Nå har jeg spist Coco Pops, nam! Dagen har hittil vært ganske chill. Jeg kom hjem fra skolen klokka 11, fordi vi fikk jobbe hvor vi selv ønsket med det faget vi skulle ha resten av dagen. Så var ikke lange tiden på skolen før jeg dro hjem, hihi <3 Ellers i dag så har jeg nødt til å tvinge meg selv til å jobbe med skole. Vi skal ha en avkrysningsprøve (heldigvis!!) i morgen om politikk og demokrati, så jeg må nesten bruke litt tid på å lese. Har ikke noe særlig interesse for det temaet må jeg innrømme, og jeg er absolutt ikke god i det. Wish me luck, haha! Håper alle har en fiiin dag ♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere!

Åhh, i går hadde jeg en så grusom kveld. Nå skal dere høre. Det har seg nemlig slik at pcen min, som jeg har hatt i 1,5 år, plutselig slutta å funke i går. Jeg har hatt null problem med den tidligere. Den har verken vært treg, eller hatt noen andre problemer. Men i går da jeg skulle ta ut laderen fordi pcen var fulladet, ble hele skjermen svart og det gikk ikke an å få noe liv i den. Av/på-knappen lyste, samtidig som Caps Lock og flymodus også gjorde det, og det er to knapper jeg ikke hadde rørt engang. Jeg var helt fortvilt og begynte raskt å gråte da jeg fant ut at dette ikke var noe jeg kunne fikse. Ganske barnslig kan man kanskje tenke, men jeg er følsom når det kommer til slik. Nå er det ikke slik at jeg gråt direkte over pcen, men alt jeg har på den. Det er ikke sikkert jeg kommer til å miste det jeg har lagret på den, men man kan ikke se 100% bort ifra det. Bildene er ikke skikkelig krise, for heldigvis så er de viktigste fremdeles på mobilen og kameraet! Såå glad for det, for ellers hadde jeg garantert grått i dag og, haha. Det som er kjipt derimot, er alt av skolearbeid som jeg har lagret der. Har lagt ned så mye arbeid, og det er masse dokumenter der med mye informasjon. Jeg overlever uten, men det er jo ikke noe jeg vil miste..

Jeg har nå levert pcen min på reparasjon, som vil ta maks 3 uker. Skal ærlig si det var litt skummelt å levere den fra meg, først og fremst på grunn av at det er en personlig eiendel. De fikk jo passordet til den, så da føler man automatisk at alt av ting innpå der er synlig, at de kan se alt av bilder og slikt. Men sånn er det nå bare. Jeg er virkelig spent, har ikke vært i en slik situasjon før! Og ikke er pcen så gammel heller så det kom litt som et sjokk. Får nesten bare vente å se hva som skjer. Nå skal jeg ikke skrive for langt her så jeg runder av! Det kommer ikke til å påvirke bloggingen i hvert fall, det må dere vite. Jeg fikk med meg en lånepc hjem, så sånn sett er det ikke noe som står i veien!

Likes

Comments

» Blitt ferdig med trafikalt grunnkurs (sett bort ifra mørkekjøring).

» Hatt høstferie <3 Selv om jeg måtte stå opp tidlig(!!) flere dager på grunn av trafikalt grunnkurs, var det likevel veldig greit å ha en uke fri fra skolearbeidet. Kjenner at jeg er lite klar for skole i morgen, heh.

» Spist taco. Det var uvanlig godt med taco denne gangen, og vi hadde det til og med på en onsdag som er noe utenom det vanlige, fordi vi som oftest spiser det i helgene.

» Sett "Skal vi danse", og denne uken var det EKSTRA gøy fordi det var showdans! Da spilles det på underholdning og det er ingen regler å følge. Åhh, jeg får så lyst til å danse av å se på programmet <3

» Ishockeykamper. Elskerelskerelsker det!

» Riverdale sesong 2 har begynt igjen. Det er en så bra serie, anbefaler alle å sjekke den ut! Den kan sees på Netflix. 

(Innlegget skulle egentlig bli postet i går, men Nouw funka dessverre ikke utpå kvelden).

Likes

Comments

I dag er den dagen hvor jeg går uten BH og kun sløver hjemme haha, digg! Jeg har spilt en del Sims 3 i dag, som jeg har blitt skikkelig hekta på de siste dagene. Lenge siden jeg har spilt det så mye. Jeg har nettopp spist risgrøt som jeg testet for første gang for kanskje 2 uker siden. Skal ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk til denne, før jeg i det hele tatt hadde smakt, men det er av den grunn at jeg ikke er noe fan av middagsgrøt. Jeg pleier ikke å spise den grøten, men dette mellommåltidet var faktisk ikke så verst! Hadde jeg ikke likt den, hadde jeg jo ikke spist den igjen såå ja. Senere blir det nachos her hjemme, gleder meg <3 Ha en fin fredag videre dere!

Har du smakt denne spiseklare risgrøten?

Likes

Comments

God dag dere!

Jeg liker Instagram veldig godt og har selv begynt å bli mer og mer aktiv der. Det skal ikke mye til for å finne en konto som jeg synes har fine bilder, men jeg tenkte jeg kunne dele 5 Instagram-profiler jeg anbefaler dere å sjekke ut. Alle er offentlige personer, så er ganske sikker på at noen av dere allerede følger en eller flere av disse.

Frida tar helt sykt fine bilder! Feeden hennes består av et variert innhold, og den er fargerik og inspirerende. Jeg sikler! Dere skulle sett meg i sommer da hun la ut masse nydelige bilder fra Indonesia blant annet, jeg ble helt forelska og satt og så på bildene hennes lenge, haha. Også virker hun som en veldig herlig person og <3

Malin, også kjent som Makeupmalin, er virkelig ei rå dame! Jeg digger henne kjempe mye. Hun er en så god person, og jeg liker at hun er så åpen som hun er! Det merker man bare av å bla gjennom Instagrammen hennes også, for det er ikke mye hun er redd for å dele, haha. Nei, hun er rett og slett helt super! Føler feeden hennes er godt preget av personligheten hennes, som gjør den elsk <3 Det er mye artige og kule bilder å finne der!

Shay er en av hovedpersonene i Pretty Little Liars, som er en av de beste seriene jeg har sett! Det er derfra jeg har hørt om henne. Hun har en kul stil og mange inspirerende bilder. Vet ikke hva annet jeg kan si egentlig, ønsker liksom ikke å repetere meg selv hele tiden, fordi det sier jo seg selv at jeg liker bildene hennes godt.

Elin legger for det meste ut bilder av barna sine, og nåmmen så søte de er! Altså, jeg smelter. Det å se bildene hennes gir meg et smil om munnen <3 De er så koselige, og jeg synes det er hyggelig å følge med. De har blitt en fin familie på 4!

Celina har en feed som er veldig hjemmekoselig synes jeg, samtidig som hun har sminkelooks litt her og der. Jeg blir glad av å bla gjennom brukeren hennes, fordi bildene er rett og slett god stemning <3 Herlig er hun også, utstrålingen hennes smitter veldig!

Likes

Comments

Hei og god kveld!

Nå har jeg nettopp fått i meg kveldsmat og skal snart hoppe i seng. Jeg driver nemlig og tar trafikalt grunnkurs nå om dagene, så må opp klokka 06.15, og jeg som har ferie... Men,men! Det er like greit å få det unnagjort i ferien da, og det var på tide å ta det uansett. I morgen er siste dag av kurset, også mangler jeg bare mørkekjøring som er om en liten stund. Skal bli godt å ikke må forholde meg til å stå opp tidlig de 3 siste dagene av uka da, før skolen starter igjen. Får i hvert fall liiiitt feriefølelse, haha (håper jeg!!).

I dag har jeg vært og fått kjøpt meg et par støvletter med fôring som jeg kan bruke nå etterhvert og når vinteren kommer. Kan vise de til dere en annen dag <3 Har også gjort noen andre innkjøp de siste dagene, som jeg også vil komme tilbake til!

Knekkebrød med leverpostei og et glass med tropisk juice, yummmms!

Likes

Comments

1. mars er en kjent dato for mange av oss. Det er jo da man må ha tatt et valg om hva man vil gå på videregående. Jeg lover deg at du ikke er den eneste som er usikker, for jeg har vært der selv. Folk er jo forskjellige og noen er mer ubesluttsom enn andre, så det å komme med noen spesifikke råd om hvordan du skal bestemme deg, er vanskelig. Min beste anbefaling er egentlig bare det å gjøre gode søk. Ikke ta det som en selvfølge at du skal gå generell studiespesialisering, for det er så mange valgmuligheter! Det er absolutt ikke noe negativt med den linja, men plutselig kan du komme over noe annet som frister også. Jeg var nemlig den personen som tenkte å gå studiespesialisering, men som brått ombestemte seg.

Nå skal det sies at dere dette gjelder, fremdeles har god tid på å ta et valg. Jeg tok ikke mitt før etter jul den gang, sånn i januar/februar. Husker ikke ordentlig hvordan jeg bestemte meg for å gå service og samferdsel, for jeg hadde ikke tenkt noe særlig på yrkesfag tidligere, men jeg hadde kjennskap til de ulike retningene. Hospiteringa mi brukte jeg heller ikke på en fornuftig måte føler jeg, den ble brukt til å besøke studiespesialisering. Føler nå i etterkant at jeg kunne brukt den dagen på å besøke hvilken som helst annen linje, men too late for that.

Jeg er i dag evig takknemlig for at jeg på forkant satt meg ned hjemme og leste om linjene. Vi fikk noe informasjon på skolen, men det hjalp meg egentlig ikke. Jeg tror bare det var et eller annet som vekket noe inni meg som gjorde at jeg hadde lyst til å vite mer. Nå er det jo enda litt under 5 måneder igjen til valget må taes, og jeg anbefaler virkelig de av dere dette gjelder til å bruke tiden godt :) Du kan selvfølgelig endre mening og ta en annen retning senere, men det valget du tar i 10ende er jo fortsatt med på å avgjøre diverse ting. Det er mange dører åpne her folkens, og det er viktig at du tenker på hva du selv vil, ikke følg etter venninne dine!!

Likes

Comments

» Vært på klassetur. Jeg synes turen alt i alt var veldig vellykket, selv om jeg til en tid tenkte på når vi skulle få tid til å slappe av, haha. Vi gjorde mye på de to dagene vi var der, men det var hyggelig og morsomt. Turen ble bedre enn forventet så jeg er fornøyd, tihiii!

» Fått to karakterer som jeg er kjempe fornøyd med! Før disse prøvene ble gjennomført, var jeg ganske stressa over hvordan de kom til å gå i og med at jeg følte jeg ikke kunne noe. Så da resultatet ble veldig bra, ble jeg virkelig letta. Jeg står fast ved at man kan mer enn man tror :)

» Møtt igjen gamle klassekamerater. Det var såå koselig <3

» Vært med på å overraske en venninne med kake, is og dikt i forbindelse med bursdagen hennes. Love youuu, koste meg skikkelig <3

» Hørt på Adil Kahn snakke. Han har blant annet vært dommer i Norske Talenter, så jeg kjente til han fra før. Men herregud så inspirerende det var å høre på han prate. Det var i forbindelse med markering av verdensdagen for psykisk helse. Rørte ikke han hele salen så vet ikke jeg, for det var et så bra foredrag! Han snakket blant annet om sin egen bakgrunn, og kom innpå så mye viktig. Jeg hadde faktisk sykt lyst til å gå bort og gi han en klem etter foredraget, dere aner ikke hvor stolt jeg var (eller er!). Vi trenger flere mennesker som han!!

Likes

Comments

Jeg tenkte jeg kunne ha et slikt faktainnlegg igjen, fordi jeg føler det er en veldig grei måte for dere å bli bedre kjent med meg på!

1: Jeg blir ganske fort glad i mennesker, det skal ikke såå alt for mye til. Jeg stiller selvfølgelig visse krav til personligheten, for frekke mennesker finner jeg meg ikke noe i. Elsker generelt å møte på trivelige personer. I går var det for eksempel en bussjåfør som jeg synes var ekstra hyggelig og som jeg føler levde opp til jobben sin. Han ga passasjerene en latter og et smil om munnen, i hvert fall hos meg. Det gjorde virkelig susen, en bra start på dagen <3

2: Jeg har utviklet meg veldig som person, spesielt i etterkant av ungdomsskolen og litt underveis der (jeg går nå vg2). På barneskolen var jeg ganske så sjenert, men jeg merker at dette har forandret seg totalt de siste årene. Jeg har blitt mye mer utadvendt og moden, noe jeg er veldig glad for!

3: Jeg drikker ikke alkohol og har heller ikke drukket det før.

4: Jeg skal ikke være russ. Det er rett og slett et valg jeg har tatt. Jeg synes det kom så brått på, selv om jeg har vært klar over det en stund nå at jeg tenker å være lærling neste år, og at russetiden for min del da er kommende mai. Jeg har ikke noe imot det å være russ, men det er ikke heelt meg. Da dropper jeg heller å være det, så slipper jeg å tenke på utstyr (klær og russekort) som kan bli kostende en del, samtidig som jeg kan fokusere ordentlig på skolen. Jeg vet at jeg ikke trenger å forklare meg, men tenkte jeg kunne skrive kort om hvorfor uansett.

5: Jeg misliker folk som tar alt for mye plass. Med dette tenker jeg ikke sånn fysisk, men de som er ute etter veldig mye oppmerksomhet og tar seg godt til rette og er midtpunktet i en gruppesamtale. Arghh, er det bare meg som blir IRRITERT??

6: Jeg har ganske høye krav til meg selv på skolen. Det var nok i 10ende klassen disse økte, og siden vg1 har målet alltid vært å få 5ere eller 6ere. Jeg sier ikke at lavere karakterer er dårlige, men jeg har blitt ganske streng med meg selv på det området føler jeg. Sikter høyt, men for all del så synes jeg det er bra at jeg faktisk legger ned en innsats og bryr meg om skolearbeidet. Det er jo mange som ikke gjør det. Gode karakterer er jo greit å ha med seg videre, men jeg skal ærlig innrømme at jeg til tider tenker på hvorfor jeg bryr meg SÅ mye som jeg gjør. Jeg er alt for flink til å overtenke og stresse.

Skal ikke plage dere med flere punkt nå, fordi jeg allerede har skrevet en god del, hehh. Jeg ønsker alle en riktig god høstferie (og helg)!! Håper dere koser dere masse, så blogges vi <3

Likes

Comments