Mest lästa

POSITIV DRAGNINGSKRAFT!

" Tänker du att ingenting är omöjligt så kommer allt i livet plötsligt bli möjligt. Det finns ingent…"

PROFESSIONELL MARKNADSFÖRING!

" Xbeauty marknadsför en av de mest populära produkterna inom skönhet, nämligen Xlash. Xbeauty erbju…"

VIDEO - När gymmet är stängt!

" "

iDeal Of Sweden är ett mode & livsstilsvarumärke specialiserade på mobilaccessoarer. Våra produkter är uppbyggda på The iDeal Concept, vilket innebär att alla våra Fashion Case, plånboksfodral och hållare är magnetiskt kompatibla med varandra. Vår Fashion Collection består av 17 olika designs som varieras efter säsong och där inspiration hämtas från de senaste modevisningarna världen över. Tanken bakom modekollektionen är att matcha skalen efter outfit, inredning eller vilket humör du är på!

KLICKA HÄR


VI KAN ÅSTADKOMMA VAD VI VILL HÄR I LIVET MED RÄTT MINDSET.

Alla vill ha blommor men ingen vill ha regn! Folk måste ta och inse hur vackert livet är, det är fullt med människor som kan hjälpa dig med så många olika saker och som faktiskt behöver din hjälp också, ni måste inse hur kort livet i själva verket är. Har du tänkt på att när du ska flyga drake så flyger den högre i motvind, inte i medvind? Du hinner inte ens stänga av alarmet innan dina tankar börjar snurra runt när du vaknar och börjar tala om för dig om du är pigg eller om du är trött. Det är du som ska bestämma över dina tankar, du måste ha kontrollen över dina tankar! Tänk på alla möjligheter som finns, du har 1440 minuter om dagen, du har 1440 chanser på bara en dag att förändra ditt liv och börja om, livet har givit oss 1440 startskott om dagen! Du får aldrig ge upp om hoppet om dig själv, du vet att inom dig så har du en bättre version av dig själv. Din vilja måste vara lika stark som om du drunknar och behöver luft!

Alla dina drömmar går att förverkliga för att alla våra tankar är en reflektion av det vi har sätt i verkligheten. Vi alla strävar efter precis samma sak! Den bästa versionen av oss själva. Där du både ser uttömmande ut och känner dig fullständig; alltså med andra ord att nå en etapp som är omöjlig att bli av med, det är som att gå in på ett flygplan och när det väl har lyft så kan inte du gå av det längre, once you're dead you're dead, förstår ni grundtanken? Det är som att man har tio nivåer till sin dröm fast man är på nivå 11. När du exempelvis lär dig nya saker.. du lär aldrig dig att simma två gånger eller att gå två gånger? När du väl lärt dig börja gå så springer du genom livet sen. När du uppnått ditt fullständiga du, så är det precis likadant. Vatten är det simplaste naturresursen vi har, det är vad vi består av mest och när vatten blir 100 grader varmt så kokar det och vid 101 grader kommer det ånga, vad kan ånga göra? Jo framföra ett helt ånglok! Kan du fatta ett tåg!? Once you're fullfilled är du unstoppable. Det gäller att komma över det där 100 sträcket!

Du måste lyssna på den inre rösten du har. Alla vi har en inre röst som talar med oss varje dag inuti våra huvuden. Tro på dig själv, du måste våga ha en dröm, det kostar ingenting att skaffa sig en dröm det är gratis. Det är inte själva drömmen som är komplicerad utan det är själva vägen till din dröm som kräver enormt fokus, styrka och entusiasm. Det enda sättet att nå den är att aldrig ge upp. Håll dig till en rak linje, raka vägen till målet! Allt här i livet har ett start och ett slut. Finns ingenting i universum som varar för evigt. Därför måste du våga drömma, för en vacker dag, förr eller senare så kommer du att uppleva slutet. Det behöver inte betyda att du kommer uppnå drömmen precis som du ville, men det leder alltid till ett bättre liv, det är bara positivt hela vägen med ett positivt resultat. Det är precis som ett maraton lopp, även den som kommer sist är en vinnare, den förtjänar en medalj för att den kom i mål, förstår ni tanken? Du kommer uppleva slutet för att allt i livet tar slut, sluta inte drömma och sluta inte att kämpa, ge aldrig upp så kommer du stå där sen i slutet av ditt mål. Testa själv så får du se att allt det här är sant och är verklighet. Gör ett kortsiktigt mål så får du se att du kommer så där vid mållinjen sen. Var kreativ, du kommer aldrig i ditt liv bli framgångsrik om du inte är uppfinningsrik. Alla är födda olika mycket kreativa, det finns faktiskt ett litet fusk om hur just du kan utveckla ditt kreativa sinne varje dag och successivt bli en fenomenal kreatör!

"Han som kom på hamburgaren var intelligent, men han som kom på cheeseburgaren är ett geni".

Här i livet har du miljarder av föremål och objekt som kan vidareutvecklas och på det viset kan du förkovra ditt kreativa sinne. Det är jätte viktigt att göra kreativa handlingar för att andra hjärnhalvan ska kunna förbättras och arbeta. Jing & Jang balans, du kan inte bara träna en muskelgrupp, du måste träna hela kroppen.

Vänstra hjärnhalvan (den språkliga och intellektuella)

ord, tal och skrift
siffror och matematik
logik och analys
kritiskt granskande
registrerar detaljer och orsakssammanhang
räknar ut saker och ting i följdriktig ordning dvs. steg för steg
arbetar med sammanhängande tankar
en idé följer direkt efter en annan och leder till en slutsats
använder precisa, exakta betydelser
en innebörd, en slutsats
rätt/fel, ja/nej
har god tidsuppfattning

Högra hjärnhalvan (den konstnärliga och kreativa)

färg, form och fantasi
musik och rytm
intuition
känslor, kärlek och dagdrömmar (jätte viktigt)
bilder och symboler
ser snabbt helheter
läser och tolkar kroppsspråk
drar slutsatser intuitivt, inte följdriktigt
använder sin känsla för hur saker och ting passar ihop eller hör ihop
många alternativ/slutsatser och många betydelser
kreativ och ofta konstnärlig.

1. Du måste sticka ut från mängden, du kan inte vara tyst och dölja dig bakom folks ryggar. Du måste ta ett steg framåt och lyfta på armen för att komma till tals, annars kommer du aldrig att bli upptäckt eller ihågkommen. Jag talar av egen erfarenhet. Jag gick på Mediagymnasiet och tog studenten i Nacka kommun. Skolan hade fixat en vikarie från USA under två veckors period för oss elever på tv-produktionen eftersom vår ordinarie lärare hade rest iväg. När vår suppleant hade ett föredrag så räckte jag givetvis upp handen och svarade rätt på hans fråga. Idag är han min manager/mentor i Hollywood och hjälper mig enormt mycket med att nå mina mål. Så därför är det extremt viktigt att våga visa framfötterna.

2. Du kommer aldrig i ditt liv nå dina mål om du inte befinner dig på korrekt plats. Om du vill bli bartender då är det i nattklubben du ska hänga varje dag, vill du bli en duktig simmare, ja då måste du vistas antingen på en strand eller en i en simhall och kontinuerligt träna på dina simkunskaper. Du kan inte sitta och drömma om att bli något från position A när din dröm befinner sig på position B, det är enkel logik och ren vetenskap. Jag talar endast från egen vetskap eftersom jag har varit i Hollywood. Jag jobbar hårt med att bli världskänd skådespelare och Los Angeles är mekka av filmindustrin, ja då är det självfallet i Los Angeles jag måste vara då.

3. Förr eller senare så är det alltid du som kommer att få ta det slutgiltiga beslutet om vad du ska göra i livet eller om det nu kanske är ett projekt du vill lyckas med. Du kan fråga tiotals personer som ger dig hundratals mästerliga och förträffliga råd. Men tro eller ej, så kommer alltid det där momentet att dyka upp förr eller senare, när du sitter där helt ensam och det är du som måste göra ett eget beslut och välja ett utav dem rekommendationerna. Därför måste du på sålunda sätt lära dig att ta dina egna beslut.

4. När du fick din dröm så var inte det du drömde om innan du fick drömmen... Hänger du med? Det fanns en tid då du inte hade den drömmen du har idag. Vi väljer inte våra drömmar, ingen vet vart dem kommer ifrån, dem kommer från själen, någonstans djupt inom oss. Det är ingenting vi alstrar eller motar utifrån utan det kommer inifrån. Därför är det extremt viktigt att du lyssnar på dina personliga intentioner. Så om du har du en dröm och vet vad det är, då är det precis det du ska göra för resten av ditt liv och det kommer endast leda till någonting gott för både dig och oss andra människor.

Din intuition och din medvetenhet är två helt olika röster som du har inom dig. Ditt medvetande talar om för dig med en bestämd och stark röst: "Det här är vad du ska göra". Men magkänslan är en viskande röst inom vår själ som ibland dyker upp väldigt sällan och det är den rösten vi alla måste ta vara på allvar och verkligen lyssna på den, för det är den som talar om för oss vem vi i själva verket vill bli och vara. Den säger såhär: "Det här är vad du kan göra".

Den här världen är din, det är en gåva, du har fått ett helt universum helt för dig själv, det finns inga gränser. Du kan göra precis vad som helst i den här världen, allt är möjligt. Det krävs inte mer än en endaste människa för att kunna få den hjälpen du behöver för att nå din dröm, det krävs bara en endaste person och det är din spegelbild. Du kommer aldrig bli av med folk som hatar. Välkommen till verkligheten, att ha folk som hatar dig är tyvärr en hemsk indikation på att du faktiskt är på rätt spår för att bli framgångsrik. Dagen då du är beroende av vad andra tycker är dagen då du har låtit folket ta kontrollen av ditt liv och har förlorat. Låt aldrig den dagen komma, känner du att du är smått beroende av andras bekräftelser, då har du chansen att förändra på det nu på en gång! Den enda som kan och ska styra ditt liv är du själv!

Tänk inte så mycket och försök inte så mycket, gör det bara. Naturens lagar kommer att lösa det på sekunden om du bara tar tag i ditt problem. Alla pusselbitar kommer falla ihop av sig själv, det är precis som när vi hör att någon skriker efter hjälp! På mindre än en sekund så hamnar vi i ett tillstånd "a state of mind" där vi uppnår vår maximala förnuft på ett sådant effektivt sätt att vi inte märker av det själva, vi behöver inte göra något, kroppen sköter allt själv. Det sker som ett blixtnedslag, kraftfullt och snabbt. Det är den kraften vi måste lära oss att hitta när vi vill lösa våra problem. Don't think, don't try, just do, livet är simpelt. Det är vi som väljer att tänka för mycket på det som har hänt eller för mycket på framtiden och då blir vi antingen upprörda eller stressade, det gäller att vara här och nu, att känna sig full av liv, att vara så upptagen med att vara vid liv så att du inte kan tänka bakåt eller framåt i tiden.

Jag lovar dig att hela ditt liv kommer förändras om du från och med idag ett år framåt bara tänker positivt och verkligen lovar dig själv att du ska vara positiv varje dag så kommer hela ditt liv att förändras, det kommer bara ske bra saker i ditt liv utan att du har någon som helst aning om vad som händer, allt kommer komma av sig själv. Livet är simpelt, folk tror att det krävs jättemycket energi att vara positiv och glad och le åt folk hela tiden, men så är det inte, din hjärna alstrar mer energi genom att vara i ett positivt state of mind, du blir piggare, smartare, lever längre. Det är gratis att vara lycklig, det krävs inga saker för att vara lycklig? Det är ett state of mind vi väljer att vara i.

Det här lilla tipset har jag lärt mig från en kurs som kostar 500 dollar. Hur man får en tanke till verklighet.

1. Du ska vara så bekväm som möjligt.

2. Du ska blunda och med ögonen titta upp mot "3e ögat" (mitten av pannan).

3. Du ska andas in långsamt fem gånger på 45 sekunder.

(Nu har du nått din optimala medvetenhet och befinner dig i ett tillstånd som kallas Alpha state)

Alpha state är ett tillstånd då vi är lätt sömniga, dagdrömmer, mediterar, visualiserar kreativt och försöker ansluta oss till vårt undermedvetna.

Det finns flera olika stadier som heter: Beta, Thea och Delta. Beta är den mildaste och Delta den starkaste.

Beta: Medvetandet är upptagen, koncentrerat och engagerat i detta tillstånd

Theta: Deep Sleep / Lucid dreaming / Deep Trance / Deep Hypnosis

Delta: Mycket djup sömn eller ett omedvetet tillstånd

Efter att du har andats fem gånger så ska du skapa en bild som du vill förverkliga, det är viktigt att du förknippar det med en tidigare händelse som du kan jämföra med, det är viktigt att hjärnans sinnen väcks till liv när du visualiserar bilden, du måste komma ihåg lukt och smak. Efter det har du möjligheten att överföra den tanken in till den centrala tunneln "3e ögat" eftersom att du är i friläge, och därför kan du koppla in det in i ditt medvetande och efter denna mentala procedur kommer din hjärna att hitta absolut alla möjliga vägar som din hjärna är fullt kapabel till för att skapa fram och göra denna vision till din realitet.

Vet ni varför allting är möjligt i livet? För när du önskar någonting och verkligen vill ha något så har du det redan utan att du märkt av det. Du kanske inte har det just precis framför dig, men den saken har redan dig på skaft? You dont have it, it already has you. Förstår ni hur jag tänker? Du har den för att den har dig! Law of attraction. Så därför gäller det bara att kämpa på varje dag och inte ge upp så kommer du att ha den i dina händer eller uppleva det du alltid drömmt om, det gäller bara att du aldrig aldrig aldrig ger upp!

När vi jobbar så skriver vi alltid ner antalet timmar vi har jobbat eller hur, om det inte är du som skriver ner det så är det antingen en maskin du checkar in på eller så är det din chef som vill ha koll? Varför skriver inte vi då ner varje steg som vi tar dag för dag för att vi ska komma närmare våra mål och drömmar? När vi går till gymmet så får vi alltid en positiv utveckling med träningen, men aldrig lika optimalt som när vi skriver ett träningsschema eller hur? Det bara är så och kommer alltid att våra så.

Det är väl självklart att det alltid kommer komma hinder på vägen till våra mål, men då är det bara att stryka över det, skriva ett nytt anpassningsbart mål och blicka framåt. Blicka aldrig bakåt, livet går framåt, success betyder framgång. Du måste gå framåt och aldrig bakåt, som på lejonkungen, det som har skett har skett och kommer aldrig tillbaks.

Har du ett positivt tänkande, kommer du alltid sprida positivitet,
sprider du positivitet, kommer du få positiv respons,
får du positiv respons, får du ett positivt liv,
har du ett positivt liv, har du plötsligt ett liv med fullt av bara positiva möjligheter,
positiva möjligheter är glädje, jobb, pengar, framgång, hälsa you name it.

Gör något bra för människor så mycket du bara kan, det handlar inte om att göra rätt hela tiden utan det handlar om att göra någonting bra så ofta man kan. När du gör något bra för någon så är det alltid bra fastän det kan vara fel. Förstår ni hur jag tänker? Det kanske inte är the right thing to do, but it is still the good thing to do. Som när exempelvis busschauffören låter dig gå förbi så du inte missar din arbetsdag.

Vi alla är likadana. Spelar ingen roll vart du kommer ifrån eller hur du ser ut. Det handlar inte om att ingen är perfekt och därför är vi alla likadana, utan snarare att vi alla djupt djupt inom oss har en begåvning som ingen annan kan verkställa lika fullkomligt som du. Jag tror starkt på att alla vi är specialister på någonting som ingen annan i världen kan lika bra som du kan. Vissa personer hittar sina optimala skickligheter inom ett specifikt område i sen ålder och andra tidigare. Vi alla har någonting att lägga fram på bordet, tänk vilket fantastiskt samhälle om alla fick samma rättigheter, vilken tillblivelse

Det är inte många som förstår att ett positivt mindset faktiskt är någonting påtagligt, att det är någonting fysiskt som vi i själva verket kan ta på. Majoriteten tror att det bara är en känsla som kan betraktas som euforisk eller ett lyckorus. Ja till stor del så stämmer det in väldigt bra på hur man mår av ett positivt mindset, men det är faktiskt fortfarande någonting som vi kan se i verkligheten med ett mikroskop. När du är positiv så blir du ett levande dragningskraft, alla positiva energiceller kommer dras intill ditt liv och ditt liv kommer att börja förändras naturligt.

Det är många som missförstår själva grundprincipen med att vara positiv. Många kollar sig i spegeln och ler och spelar glada. Det är inte ditt utseende som kommer att dra tills sig positiva skeenden. Du måste vara glad inombords, för det är inuti oss som vi har våran elektriska kraft. Om dina celler inte vibrerar så kommer du aldrig att generera, alstra. eller dra till dig den positiviteten som finns runt omkring dig och gör dig framgångsrik. Du måste vara positiv och glad på riktigt, så att dina celler vibrerar. Ni som som kan vetenskap osv. vet att vibrationer både skapar energi och även drar till sig energi som en virvel. Så det är jätte viktigt att du är glad på riktigt och inte bara ler och låtsas vara positiv. Du kommer bara få en massa leenden in return men inget mer än så, så försök att hitta den känslan när du lyssnar på en låt som gör dig överlycklig, eller när du är så glad att du vill dansa och röra på dig!

Sluta säg jag hoppas, för när du säger jag hoppas så skapar du redan en tanke inombords som säger att det inte går att göra det till verklighet. Jag hoppas jag kommer in på skolan, jag hoppas min dröm går uppfyllelse, säg istället; jag vill börja på den skolan, jag ska nå min dröm! Jag vill, jag ska eller jag kan!


FETTPROCENT

1. Du kommer aldrig att få magrutor eller en skuggad kropp om du inte tänker på vad du äter. Det handlar inte om hur många situps du gör eller hur länge du kan göra bryggan. Det kommer ge dig 0% resultat. Det som gör att dina muskler syns är hur mycket kroppsfettprocent du har. Vill du ha synliga muskler måste du bli av med underhudsfett och det gör du genom att ligga på ett underskott av intag av ditt dagliga max intag av kalorier. Du måste utesluta socker helt och hållet.

2. Om du dricker äppelcidervinäger innan du äter mat så kommer du få snabbare resultat, efter som att det ökar matsmältningen och gör att din kropp tar upp näringen från maten mer än vad du skulle gjort om du inte tagit shotten. Jag ska ladda upp en video från youtube med alla fördelar att dricka äppelcidervinäger så får ni se hur awesome det är.

3. Sluta spring och börja gå. Det mest optimala är intervaller, att du kombinerar spurt med gång. Om du inte visste så bränner du 3 gånger mer när du går i uppförsbackar. Drick ljummet vatten när du springer, för när du ger kroppen kallt vatten så kyls hela systemet ner och bränner långsammare. Svart kaffe på morgonen påskyndar förbränningen också.

4. Du måste äta mer fett, det är alldeles för många där ute som är rädda för fett, men dem förstår inte riktigt att det är fettet som gör att blodet cirkulerar snabbare och om blodet cirkulerar snabbare, innebär det att man syresätter hjärnan, musklerna och hjärtat bättre, och får man mer syre får musklerna mer pump och synliga blodådror. Observera att det är omättat fett jag pratar om, absolut inte mättat. Vill du ha nyttiga fetter kan du äta nötter. Mina favoriter är pick a mix baren.

5. Köp arginin om du vill få bättre resultat, det är inte alls dyrt och finns att köpa på alla tränings hemsidor. Det ökar sexlusten för både män och kvinnor, det som är bra med det är att ens sinne blir mer alert och man producerar mer testosteron och testosteron är det som gör att vi växer.

6. Karnitin är ett ämne som transporterar alla dåliga fetter in till cellmembranet (mitokondriet) och det är precis där vi bränner fettet. Carnitine finns att handla på nätet, det är bara att googla. Jag rekommenderar det starkt, det har totalt förändrat min kropp men med kombination av hård träning också givetvis.

7. Du måste börja fasta då och då, (jag kör en gång varannan vecka) du får inte äta någonting på 16 timmar, du kan dricka allt som är liquid. Sen den resterande 8 timmarna kan du äta allt du som du skulle ha gjort på en hel dag och så kommer du förlora fett utan att behöva oroa dig över att förlora muskler.


MARKLYFT

Börja med att lägga till marklyft i dina träningsrutiner om du vill få mycket mer explosiv och effektivare resultat. Om du inte kör marklyft så kommer du inte att bygga upp det där lilla extra som marklyften ger. Det är helt klart en explosiv övning. Vi kan formulera det såhär kort sagt; det finns ingen annan övning på gymmet som är lika tidseffektiv.

Vill du exempelvis träna hela kroppen? Då måste du ju gå till hantlarna och göra flera hundra repetitioner där i typ tio minuter en kvart. Sen för att köra ryggen så måste du gå till roddmaskinen och nöta på i 15 minuter, sen så måste du göra alla möjliga benövningar också eller hur? Så vi talar lätt över en timmes träning för att kunna träna hela kroppen.

Men marklyften, det räcker med endast två lyft så har du redan arbetat vart endaste muskel på hela din kropp i samma tillfälle på mindre än en minut. Det är därför det finns många videoklipp på youtube där folk svimmar direkt efter deadlifts.

Blodet hinner cirkulera genom hela din kropp, genom alla dina 650 muskler ända från tårna upp till hakan! Det leder till en atletisk kroppskomposition.

Snälla gör inte samma misstag som jag en gång gjorde. Vill du kunna träna hela veckan utan några besvär?
Då rekommenderar jag att du INTE kör marklyft på en måndag, för dagen efter kommer du utan tvekan att vakna med en känsla som att du har blivit påkörd av en lastbil och inte ha några krafter kvar för resten av veckan.

Så det smartaste vore om du körde marklyft på en fredag om det nu är det som är din sista träningsdag för veckan så att din kropp kan återhämta sig under helgen och sen är redo för en ny kommande vecka helt återhämtad, stabil och fräsch!

Det är bra att ibland låta kroppen återhämta sig en hel vecka. Har du inte märkt hur mjuka dina muskler blir direkt efter gymmet och hur hårda dem är typ tre dagar efter? Våga vila, det tar 14 dagar tills dina muskler bryts ner, musklerna har också ett så kallat muskelminne, på wikipedia står det "motorik" dem vet inte vad dem snackar om ibland, det stämmer till en viss del, men så är det inte i detta fallet, det har mer med dina nervers reaktionssystem i förhållande till tyngdpunkten av balansen när du lyfter något (masscentrum). Du kommer inte tappa tekniken helt enkelt. Muskelminnet håller i sig också ca 2 veckor, så från och med nu lova dig själv att ta ett djupt andetag och njuta istället av att vara sjuk och fortsätt att äta nyttigt så kanske du till och med kommer tillbaka till gymmet med en hårdare kropp!

Hos oss hittar du favoritprodukterna från bland annat Dermalogica, Lancôme, Estée Lauder, Clinique, Maria Nila, L’anza, Moroccanoil, Redken, Kérastase, Oribe, Kevin Murphy, ghd, NYX, Anastasia Beverly Hills, bareMinerals och LH Cosmetics.


KLICKA HÄR

NA-KD is looking to create the new big bang moment within online fashion. In their selection you´ll find trendy fashion, shoes and accessories. Their selection is updated every week with new exiting products and their shipping is worldwide. NA-KD provides a modern shopping experience with a shop that is customised for mobile and tablet.

KLICKA HÄR

Likes

Comments

Har ni märkt märkt hur konstigt det känns i luften när man säger positiva saker till varandra nu för tiden? Det är för att det har blivit alldeles för vanligt med negativitet så att det känns onormalt att säga bra saker till varandra. Människan har så stor insikt för det dramatiska och det hatiska hela tiden, folk ska alltid framhäva det fula hos vackra människor nu för tiden. Folk måste ta och inse hur vackert livet är, det är fullt med människor som kan hjälpa dig med så många olika saker och som faktiskt behöver din hjälp också, ni måste inse hur kort livet i själva verket är. Alla vill ha blommor men ingen vill ha regn!

“The best antidote I know for worry is work. The best cure for weariness is the challenge of helping someone who is even more tired. One of the great ironies of life is this: He or she who serves almost always benefits more than he or she who is served.”
Gordon B. Hinckley,

När människor talar om för dig om att dem mår dåligt eller liknande, sluta utgå från dig hela jäkla tiden och prata om dig själv om att du vet hur dem mår för att du gått igenom samma sak. Om någon mår dåligt berätta istället att allt kommer bli bra, ge dem en kram, berätta en rolig historia som du varit med om, tala om för dem att dem betyder mycket för dig och det som värmer en människa mest är väl att du faktiskt talar om för den att du älskar personen. Sitt inte och säg: jag förstår dig gumman eller jag förstår dig bror, jag har också gått igenom det. Sluta vara så egoist, seriöst personen som mår dåligt kan inte bry sig mindre, du ska sluta utgå från dig själv när du vill trösta andra människor.

“You have not lived today until you have done something for someone who can never repay you.”
John Bunyan

This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

This post contains adlinks from Adviral1. T-shirt / 2. Jeans / 3. Iphone skin / 4. Sunglasses

Likes

Comments

Sluta säg jag hoppas, för när du säger jag hoppas så skapar du redan en tanke inombords som säger att det inte går att göra det till verklighet. Jag hoppas jag kommer in på skolan, jag hoppas min dröm går uppfyllelse, säg istället; jag vill börja på den skolan no matter what, jag ska nå min dröm! Jag vill, jag ska eller jag kan!

Allting här i livet går att lösa och fixa. Annars hade det inte existerat ett endaste föremål på vår planet. Förstår du hur jag tänker? Alla saker har byggts upp från ingenting och har en manual om hur det byggts upp, om det kan monteras upp så kan det monteras ner precis som med lego.

Det gäller att leta fram alla rätta pusselbitar bit för bit, dag för dag i flera år och bygga ihop dem. Dagen då drömmen slår in är dagen då du lyckats få ihop alla pusselbitar och monterat upp din dröm till fullo.

Om det går att skapa något så går det att ta isär det, går det att ta isär det så innebär det att precis allting i universum har en lösning.

Likes

Comments

iDeal Of Sweden är ett mode & livsstilsvarumärke specialiserade på mobilaccessoarer. Våra produkter är uppbyggda på The iDeal Concept, vilket innebär att alla våra Fashion Case, plånboksfodral och hållare är magnetiskt kompatibla med varandra. Vår Fashion Collection består av 17 olika designs som varieras efter säsong och där inspiration hämtas från de senaste modevisningarna världen över. Tanken bakom modekollektionen är att matcha skalen efter outfit, inredning eller vilket humör du är på! BESÖK HÄR

Jag ska vara effektiv och enkel med min förklaring och inte gå in så mycket på detaljer. 9 kcal = 1g fett.

Ser ni att jag brände 300 kcal på bara 1.85 km? Hur i helskotta tänker ni då säkert, eftersom det krävs typ 3 km jogging i ganska så högt tempo för att komma upp till 300-350 kcal.

Tricket med att få kroppen att bränna mer är att höja nivån på hur brant du går på löpbandet inte hastigheten, för den hade jag på bara 6.5 km i timmen och 15% incline så brännde jag 300 kcal på 20 minuter, helt galet!

Ett otroligt bra tips för er alla som älskar träning och hälsa!

This post contains adlinks from Adviral>>PINK / >>RED / >>BLACK

This post contains adlinks from AdviralBEIGE / GREEN / BLACK / WHITE / MINT

"Vem är en Mad Lady? Vi ser henne som den frisinnade tjejen som alla vänder blickarna till när hon går på gatan. Hennes självsäkerhet och hennes unika stil blir som ett svart hål för allas blickar. Hon anpassar inte sina kläder efter vad andra säger, istället tar hon på sig det som passar hennes stämning och gör henne glad. För en Mad Lady så handlar det bara om att trivas med sig själv och ha roligt och om inte andra kan se det, so what!"

GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter som kostar 139 kr per månad innehållande fem personligt utvalda fullstorleks- och/eller resestorleksprodukter inom segmentet skönhet och livsstil. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil för att sedan skickas hem till prenumeranten varje månad:
BESTÄLL HÄR

NA-KD is looking to create the new big bang moment within online fashion. In their selection you´ll find trendy fashion, shoes and accessories. Their selection is updated every week with new exiting products and their shipping is worldwide. NA-KD provides a modern shopping experience with a shop that is customised for mobile and tablet.

BESÖK HÄR

Hexter & Baines erbjuder snygga och högkvalitativa klockor till marknadsledande priser. Våra eleganta klockor tilltalar en bred målgrupp bland både kvinnor och män. Förutom våra attraktiva priser erbjuder vi även våra kunder fri frakt & fri retur.

BESÖK HÄR


Greatdays bildades 2008 och är en ledande leverantör av upplevelsepresenter i Sverige. Med fler än 800 upplevelser över hela landet som distribueras i över 1000 dagligvarubutiker och e-butik har Greatdays något för alla smaker, i en butik nära dig. Greatdays grundvärden är kvalitet, användarvänlighet och glädje. Det ska vara lätt att köpa och ge bort en upplevelsepresent. En upplevelse är fylld av glädje, både för den som ger och den som får. Greatdays blev utnämnt till ett gasellföretag 2015 av Dagens industri.

BESÖK HÄR

Likes

Comments

För att skapa nya möjligheter i livet så är det inte omständigheterna som måste förändras, utan det är du som måste bli en ny människa. När du blir en ny människa så bryter du dina gamla vanor, det handlar om att göra saker på ett annat sätt än vad du alltid har gjort. Om du inte förändras kommer ingenting att förändras. När du förändrar på ditt sätt att bete dig på så är det endast då omständigheterna kommer förändras. Ditt livmönster kommer förbli densamma i evigheter om du är dig lik och aldrig är villig att förändras. Hur ska livet kunna ta ny riktning om du inte förändras? Du kan inte sitta och tro att livet ska förändras utan att du själv på riktigt blir en helt annan. Endast när du tar initiativet till att tänka annorlunda, bete dig annorlunda så kommer dina känslor att bli annorlunda, och när känslorna är annorlunda då tror hjärnan att det är rätt. Endast då kommer dina vägar att särskiljas och du kommer att åstadkomma nya möjligheter och uppleva ett helt annat liv än vad du skulle ha gjort i vanliga fall. Allting utgår från dina tankar, du väljer om du ska gå höger eller vänster. Om du har gått höger varje dag i 20 år nu, börja att gå vänster så ska du se hur hela ditt liv plötsligt börjar förändras.

(The butterfly effect) är precis vad det är.

1. Glöm inte att hjälpa människor på vägen upp, för du kommer att behöva deras hjälp på vägen ner.

2. Slösa inte ditt vatten på att gråta, slösa det genom att svettas hårt på gymmet.

3. Berätta inte för folk vad du ska göra, berätta vad du har gjort.


Likes

Comments

Xbeauty marknadsför en av de mest populära produkterna inom skönhet, nämligen Xlash. Xbeauty erbjuder marknadens bästa pris på Xlash och har alltid fri frakt. Mer om Xlash: Xlash är framtagen för att göra ögonfransarna naturligt längre, tjockare och mörkare och är perfekt för dig med korta, tunna eller sköra fransar. Med vårt ögonfransserum Xlash garanterar vi att du får längre ögonfransar. Xlash ger naturlig näring till dina ögonfransar. Shoppa själv eller tipsa dina läsare för att tjäna pengar.

BESÖK HÄR

Välkommen till vinglas.se - webbutiken med vinglas och tillbehör för alla tillfällen. Här finner du vinglas till såväl entusiaster som nybörjare, med ett brett utbud från de största och mest välrenommerade producenterna. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ service och att bidra med vår kunskap kring hur rätt glas kan förhöja en smakupplevelse.

BESÖK HÄR

Skincity erbjuder dig marknadens ledande produkter inom professionell hudvård och makeup. Samtlig personal som arbetar på Skincity är utbildade hudterapeuter och alla varumärken är handplockade av dem.

BESÖK HÄR

Feelunique grundades 2005 och är i dagsläget Europas största professionella skönhetsåterförsäljare på nätet. De har över 500 varumärken hos sig. Deras filosofi framgår av deras namn - att känna sig unik är att vara sig själv. Hitta det som passar dig och framhäv dina naturliga drag.

BESÖK HÄR

barshopen.com etablerades år 2008. Här hittar du Sveriges största urval av öl- och whiskyglas samt mängder med bartillbehör och annat trevligt för både hemmet som krävande miljöer som barer, uteserveringar och nattklubbar. Vårt sortiment består av över 1400 artiklar. En gastronomisk upplevelse behöver rätt förutsättningar, varför vi är övertygade om att även du hittar något intressant hos oss. Och om du mot förmodan inte hittar din favorit hos oss eller om du är intresserad av större volymer än det som finns i lager är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst som gladeligen försöker lösa detta.

BESÖK HÄR

Cubus är en av Skandinaviens ledande modekedjor och erbjuder en prisvärd kollektion med trendig design av hög kvalitet till dam, herr och barn. Spännande nyheter varje vecka gör butikerna levande och moderiktiga.

BESÖK HÄR

Miss Selfridge is a nationwide UK high street store which began as the young fashion section of Selfridges department store in London in 1966.

BESÖK HÄR

Hexter & Baines erbjuder snygga och högkvalitativa klockor till marknadsledande priser. Våra eleganta klockor tilltalar en bred målgrupp bland både kvinnor och män. Förutom våra attraktiva priser erbjuder vi även våra kunder fri frakt & fri retur.

BESÖK HÄR

Boozt.com är en modebutik online som snabbt har etablerat sig som en av de ledande webshopparna för kläder, skor och accerssoarer i Skandinavien!

BESÖK HÄR

Nividas är grundat med iden att man vill kunna variera glasögon, för olika tillfällen och beroende på humör, precis som man gör med jeans, sneakers eller andra accessoarer. Därför designar, tillverkar och säljer vi unisexglasögon till ett vettigt pris. Vi erbjuder glasögon med styrkor för 1500 SEK inklusive allt (3500 SEK för progressiva), samt solglasögon med polariserande glas för 850 SEK. Dessutom erbjuder vi dig att prova glasögon i ditt eget hem, helt utan kostnad - vi vill att du ska hitta ett par glasögon som du verkligen gillar och trivs bra i.

BESÖK HÄR

Bli medlem på REFUNDER! Genom dem får du tillbaka en stor summa pengar av det du handlade för. Handla alltid via dem, gå in på din onlinebutik som du alltid handlar hos, fast gör det genom deras hemsida. Det är som att få pengar från Google bara för att du gick in på Zalando via Google och handlade. Det är ett svenskt företag och dem levererar i hög kvalité.

BESÖK HÄR

Greatdays bildades 2008 och är en ledande leverantör av upplevelsepresenter i Sverige. Med fler än 800 upplevelser över hela landet som distribueras i över 1000 dagligvarubutiker och e-butik har Greatdays något för alla smaker, i en butik nära dig. Greatdays grundvärden är kvalitet, användarvänlighet och glädje. Det ska vara lätt att köpa och ge bort en upplevelsepresent. En upplevelse är fylld av glädje, både för den som ger och den som får. Greatdays blev utnämnt till ett gasellföretag 2015 av Dagens industri.

BESÖK HÄR

Stadium är nordens största kedja inom sportbranschen. Online erbjuder vi våra kunder attraktiva produkter till attraktiva priser och leveransvillkor. Vi har ofta bra specialerbjudande och uppdaterar vårt annonsmaterial fortlöpande för att matcha rådande kampanj.

BESÖK HÄR

HICKAP – A Swedish brand that does fashion with attitude. We offer affordable makeup and great fitting clothes for any occasion. Popular and hot products at HICKAP is party dresses, mini dresses, everyday dresses, singlets, makeup brushes, lip pencils, lipsticks, eyeshadow palettes, blushes and bronzers. Of course do we give you free shipping worldwide.

BESÖK HÄR

Cheapmonday - Over my dead body. Fashion with an edge. Without traditional marketing but with a strong idea on how to present the brand, Cheap Monday can today be found in more than 35 countries in about 1800 stores all over the world.

BESÖK HÄR

Nelly.com - Nordens största nätbutik för mode- och skönhetsmedvetna killar och tjejer mellan 18 och 35 år. Nelly.com inspirerar med nyheter varje dag från några av butikens 800 olika varumärken till bra priser och snabb leverans. Här möts allt från internationellt välkända modehus till Nellys egna unika varumärken.

BESÖK HÄR

JFR E-Commerce AB är en svensk e-handel med fokus på mode, skönhet och accessoarer för kvinnor. E-handeln JFR.se gick online 2011 och har visat starkt tillväxt och brand awareness i samtliga relevanta kanaler. JFR's Instagram konto har 318 000 engagerade följare med starkt intresse för våra produkter.

BESÖK HÄR

iDeal Of Sweden är ett mode & livsstilsvarumärke specialiserade på mobilaccessoarer. Våra produkter är uppbyggda på The iDeal Concept, vilket innebär att alla våra Fashion Case, plånboksfodral och hållare är magnetiskt kompatibla med varandra. Vår Fashion Collection består av 17 olika designs som varieras efter säsong och där inspiration hämtas från de senaste modevisningarna världen över. Tanken bakom modekollektionen är att matcha skalen efter outfit, inredning eller vilket humör du är på!

BESÖK HÄR

Stronger är ett svenskt företag som gör träningskläder för kvinnor. Företaget grundades 2013 som en webbutik och har sedan dess redan över 20 000 kunder över hela världen. Vår målsättning är att tillhandahålla våra kunder med högkvalitativa, inspirerande träningskläder och att sätta trender snarare än att följa dem. Med nyfikenhet studerar vi dagligen träningstrender i allt från sociala medier till modebranschen. Genom ett nära samarbete med bloggare, träningsförebilder och frekvent närvaro i sociala medier har vi fått en ovärderlig insyn och förståelse inom träning. Tillsammans med stor lyhördhet ser vi till att försöka tillfredsställa alla typer av behov och nivåer av träning med vårt sortiment.

BESÖK HÄR

NA-KD is looking to create the new big bang moment within online fashion. In their selection you´ll find trendy fashion, shoes and accessories. Their selection is updated every week with new exiting products and their shipping is worldwide. NA-KD provides a modern shopping experience with a shop that is customised for mobile and tablet.

BESÖK HÄR

Att göra skönhet och kosmetik roligare är något vi på Bangerhead brinner för. Med över 20 000 produkter inom hårvård, hudvård, makeup och parfym kan vi stolt konstatera att vi erbjuder allt inom skönhet. Vi finns för dig dygnet runt var du än är och ger dig tillgång till produkterna från några av världens absolut främsta varumärken. Hos oss hittar du favoritprodukterna från bland annat Dermalogica, Lancôme, Estée Lauder, Clinique, Maria Nila, L’anza, Moroccanoil, Redken, Kérastase, Oribe, Kevin Murphy, ghd, NYX, Anastasia Beverly Hills, bareMinerals och LH Cosmetics.

BESÖK HÄR

Lyko grundades 2003 och är idag en av Nordens ledande aktörer inom professionell hårvård och skönhet. Lyko.se är en av Sveriges mest populära destinationer för skönhetsprodukter på nätet, och med 40 helägda butiker med salongsdel i Sverige samt Norge brinner Lyko för att guida och inspirera sina kunder till sitt allra bästa jag. I de fysiska butikerna finns allt för håret från närmare 50 välkända varumärken tillsammans med salongsdelen Studio by Lyko. På Lyko.se finns förutom hårvård allt inom skönhet med över 40 000 produkter.

BESÖK HÄR

"Vem är en Mad Lady? Vi ser henne som den frisinnade tjejen som alla vänder blickarna till när hon går på gatan. Hennes självsäkerhet och hennes unika stil blir som ett svart hål för allas blickar. Hon anpassar inte sina kläder efter vad andra säger, istället tar hon på sig det som passar hennes stämning och gör henne glad. För en Mad Lady så handlar det bara om att trivas med sig själv och ha roligt och om inte andra kan se det, so what!"

BESÖK HÄR

Zalando är en serviceorienterad online-shop för mode, skor och accessoarer med över 1000 välkända samt exklusiva märken. Hos Zalando hittar du allt från klassiska märken som Timberland, Adidas, Filippa K och Marc O’Polo till trendiga märken som Jeffrey Campbell, Vagabond, French Connection och Urban Ears. För våra kunder är frakten alltid kostnadsfri och även byten och returer är gratis!

BESÖK HÄR

Eyerim is an online eye-wear retail store selling designer sunglasses, prescription glasses and ski goggles across Europe, with aspirations to expand globally. Access to 50+ world-famous brands (25,000 products), lowest prices and free delivery to the customers’ doorstep are just a few benefits Eyerim offers to its customers.

BESÖK HÄR

Letar du efter mascara, nagellack eller foundation som passar dig? Med GLOSSYBOX kan du prova det bästa inom make up, men även spännande nyheter och välkända klassiker inom kroppsvård, parfym och annat. GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter som kostar 139 kr per månad innehållande fem personligt utvalda fullstorleks- och/eller resestorleksprodukter inom segmentet skönhet och livsstil. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil för att sedan skickas hem till prenumeranten varje månad.

BESÖK HÄR

Likes

Comments

Tänker du att ingenting är omöjligt så kommer allt i livet plötsligt bli möjligt. Det finns ingenting som kan stoppa dig, det enda som hindrar dig är för att du lyssnar på vad andra tycker. När du är positiv så drar du till dig människor som är positiva och positiv energi som svävar runt i luften i din omgivning. Många tror att det bara är struntprat och bara någonting fint att säga. Vi är gjorda av atomer och drar till oss negative & positive magnetic energy. Det innebär att om du exempelvis har en stark positiv tanke som vi kallar då en "x-kraft" så kommer det inte dröja länge tills en annan människa med precis samma "x-kraft" dras intill ditt liv genom magnetism. En x-tanke stimulerar en annans x-tanke och dras intill varandra. Vi alla är organismer, vi drar till oss alla positiva organismer när vi är positiva. Vi blir en levande dragningskraft, tro eller ej men djuren känner din positiva energi på flera mil när dina celler i hjärnan vibrerar.

Det är många som missförstår själva grundprincipen med att vara positiv. Många kollar sig i spegeln och ler och spelar glada. Det är inte ditt utseende som kommer att dra tills sig positiva skeenden. Du måste vara glad inombords, för det är inuti oss som vi har våran elektriska kraft. Om dina celler inte vibrerar så kommer du aldrig att generera, alstra. eller dra till dig den positiviteten som finns runt omkring dig och gör dig framgångsrik. Du måste vara positiv och glad på riktigt, så att dina celler vibrerar. Ni som som kan vetenskap osv. vet att vibrationer både skapar energi och även drar till sig energi som en virvel. Så det är jätte viktigt att du är glad på riktigt och inte bara ler och låtsas vara positiv. Du kommer bara få en massa leenden in return men inget mer än så, så försök att hitta den känslan när du lyssnar på en låt som gör dig överlycklig, eller när du är så glad att du vill dansa och röra på dig!

  • 14158 Readers

Likes

Comments