Upptäckte att mitt jobb för Dozoh studio är med på Deux hommes online! Gå in och läs artikeln här: LÄNK

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag lade upp någonting här nu! Men jag har haft massor att göra hela tiden och har funderat på vad jag egentligen vill göra med modellandet samt jobbat osv. Nu funderar jag på att bli mer aktiv här igen för jag har köpt en ny kamera så jag kan ta bra kort! För övrigt är jag besatt av all ny svensk musik som levererats senaste tiden, Maggio, Hellström och KENT!!!! Tack vare dessa album så rullar allting bara på! Men jag har en hel del som jag planerar att göra så oavsett så kommer att ha en hel del att göra framöver.. Tänkte dela med mig av några bilder från ett av mina sista jobb i Korea också.

Likes

Comments

Såg precis bilderna från jobbet i måndags! Kommer dock inte få bilderna förrän nästa vecka så jag bjuder på den här bilden från instagram. Om ni vill kolla in hela lookbooken gå in på http://www.soulpotstudio.com

Likes

Comments

​Jag såg att bilderna från mitt jobb för knave hade kommit upp på hemsidan! Så gå gärna in och kolla om ni vill se bilderna från mitt jobb! Här är länken http://www.knave.co.kr

Likes

Comments

Förra helgen besökte jag ett tempel här i Seoul. Det var verkligen hur fint som helst. Om ni någon gång åker hit så rekommenderar jag verkligen att besöka något tempel för alla tempel är verkligen sjukt vackra. Bjuder som vanligt på en massa fina bilder så scrolla och njut.

Likes

Comments

Tydligen är modeindustrin lite låg just nu här i Korea enligt en del modeller och agenturen.. Men hur som helst så ska jag i alla fall till första jobbet imorgon! Är så glad. Det är för en designers lookbook. Har redan fått kolla på lite kläder och tycker att de är riktigt coola! Designern heter Knave och man kan kolla på deras hemsida http://www.knave.co.kr/ om man är nyfiken på vilka typer av kläder. Hur som helst, är så glad och peppad och allt just nu för att jag äntligen kommer igång här med jobb så håll tummarna för mig nu att det kommer in flera jobb.

Har för övrigt det jättebra här i Korea med massa kul fester och har fått nya vänner och har riktigt bra roomies. Detta är allt för nu. Kiss and hugs to you guys!


Likes

Comments

Alla utom en av modellerna som är in town i agenturen som jag är med i! Här är vi på väg mot en casting, view power! 

Likes

Comments

Nu tänkte jag att jag skulle köra igång här igen och blogga om livet här i Seoul. Jag kom hit för en vecka sedan och det har redan varit superkul. Har gjort en del castings. Gick ut på klubb med mina modellkompisar och träffade andra modeller vilket var superkul. Lägenheten som jag bor i delar jag med två andra modeller riktigt sköna. Jag känner att jag kommer ha en kul tid här i seoul och ska uppdatera så mycket som möjligt.

Likes

Comments

Jag har tänkt mycket på min framtid de senaste veckorna om vad jag vill göra med mer. Men jag har även tänkt mycket på vad jag faktiskt har gjort nu i år. Det som jag kom på var att jag i själva verket har gjort så himla mycket!! Kommer ta upp några stora händelser. 

Om jag ska sammanfatta detta år så har det verkligen varit upp och ner både känslomässigt och framgångar. Mitt hjärta krossades verkligen totalt när kärleken i mitt liv tog slut men jag reste mig igen och insåg att skenet ibland kan bedra. Det var dessutom både kul och jobbigt att ta studenten då jag äntligen hade gjort klart gymnasiet men var tvungen att gå ut i vuxenlivet. Men det skönaste med 2015 är att jag har kunnat varit mig själv hela året det är verkligen det viktigaste tycker jag! 

I februari åkte jag och min syster till Berlin helt själva till en helt okänd stad, vilket vi aldrig hade gjort förut. Vi hade verkligen en superrolig resa med lite shopping men mestadels kulturella aktiviteter som besök av berlinmuren och museum. Vi var där i 5 dagar vilket egentligen kanske var 1 dag för mycket för vi kände att vi hade gjort allt vi ville under den fjärde dagen.

Nästa roliga sak var alla superroliga studentskivor under hela maj innan jag till slut tog studenten. Om det är någonting som jag verkligen vill uppleva igen så är det den sista månaden i gymnasiet och studenten för det var en riktigt fin tid. Jag hittade bara några få bilder från skivorna så här kommer dem! Jag var på flera skivor och på tre av dem som är nedan var det följande teman: "Dress like your own letter"(alltså J så det blev Jesus för min del), "So flawless we are lawless" och "Så här kommer du aldrig se mig igen". Jag gick självklart all in på varje skiva!! LOVE IT!

Nästa stopp är studenten! EN av de ABSOLUT största dagarna i mitt liv! När jag tänker på studenten blir jag lite rörd för det var verkligen den bästa dagen för allt var perfekt! Från morgon/förmiddag i skolan till flak till mottagning för släkten tillsammans med min kusin Alexandra till förfest i stadsparken till Stora studentfesten! Det var verkligen en toppendag och jag kommer aldrig kunna tacka alla för jag uppskattar alla som närvarade och allt som jag fick (både materiellt och minnen för livet) så himla mycket!

Sen hade jag en superkul sommar också! Jag åkte till Teneriffa med familjen vilket var hur kul som helst! Vi solade och badade. Sen åkte vi upp till högsta berget och jag och Rebecka åkte till ett av världens största vattenland!

Under hösten jobbade jag en massa och tog dessutom körkort!!! Vilket var hur kul som helst för jag intensivkörde i 2 månader och sen tog jag äntligen det där efterlängtade körkortet som är så bra att ha. Sen var jag på fester och träffade kompisar. I slutet av oktober åkte jag för första gången utomlands helt själv. Jag hade bara mig själv att ta hand och skulle ta mig själv hela vägen till Tokyo! Hur skulle detta gå? Kommer jag klara mig helt själv i ett helt främmande land och jag kände ju ingen, hallå! Det var så många frågor och det fanns inga svar! Men är det inte det som äventyr går ut på? Du har en massa frågor som du vill ta reda på svaret på? Jag tog mig själv till Tokyo helt själv! Jag ringde min agent och tog nästa buss till ett hotell där en från agenturen hämtade mig. Sen var jag redan iväg mot min första casting. I Tokyo var jag i nästan 5 veckor och det var ett riktigt äventyr. Jag var där lite kortare än tänkt på grund av vissa omständigheter. Det var verkligen en lärorik resa för min del och jag vill göra något liknande igen men utan att jobba som modell. Så fort jag får bilder från fotograferingarna i Tokyo kommer de att komma upp här också. Men om jag får åka iväg med modellandet igen tackar jag inte nej men vill gärna hitta på något äventyr och gärna med någon kompis . Här kommer i alla fall bilder från Tokyo!

Likes

Comments