Hur tjänar man pengar på Youtube?
Youtube är en fantastisk källa till inkomster om man gör på rätt sätt. Ett stort antal publishers tjänar enorma summor varje månad. Genom verktyget Socialblade hittar du info samt estimerad inkomst för Youtube-publishers, baserat på deras antal visningar och prenumeranter.

För att du själv ska kunna börja tjäna pengar på Youtube finns det några saker du behöver tänka på.

Ansök till Youtubes partnerprogram
Grunden till att tjäna pengar på Youtube ligger i Youtubes så kallade partner-program. Detta är ett samarbete mellan Youtube och deras publishers som ger publishers möjligheten att tjäna pengar på sina uppladdade videor. Att bli godkänd till Youtubes partnerprogram är inte alltid helt lätt.

Krav från Youtube
Man måste ha helt och hållet unikt material som inte bryter mot någon upphovsrätt.

Ytterligare kriterier är förstås att din Youtube-kanal har många subscribers och material som är intressant för annonsörer. Men har du en Youtube-kanal som passar in skadar det aldrig att ansöka.

När du fått din ansökan godkänd som Youtube-partner kan du börja visa Google Adwords-annonser och reklamsnuttar i anslutning till dina videoklipp. Hur mycket man tjänar beror lite på, och de exakta siffrorna är hemliga. Men många menar att man kan tjäna cirka 5 dollar per 1000 visningar på sina videoklipp.

45-50kr per 1k views.

1000 / 0,05 = 50kr

Precis likadant med Spotify.

20 views = 1kr

När din video nått 10M views har du 500.000kr på ditt PayPal konto.

Om du inte blir godkänd: Om du inte blir godkänd är det inte hela världen. Du kan alltid testa att ansöka igen senare. Men under tiden går det att tjäna pengar på att lägga in egna annonser under dina videoklipp. Du kan exempelvis marknadsföra dina egna hemsidor eller lägga in länkar från affiliatenätverk.


@Johnrodriguez

Gjorde denna fjantiga video utan någon som helst mening, men det är musik som får kanske barn att gunga med lite och hoppar till trummorna. Barn kan lyssna på någonting om och om igen betydligt många fler gånger ån oss äldre. Just denna video FIFA KID kanske inte blir viral det är mer för att ni ska ba haja begreppet liksom, det finns så sjukt många som blivit miljonärer på Youtube och Spotify genom så knasiga videos så man blir helt chockad, en kille blev miljonär bara för att han filma när en potatis ramlar omkull på ett bord. men det kan få en twist och flyga upp i views bara för man taggat smart och döpt låten till ett smart namn som kanske börjar på A eller helt enkelt är underhållande och gör roliga videos. Youtube är gigantiskt vilket betyder det är otroligt många olika intressen där ute, så det är bara att leka redigera och ha roligt. Jag kommer avslöja lite hemligheter som absolut ingen annan redigerare eller kameraman kommer avslöja. Alla vill behålla sina hemligheter och låta andra få kriga till sig den infon. Men eftersom jag har så himla många idéer konstant varje dag så tänkte jag dela med mig ett par bilder här nedan som du kan ta gigantisk lärdom utav och ha med dig det för resten av ditt liv. Följer du dessa instruktioner precis så kommer du och ditt team eller om du nu jobbar ensam att kunna skapa film i Hollywood kvalité med hjälp av dessa inställningar. Jag ska köpa en bra kamera när jag har tid för att börja göra egna videos, jag har märkt att jag faktist är rätt duktig inom redigering och inställningar.

Det här är en modebutik online som snabbt har etablerat sig som en av de ledande webshopparna för kläder, skor och accerssoarer i Skandinavien!

KLICKA HÄR

Klassiska märken som Timberland, Adidas, Filippa K och Marc O’Polo till trendiga märken som Jeffrey Campbell, Vagabond, French Connection och Urban Ears. För våra kunder är frakten alltid kostnadsfri och även byten och returer är gratis!

BESÖK HÄR

BESÖK MED GRATIS RABATT

Har ni tänkt på en sak att vi inte vill att våra barn ska vara den där dumskallen som springer runt förstör alla andra barnens jul och berättar att jultomten inte finns, samtidigt vill vi inte heller att han ska vara en tönt och mesig med att vara sist på få reda att jultomten faktiskt inte finns.


Jag tycker ni ska låta barnen upptäcka det själva, förstör inte någons barndom genom att berätta att tomten inte finns och låt barnet själv upptäcka det.

Dessa två sidor handlar jag ofta ifrån och det är omöjligt att inte handla något när man väl kommit in i sidan. Jag lovar dig, produkterna är av högsta kvalité.

BESÖK HÄR BESÖK HÄR

Beconfident

Group Beconfident Europe AB är ett företag som grundades år 2011 i Sverige. Beconfident är en seriös leverantör av tandblekningsprodukter och hudvård. Vi vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende och en vackrare hy. Vi är övertygade om att ett självsäkert leende och en vacker hy är viktigt för självförtroendet. De erbjuder marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma och kompromissar varken med kvalitén eller din säkerhet. För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd kund garanti

BESÖK HÄR


[K'naan]

Ever wondered about the hurricanes?
Ever see the anger in the rain, false
I think it’s just the world crying for
Asking what the hell we dying for
But here’s Lloyd, R. Kelly, miss Keri
And K’Naan, yo the shit is getting scary

[Lloyd]
They spend up all our money, yeah
On the rockets in the sky, ah, ah,
But they don’t have a reason
So they generate a lie
To destruct us from the times
There’s a hood in every city, yeah
From Compton to Bombay, yeah, yeah
When nobody likes to be there
The system found a way
That made them wanna stay
And I say, ah, da ri rap da ra ra, da ri rap da ra ra
da ri rap da, yeah
I hate to see the whole world cry,
I hate to see the whole world cry
If it was up to me, I would wipe tears from your eyes
I hate to see the world cry

[R Kelly]
We need a plan, anybody please
So sick of this god damn earth
That I wish that I could hitch hike to heaven
And buy the god’s studio and put in work
Playing down my melodies,
Get the whole world one song to sing
Cause hatred’s got ourselves a pickle
A love costs 5 cents less than a nickel
I’m talking about 1 .. one love, one call up
Nobody’s rich, nobody’s poor
Nobody’s less, nobody’s more
Nobody’s winning, nobody’s loosing
No categories, we all music
If we can’t come to see
If the whole world needs these
Then we can touch and agree
That we are the true enemies
And it makes me wanna say
Na na na na na na na na
Na na na na na na na na
I hate to see the whole world cry,
I hate to see the whole world cry
If it was up to me, I would wipe tears from your eyes
I hate to see the world cry

[Keri Hilson]
Looking in the mirror, seeking in the peace
Every day’s constant battle
Between what’s wrong and right
I just wanna live my life
Praise for the future
Is that we learn from our mistakes, oh yeah
Halfway into destruction
But it’s not too late
To late to make a change
So I’ll say
da ra rap da ra ra, da ra rap da ra ra
And I hate to see the whole world cry

[All]
I hate to see the world cry
I hate to see the whole world cry

[Keri Hilson]
If it was up to me, I would wipe tears from your eyes
I hate to see the world cry

[Lloyd]
I don’t wanna see them cry
Somebody help me understand
Anybody got a plan, whoa, whoa
I hate to see the whole world cry

[K'naan]
Streets on fire, burning
Every herd every city is hurting
I will wipe every tear, you shed in
Cause I hate to see the whole world cry
I hate to see the whole world cry
I hate to see the whole world cry.


Besök en hemsida istället för att ge tiggare mynt.

Tänk på miljön i Sverige.

Klicka här så får Miljöpartiet 1kr


  • 247 readers

Likes

Comments

Alla dessa länkar har jag samlat till dig som gillar allt från, skor, jeans, jackor, kläder, parfym, smink, hår, krämer och allt från baren finns you name it. Sen så är allting givetvis i svensk kvalité.

Besök här Besök här Besök här Besök här Besök här Besök här

Besök här Besök här Besök här Besök här Besök här Besök här

Besök här Besök här Besök här Besök här Besök här Besök här


Kort snutt från min bok

Kapitel 4

Hur gick ett leksakståg som producerar byggklossar för barn till att bli ett mediebolag? Företaget Lego vilket betyder "lek god" vars nisch är att öka inlärningen för barn via lek och kreativitet med sina egna händer först i den fysiska världen och när spelplanen förändrades också i den digitala inlärningen som nu förflyttats från fysiska ting till internet. Lego har utvecklat en plattform online för att på ett interaktivt sätt kunna kommunicera med sin målgrupp och erbjuda tjänster genom att koppla varje produkt till sajter med bland annat spelfilmer. Forum har de lyckats höja upplevelsen och skapa en plattform med egna kanaler, detta har bidragit till företagets storytelling, att utveckla och modernisera varumärket. En viktig dimension i företagets utveckling har varit att låta användarna påverka och vara med i utvecklingen, ett exempel är att de lät användarna skapa innehåll som skulle interageras i den kommande filmen Lego The Movie och fick därmed användare från hela världen att interagera med varumärket Lego.

Jag har skrivit 13802 ord och är på sidan 58.

Likes

Comments

Det är nu år 2017 och jag kommer fortfarande ihåg när jag startade en blogg år 2004 om att jag ville bli modell och brandman. Jag har alltid sökt kändisskapet och det är inte för uppmärksamheten för den får jag naturligt varje dag bara jag kliver på en buss. Det är mer för att jag passar in där. Jag har så mycket att berätta, så mycket att bjuda på av mig själv, jag är inte blyg för att berätta vad jag tycker och tänker om saker och ting.

Jag har fått så många och fantastiskt fina meddelanden av människor om att jag ska satsa på en karriär inom showbizz. Svenska B-kändisar har flertal gånger taggat mig på castings, lajkar mina saker osv. Jag var på två stora castings förra året för två stora svenska reality shows och kommit till slutcasting båda gångerna, tyvärr så fick jag inte åka med pga att jag inte nämnde från början om att jag suttit inne för tre år sedan och är fortfarande med på brottsregistret. Om två år så är jag clean.

Kan avslöja en hemlighet till er som söker till feta gigs, glöm inte att berätta sanningen direkt och inte försöka dölja det. Producenterna talade om för mig att jag skulle åkt med om jag talat om sanningen direkt på plats när man blir tillfrågad om man har något med polisen att göra. Jag skulle inte varit i Sverige idag om jag hade vart rak. Det var ett program där över 100 000 personer sökte. Ta till dig det och glöm inte det.

Så dessa människor ni ser på TV i Sverige, underskatta inte dem. Folk tycker om att kritisera kändisar hela tiden, att dem är precis allt som har med dåligt att göra osv. Då kan jag tala om för er nu att förändra eran insyn på dessa "ikoner", alla dessa människor har så mycket ansvar att bära dagligen. Självklart gör dem rackarstuff de med, men med begränsningar och på ett propert sätt. Det är människor med hyfs och som har en gnutta artighet. Smarta människor torskar inte. Dem förstör inte vårt land eller beter sig som djur i samhället.

Jag blev idag taggad utav två personer på PHs nya ansökan. Jag har nu sökt och får invänta svar. Eftersom man får skriva på ett kontrakt när man väl är där på plats om att man inte får berätta på sociala medier om att man blivit antagen och ska vara med enligt lag. Man får en bot på 50 lax om man avslöjar innan programstart. Så jag kommer tyvärr inte kunna berätta om jag kom med. Men ni vet nu i alla fall att jag har sökt!

Likes

Comments

Tja allihopa!

Som rubriken ovan lyder, så är det precis vad jag menar. Jag kommer från och med idag att börja testa en ny metod som jag klurat ut, hur jag ska bli fit utan att gå till gymmet. Jag tänkte äta mig vältränad fram till julafton och kommer ladda upp före och efter bild på resultatet dagen innan jul så ni får se att det inte är omöjligt att bli rippad utan gym.

Det är så att alla har muskler redan, allt vi gör dagligen bränner energi och fett. Vi är mestadels mer uppblåsta och svullna på grund av att vi äter och sover fel. Det finns ju ett jätte känt talesätt "du blir vad du äter". Jag kommer följa simpla steg under dessa 50 dagar.

- Ingen socker efter frukosten.
- Ingen alkohol
- Inga kolhydrater efter kl 18
- Minska på saltet radikalt
- Undvika mättat fett
- Dricka L-arginin dagligen
- Sova tidigt och vakna tidigt
- Dricka två liter citronvatten om dagen
- Snusa (ja du läste rätt) nikotin.
- Svart kaffe på morgonen
- Öka intaget av grönsaker
- Träna naturligt med kroppen

Dessa tolv principer ska leda mig till ett mer deffat utseende med ett mer markerat muskulatur.

Socker är något man tyvärr måste minska till max 20g om dagen. Om ni har svårt att veta hur mycket det är, så kan ni tänka såhär: en tesked socker motsvarar 4g. Alltså är det ca: 5 skedar socker om dagen max.

Alkohol är totalt förbjudet då det gör dig fet och innehåller en massa kalorier som leder till överskott och gör att hela kroppen svullnar upp.

Kolhydrater: Folk som slutar med kolhydrater gör det helt fel, eftersom kroppen behöver kolhydrater för att kunna röra på sig, tänk såhär kolhydrater är rörelseenergi och då rör du på dig och bränner mer fett. När man slutar med kollisar helt och hållet leder till att kroppen istället sätter sig i svältläge och sparar på fettet istället och gör det svårare att bli av med det. Så därför ska man äta kolhydrater (långsamma kolhydrater) på dagen för att man ska röra på sig under dagen, men sen efter kl 18 så brukar man vara mer slapp och sitta för det mesta, då gör man sig inte av med kolhydraterna och låter dem sätta sig på magen eller midjan.

Salt binder vätska och gör att kroppen ser mer svullen ut än vanligt, så därför ska man inte få i sig mer än 5g salt om dagen, fast jag personligen tycker det är för mycket. Så saltet är något man ska ta det lugnt med.

Mättat fett är boven, det är verkligen något man ska undvika helt och hållet 1000%

L-Arginin är ett fantastiskt supplement som man kan köpa i princip i vilken kosttillskott butik som helst bilden nedan berättar väldigt detaljerat om vad det hjälper till med och det finns i olika smaker men det kostar givetvis några hundralappar. Jag rekommenderar det till alla som vill ha en mer slimmad och hård kropp.

Sömn är en viktig faktor. Jag brukar se det som ett litet fusk, eftersom alla redan vet att man är svullen i ansiktet på morgonen och brukar ta 2-3 timmar tills det lagt sig och återvänt till normalläge. Varför jag kallar det för fusk? Jo om ni tänker såhär, alla som är på väg till jobbet och har vaknat exempelvis kl 7 am och du vaknar istället 4:30 am så kan du enkelt jämföra hur du ser ut jämfört med hela världen som precis vaknat och du har redan fått igång blodcirkulationen, fått en mer rosa/röd färg medans alla andra är svullna, gråa och bleka. Därför vaknar kändisen Zac Effron varje dag klockan 3 på morgonen och klockan 9 am så har har redan varit vaken i hela 6 timmar, förstår ni hur jag tänker?

Citronvatten ökar fettförbränningen och ämnesomsättningen. Finns många celebrities som går på en citronvatten kur under 7 dagar och tappat upp till nästan två kilo, mestadels fett. Jag har även ett långt inlägg på bloggen om bara citronvattnets påverkan. Det kan ni läsa här: http://nouw.com/johnrodriguez/fa-en-sexig-kropp-med-citron-25032212

Snus (nikotin) är centralstimulerande och höjer ämnesomsättningen, så ja, du bränner helt enkelt mer energi som snusare. Ni får inte misstolka detta med cigaretter, för snus förstör inte konditionen.

Svart kaffe på morgonen, sätter igång magen direkt och rensar magen från slaggprodukter samt höjer blodcirkulationen och därför bränner du mer fett och energi. Sen så är det jäkligt gott också.

Grönsaker har alltid varit nyttigt, det mals lättare i magen och har en massa vitaminer som tas upp av körtlarna i tarmarna och bidrar till bara positiva ändamål. Man kan äta hur mycket grönsaker som helst och det motsvarar typ en liten pizza slice.

Naturlig träning då menar jag att man tränar med sin egna kroppsvikt och svettas under en timme eller två om man har extra mycket energi, man kan träna med sig själv vart som helst, när som helst och hur som helst, man kan vara hur kreativ som helst med denna typ av träning, precis som sex ;)


Jag kan väl avslöja en liten hemlighet till mina läsare.

Jag har varit jätte dold med mitt privatliv då det gäller tjejer osv. Det är inget man ska blogga om eller lägga upp på nätet att man pussas med folk höger och vänster, tycker jag. Men har man äntligen hittat något som känns äkta så ska man inte dölja det. Min bambi gör mig glad varje gång jag tänker på henne. Hon är bland det bästa som hänt mig sedan min lillebrors födsel. Jag tror jag kommer bli kär inom kort, då jag har rätt svårt att bli kär också. Men om jag ska utgå från hur jag känner inombords så hoppar mitt hjärta över ett slag när jag träffar henne och blir alldeles varm när jag hör hennes röst. Jag mår så himla bra när jag serverar henne frukost på sängen och när hon är min lilla klängapa.

  • 837 readers

Likes

Comments

Imorgon är det inte vilken dag som helst, min lillebror har gått runt och räknat ner dagarna dag för dag. Imorgon ska Nicolas synas på TV-kanalen C More. Han kommer kliva in på arenan med AIKs A-lag hand i hand. Inte vem som helst som får denna möjlighet, jätte stolt över min lillebror. Han är jätte duktig på fotboll. Han har spelat fotboll nu i precis 3 år och har gjort över 70 mål på väg mot sina cirkus 100"


Alldeles strax så jag sätta igång med träningen igen. Jag har verkligen struntat i allt som har med träning och göra. Jag vart så ledsen för att Prag inte blev av, men man ska inte haka upp sig på shit. Väger idag 83 kg och har 19% kroppsfett (not good) men jag är fortfarande snygg så vad spelar det för roll om jag har lite mage och lite tjockare kinder, de ba mysigt tycker tjejer. Det viktigaste här i livet är hur man mår, eftersom man behandlar folk beroende på hur man mår. Ett gott humör gör precis allt.

Tänker inte spika ett datum när jag ska sätta igång med gym, men kan lova att det är väldigt snart. Ska lägga stor fokus på armar, bröst, ben och få ner fettet lite. Man behöver inte gå in så extremt, utan det räcker bara med att promenera mycket, ta ner på sockret, eller helt om det är möjligt och minska på kolhydraterna så blir man fräsch och rippad.

Min manager från Hollywood kontaktade mig och berättade att han kommer till Stockholm nu i december. Så det är dags att börja skärpa till sig riktigt snart och planera inför en resa till LA nu i sommar 2017.Glöm inte att ni kommer få se mig på bioduken med de stora skådisarna.


#intevaragirig #ödmjuk #tålamod #respekt #styrka #hollywood

  • 1380 readers

Likes

Comments

DAGS FÖR BULKNING 🤘🏻

Jag fick avslag av CSN förra veckan och det innebär att det inte blir någon resa till Prag. Jag hade förberett mig sen första oktober förra året. Jag kämpade så himla hårt med allting under ett år för att CSN ska säga nej. Jag gjorde audition och blev antagen till Prague Film School som är rankad nr 10 i världen. Anledningen till avslag var för att jag inte hade en kopia på mina betyg från Australien. Jag ringde till Sydney och dem krävde en summa på $600 dollar för att få betygen hemskickat, herregud vad lack jag blev.

Jag har varit jätte ledsen och fick en liten snedtripp, jag drack varje dag från måndag till lördag förra veckan och har bara rent allmänt skitit i precis allt. Mina vänner har sagt att jag inte ska vara ledsen för att målet ändå är att bli Hollywood stjärna. Jag tänker sätta igång med att bulka, spara pengar och bli krallig fram till nyår precis lika disciplinerat som när jag startade med bloggen första oktober. Det gäller att sätta upp mål för sig själv.

Därefter, den första januari 2017 ska jag deffa fram till sommaren och åka till Los Angeles för att hälsa på min mentor/manager igen och nätverka med producenter. Mitt mål är att bli en känd skådis mellan 33-35 års åldern.

  • 1735 readers

Likes

Comments

Det är inte mycket kvar nu tills man åker iväg till skolan för att vräka i sig mer kunskaper och knyta nya kontakter med gemensamma intressen inom filmvärlden. Det kommer kännas jätte trist att få lämna familjen, men till slut så kommer det vara värt det. Det gäller verkligen att ha forth sight "framhållning" när man satsar på något så enormt som jag gör. Det är nu 8 år som har passerat av mitt liv med precis samma mål och jag jagar fortfarande, år 2008 när jag gick på gymnasiet i Nacka strand var året då jag fördjupade mig inom just specifikt drömmen om att bli Hollywood skådis.

#nevergiveup #humble #hollywood

Igår satt jag på balkongen och njöt av solen samtidigt som jag gjorde ljusa slingor i håret. Jag rakade sidorna med rakhyveln också och det vart rätt najs. Nu är det bara att låta det växa och sen tunna ut det precis innan man drar till Tjeckien, så stylisterna har något att leka med när vi spelar in kortfilmer osv.

Vad tycker ni om den här idén?

Eftersom jag har min rygg tatuerad, så slog de mig en tanke...

En erotisk scen med en jätte snygg tjej? Som denna musikvideo (med samma ljussättning) och jag ligger över henne fast kameran ska långsamt ha en utgångspunkt från min rygg uppåt, vi ska ha levande ljus runt om och samma låt i bakgrunden också, sen för er som kan film så ska inställningarna vara precis så som jag vill. Man ska inte bara drömma utan man ska ha kunskap och kunna sina saker också, men det visar sig i praktiken.

Movie exposure manual
24 fps
1920x1080
Shutter speed 1/50th
Perfect ISO ;)
Warp stabilizer
Smooth motion
RGB (dark)
Master curve
Screen 2.35:1

Eftersom ni vet att jag både kan och vet mycket, så kommer dem här sidorna här nedan garanterat intressera dig. Jag har spenderat många timmar för att hitta feta sidor som faktiskt är bra, där du kan beställa smarta saker som inte kommit ut i andra länder än och saker som inte går att hitta i affärer.Jag hade tänkt att gadda mig snart igen, men tänker inte spika ett datum eftersom jag gillar att hålla mina promises. Men däremot så kan jag säga vad det är för tattoo som jag kommer göra och vart den kommer göras.

#tattoo #ink #gaddStor kram allihopa, vi hörs/ses snart!

  • 2088 readers

Likes

Comments

Fick positiva nyheter igår natt om att man nu faktiskt är en av dem 35 mest besökta bloggarna i Stockholm på Nouw. Det var inget man trodde från början eftersom det är så himla många fantastiskt duktiga bloggare här och tar jätte vackra bilder. Jag får typ köpa en hyfsad systemkamera så fort man har cash, då kan man göra inlägg som ser ytterligare mer professionellt ut. På gårdagens statistikbrev så stod det att jag låg på plats 165 i hela Sverige!

När jag är på filminstitutet i Prag så kommer jag att ladda upp videos i hög kvalité då vi kommer ha tillgång till bra kameror. Jag ansökte inte som kamera man utan som skådespelare så det jag kommer ladda upp är inte filmat av mig utan det är arbeten vi kommer göra internt på college.

Det ska bli så himla roligt att bevisa för mitt fina Sverige att inget är omöjligt, jag är medveten om att jag lagt ribban högt, jag står för mina ord och mina drömmar. En vacker dag kommer ni få se mig i en världskänd film från Hollywood och så är det bara. Jag ska bli en av dem största skådisarna i Hollywood från Stockholm. Reppar 08" Stockholm i mitt hjärta för alltid, amen.

Idag gick jag till gymmet med mamma, fast hon körde cardio medans jag körde marklyft och bänkpress. Eftersom man inte har ett träningsbälte (vilket jag ska beställa på direkten nu) och ett par handskar eller band som hjälper dig så klarade jag bara 130kg, jag kan lyfta mer men stången halkar och det funkar inte då.

Bältet gör att du inte skadar ryggen samt stärker din bål stabiliseras och gör att vikten utjämnar sig på rätt sätt. Utan användning av bältet leder till att sätesmusklerna inte jobbar helt ut under lyftet och får inte lika mycket blod/pump. För att inte förvirra det så kan man säga, att bältet gör att rätt muskler arbetar, du får mer effekt utav din träning och det leder till snabbare resultat.

#gym #nevergiveup #fitness

JAG VILL PASSA PÅ ÖNSKA ZLATAN ETT STORT LYCKA TILL IDAG TILL SIN SISTA LANDSLAGSKAMP 🎉🇸🇪


IDAG VINNER SVERIGE 3-0 HATTRICK AV IBRA 😅


#sweden #em2016 #zlatan

Likes

Comments

Jag har handlat jätte många produkter från den här sidan, dem har parfym, hårprodukter och smink. Kom dit direkt genom att: KLICKA HÄRDen här sidan har så jäkla fina saker för er som gillar souvenirer, ölglas och en massa bar prylar då ska ni verkligen ta en titt HÄR


Jag vet att jag skrev i gårdagens inlägg att man skulle försöka sig på ett rekord i marklyft, men man vet ju verkligen inte hur framtiden kommer se ut.

Från absolut ingenstans idag på morgonen kl 7 am så hade jag världens pain i min hals på vänster sida. Gjorde jätte ont när jag skulle svälja, jag tänkte typ åh nej palla med halsfluss typ så jag tog två alvedon 1g och en Ipren, fixade frukost till min lillebror, drack en kopp te med citron, sen när lillebror gick till skolan så la jag mig i sängen och somnade i två timmar.

När jag vakna hade halsen blivit mycket bättre, vilken lättnad. Därför ville jag inte dra till gymmet och köra typ den tuffaste övningen som finns i gymvärlden (marklyft). Är så jäkla glad för att jag inte gick, jag hade typ sett ut som en blöt katt och luktat blöt hund.

Så därför körde jag istället totalt 50 minuter rätt intensivt hemma i mitt rum idag och gjorde även en video.

Vi får se hur jag vaknar imorgon, nu ska jag sova.

Vill önska allihopa en härlig buenas noches!

Likes

Comments