, men nej. Så i morgon ska jag in dit , sen ska jag i väg och fixa fransarna! Ska bli så underbart att fixa fransarna igen! Dom ser jätte tunna och hemska ut nu! Usch haha. Nu ska jag slå på ett avsnitt av Vampire Diaries och starta dem här morgonen på bästa sätt , med en stor kopp kaffe!:).

Likes

Comments

VARDAG

Jag ska erkänna. I bland tvivlar jag på bloggen , inte för att den inte går bra men för att jag hela tiden vill mer. I bland tvivlar jag på den för att det känns som om jag kanske pushar den för hårt. I bland känns det som om den tar mer skada än nytta. Så har jag känt under den senaste tiden. Den senaste tiden har jag blivit frustrerad över att det jag älskar mest inte finns tid för längre. Jag har inte under den senaste veckan funnit en lugn stund att sätta mig ner med bloggen - samtidigt dom dagarna jag har försök har bloggen legat nere. Jag har gång på gång försökt sätta mig men varje gång jag satt mig ner och loggat in har jag inte kommit på något att skriva och det är inte för att jag inte har något att berätta. Jag har massor att berätta. Massor med ideer och funderingar att dela med mig av. Men just i skrivandes stund så kan jag inte få fram orden på data skärmen. Det är så mycket jag vill förklara - det är så mycket jag vill visa. Jag är kluven när det gäller bloggen. Jag vet att det är det här jag vill och jag brinner verkligen till 100% för min blogg. Jag är fast i beslut som jag inte vet vad jag ska göra med. Jag måste inom snar framtid fatta ett kanske super bra beslut eller ett kanske ett jätte dåligt beslut för bloggen. Det enda jag vet är att jag kommer göra det som känns rätt då. Känns det fel efter det. Så får jag helt enkelt börja om på nytt. Börja om från sketch - jag är villig att satsa allt. Allt för den här drömmen. För detta är min dröm. Min blogg.

Likes

Comments

TIPS

Wow vad jag älskar dessa skal , så himla fina stilrena , sköna att hålla i och framför allt deras nya wallet är grym. Har den gråa och jag trivs så bra med den , har använt den dagligen sen jag fick den! Jag matchar mitt gråa plånboks skal med mitt favorit skal som heter ''Romance'' så himla fin matchning verkligen. Här kan man verkligen mixa och matcha exakt hur man vill själv , visst är det fantastiskt?:).

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon hun's!:).Hoppas ni sovit gott. Det har i alla fall jag. Kom i säng i ganska bra tid i går. Både jag och Adam var helt slut trots att vi ändå hade en ledig dag tillsammans i går. I bland är orken helt enkelt inte på topp. Dessutom jobbade jag extra under hela helgen som var - så att jag var trött var i för sig inte så konstigt , min helg har bestått av jobb och efter jobbet har jag hängt i ishallen och stöttat min andra halva. Mycket mer än så har jag inte gjort ,men allt det där lilla tar på krafterna. Jobba ju även nästan hela förra veckan och det ser ut att bli en lika fullspäckad vecka den här veckan. Men jag känner mig faktiskt ganska så redo över att tackla den - känner mig dessutom väldigt redo på att tackla min tredje helg på raken nu. Haha. Ja vad kan man säga , jag gillar att jobba när jag väl känner att jag orkar - vilket jag verkligen känner att jag gör nu. Jag har tagit flera pass extra som jag egentligen inte behövt men som jag har tagit för att jag har velat jobba , dels för mig själv men också för att jag tycker det är tråkigt att bara ligga hemma - i bland kan det vara skönt men inte när det upprepar sig för mycket:)

Likes

Comments

VARDAG

Jag har svårt att bestämma mig , svårt att göra ett val och jag har framför allt svårt att se och förutspå vilket val som är bäst för bloggen.Under ett par dagar kommer jag blogga på båda portalerna och vara så aktiv jag bara kan. Jag ska försöka klura ut allt det här. Men det måste få ta sin tid. Jag måste finna sinnesro i vilken portal som kan ge mig mest , som gynnar mig och bloggen mest. Det är ett stort val och mycket står på spel nästan för mycket. När tiden är inne och jag känner att jag har gjort mitt val så kommer ni självklart att få veta. Jag kommer berätta för er direkt när tanken slår mig. För det förtjänar ni. Jag är glad över att ni fortfarande stannar kvar hos mig trots allt strul och dålig uppdatering det senaste. Men när nästan allt går emot mig med bloggen , så får det mig i bland att tappa orken - detta får mig självklart att backa några steg , men jag har aldrig gett upp på varken mig själv eller bloggen och det är något jag inte tänker göra heller. Jag tänker kämpa för mig själv och bloggen oavsett vilken portal det än blir så kommer jag stå fast vid det. Jag hoppas ni förstår och jag hoppas att ni stöttar mig oavsett val. Uppdateringen kommer bli som vanligt i morgon och ni kan följa mig på både här nouw men också på min blogg på devote Berätta gärna vilken portal ni tycker är bäst och tycker att jag passar bäst. Ni är grymma! För att besöka min andra blogg klickaHÄR.

Likes

Comments

VARDAG

Hej på er! Nu var det ett par dagar sen ni såg mig här. Jag bytte som sagt bloggportal från devote till min nuvarande portal , men nu börjar jag fundera på om det verkligen var rätt val för mig och för bloggen. För enda sen jag började blogga på nouw har det varit något problem. Det handlar om allt från app buggar till att sidan ligger nere i flera timmar. Jag är trött på att inte kunna uppdatera eller fixa inlägg till dan efter eller liknande , på grund av att sidan ständigt ska ligga nere på grund av buggar. Tycker heller inte att dom är så duktiga på att informera innan dom stänger ner sidan i timmar. Hade dom gått ut med information att sidan kommer ligga nere hade man liksom kunnat planera efter det. Men nu kan man bara föröka logga in en dag och det inte går. Det går inte heller söka på sin egna länk och så vidare. Så nu är frågan , ska jag börja blogga på devote igen eller ska jag fortsätta blogga på nouw?

Likes

Comments

SKÖNTHETSTIPS

Måste bara berätta och visa för er det här fantastiska läppglanset , så himla fint - och det håller super länge och det formar sig super bra efter läpparna!:). fullkomligt älskar det! Tycker även att läpparna ser mycket fylligare ut efter användning. Och jag älskar ju när mina läppar ser fylliga och lite mer plutiga ut - så snyggt! :).Det här super fina läppglanset kan ni beställa hem från min fina vän Simmi. Skicka i väg ett meddelande på fackebook HÄR.

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon hun's!:).Hoppas allt är bra med er? Med mig är det bara bra dock är jag väldigt trött. Även om jag la mig ganska så tidigt i går kväll så känner jag mig fortfarande väldigt trött. Undra om det kan ha med vädret att göra - en väldigt kall morgon med en massa frost på både rutor och bilar. Ja jag vet nu kan jag låta lite hatiskt. Men det värsta med vintern är faktiskt att behöva gå ut varje morgon och skrapa rutorna på bilen. Haha tycker det är så jobbigt och det tar ju sån tid. Minst 10 minuter liksom. Anyways! Så har innocent's smoothie blivit en av mina nya favoriter i kylskåpet så god och nyttig. Stort tips verkligen! Nu ska jag slå på ett avsnitt av Vampire diaries sen ska jag åka i väg till jobbet , vad ska ni göra i dag?:).

Likes

Comments