Nya inlägg

Vet ni varför allting är möjligt i livet? För när du önskar någonting och verkligen vill ha något så har du det redan utan att du märkt av det. Du kanske inte har det just precis framför dig, men den saken har redan dig på skaft? You dont have it, it already has you. Förstår ni hur jag tänker? Law of attraction. Så därför gäller det bara att kämpa på varje dag och inte ge upp så kommer du att ha den i dina händer eller uppleva det du alltid drömmt om, det gäller bara att du aldrig aldrig aldrig ger upp!

Likes

Comments

Tänk inte så mycket och försök inte så mycket, gör det bara. Naturens lagar kommer att lösa det på sekunden om du bara tar tag i ditt problem. Alla pusselbitar kommer falla ihop av sig själv, det är precis som när vi hör att någon skriker efter hjälp! På mindre än en sekund så hamnar vi i ett tillstånd "a state of mind" där vi uppnår vår maximala förnuft på ett sådant effektivt sätt att vi inte märker av det själva, vi behöver inte göra något, kroppen sköter allt själv. Det sker som ett blixtnedslag, kraftfullt och snabbt. Det är den kraften vi måste lära oss att hitta när vi vill lösa våra problem. Don't think, don't try, just do, livet är simpelt. Det är vi som väljer att tänka för mycket på det som har hänt eller för mycket på framtiden och då blir vi antingen upprörda eller stressade, det gäller att vara här och nu, att känna sig full av liv, att vara så upptagen med att vara vid liv så att du inte kan tänka bakåt eller framåt i tiden.

Jag lovar dig att hela ditt liv kommer förändras om du från och med idag ett år framåt bara tänker positivt och verkligen lovar dig själv att du ska vara positiv varje dag så kommer hela ditt liv att förändras, det kommer bara ske bra saker i ditt liv utan att du har någon som helst aning om vad som händer, allt kommer komma av sig själv. Livet är simpelt, folk tror att det krävs jättemycket energi att vara positiv och glad och le åt folk hela tiden, men så är det inte, din hjärna alstrar mer energi genom att vara i ett positivt state of mind, du blir piggare, smartare, lever längre. Det är gratis att vara lycklig, det krävs inga saker för att vara lycklig? Det är ett state of mind vi väljer att vara i.

Det här lilla tipset har jag lärt mig från en kurs som kostar 500 dollar. Hur man får en tanke till verklighet.

1. Du ska vara så bekväm som möjligt.

2. Du ska blunda och med ögonen titta upp mot "3e ögat" (mitten av pannan).

3. Du ska andas in långsamt fem gånger på 45 sekunder.

(Nu har du nått din optimala medvetenhet och befinner dig i ett tillstånd som kallas Alpha state)

Alpha state är ett tillstånd då vi är lätt sömniga, dagdrömmer, mediterar, visualiserar kreativt och försöker ansluta oss till vårt undermedvetna.

Det finns flera olika stadier som heter: Beta, Thea och Delta. Beta är den mildaste och Delta den starkaste.

Beta: Medvetandet är upptagen, koncentrerat och engagerat i detta tillstånd

Theta: Deep Sleep / Lucid dreaming / Deep Trance / Deep Hypnosis

Delta: Mycket djup sömn eller ett omedvetet tillstånd

Efter att du har andats fem gånger så ska du skapa en bild som du vill förverkliga, det är viktigt att du förknippar det med en tidigare händelse som du kan jämföra med, det är viktigt att hjärnans sinnen väcks till liv när du visualiserar bilden, du måste komma ihåg lukt och smak. Efter det har du möjligheten att överföra den tanken in till den centrala tunneln "3e ögat" eftersom att du är i friläge, och därför kan du koppla in det in i ditt medvetande och efter denna mentala procedur kommer din hjärna att hitta absolut alla möjliga vägar som din hjärna är fullt kapabel till för att skapa fram och göra denna vision till din realitet.

Likes

Comments

För att komma till dem här kepsarna: KLICKA HÄR

RIktigt klassiska plånböcker till din iPhone: KLICKA HÄR

För att komma till precis dem här fett najsiga kläderna: KLICKA HÄR

Här ska man definitivt köpa sina träningskläder och skor: KLICKA HÄR

Min favorit wax. Ni kommer ALDRIG hitta denna kvalité av frisör-wax för det här priset 76 kr: KLICKA HÄR

Registrera din e-mail så får du 25% rabatt! Michael Kors väskor: KLICKA HÄR

Här kan du köra världens snabbaste mustang och även åka luftballong med familjen eller din partner: KLICKA HÄR

Dem absolut hetaste Calvin Klein plaggen som finns idag för damer: KLICKA HÄR

Svenska mekaniska klockor i Volvo kvalité: KLICKA HÄR

Här har ni förstklassigt hudvårdsserier från Hollywood: KLICKA HÄR

Likes

Comments

Video som jag har gjort för min lillebror när han spelar fotboll :)

Den här världen är din, det är en gåva, du har fått ett helt universum helt för dig själv, det finns inga gränser. Du kan göra precis vad som helst i den här världen, allt är möjligt. Det krävs inte mer än en endaste människa för att kunna få den hjälpen du behöver för att nå din dröm, det krävs bara en endaste person och det är din spegelbild. Du kommer aldrig bli av med folk som hatar. Välkommen till verkligheten, att ha folk som hatar dig är tyvärr en hemsk indikation på att du faktiskt är på rätt spår för att bli framgångsrik. Dagen då du är beroende av vad andra tycker är dagen då du har låtit folket ta kontrollen av ditt liv och har förlorat. Låt aldrig den dagen komma, känner du att du är smått beroende av andras bekräftelser, då har du chansen att förändra på det nu på en gång! Den enda som kan och ska styra ditt liv är du själv!

Visst brukar du fråga dig själv ibland vad det är för mening med det här livet?

Jag kan lova dig att det är jättemånga där ute som inte ens vet och önskar att dem överhuvudtaget hade en mening med livet som dem kan leva efter. Men det är inte riktigt det vi söker, det är inte att ha en mening i livet, utan det är att känna oss vid liv. När vi skrattar och mår bra, när vi precis kommit ut från gymmet, när vi ser personen vi är kär i. Det är någonting som alltid kommer och går, det är en regelbunden livs mekanism som tar över hela vår kropp och sinne, som när vi hör vår favoritlåt för första gången. Det är mer det vi människor söker. Det är en dynamisk och aktiv känsla som pendlar fram och tillbaka och håller livet i schack. Det är en makalös och bokstavligen fantastisk känsla som vi alla vill ha hela tiden. Hur många olika humörer har inte du och grannen hälsat på varandra? Vissa dagar är ni i strålande humör och vissa är ni bittra. Det är det där vi alla söker... att känna oss fulla med liv.

Det är precis det här som håller mig vid liv, kunna inspirera människor om att allt i det här livet är möjligt, och blogga om drömmen jag jagar, det håller mig levande och positiv, det är min passion, det är vad jag älskar. Inga pengar i hela världen skulle kunna köpa mig eller stoppa mig från att jaga min dröm om att bli världskänd hollywood action skådespelare.


Precis såhär kommer ni se mig inom en snar framtid!

Likes

Comments

Det här livet är fantastiskt och nu menar jag verkligen bokstavligen fantastiskt. Vi kan bli vad vi vill här i den här världen. Vi kan intala oss vad som helst och vår fysik kommer automatiskt till vänja sig efter våra behov för att klara av det vi väljer att vara. Begriper ni vad jag menar? Låt mig berätta en kort berättelse istället. Tänk att du har legat i koma i flera månader, och när du vaknar upp så står en läkare mitt framför dig och du har inte den blekaste aningen om vem du är eller vad du heter osv. Du frågar naturligtvis läkaren vem du är och det är precis där det magista uppstår. Säger läkaren att du är en pilot som har varit med om en tragisk olycka då tror din hjärna på att du är pilot och att du bara har glömt bort alla dina kunskaper. Då kommer din hjärna och kropp ställa sig in på att du är pilot och du kommer att lära dig att flyga ett flygplan i raketfart. Det är det där glödet vi måste ha när vi vill nå våra drömmar. Man måste tro på att det är det man är född till att göra, det är det som är meningen med livet.

Nu kan du äntligen andas ut inte och behöva oroa dig någonsin mer igen om att dina muskler bryts ner när du är sjuk eller har en lättare skada. Det är otroligt många som får ångest och mår ingen bra när dem är sjuka och tror att musklerna börjar försvinna redan efter en vecka, men så är det inte. Du kan vara lugn, för det enda som har försvunnit är pumpen och det lurar ögat, du har inte förlorat det minsta lilla grammet av allt slit du har gjort på gymmet. Jag har konsulterat en läkare och är en väldigt påläst person och kan därför garantera dig att dina muskler inte börjar att brytas ner redan efter 14 dagar, men eftersom alla vi människor är olika så bryts faktiskt musklerna ner i olika hastigheter hos olika personer. Det finns människor som börjar förlora muskler efter 3 veckor. Men gränsen ligger på 2 veckor, så du kan vara lugn och låta din kropp återhämta sig så du får hårdare muskler, blir utvilad och starkare.

Det är bra att ibland låta kroppen återhämta sig en hel vecka. Har du inte märkt hur mjuka dina muskler blir direkt efter gymmet och hur hårda dem är typ tre dagar efter? Våga vila, det tar 14 dagar tills dina muskler bryts ner, musklerna har också ett så kallat muskelminne, på wikipedia står det "motorik" dem vet inte vad dem snackar om ibland, det stämmer till en viss del, men så är det inte i detta fallet, det har mer med dina nervers reaktionssystem i förhållande till tyngdpunkten av balansen när du lyfter något (masscentrum). Du kommer inte tappa tekniken helt enkelt. Muskelminnet håller i sig också ca 2 veckor, så från och med nu lova dig själv att ta ett djupt andetag och njuta istället av att vara sjuk och fortsätt att äta nyttigt så kanske du till och med kommer tillbaka till gymmet med en hårdare kropp!

Vi måste vara nyfikna här i livet för då lär vi oss saker snabbare än vad vi skulle göra om vi inte var nyfikna eller hur? En dag såg jag min granne i porten med en fet platta när vi väntade på hissen, och då pratar jag inte om en platta bira, utan han hade en fet platta med fullt av riskakor. Jag frågade honom i hissen om det var nyttiga grejer det där, då sa han till mig att det var jätte bra kost. Jag blev så nyfiken och var tvungen att se efter om det verkligen var sant, eftersom jag älskar allt som har med träning och kost och göra, det är min passion! Tror ni inte jag gick till affären och börja kika på innehållsförteckningarna på alla typer av riskakor som fanns i hela affären då eller? Vet ni vad jag upptäckte? Riskakor är ju för fan ett av dem bästa produkterna jag någonsin har upptäckt i en affär, jag skulle nog våga ranka riskakor bland mina top 5 produkter som man kan äta efter träning utan oro och få grymma gains av dem.

1. Dem har sjukt mycket kolhydrater 70g per 100g en riskaka väger mellan 8-10g och ett helt paket väger 125g så man kan äta hela paketet med no worries, så nice och då pratar vi om bra och långsamma kolhydrater dessutom, helt awesome asså, kalla mig riskaka mannen nu framöver loco, grym naturlig recovery.

2. Jag blev så chockad att jag fick en riktig jaw drop, jag stod där och bara tittade flera gånger om och om igen, jag kunde inte tro de va sant att riskakorna med pizzasmak innehåller 0g socker. Kan ni fatta? Istället för att äta popcorn eller chebs, så kan man ju äta dem här riskakorna när man glor film på kvällarna och veta att man får mer muskler. Pizzasmak... helt galet, låter för bra för att vara sant, man kan ju tro att riskakor utan smak, helt naturliga och äckliga ska vara sockerfria, men Pizzan slog alla! Så amazed!

Kolla in dem här Gucci glasögonen för killar, så jävla snygga, den röda ramen gör dig snyggare: klicka här

Tänk när en tjej har en liten tattoo på ryggen som typ @Viki Odintkova med en sån här typ av blus:klicka här

Likes

Comments

1. Du måste sticka ut från mängden, du kan inte vara tyst och dölja dig bakom folks ryggar. Du måste ta ett steg framåt och lyfta på armen för att komma till tals, annars kommer du aldrig att bli upptäckt eller ihågkommen. Jag talar av egen erfarenhet. Jag gick på Mediagymnasiet och tog studenten i Nacka kommun. Skolan hade fixat en vikarie från USA under två veckors period för oss elever på tv-produktionen eftersom vår ordinarie lärare hade rest iväg. När vår suppleant hade ett föredrag så räckte jag givetvis upp handen och svarade rätt på hans fråga. Idag är han min manager/mentor i Hollywood och hjälper mig enormt mycket med att nå mina mål. Så därför är det extremt viktigt att våga visa framfötterna.

2. Du kommer aldrig i ditt liv nå dina mål om du inte befinner dig på korrekt plats. Om du vill bli bartender då är det i nattklubben du ska hänga varje dag, vill du bli en duktig simmare, ja då måste du vistas antingen på en strand eller en i en simhall och kontinuerligt träna på dina simkunskaper. Du kan inte sitta och drömma om att bli något från position A när din dröm befinner sig på position B, det är enkel logik och ren vetenskap. Jag talar endast från egen vetskap eftersom jag har varit i Hollywood. Jag jobbar hårt med att bli världskänd skådespelare och Los Angeles är mekka av filmindustrin, ja då är det självfallet i Los Angeles jag måste vara då.

3. Förr eller senare så är det alltid du som kommer att få ta det slutgiltiga beslutet om vad du ska göra i livet eller om det nu kanske är ett projekt du vill lyckas med. Du kan fråga tiotals personer som ger dig hundratals mästerliga och förträffliga råd. Men tro eller ej, så kommer alltid det där momentet att dyka upp förr eller senare, när du sitter där helt ensam och det är du som måste göra ett eget beslut och välja ett utav dem rekommendationerna. Därför måste du på sålunda sätt lära dig att ta dina egna beslut.

4. När du fick din dröm så var inte det du drömde om innan du fick drömmen... Hänger du med? Det fanns en tid då du inte hade den drömmen du har idag. Vi väljer inte våra drömmar, ingen vet vart dem kommer ifrån, dem kommer från själen, någonstans djupt inom oss. Det är ingenting vi alstrar eller motar utifrån utan det kommer inifrån. Därför är det extremt viktigt att du lyssnar på dina personliga intentioner. Så om du har du en dröm och vet vad det är, då är det precis det du ska göra för resten av ditt liv och det kommer endast leda till någonting gott för både dig och oss andra människor.

Din intuition och din medvetenhet är två helt olika röster som du har inom dig. Ditt medvetande talar om för dig med en bestämd och stark röst: "Det här är vad du ska göra". Men magkänslan är en viskande röst inom vår själ som ibland dyker upp väldigt sällan och det är den rösten vi alla måste ta vara på allvar och verkligen lyssna på den, för det är den som talar om för oss vem vi i själva verket vill bli och vara. Den säger såhär: "Det här är vad du kan göra".

Jag ska lätt köpa en klocka här nu i slutet av månaden, dem är riktigt klassiska och i svensk kvalité: Klicka här!

När jag är rik kommer jag handla till min mamma och min fru härifrån varje dag, kläderna är wow! Klicka här!

Har syskon som jag? Då tycker jag verkligen du ska gå in på den här sidan och välja någon aktivitet: Klicka här!

Köp inte tights på hälsosidor dem är så fula där, den här sidan har riktigt kattiga tights för tjejer: Klicka här!

Likes

Comments

Direkt efter utomhusträningen så körde jag ett cykelpass på nästan 5km och det tog verkligen ut på mina sista krafter, fick värsta pumpen i låren också. Cykling är så jäkla bra om man vill bli slimmad och få en fin tonus på kroppen. När du cyklar så arbetar du kroppens största muskelgrupper. Inre Låren producerar mest testo, så cykla mer!

Direkt efter duschen så käka jag en stor fet tallrik med makaroner och kyckling. Vet ni vad som är helt galet? Ni kommer aldrig tro mig, men jag har alltid hört att det finns miljontals olika pastasorter, att det finns specifik pasta som är tillverkade åt dem som sportar. Men vet ni vad? När jag befann mig på Willys så gick jag runt i pasta sektionen och kikade igenom innehållsförteckningen på vart endaste paket som fanns. Kan ni fatta att MAKARONER vann? Det var det bästa man kunde käka om man vill ha den där fina smala hårda kroppen. Den hade minst socker och mest kolhydrater, sen så står det även att det är durumvete, helt fantastiskt! Ska fan käka makaroner alla dar i veckan no doubt!

En liten snabb grej som du bör ha i åtanke. Arnold har sagt att man måste äta 5 måltider om dagen och aldrig mindre än 3 så kom ihåg att åtminstone äta minst 3 måltider varje dag annars kommer du aldrig bygga muskler och nå framsteg.

Idag vart det två träningspass, körde 20 minuter med hantlar och lyssnade på hårdrock! Vill ni veta en rolig sak? Det kanske kommer låta lite konstigt men ändå smart! Jo ... eftersom jag inte har en spegel i mitt rum så har jag flyttat mina hantlar in till toaletten, så när jag står och kör mina reps så står man helt naken och kör hahaha! Det är ju klockrent, sen när man är svettig och helt utmattad, så är det bara att ta ett enda kliv in i badkaret och duscha med skönt svalkande vatten ;)

Det var ju fan smart att ha dem där, så varje gång man ska gå borsta tänderna eller när man precis har vaknat och går in på toa så är det svårt att låta bli göra typ tio snabba rep, då har man ju aktiverat musklerna och vaknat till :D

Vet ni, den här killen snackar bara skit. Jag har bättre kropp än han. Dem flesta som kör Calisthenics tänker heeeeelt fel. Du kommer aldrig utveckla muskler genom att bara träna med din kroppsvikt. Det enda du gör är hypertrofi, alltså en typ av cardio med andra ord. Du tränar mer specifikt din kondition.

När du kör ditt första set så kommer du orka "hur många som helst", och sen bara minska i antalet reps, alltså går din utvecklingskurva nedåt. Om man vill bygga så ska man lyfta tungt och skapa en ökande utvecklingskurva. Så om vill du bygga muskler genom att träna som den här pensionären på videon gör, kan du börja med att köpa en helt vanlig ryggsäck som är i bra kvalité och lägga in vikter blandat med kläder, sen kan du köra Calisthenics på ett sätt som definitivt kommer utveckla din muskulatur.

Jag använder alltid en väska när jag kör denna typ av träning. Jag startade med 8 kg förra veckan och idag har jag 12 kg i min väska. I videon har jag ingen väska just för att jag inte skulle palla göra så många rep i videon och det skulle bara se dåligt ut. Så lita på vad jag säger. När jag tar av mig väskan så flyger jag upp i mina reps.

Tack vare denna väska så har jag blivit sååå stark, varje gång jag går ut har jag den på mig, när jag cyklar har jag den, när man promenerar och går upp för trappor, så tänk er effekten när man kör någon aktivitet utan väskan sen? Jag kan idag göra 70 st armhävningar på direkten på plats!


Likes

Comments

Börja med att lägga till marklyft i dina träningsrutiner om du vill få mycket mer explosiv och effektivare resultat. Om du inte kör marklyft så kommer du inte att bygga upp det där lilla extra som marklyften ger. Det är helt klart en explosiv övning. Vi kan formulera det såhär kort sagt; det finns ingen annan övning på gymmet som är lika tidseffektiv.

Vill du exempelvis träna hela kroppen? Då måste du ju gå till hantlarna och göra flera hundra repetitioner där i typ tio minuter en kvart. Sen för att köra ryggen så måste du gå till roddmaskinen och nöta på i 15 minuter, sen så måste du göra alla möjliga benövningar också eller hur? Så vi talar lätt över en timmes träning för att kunna träna hela kroppen.

Men marklyften, det räcker med endast två lyft så har du redan arbetat vart endaste muskel på hela din kropp i samma tillfälle på mindre än en minut. Det är därför det finns många videoklipp på youtube där folk svimmar direkt efter deadlifts.

Blodet hinner cirkulera genom hela din kropp, genom alla dina 650 muskler ända från tårna upp till hakan! Det leder till en atletisk kroppskomposition.

Snälla gör inte samma misstag som jag en gång gjorde. Vill du kunna träna hela veckan utan några besvär?
Då rekommenderar jag att du INTE kör marklyft på en måndag, för dagen efter kommer du utan tvekan att vakna med en känsla som att du har blivit påkörd av en lastbil och inte ha några krafter kvar för resten av veckan.

Så det smartaste vore om du körde marklyft på en fredag om det nu är det som är din sista träningsdag för veckan så att din kropp kan återhämta sig under helgen och sen är redo för en ny kommande vecka helt återhämtad, stabil och fräsch!

Aj! 00:26

Kolla in dem här klassiska och snygga svenska klockorna för både dam & herr.
KLICKA HÄR

Jag ska handla 3 st olika kepsar härifrån nu, det finns i alla märken du kan tänka dig
KLICKA HÄR

SNABBA TIPS!

SLUTA ÄT SOCKER
Det tar 4 timmar för kroppen att bränna socker och därför slutar din kropp bränna fett under 4 timmar.

ÄT MÖRKT BRÖD
Vitt bröd har alldeles för mycket socker och gjord på jäst. Finns mörkt och även proteinbröd.

BÖRJA ÄT NÖTTER
Det kommer göra din kropp smal, hård och göra dina blodådror synliga.

KÖP HYDROLYSAT PROTEIN
Istället för att brytas ner i tjocktarmen lång tid, så passerar det tjocktarmen och går det direkt till tunntarmen just för att det är så tunt och ultrafiltrerat (nedbruten) redan och tas upp av musklerna direkt.

SLUTA SPRING BÖRJA GÅ
Du bränner mer kalorier om du går en timme utan att bli trött istället för att bränna ca 200 i en kvart och sen slutar.

BÖRJA CYKLA
Du tränar benen, rumpan och midjan, det är midjan som gör stor skillnad när det kommer till omkretsen runt magen.

SLUTA ÄT RIS
Byt ut det till bulgur, potatis eller couscous

SLUTA ÄT GUL OST
Finns vitost som har minst lika mycket protein och betydligt mindre mättat fett.

KÖR LAKTOSFRITT (LAKTOS ÄR SOCKER)
Laktosfria mejerier är produkter utan socker, folk blir lurade och konsumerar socker (mjölksocker) varje dag utan att dem tänker på det. Laktosfri mjölk är kokat innan och har enzymer som bryter ner mjölksockret.

Spelar ingen roll vad du än gör eller säger, inget kan förändra livets struktur och natur. No matter who you are and what happens to you, you're always ONE decision away from a totally different life.

Likes

Comments

Trevlig helg och hoppas ni får en fantastisk fredag.

Här har ni det absolut senaste och fräschaste musiken som finns ute idag! Enjoy 🔥

Fett fräscha träningskläder för tjejer: KLICKA HÄR

Solglasögon i svensk kvalité i alla stilar, allt från sport, beach,
fashion till klassiska RayBan riktigt fina är dem: Klicka här

1. Du kommer aldrig att få magrutor eller en skuggad kropp om du inte tänker på vad du äter. Det handlar inte om hur många situps du gör eller hur länge du kan göra bryggan. Det kommer ge dig 0% resultat. Det som gör att dina muskler syns är hur mycket kroppsfettprocent du har. Vill du ha synliga muskler måste du bli av med underhudsfett och det gör du genom att ligga på ett underskott av intag av ditt dagliga max intag av kalorier. Du måste utesluta socker helt och hållet.

2. Om du dricker äppelcidervinäger innan du äter mat så kommer du få snabbare resultat, efter som att det ökar matsmältningen och gör att din kropp tar upp näringen från maten mer än vad du skulle gjort om du inte tagit shotten. Jag ska ladda upp en video från youtube med alla fördelar att dricka äppelcidervinäger så får ni se hur awesome det är.

3. Sluta spring och börja gå. Det mest optimala är intervaller, att du kombinerar spurt med gång. Om du inte visste så bränner du 3 gånger mer när du går i uppförsbackar. Drick ljummet vatten när du springer, för när du ger kroppen kallt vatten så kyls hela systemet ner och bränner långsammare. Svart kaffe på morgonen påskyndar förbränningen också.

4. Du måste äta mer fett, det är alldeles för många där ute som är rädda för fett, men dem förstår inte riktigt att det är fettet som gör att blodet cirkulerar snabbare och om blodet cirkulerar snabbare, innebär det att man syresätter hjärnan, musklerna och hjärtat bättre, och får man mer syre får musklerna mer pump och synliga blodådror. Observera att det är omättat fett jag pratar om, absolut inte mättat. Vill du ha nyttiga fetter kan du äta nötter. Mina favoriter är pick a mix baren.

5. Köp arginin om du vill få bättre resultat, det är inte alls dyrt och finns att köpa på alla tränings hemsidor. Det ökar sexlusten för både män och kvinnor, det som är bra med det är att ens sinne blir mer alert och man producerar mer testosteron och testosteron är det som gör att vi växer.

6. Karnitin är något som finns i energidrycken som jag dricker i bilden ovan och det är ett ämne som transporterar alla dåliga fetter in till cellmembranet (mitokondriet) och det är precis där vi bränner fettet. Carnitine finns att handla på nätet, det är bara att googla. Jag rekommenderar det starkt, det har totalt förändrat min kropp men med kombination av hård träning också givetvis.

7. Du måste börja fasta då och då, (jag kör en gång varannan vecka) du får inte äta någonting på 16 timmar, du kan dricka allt som är liquid. Sen den resterande 8 timmarna kan du äta allt du som du skulle ha gjort på en hel dag och så kommer du förlora fett utan att behöva oroa dig över att förlora muskler.


Likes

Comments