Nya inlägg

Header

Ta fram papper och penna.

Du ska nu säga högt för dig själv med bestämd ton. Jag lovar på (någon eller något du ser upp till) exempelvis: "jag lovar i min mors namn att inte gråta". Om det är det som är orsaken till din ångest.

Då säger du nu högt: Jag lovar på (?) att jag inte ska tänka negativt från och med.. NU!

Håll koll på klockan vad det var för tid som visades precis när du sa NU!

Skriv ner klockslaget på pappret. Nu när du har det nedskrivet på papper så är du nu garanterad en hel timme med positiv energi utan några som helst konstigheter. Det kommer dock inte hålla för evigt men du har nu en spikad timme i alla fall. Så fort du börjar svära eller slår nävarna i bordet eller kanske gråter, skriv då ner det exakta klockslaget på pappret så att du sen kan räkna ut hur många timmar den positiva energin varade. Håll på såhär varje dag!

Det är bra för din hjärna, du håller på med tider, siffror, matte och momentum.

Du håller på utvecklar din positiva inställning.

Du förändras till det bättre.

Du får mycket mer disciplin och struktur på ditt liv.

Lita på mig som har gjort såhär. Idag är jag oslagbar, ingenting i livet kan få mig på dåligt humör eller göra mig ledsen. Kommer inte ihåg längre när jag grät eller var arg senast.

Du kommer inte bli bättre på en dag. Men jag lovar att dina intervaller kommer att hålla i längre och längre i större utsträckningar för varje gång som du skriver ner det på papperet.

Så gör dig själv en tjänst och skriv ner så mycket du bara kan. Desto mer du skriver desto fortare går det. Du frigör dina tankar och låter allt skit som maler dig inombords stanna där på pappret!

Det gynnar bara dig.

You can imagine a movie, but not create it until you've wrote the script. You can't create a song until it's written. Extract your thoughts into physical evidence, so you can both see your thoughts and touch them.


KLICKA HÄR!

Jag tycker att det här är lätt dem absolut finaste kläderna som ni tjejer kan ha, det finns så jäkla fina plagg där 🛍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Har du tänkt på att när du ska flyga drake så flyger den högre i motvind, inte i medvind
🐉

Likes

Comments

Har du körkort kan du låna Ferrari, Lamborghini eller Porsche på den här hemsidan. Man får även åka helikopter. Älskar du dykning så finns det också besök sidanHÄR

Likes

Comments

Fina protein shakers för kvinnor står det, men jag tycker faktiskt killar också kan beställa shakers här ifrån, den svarta är ju helt ok eller?

[Klicka här]

Likes

Comments

Antiinflammatoriska preparat kan nämligen motverka både smärta och träningens optimala effekt om du inte ser upp!

Studier har visat att proteinsyntesen, processen då kroppen återuppbygger muskler efter hård träning, påverkas negativt av dessa typer av preparat som är Ipren, Ibumetin, Treo brus mm.

Preparat med paracetamol dämpar smärtan men påverkar inte kroppens återuppbyggnad av muskler på samma sätt som antiinflammatoriska preparat gör, observera att det står "på samma sätt" så det påverkar ändå något men inte lika mycket. Är du i behov av smärtlindring innan eller efter träning är det nog klokare att använda preparat som Alvedon eller Panodil istället. Men som sagt det påverkar ändå muskeltillväxten.

Alltså, härda hellre träningsvärken än att försöka dölja den med snabbverkande tabletter. Undantagsfall är om du råkat ut för en riktig skada: då behövs de antiinflammatoriska egenskaperna i medicinen mer akut.

Notera att ett regelbundet användande av värktabletter kan skapa ett beroende, liksom sabba dina förutsättningar för hård träning framöver. Musklernas cellvävnad tar tyvärr stryk av ibuprofen så att du inte kan prestera på max igen.

Därför finns det en logisk lösning!

Jag rekommenderar istället att man köper Voltaren gél och applicerar gélen precis där smärtan är och på så sätt slipper man gå runt med en massa substanser runt i hela blodomloppet och påverka hela kroppens proteinsyntes.

Likes

Comments

Läs inte detta och sen strunta i dem här stegen nu. Ta fram papper, penna och skriv ner steg för steg så lovar jag dig att du kommer rasa ner i vikt på korrekt sätt.

Steg 1: börja cykla, det är härligt nu på sommaren, du bränner mer på midjan än vad jogging gör. Du behöver inte stressa för du bränner mer av att cykla långsamt och uppförsbackar än att cykla snabbt, det är inte konditionen vi vill förbättra utan få bort fettet från kroppen och ge dig skuggning över hela din kropp. Det fenomenala med cykling är att du tränar benen samtidigt och det är musklerna i benen som tillverkar mest testosteron pga att det är kroppens största muskelgrupp och på så sätt utvecklas din muskelutveckling betydligt mycket snabbare. Så skriv på ditt papper steg 1 cykla.


Steg 2: Du är jävligt elak mot dig själv och ohederlig, var disciplinerad mot ditt inre du, du måste vara äkta mot dig själv, du får inte äta ett endaste gram socker. Det är slut på sockret nu om du vill ha kroppen du alltid velat ha. Du får inte äta godis, eller saker som innehåller socker. Det är dags nu att börja läsa på alla paket innehåll på baksidan där det står kolhydrater-varav sockerarter. Det får aldrig stiga mer än 2g. Du måste börja med sackarin och dricka sockerfria drycker som ex Cola zero osv. Om du tänker äsch jag cyklade idag så kan jag väl unna mig med liten godis bit, nej det kan du inte alls. Vill man vara fin får man fan lida pin, hur ska du ha det? Antingen går du allin eller så skiter vi i detta? Hur mycket godis har du inte ätit i ditt liv va fan räcker inte det? Chilla med det nu ett tag framöver och var disciplinerad för din egen skull. Va inte orolig det kommer längre fram i stegen där du kommer kunna äta saker för att få bort ditt sockersug. Så skriv steg 2 noll socker.


Steg 3: Gör inte du det här steget så kommer du aldrig få den där rasande effekten vi är ute efter och håller på förbereder dig för. Du måste börja ta en shott äppelcidervinäger varje dag, inte då och då VARJE DAG. Börja successivt med en shott om dagen, sen typ nästa vecka kan du köra två shotts sen nästa vecka kan du gå upp till tre. Inte mer än så det är optimalt att ligga på 1-3 shotts om dagen. Det finns att köpa överallt om du vill vara ekonomisk kan du få en hel liter för bara 10 kr märket eldorado. Du får så jävla mycket bättre resultat för det ökar förbränningen i magen, italienarna har gjort det i flera hundra år, dem tar en shott innan dem ska käka pasta. Skulle du käka pasta utan shotten skulle det bli till energi och fett men tack vare shotten så blir det energi, en del går till musklerna och dina cellers cellmembran till mitokondriet det är där allt fett förbränns och resten går ut i toaletten. Så läs inte bara om hur bra äppelcidervinäger är och säg typ wow fett najs ju, GÖR DET också! 10 kr och ha det som vana. Vet du inte hur mycket man ska ta i en shott? Mannen tänk att det är en tequila shott SÅ. Titta på youtube vilka fantastiska grejer vinäger gör för din kropp. Det dödar miljoner bakterier på vägen ner när du tar shotten också. Så skriv steg 3 äppelcidervinäger.


Steg 4: Du får absolut inte äta några kolhydrater dagar då du inte tränar! Har du gått till gymmet så kan du käka pasta, makaroner, bönor osv. men ingen ris du måste utesluta ris helt och hållet. Kör bulgur eller couscous istället! Riktigt bra kolhydrater är havregrynsgröt på morgonen. Köp havregrynsgröt det bruna paketet den med extra fibrer. Vill man söta till det så kan du lägga i sockerfri saft som exempelvis fun light och det finns jätte många olika smaker att välja bland. Du får verkligen inte käka vitt bröd, vill du ha den där rasande effekten så måste du köpa knäckebröd sport. Så skriv steg 4 kolhydrater endast dagar man tränat.


Steg 5: Köp choklad, yes du hörde rätt! Det är precis det här som tar bort allt ditt sockersug. Se till att du alltid köper choklad som innehåller mer än 70% kakao för du ska kunna unna dig med 100g choklad på helgerna. Folk som äter choklad får snabbare resultat än dem som inte gör det. Det ökar fettförbränningen men inte om man överstiger 100g det är jätte mycket. Det gör dig gladare, snyggare och även lite pilsk, det är precis det man ska vara för testosteronet skull, när den är som maximal utvecklas musklerna mycket snabbare! Så skriv steg 5 choklad över 70% kakao 100g

Steg 6: 0 droppar alkohol. Ingen snack om den saken. Så skriv steg 6 ingen alkohol.


Steg 7: Bara för att du ska gå ner i vikt betyder inte det att du ska äta mindre, det är så många som tänker fel och formulerar sig fel på den biten. Du kan äta som ett djur men bara det är lite mättat fett, lite kolhydrater och inget socker i det. Det är precis som när man säger ett kilo bomull eller ett kilo järn. Du kan äta hur mycket som helst men bara få i dig en kalori, begriper du meningen? Håll dig till en rimlig kalori så är allt okej, men observera vart alla dessa kalorier kommer från, som sagt börja läsa baksidan av alla förpackningar hur mycket varav fett det är, hur mycket socker det innehåller. Du måste äta minst tre gånger om dagen max 5 gånger, finns teorier om 7 gånger om dagen, men håll dig till mellan 3-5 det blir lättare att hantera. Det enda skillnaden mellan dem eliter som äter 7 gånger är att dem äter mindre men oftare så det är ingen skillnad ni äter fortfarande precis lika mycket. Håll dig till ditt dagliga kaloriintag och ät hur mycket du vill/kan! Arnold sa på en intervju att man ska äta 5 gånger på en dag men det är inte liv och död men däremot obligatoriskt att äta minst 3. Så skriv steg 7 äta 3-5 gånger om dagen!

Steg 8: När du är på gymmet så ska du köra många repetitioner mellan 12-25 och 5 set. Du kommer med den metoden känna hur blodet pumpar in i din muskel nästan som att du får kramp. Det är på det här viset du får skuggor på kroppen och mycket mer synliga blodådror. Vi är ju ute efter ett markerat ansikte, magrutor, fast rumpa, stabil hållning, skuggor över hela ryggen och blodådror på armarna. Kör aldrig mer än 1 timme för annars bränner du musklerna. Så skriv steg 8, 12-25 repetitioner lätta vikter 5 gånger per övning.

Steg 9: Du kommer nu varannan vecka att fasta och det är pain in the ass, men du måste annars kommer inte du få den rasande effekten! Från och med den senaste måltiden så skriver du ner klockslaget på ett papper och bara dricker vätska. Efter 16 timmar av hård mental vilja så kommer du nu kunna äta allt du skulle äta på en hel dag under dessa 8 timmar som är kvar. Du kommer tycka att det känns jävligt jobbigt dem sista två timmarna och det är jätte viktigt att du inte sabbar det, du måste göra precis 16 timmar för att få den optimala effekten. Det här gör att du blir stram, slank och renar kroppen från gifter med bara vätska. Du ska inte vara orolig för den här metoden gör att du tappar bara fett och inga muskler för det återgäldas dem nästkommande 8 timmarna. Så skriv steg 9 fasta varannan vecka.

Steg 10: Du ska börja dricka grönt te varje dag, det är bra för viktnedgång, bra för ditt positiva mindset, det minskar rynkor, det gör att hjärtat blir starkare och på så sätt lever du längre. Dricker du 3-4 koppar varje dag så bränner du lika mycket kalorier som att du skulle ha varit ute och tagit en jogging runda på tio minuter. Du ska nu följa alla dessa tio steg framöver så tar du ett foto på dig själv i spegeln, spänn om du vill men då måste du spänna på nästa bild också. Fotot kommer hålla igång din motivation mycket stabilare för motivationen försvinner och kommer tillbaka det är bara en känsla, det krävs disciplin! Så ta ett foto och spara det någonstans där du vet att du kommer kunna hitta det efter typ 2-3 månader och så tar du en ny bild så kommer du se ditt nya du. Så skriv steg 10 dricka 3 koppar grönt te varje dag.


#gym #fit #positiv

Rock n Roll Jeans

CLICK HERE

Likes

Comments

En av dem skönaste låtarna jag har hört i år ⬇️

Om du dricker L-Carnitine så blir du slimfit mycket snabbare och bränner betydligt mer fett. Vad som händer med kroppen är att carnitine gör så att allt fett du äter transporteras till cellmembranet i ditt mitokondrie alltså dina celler och det är precis där fettet förbränns. Det är som en cylinder på en bil. Jag rekommenderar dem här energidryckorna Amino PRO, dem kostar bara 10 kr på Lidl. 2.5g BCAA har dem också 👍


Stay fresh, stay positive and stay fit 🐆

Likes

Comments