Vill du käka en fet pizza utan att gå upp i vikt eller käka en stor måltid med kolhydrater utan att behöva oroa dig för att det ska omvandlas till överskottsenergi och omvandlas till fett? Då måste du börja vänja dig att ta en shot äppelcidervinäger varje gång du ska äta en macka eller ris (kolhydrater)

Äppelcidervinäger gör så att kolhydraterna inte blir till fett, det gör så att dem går direkt till musklerna och blir till bränsle för musklerna istället för fett, det är ett gammalt fusk/knep som italienarna gjort i över hundra år. De tar en nubbe äppelcidervinäger en kvart precis innan dem ska käka pasta.

Istället för att överskottet ska sätta sig på nedre delen av magen, så blir det istället till slaggprodukt och går ut ur tvåan.


Det funkar och kommer göra en markant skillnad för dig :)

Likes

Comments

Infuse your life with action. Don't wait for it to happen. Make it happen. Make your own future. Make your own hope. Make your own love. And whatever your beliefs, honor your creator, not by passively waiting for grace to come to you, but by doing what you can to make grace happen... yourself, right now, right down here on Earth.

#dreambig #healthy #mat #usa #positiv #sommar #gym #goals #life #livet #happyfeelings #sweden #love

Likes

Comments

Vet inte hur många procent fett jag har nu, men det är ändå en grym märkbar skillnad. Ska snart köpa ett fettprocent-test på Sats. 2016 hade jag 18%

Jag satte igång med träningen 1a april och nu är det 15 juni, alltså precis 2 månader och 2 veckor sen. Min metod har funkat jävligt bra och folk slänger ur sig positiva kommentarer på gymmet även ute om hur chockade de är över mitt effektiva resultat.

Jag hade tänkt dela med mig tio av mina knep som jag följer strikt varje dag. Det är extremt viktigt att du följer det annars är det ingen idé. Det funka för mig och man kunde se synbar skillnad redan efter bara 7 dagar på mina magmuskler, hur ansiktet blivit mer markerat. Jag gör inte detta för att skryta, jag gör detta för dig för er och för alla, för att ni ska kunna få snabbare resultat och må bättre. Framförallt för att göra världen till en bättre plats, punkt.1:
Köp hermesetas, skit i socker helt och hållet, ingen frukt, ingen mjölk heller, köp allt laktosfritt. Inga kolhydrater, ingen pasta ingen ris. Kolhydrater endast efter träning och då ska det vara bulgur eller couscous. Gröt på morgonen är ok, helst den med extra fiber.

2: Köp äppelcidervinäger och ta 1-3 shotts varje dag, varje dag varje dag en kvart innan du ska äta, det gör att allt fett och kolhydrater från maten går till musklerna och resten ut i bajset!

3: Skriv på ett papper ett streck och vilken tid när du ätit klart så kommer du veta att du ätit 4 gånger om dagen

4: Ingen alkohol eller festande, 100% fokus på enbart din träning och ingenting annat. Detta är ditt jobb nu i 2 månader.

5: Börja äta nötter, det gör din kropp hård och slank. Dem har mycket fett som är bra. Dessa fetter gör att man får dem där fina blodådrorna.

6: Kör 8-12 rep och 5 sets. Avsluta med jätte lätt vikt och kör till max 25 rep tills du känner att du får kramp, du ska få maxat med blod.

7: Laga din mat själv, annars vet du inte vad du stoppar i dig. Andra kan stoppa i socker eller fetter som du inte vet om.

8: Meditera en gång i veckan, finns miljoner bra klipps på youtube. Det frisätter stressen och stress påverkar testosteronet.

9: Skippa äggulan, en äggula räcker, börja äta spenat, du måste. Det gör nytt blod och nytt blod behövs för nya celler. K vitamin.

10: Drick grön te varje dag, jag dricker typ 3-5 koppar om dagen. Det gör att magen tar upp mer av det nyttiga du äter och gör magen slank. Drick energidrycker dem är bra, men max två stycken. Koffein gör hjärtat starkare och dem innehåller vitaminer.


60 dagar går fort!

Tänk på att slänga in fasta lite då och då. Du ska fasta i 16 timmar och bara dricka vätska sen dem resterande 8 timmarna så kan du äta allt som du skulle ha gjort på en hel dag utan att behöva oroa dig, glöm inte äppelcidervinägern.

Det är svårt att bli slimfit snygg. Jag menar hur lätt är det inte att bara strunta i allt och stoppa i sig en fet bulle. Vill man vara fin får man lida pin så enkelt är det.

Var positiv och ha ett starkt mindset!


#träning #gym #fit #sommar #healthy

Likes

Comments

Motivationen är inte det viktigaste för att komma i form, utan det är disciplinen som gör skillnad. Motivationen är falskt och varar inte mer en två tre dagar ibland bara någon minut.

Hur många gånger händer inte det att du blir jätte motiverad och känner att du vill träna eller göra någonting produktivit och det sprudlar glädje inombords, men dör lika fort? Precis, det är inte motivationen som gör skillnad utan dina disciplinerade val som tex träna regelbundet och äta inom rätt tidpunkt osv.

Först blir man motiverad sedan gör vi ett val som vi måste följa. Innan du går till gymmet så vet du redan vilken muskelgrupp du ska träna och det är det som kallas för disciplin.

Du kan vara hur motiverad som helst men fortfarande inte ta dig till gymmet eller äta rätt. Motivationen är en känsla bara.


#gym #mat #träning #hollywood

Likes

Comments

Folk som tycker att världen är sämre idag då kan jag tala om för er att ni har helt fel. Världen har aldrig varit så bra som idag. Vi utvecklas hela tiden, det är ologiskt att vi går bakåt än framåt när vi idag äter mer omättade fetter, tillverkar mer hälsosamma produkter med mer näring än någonsin.

Förut var allt gjort utav socker och idag finns stevia. Folk har aldrig spridit positivitet till varandra så som vi gör idag på Instagram, mer tillgångar och mer kunskap om precis allt. Bilar släpper mindre avgaser, Tesla är framtiden. Så vad ni än säger så är världen helt fantastisk idag och det blir bara bättre aldrig sämre det är ologiskt.

#positiv #mindfulness #love #fit #film

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen mitt underbara land! Hoppas alla får en fantastisk nationaldag.

Glöm inte att fånga dagen, livet handlar inte om att vänta på det perfekta momentet, det handlar om att göra momentet perfekt.

Lite som att åka på en bergodalbana
När det kommer ett djup stup, antingen skriker du av rädsla eller så lyfter du armarna och bara njuter av den härliga känslan, your choice.

#sverige #nationaldagen #positiv

Likes

Comments