Tanker & meninger

Jeg er en person som alltid har tenkt at jeg ikke skal ha tatoveringer, at det ikke er noe for meg osv. I det siste derimot, så har jeg begynt å få et annet syn på det. Jeg har aldri hatt noe særlig imot tatoveringer sånn egentlig, men har bare tenkt at det ikke er noe jeg skal finne på å ha på kroppen min. Nå føler jeg at tankene mine sier noe helt annet. Jeg har fått et mer åpent syn på det og tenker nå det stikk motsatte av det jeg tidligere gjorde. Vet ikke helt hva det kommer av, men regner med jeg har blitt fristet av andre som har tatt tatovering. Flere jeg kjenner til har det, og jeg har blant annet sett en tatoveringsvlog av herlige SandrathBeauty som tok en rååå tatovering! Etter det så innså jeg at "hmm, det er jo ganske stilig med tatovering da..". Nå er det ikke sagt at jeg kommer til å ta noe tatovering enda, fordi jeg har god tid på det da jeg bare er 17 år. Men nå er det å ta tatovering noe jeg ser for meg å ville gjøre. Jeg har faktisk begynt å tenke på hva jeg kunne forestille meg å tatovere, og til og med lagret bilder av ulike jeg fant på nettet. Er i hvert fall fast bestemt på at jeg skal tatovere noe som har en eller annen betydning for meg, eller som representerer meg som person. Har kommet til å tenke på stjernetegnet mitt, fordi jeg ser meg selv i noe av dens beskrivelse, men vi får nesten bare vente å se. Hvis noen skulle lure så er jeg født i tyrens tegn :D Dette er noen av tyren-tatoveringene som jeg har lagret bilde av, for å ha til eventuell inspirasjon:

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

» Gått en tur med foreldrene mine <3 Er ikke motivasjonen til å dra på treningssenteret helt topp, så er det i hvert fall greit å gå seg en tur ute. Det å gå er ofte undervurdert trening, men det er faktisk en god trim, særlig i terreng og med oppoverbakker. Jeg kan godt gå en tur på egenhånd også, da med musikk på ørene!

» Vært med venninner, som var veldig koselig! Spesielt koselig var det å catche opp med en venninne jeg ikke har sett på to uker. Okei, to uker er kanskje ikke såå lenge, men i forhold til at vi var sammen hver dag både på barneskolen og ungdomsskolen, så er to uker en stund. Vi har generelt ikke fått møttes så ofte den siste tiden, så da prioriterte jeg selvfølgelig henne fremfor trening den dagen ♥ 

» Vært på omvisning på Stiftsgården i Trondheim. Vi ble ledet av en flink guide som vi fikk masse informasjon fra. Det varte i ca 45 minutter, og jeg synes det var morsomt å se innvendig ettersom at jeg ikke har gjort det før. Hvis noen skulle lure så er Stiftsgården hvor kongefamilien bor når de besøker Trondheim.

» Startet på Vg2. Jeg håper at det å begynne på en ny skole og i en relativt ny klasse kan gi meg motivasjon til skolen, i hvert fall for en stund. Jeg er egentlig ganske skolelei når det gjelder hjemmearbeid, men jeg vil veldig gjerne holde motivasjonen oppe. Skal prøve å roe ned på det stresset jeg har hatt både på ungdomsskolen og i fjor, så får vi se om det hjelper!

» Spist enchiladas, NAAAM! All creds til min kjære mor <3

» Sett på Nidaros Hockey spille internkamp, noe jeg også gjorde forrige uke. Denne gangen hadde de i tillegg strippestraffer på slutten, haha. Morsomt!

Likes

Comments

Anbefalinger

Heihei!

For to uker siden postet jeg noen serietips, og jeg tenkte nå å komme med en del 2. Om du ikke har fått med deg mine første serietips, kan du sjekke de ut HER.

ORPHAN BLACK

Dette må nok være en av mine absolutte favoritter, seriøst. Jeg husker at den lå i "Min liste" på Netflix en stund før jeg begynte å se den, fordi jeg først var litt skeptisk. Det var helt til jeg begynte på serien. Jeg er så glad for det for å si det slik!! Må bare si at det er mulig første episode ikke er så bra, i og med at det kanskje ikke er så lett å forstå akkurat da. Jeg tror jeg selv merket det, og jeg har også en venninne som kommenterte akkurat dette. Så om du begynner å se denne serien, ikke la første episode skuffe deg! Jeg skal love deg at venninna mi ble helt avhengig etter at jeg anbefalte serien til henne. Tror ikke jeg skal si hvor langt i serien hun hadde kommet på 1 uke, men jeg ble altså sjokka da hun sa det haha. Orphan Black er virkelig spennende!!

Det serien handler om er en foreldreløs jente som oppdager at hun har flere dobbeltgjengere (flere som ser helt like ut). Dette finner hun ut av at er kloner. De blir jaget av flere ulike grupper, og har nødt til å samarbeide for å overleve og for å finne ut hvor de kommer fra. Selv om de fleste karakterene i serien spilles av samme skuespiller på grunn av at de er kloner, blir serien tvert imot kjedelig. Du får faktisk en følelse av at det er ulike skuespillere, fordi de har såpass ulike personligheter, klesstiler og slikt. Det er helt sykt hvor bra produsentene har klart og gjort denne serien. Jeg er imponert!! ♥


SHADOWHUNTERS

Shadowhunters er en serie som går under action og eventyr. Den har overnaturlige trekk da det både er vampyrer, varulver, trollmenn og andre demoner med blant annet. Serien er basert på en bokserie kalt Skyggejegerne/The Mortal Instruments, så det kan hende noen kjenner til historien. I serien følger du i hvert fall Clary Fray. Hun tror hun er en helt vanlig jente på 18 år, men oppdager etter hvert at hun er en født skyggejeger (halvt engel med spesielle krefter). Hennes verden blir snudd opp-ned når blant annet moren blir kidnappet. Ellers så har serien preg av kjærlighet mellom karakterene.

Denne serien falt i smak hos meg allerede ved første episode ♥ Åhh, så bra den er! Jeg liker særlig godt konseptet av skyggejegerne, det at de har runer som gir de ulike krefter for eksempel. I tillegg er det gode gjerninger de gjør, de er ute etter å gjøre planeten god å leve på ved å stoppe demoner som ønsker det motsatte. Det er også gøy å se at folk flere ganger klarer å samarbeide til tross for at de er av ulike raser. For eksempel at skyggejegere samarbeider med varulver eller trollmenn. Alt i alt så er serien veldig bra! Den byr på spenning og som det står på Netflix under informasjon, så er serien kreativ. Om du synes Shadowhunters høres interessant ut, så anbefaler jeg å ta en titt!


RIVERDALE

Riverdale er en relativt ny serie sånn egentlig, så det har hittil blitt publisert 1 sesong. Gleder meg masse til sesong 2 kommer til høsten, fordi sesong 1 var strålende bra! Den bydde på mye spenning da vi fulgte et mordmysterie, ungdomsdrama, romantikk og kriminalitet!! Allerede første episode ga tegn til dette, for det var en effektiv spenningsbygger. Det er noe jeg ser på som positivt. Skuespillerne og produsentene har gjort en god jobb med sesong 1, og jeg tviler på at neste sesong blir dårligere. Lysarbeidet og lydeffektene/musikken forsterker følelsene du får av å se på, og stemningen blir derfor enda mer spennende og nervepirrende. Elsker den følelsen <333 Riverdale er en egenartet serie til tross for at den er en del av småbymysteriesjangeren, hvor en del andre serier også hører til. Så don't worry om du ikke er så gira på den sjangeren, kan godt hende Riverdale faller i smak likevel! ♥


SCREAM

Jeg regner med de fleste kjenner til Scream, enten om det er serien eller filmene. De dreier seg jo egentlig om det samme, bare at filmene er eldre og at det ikke er akkurat samme handling. Ellers så er det også andre skuespillere i serien enn i filmene. Jeg har ikke sett filmene, men serien derimot, den følger jeg med på og jeg elsker den ♥ Nå har jeg sett alle episodene som er ute, men jeg vet det vil komme en sesong 3 en eller annen gang. Serien tar plass i byen Lakewood, hvor det skjer en rekke mord. I sentrum står Emma Duval, en tenåringsjente som på et vis er knyttet til byens mørke fortid. Hun er morderens viktigste besettelse. Med både hennes familie og venner i fare, skal hun avdekke byens mørke mysterier og avsløre morderen en gang for alle. Dette viser seg å være vanskelig, spesielt når alle er mistenkte og hvem som helst kan bli et offer. Scream bygger på horror, slasher og mysterium. I følge Netflix er den skremmende og nervepirrende, noe jeg kan si meg enig i. Den er dermed ikke så særlig for barn, men det går helt fint for ungdom å se. Jeg personlig mener i hvert fall det, den er ikke så ille. Den kunne absolutt ha vært mer skummel, slik at dere vet det! Jeg elsker serien og anbefaler den til alle dere som liker denne type sjanger <33


THE CARRIE DIARIES

The Carrie Diaries er det en stund siden jeg har sett på nå, fordi serien ble kansellert etter sesong 2. Jeg tror det var på grunn av at den ikke var så populær, at den ikke hadde så mange seere da. Jeg selv liker serien ganske godt, og jeg kjenner til flere som mener det samme. Den bygger på komedie og drama, hovedsakelig ungdomsdrama. Hovedkarakteren er Carrie Bradshaw, som går på High School i en liten by utenfor New York. Hun får en lærlingjobb i farens advokatfirma, og begynner senere å jobbe for fashionistaen Larissa. The Carrie Diaries inneholder også et komplisert kjærlighetsdrama. I serien møter Carrie en rekke problemer, men hun er en viljesterk jente som klarer å rette opp i de aller fleste.

Jeg må bare si at jeg synes serien er bedre enn den beskrivelsen jeg fant :P For den høres kanskje ikke så interessant ut, men jeg vil si at det verdt å gi den en sjanse! Jeg skulle gjerne hatt flere sesonger av serien, men slik blir det nok ikke, dessverre.

Alle seriene ovenfor er Netflix Originalserier, bortsett fra The Carrie Diaries. Det vil si at når det publiseres en ny episode online av seriene, kommer episoden på Netflix med engang også! For eksempel så har sesong 5 av Orphan Black nettopp blitt ferdig. De episodene kom da på Netflix samtidig som de ble sendt, en episode per uke. Hadde det ikke vært for det, ville det ha tatt laaaang tid før sesongen hadde kommet på Netflix. Da måtte jeg nesten ha brukt en annen side for å se, som jeg gjør med enkelte serier. Det er ikke alltid like bra! Jeg tenkte jeg bare skulle informere om det, fordi det synes jeg er en stor fordel med de seriene som går under originalinnhold fra Netflix.

Likes

Comments

Hverdag

I dag hadde jeg min andre skoledag etter ferien, ikke at vi fulgte den ordinære timeplanen, for det gjorde vi absolutt ikke! Jeg kjenner at det blir spennende å begynne på igjen (ikke hjemmearbeidet). Ikke bare har jeg nye lærere og medelever, men for min del blir også rutinene litt annerledes. Jeg har nemlig startet på en skole som jeg må ta buss til. Dette er noe jeg ikke har gjort før, for både barneskolen, ungdomsskolen og den skolen jeg gikk på i fjor på Vg1, ligger i området her hvor jeg bor. Nå har jeg nødt til å legge inn en annen rutine, også fordi dette skoleårets timeplan er ganske annerledes. Jeg slutter en del senere flere dager i uka, men det er jo bare noe jeg må venne meg til. Ellers så er jeg spent på å lære og kjenne selve skolen, klassen og lærerne mine! Jeg merker godt at skolen er ganske ukjent for meg, haha. Nå skal jeg skifte bukse og skru på The Flash tenker jeg, siden jeg ikke har noen andre planer. It's friday people! Ha en fin kveld og en fin helg <3 Vi snakkes :D

Likes

Comments

Hverdag

Hei!

I dag har jeg bare daffet her hjemme. Jeg sov ganske dårlig i natt, så energien har ikke vært helt på topp. Dagen min oppsummert; joggebukse, skoleforberedelser, Netflix, pizza og musikk. I morgen er det nemlig tilbake på skolebenken for min del. Jeg starter på Vg2 på en helt ny skole jeg såvidt har vært innom, dette blir spennende! Derfor måtte jeg blant annet skrive klar en bokkontrakt, og ikke minst forbedre meg mentalt, haha. Har prøvd og vært i et skolemodus i dag kan man si. Kjenner jeg er ganske stressa, ikke for det å gå på skolen hver dag, men alt det arbeidet som kommer med! Arghh, har vi ikke fått nok? Jeg må seriøst prøve å ikke stresse så utrolig mye dette skoleåret, for jeg vet det ikke er bra. Det gjør bare alt verre.

Jeg håper alle har hatt en superbra ferie og at den ble slik dere ønsket den skulle være! Jeg har hatt det veldig flott, men jeg kunne nok ha utnyttet enkelte dager litt mer. Ferien bare flyr så raskt unna og før du vet ordet av det så er den over! Nå skal jeg hoppe i dusjen. Ha en fin kveld videre :D

Likes

Comments

Hverdag, Tanker & meninger

Tg = Trafikalt grunnkurs


Jeg føler at folk blir mer og mer avhengige av å ta billappen med en gang de fyller 18 år. Mange ønsker den fortest mulig, og prøver dermed å få oppkjøring snarest etter bursdagen sin det året. Jeg ser poenget, fordi det er jo ganske kjekt å kunne kjøre selv. Bosted har kanskje en del å si også, om hvor avhengig en er av dette. Bor man en litt øde plass hvor transport er nødvendig for å komme seg til forskjellig, setter man kanskje enda større pris på det å kunne kjøre opp. Dette er totalt forståelig! Jeg derimot, ser ikke på det som noe stress enda. Noen reagerer på at jeg ikke har begynt å øvelseskjøre enda, av den grunn at jeg har hatt mulighet til å gjøre det i snart 1 år og 3 måneder nå. For meg er det helt naturlig. Det å øvelseskjøre har ikke vært blant mine prioriteringer enda ettersom at lysten og interessen ikke har vært helt tilstede. Jo mer du øvelseskjører, desto lettere vil det nok gå på kjøretimene med kjørelærer, det forstår jeg og jeg vil absolutt øvelseskjøre en god del før oppkjøringen! Bare ikke akkurat fra den dagen jeg fylte 16...

For at jeg ikke skal virke uklar her, så kan jeg si at jeg absolutt ikke har imot noen som har det "travelt" med å ta lappen eller noe. Jeg skjønner bare ikke vitsen med at enkelte reagerer eller kommenterer på det at andre ikke har begynt å øvelseskjøre i en alder av 17. Akkurat det ser jeg ikke poenget med! Jeg skal få prøvd og ordnet med trafikalt grunnkurs snart i hvert fall, slik at det er i boks! For å være ærlig så har jeg ikke heeelt motivasjon til det kurset, det frister så lite. Men må man gjennom det, så må man gjennom det. Skal få med meg venninna mi da, for bare det hjelper veldig mye!

Likes

Comments

Hverdag

Da er det søndag igjen gitt, som vil si en ny runde med ukens hverdagsgleder. Denne uka har vært ganske bra synes jeg. Jeg har vært på noe hver dag (bortsett fra i går), enten om det har vært trening eller funnet på noe annet med familie/venner.

» Vært 4 ganger på treningssenteret. Det begynner å bli lenge siden sist jeg var der 4 ganger i en uke. I det siste har jeg som regel trent 2 ganger i uka. Nå fremover skal jeg absolutt prøve å bli flinkere og komme meg mer i rutine med trening igjen, fordi da øker også motivasjonen. Målet er å trene gjennomsnittlig 3-4 ganger i uka.

» Vært støl i bein og armer. Jeg liker egentlig følelsen av å være stiv og støl etter trening, selv om det ikke akkurat er så veldig deilig, spesielt ikke i beina. Men det er et tegn på at du har gjort noe på trening, og jeg føler da at den har vært mer til "nytte".

» Spist på Egon med familien, kjempe koselig!

» Vært med en venninne <3

» Besøkt Pirbadet med familien. Pirbadet er Norges største innendørs badeanlegg, hvis noen skulle lure. Det er faktisk flere år siden sist jeg var der, så det var virkelig på tide å ta en tur dit igjen! Vi holdt tradisjonen vår og brakte med oss mat og snacks som vi kunne spise i løpet av dagen. Det var en koselig dag!

» Møtte hyggelige bussjåfører. Åhh som jeg elsker når ansatte er høflige, enten om det er bussjåfører, servitører eller butikkmedarbeidere. De alle er jo på en måte servicearbeidere, og derfor blir jeg ganske irritert hvis jeg møter på en sur butikkansatt for eksempel. Er du en servicearbeider så burde du i mine øyne være hyggelig ovenfor kundene eller gjestene dine. Det kan man score mye på, fordi den servicen kundene får kan påvirke deres opplevelse og mening om butikken eller restauranten. Høflige ansatte gjør dagen ekstra bra!

» Sett på A-laget i Nidaros Hockey (og folk fra U20-laget) spille treningskamp. Så fan som jeg har blitt klarte jeg selvfølgelig ikke å vente til sesongstart i slutten av september for å ta turen til Leangen Ishall, haha.

Likes

Comments

Tanker & meninger

Jeg vet ikke med andre steder, men her jeg bor føler jeg at de fleste på min alder tar det som en selvfølge at alle drikker. Det at jeg ikke drikker alkohol i en alder av 17 år, skal jeg på ingen måte være flau over å si. Nå har det jo nesten blitt slik. Jeg står for og er stolt over at jeg ikke drikker, men nå på Vgs føler jeg at drikking er et større tema og det blir dermed litt ubehagelig å snakke om det til tider. Flere jeg har møtt tar det nesten som en selvfølge at jeg drikker og det synes jeg blir litt for teit.. Altså greit nok, det er normalt å drikke i en alder av 17 i dag, men det burde også være normalt og ikke gjøre det. Jeg føler ikke på presset om å drikke alkohol og mye av grunnen tror jeg er fordi jeg ser hvordan mange misbruker det med vilje. I tillegg er jeg en ganske sta person som står for meningene mine, så det skal mye til for å påvirke meg sånn egentlig.

Jeg er ikke ute etter å virke nedlatende ovenfor folk som drikker eller noe, men jeg synes det er veldig viktig å få frem at man overhodet ikke trenger å drikke av den grunn at andre gjør det. Jeg vil ikke at noen skal føle på presset av å måtte gjøre det hvis det ikke er noe man selv ønsker. Ikke bry dere om hva andre tenker om det, det er jo tross alt aldersgrense for kjøp av alkohol. Husk at det er en grunn til det! Ikke er det lov for butikker å reklamere om det heller. Nå har ikke jeg sagt at jeg aldri kommer til å drikke alkohol, men jeg synes det er ganske så oppskrytt, spesielt her jeg bor. Jeg skal ikke måtte forklare meg om hvorfor jeg ikke drikker da det er helt valgfritt og ikke nødvendig for min del. Jeg håper dere ser poenget mitt her, og at noen der ute kanskje er enige!

Har det like morsomt med brus <333 eller vann, saft eller juice for den slags skyld!

Likes

Comments