Nå er det ikke så lenge siden jeg kom inn dørene her hjemme. Jeg har vært på skolen hvor jeg blant annet hadde en slags prøve. Åhh så lite skolemotivasjon jeg har for tiden! Den prøven var i hvert fall siste vurdering før juleferien, som virkelig er deilig. Motivasjonen min for skolearbeid kunne ikke ha vært mer på bunnen akkurat nå tror jeg. Blir ikke akkurat bedre av at jeg overtenker og stresser.. JEG TRENGER JULEFERIE, som heldigvis er like rundt hjørnet! 8 dager til for min del <3 Jeg vet ikke når andre elever får ferie? misunner skolene som eventuelt får tidligere!

Ellers så gjorde mamma virkelig dagen min i dag, for når jeg kom hjem hadde hun bakt lussekatter. Mmmm, så gode! Akkurat nå sitter jeg og hører på Hannah Montana, tihii. I det siste har jeg så og si bare hørt på lista som jeg kun har barndomssanger/umoderne sanger på. Sangene fra High School Musical er favorittene derfra da <3 Er dere lei av å høre på de "moderne sangene" dere vanligvis hører på, lag dere en liste hvor dere samler sanger fra barndommen eller noe sånt. I love it! Og det gir dere variasjon. Jeg anbefaler det veldig i hvert fall.

Vi snakkes!

//bildene er hentet fra Google

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå nærmer julen seg med stormskritt og med det tenkte jeg å komme med mine første julegavetips, nemlig til henne! Det kommer kanskje liiitt sent, for mange har nok allerede startet julegavehandelen (inkludert meg). Her kommer i hvert fall noen tips til de av dere som fortsatt trenger det!

1. Fra Gina Tricot, den finnes i en god del forskjellige farger! HER

2. HER

3. En litt annerledes kakespade! HER

4. HER

5. HER

6. Fra Gina Tricot, finnes i flere farger. HER

7. HER. På samme nettside finner du også andre varianter.

8. HER. Finnes i tre ulike farger!

9. HER

Likes

Comments

Fredag og 1. desember folkens!! Kan nesten ikke bli bedre spør du meg. Her er noe av det jeg skal få gjort i løpet av måneden, og noe jeg ønsker å få oppleve.

*Vinne noe på Flax-julekalender. Det hadde jo vært artig daaa!

*Bake pepperkaker. Jeg skal også pynte pepperkakehus om ikke så lenge :D

*Pynte til jul. Julepynt bidrar til julestemning, og jeg gleder meg til den tas frem!

*Ha en fin julefeiring med familien <3

*Snø i jula. Jeg er ikke gira på snø ellers, men jeg sier JA TAKK til snø i juletiden! Det gjør det ekstra koselig <3 Regner med dere skjønner hva jeg snakker om her - det å sitte inne og kose seg mens man ser snøen utenfor. That's how I like it!

*Unngå å falle. Jeg har allerede holdt på å falle 2 ganger, fordi det har vært glatt ute, men satser på at dette ikke blir noen fallesesong. Jeg slapp unna det sist vinter, men jeg har hatt mine tider hvor jeg har snublet/falt masse. La oss håpe det ikke skjer denne vinteren! Er jo ikke noe artig :/

*Lage en spilleliste med julesanger. Skal gå gjennom de listene til Spotify for å se hva jeg finner der. Det gjør det så mye lettere!

*Bli bedre til å pakke inn gaver. Jeg pakker ikke inn gaver så altfor ofte, men når jeg først gjør det så går det som regel ikke så bra, haha. Jeg får pakket inn tingene altså, det bare ser mye finere ut når mamma gjør det.

Likes

Comments

1: Jeg har fått hørt av foreldrene mine at de gangene jeg fikk kjeft av dem som liten, så lo jeg bare tilbake, haha. Høres jo helt dumt ut!

2: Jeg har ikke lyst til å bli sammen med noen som er yngre enn meg, føles helt unaturlig. Ikke at jeg har vært i noen forhold sånn sett, så jeg kan liksom ikke uttale meg, men jeg går for noen som er eldre enn meg jeg altså!

3: JEG ELSKER å lytte til gamle sanger som jeg hørte på tidligere, enten om det var den tiden jeg gikk på barneskolen eller ungdomsskolen, u name it. Har en egen liste på spotify hvor jeg har samlet mange sanger, så jeg driver og bytter litt frem og tilbake mellom den og en "moderne" liste. Den er jo helt super nå når jeg er lei av den andre lista med sanger jeg har gått lei!

4: Ikke nok med det, for jeg skulle gjerne ha levd på den tiden disco var det store. Mehehe, er det bare meg som synes det virker så rått? Disco klær og mange fete sanger, mm! Ikke sikkert det var så bra som jeg forestiller meg, men det hadde vært så gøy å oppleve det. Dessverre finnes det ingen tidsmaskin, so I can't really know :(

5: Rommet mitt er ikke annet enn et kaos av rot. Dette er et område jeg virkelig må skjerpe meg på!!

6: Det skal ikke såå altfor mye til før jeg blir irritert innvendig, men jeg blir også fort glad - blir glad for de minste ting egentlig!

7: Og det som irriterer meg mest om dagene er når folk tror de alltid har rett og "hakker" ned på det jeg sier. Det er som om det kun er meningen til vedkommende som gjelder. Og ofte så føler jeg at h*n prøver å få meg til å virke dum. Det er veldig vanskelig å forklare, men jeg synes ikke det er noe artig i hvert fall! Føler nesten ikke det nytter å åpne munnen, for det blir stort sett sagt noe imot det jeg sier likevel. Argh så forbanna jeg blir!

8: Jeg elsker å kjøpe julegaver, til tross for at det tar mye tid og tenking. Synes det er så koselig! Jeg liker spesielt å kjøpe til foreldrene mine, for jeg får vært der når de åpner dem <3

9: Jeg er utrolig dårlig i turn, har for eksempel aldri kunnet slå hjul.

10: Jeg er også dårlig i geografi, haha! Til og med lillebroren min er bedre...

Likes

Comments

God søndag! Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere hva jeg har gjort denne helgen, selv om det ikke er stort å skryte av. Helgen ble litt annerledes enn forventet ettersom at jeg ble syk, så de ishockeykampene jeg egentlig skulle på måtte jeg nesten bare droppe. Det var kjipt å gå glipp av dem, skal jeg si dere! Men men, det var likevel det beste - selv om jeg måtte tvinge meg selv til å bli hjemme.

Så denne helgen har jeg bare da vært hjemme. På fredag brukte jeg mye tid på å pønske ut hva jeg skal gi i julegaver til foreldrene mine. Jeg er ikke ferdig enda, men fikk bestilt noe den dagen så har kommet godt i gang. Faren min er den vanskeligste å kjøpe til av de to, haha. Og jeg vil liksom gi dem gaver som kommer til å bli brukt. Har jo lyst til at det skal være gaver som kommer til nytte, og ikke minst at de skal like dem! I tillegg vil jeg at det skal være litt kreative gaver, så julegaveinnkjøp tar mye tid og tenking! Tror jeg kommer til å poste noen blogginnlegg hvor jeg kommer med tips til julegaver. Det er innlegg som jeg selv liker, og som jeg hadde satt stor pris på.

Ellers så har vi i helgen fått kjøpt oss ny TV til stua, så jeg fikk den gamle på rommet mitt, tihi! Vi har dermed fått større TV i stua, og jeg større TV på rommet mitt. Vi har også kost oss med kake denne helgen på grunn av at mamma har bursdag <3 Deilig å få slappet av i hvert fall, selv om jeg hadde håpet på å få dratt på de kampene. Forrige helg gikk så og si hele dagene til skolearbeid, som jeg heldigvis slapp nå!

Jeg håper dere alle har hatt en fin helg og kost dere masse! Nå er det ikke mange dagene igjen til desember folkens!

Likes

Comments

Jeg og de sene innleggene mine, heh. Hei i hvert fall! Nå har jeg akkurat fått i meg kveldsmat (eller begynner å bli en liten stund siden nå). Spiste julebrød, NAM! Er det ingen som ble frista nå, så vet ikke jeg. I dag har jeg ikke gjort annet enn å være på skolen, slappet av hjemme og gjort noen lekser. Det er jo stort sett det hverdagene går til ellers også da. Og brr så kaldt det har blitt ute! I dag var ikke temperaturen så altfor verst, men det har vært ganske så kaldt de siste dagene. I går lå den på -8 for det meste, men det har vært borti hele 13- om jeg husker rett! Skal ikke si jeg er så veldig beundra for vinteren. Det eneste positive er jula <3 Om noen forresten skulle ha noen tips til ting jeg kan kjøpe i julegave til venninner/mor/far, så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet!! Ingenting er for dumt, tar i mot alt av tips jeg kan få :) Det er så vanskeliiiig å finne ut av, men men, er glad jeg har en goood stund til på meg på å kjøpe gaver!

{IKKE MITT BILDE, HENTET FRA GOOGLE}

Likes

Comments

Hmm, jeg som ville at november skulle bli den måneden hvor jeg skulle blogge oftere og bedre.. Se hvordan det gikk da! Jeg har heller ikke fått noe orden på rommet mitt som jeg hadde tenkt, hvis det er til noen trøst haha. Så det er ikke slik at rydding av rom har blitt prioritert fremfor bloggen eller noe, har bare hatt så mye annet på agendaen. Skole er først og fremst grunnen til at det har vært så stille fra meg. Spesielt forrige uke var veeldig travel! Skal ærlig innrømme at det tar på, for jeg stiller høye krav til meg selv. Jeg vil oppnå høye karakterer, som fører til at jeg blir ganske stressa til tider, fordi jeg er redd jeg ikke får de karakterene jeg vil. Jobbet seriøst med skolearbeid hver dag forrige uke, fra mandag-søndag og i går!! Skjønner godt at jeg var sliten i dag, siden jeg i tillegg ikke har fått den beste søvnen de siste dagene. Så nå skal jeg hoppe i dusjen og legge meg etter hvert! Det skal virkelig bli godt kjenner jeg.

Tenkte bare jeg skulle komme innom en tur! Satser på bedre blogging nå fremover! Og tenk at det snart er jul folkens!! Jeg gleder meg såå til desember, så koselig <3

Likes

Comments

Da har jeg nettopp fått i meg en kopp med varm saft, solbærsirup <3 Halsen er vond og jeg har en fæl hoste som jeg gjerne ønsker skal bli bedre. Har vært syk i et par dager nå, men skal tilbake til skole i morgen, eller praksis rettere sagt. Alltid kjipt å være syk, men skal ikke klage!! Jeg er bare glad jeg har det så godt som jeg har, at jeg har et tak over hodet og at jeg bor i et land som Norge. Også kan man jo tenke på at ikke alle i Norge har det så bra heller. Det finnes mange som lever på gata, uten at man faktisk tenker over det! Nå mot vinteren og særlig i jula, er det tungt for mange av dem. Har du lyst til å bidra slik at en som gruer seg til jul kan få et fint middagsmåltid og et godt sted å spise på julaften? Kirkens Bymisjon har nemlig en flott juleaksjon som du finner HER. Ha en fin dag videre dere! God bedring til alle som er syke <3

Likes

Comments

Goood onsdag! Da er det 1. november gitt, og i den anledningen tenkte jeg å komme med ting jeg ønsker å gjennomføre denne måneden. Jeg har lest flere slike innlegg tidligere og synes selv det er ganske interessant å lese!

*Mørkekjøring/øvelseskjøring. Jeg var på trafikalt grunnkurs i høstferien og skal på mørkekjøring mot slutten av november, så satser jeg på at jeg etterhvert kan begynne smått med øvelseskjøring. Jeg føler meg egentlig ikke heeelt klar for å øvelseskjøre og gruer meg litt til det, men det skal samtidig bli veldig spennende da! Kommer til å få så innmari mestringsfølelse om jeg klarer ett eller annet under øvelseskjøring, for jeg tror virkelig ikke bil er min sterke side. Jeg ser ikke for meg at jeg kommer til å klare å kjøre noensinne, haha, men man må vel starte et sted!

*Komme igang med innkjøp av julegaver. Jeg har i hvert fall nødt til å begynne å gruble på hva det er jeg vil kjøpe. Dette er like vanskelig hver gang så jo tidligere jeg starter, desto bedre, heh! Det er da jeg innser jeg burde være glad jeg ikke er eldre enn 17 år, for ellers hadde jeg hatt mye mer ansvar når det kommer til gaveinnkjøp. Jeg har nok slit med å tenke ut gaver til foreldre og venner jeg, men altså jeg stortrives med å kjøpe gaver, synes det er så gøy! <3

*Ha mer orden på rommet mitt. Rydding er det som trengs, og det vil jeg absolutt bli flinkere til å gjøre. Per dags dato ser det ganske rotete ut, og det hoper seg jo bare opp. Skal prøve å skjerpe meg så godt jeg kan, det er bare ikke så motiverende at det blir rotete like etter igjen.. Så jeg må nok legge inn en slags rutine på det her, slik at det er blant et av mine gjøremål.

*Se den siste filmen av The Hunger Games. Dere skjønner at jeg så den aller første på vg1 i fjor, som gjorde til at jeg også ville se de andre. Jeg så flere tett opp mot hverandre, men jeg kom aldri igang med den siste. Den har liksom bare blitt liggende. Mye av grunnen tror jeg er fordi det er mye lettere å sette på serie, og det er det det går mest i for min del. Jeg er ikke et typisk filmmenneske, så jeg ser relativt lite film. Skal virkelig få prøvd og sett den nå snart, for det er jo ikke slik at jeg ikke vil se den. Nå som jeg har brakt frem den filmen på bloggen, burde ikke det være et problem. Presset blir litt større da vettuuu, haha.

*Bli flinkere med bloggen. Jeg ønsker å blogge oftere (og bedre) i tillegg til at jeg vil bli flinkere på å ta bilder. Dette er jo ikke noe som kan endres på over natta, det må gjøres sakte men sikkert, men jeg skal i hvert fall prøve så godt jeg kan! Det er forskjellige faktorer som gjør at dette ikke alltid er så lett å få gjennomført.

*Reise for å se på mitt favoritt ishockeylag mitt spille bortekamp. Dette kommer helt sikkert ikke til å skje i løpet av denne måneden, for det må isåfall bli førstkommende lørdag. Jeg kan ikke kjøre dit ettersom jeg ikke er gammel nok, og det ser mørkt ut å få tvunget med seg faren min. Og jeg har ikke så mange andre alternativ å vurdere. Men det er vel lov å håpe?

*Begynne å bruke de nye støvlettene mine, som jeg enda ikke har vist dere whoops. Kjøpte meg nemlig et par svarte støvletter med foring i for et par uker siden. Regner med at jeg begynner å bruke de nå etterhvert! Det er jo sko jeg ikke bruker resten av året, så jeg gleder meg! Noe positivt er det med høsten/vinteren da, haha.

Likes

Comments

Hei!


I går var jeg og hentet pcen min etter at jeg sendte den inn på reparasjon forrige uke, og gjett hva, ALLE FILENE MINE ER HER!! Det aller viktigste for min del var at pcen ble i orden da, og da i like god stand som da jeg leverte den inn. Det kom jo helt brått på det at den plutselig ikke ville slå seg på, for jeg har ikke hatt noen problem med den før. Jeg er glad for at den nå fungerer og for at reparasjonen endte bra :D

Akkurat nå ligger jeg på sofaen og smiler over at det er helg. Kjenner det skal bli veldig digg nå etter første uke i praksis! I helgen skal jeg på to ishockeykamper, som jeg gleder meg masse til!! Blir aldri nok hockey, heheheeee <33 I kveld går tiden til å slappe av da, ta den helt ut. Kanskje jeg skal få planlegge litt i forhold til bloggen også, starte litt på innlegg og slikt.

Likes

Comments