My Cranial Chaos.

...få inga jävla idéer nu pga rubriken. Men som bekant så har jag ju gått tillbaka till iPhone igen och har en sån. Det handlar inte om att jag är less på min S6 Edge alls. Den är fantastisk på sina vis, och iPhone på sina vis. Min dröm när det kommer till telefoner vore att man tog det bästa från båda och satte ihop i en. Jag försökte få mina telefoner att para sig och få ett barn men det gick inte. Satte de båda framför lite mjukporr med varsitt glas vin, tejpade på bilder på snygga killar och tjejer på dom så det skulle fjutta till men icke. Jag gav upp helt enkelt...

Men tänk om de största giganterna skulle gå ihop en enda gång och göra EN enda telefon med det bästa av båda. En limited edition typ som kanske skulle heta iSung eller Samphone eller nåt. Shit, det vore en drömtelefon deluxe. Lär ju aldrig hända men drömma tänker jag.

Now... Justfan. Gunilla. Hon har börjat videoblogga och det var min tanke med för handen på hjärtat så har Apple de mest oslagbara filmapparna med både redigering och specialeffekter. Så jag tänkte samma sak faktiskt, för skriva såhär är liksom inte så kul alla gånger, plus att man får mer sagt, samt att jag kan inte neka till mina galna utspel som kommer lite rätt vad det är. Sen gillar jag ju att peta med de apparna och leka med dom. Vet inte hur många tutorials jag kollat på på Tuben på sistone. Så vi får se. Oavsett så ska jag klippa mig först för nu är det kaos. Ser ut som Monchicchi och Kikki Danielssons avkomma förfan.

Ha en skön söndag!

En bild från Gunillas vlogg. Hon har återhämtat sig bra efter mordförsöket iallafall och det är ju bra. Vi önskar henne lycka till med den!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

My Cranial Chaos.

...så stod det iallafall. Nejtack, kiss my ass Hampus. Däremot gjorde jag en liten film för att välkomna mig själv tillbaka på Facebook efter en månads block :) Jag är så barnsligt förtjust i filmapparna till iPhone ju. Enjoy and ha skoj!

Likes

Comments

My Cranial Chaos.

Imorgon får det fan ske och det kommer det göras oavsett hur seg/trött jag är eller hur jag mår osv. Men vikterna ska få discodansa iaf. Får panik! Vilket jävla gnäll på mig...

Nåja. Måste pumpa upp mig igen för nu känner jag mig som en jävla lampsladd. Igen. Och blir galen över det. Igen. Den ende lilla tröst jag har är väl att jag varit ganska duktig på promenader, långa och raska. Har gått ner en del med tack & lov så HELT lat och jävlig har jag inte varit ;)

Ja, gymselfies kommer. Sen när jag är återställd :)

Kram och erifik 🤘🏻

Likes

Comments

My Cranial Chaos.

Jag har linser i vanliga fall men ibland när jag bara går hemma och drar runt mina snuskfötter så har jag glajjer på mig när jag kollar på TV med mera. Dessa brillor var nästan i min styrka och såldes på Statoil och mina andra var helt uttjänta. Så det fick bli dessa som var de enda bågarna som fanns. Så här sitter jag och ser ut som en snygg men oerhört bögig hipster.

Likes

Comments

My Cranial Chaos.

Jahapp. Kaffe och elände igen på morgonkvisten. Jag vet att du liksom jag tar en kopp och sedan kollar dina sociala medier. Har du tänkt på att det är så gott som samma visa hela tiden där?

Min newsfeed: Trump, våldtäkter, gulliga djur, gnällstatusar, tester, rasism fram & tillbaka, pseudodebatter, fejkkonton som addar och gör reklam för porr och ja, you name it. Jag har fortfarande en block i 14 dagar till och handen på hjärtat - fyfan vad skönt. Gjorde dock ett backupkonto för akuta meddelanden till viktigt folk och så. Men still. Asskönt faktiskt!

Nåväl. Jag kommer dock ha kvar min Facebook i syftet att marknadsföra saker senare vad det lider. Det är ett fantastiskt medium om man använder det rätt. Men det har tagit kontrollen över en del, det märks ju. Vissa lever hela sina liv där sågottsom.

Boring. Jag vet. Men jag ska hålla denna levande för det här kan vara ett bra sätt att nå ut sen när det behövs 😏

Ha en fin dag!

Likes

Comments

My Cranial Chaos.

Min lilla katt är lite...hmmmm... eljest. Han är en perser och självklart världens finaste. Saken är bara den att han har något dille på vatten och han är ofta i badkaret. Han dricker ur kranen och sover där emellanåt. Kruxet är ju att han är en långhårig perser som resulterar i att han får oväntade tovor snabbt oavsett att man håller efter hans päls. Nåväl idag var han hos Hundfrisören Eskilstuna som jag rekommenderar varmt till alla med katt och hund som behöver klipp eller trim! Såhär blev katten efteråt och han njuter järnet nu men fyfan vad kul han ser ut 😂

LUCIFER RULES

Likes

Comments

My Cranial Chaos.

Som jag skrev innan så är Nouw ett asbra ställe att skriva på faktiskt. Är nöjd med funktionerna, appen och enkelheten.

MEN...

Ett enda minus har jag faktiskt. Det är att man inte kan ladda upp videoklipp direkt från telen. Ibland kanske man vill dratta till med en videoblogg eftersom man får mer sagt då, samt att det går knappast att neka till vad som sagts då, vilket en del har en tendens att göra. "Nån annan hade mitt lösenord" och blabla...

Ja, blir väl ett vimeokonto eller så då isåfall... Och direktlänka dit i inlägget. Justfan... Har en Iphone igen så det finns ju massor med bra program man kan göra vinjetter and shit i.

Fan vad boring jag är idag. Men jag måste hålla denna levande, right? Man bygger inte tillbaka sin fanbase på en natt direkt.

Ha det sött!

Likes

Comments

My Cranial Chaos.

Jag vetefan om det är nån högre makt som vill jävlas med mig. Så fort jag kommer in i mitt gymflow så är det något som ska sabba, typ att jag blir sjuk eller får andra saker emellan. Men nu får det vara bra... Denna vecka ska jag först skära ner på kalorierna och rensa ur kroppen på en massa och sen nästa vecka är det dags för att börja bygga igen. Fan det gick ju så jävla bra! Satte flera PB på olika saker... Nåväl, inget att grina över. Bara att sätta igång och idag börjar det med motion/cardio. Powerwalks och musik ❤️

Likes

Comments