Min dag har varit helt okej idag, Jag vaknade typ vid halv sju sen så klev jag upp och åt frukost och sen så gjorde jag mig klar för dagen sen så tog jag bussen från stan kl 07:30 för att sen ta skolbussen från vi till skolan som går kl 07:50. Sen så började jag som vanligt kl 08:10, Då började jag skoldagen med HL (Handledar tid/ samling) Då så började jag med svenska som var 50min lång lektion, Sen hade vi rast i 10min sen gick jag vidare till bildlektionen där hade vi ett kort möte sen fick vi skriva en utvärdering om "terminen" med bild och vad man hade gjort med sin bild som vi har jobbat med under sju veckor. Sen tillsist så hade jag So och där diskuterade vi ord under antiken. Sen hade vi lunch och det var kyckling och nudlar helt okej, Sen hade vi rast i 70 min det var en ganska så kul rast för då gick vi på en lång promenad i ös regnet blöta som vi var så gav vi inte upp haha:) Sen hade vi HL igen efter de så hade vi elevens val då hade jag silversmide då gjorde jag Emma och Maxine ett best friend forever armband det vart väll ganska så fint;) Också så hade vi fika på elevens val 🍪 sen åkte jag med Maxine och Felicia till ljustadalens gård för att betala en resa till Stockholm i helgen, efter de så åkte jag hem och kolla på youtube och pluggade lite, Och nu har jag precis hoppat ut ur duschen och skriver detta inlägg.Hejdå kram på er✨

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Onsdag outfit today
Godmorgon alla!! Idag har jag på mig en marinblå tröja med ett vitt tryck fram på tröjan den är ifrån Rom (Italien) Sen så har jag på mig ett par svarta jeans från Gina tricot i kollektionen Alex. Och jag har samma bomber jacka som igår, från Lager 157. Och så har jag en väska från Don Donna. Tillsist så har jag på mig ett par skor från Nike från någon Nike affär i New York.😊

Likes

Comments

10 onödiga fakta om mig!

1. Vilket tuggummi brukar du köpa? Extra White smaken Sweet Mint.

2. Vad har jag alltid i kylen? Jag brukar alltid ha mjölk i kylen ganska tråkigt men aja.

3. Apple eller Android? Apple.

4. Uppklädd eller nerklädd? Uppklädd när man är borta och nerklädd när man är hemma.

5. Sms eller mail? Sms alla dagar.

6. Stressad eller lugn. Jag skulle säga att just nu är jag ganska stressad med skolan och så eftersom det snart är sommarlov och att dem sätter betygen nästa vecka och vissa uppgifter ska in och så. Men annars skulle jag säga att jag är ganska lugn.

7. Musik eller böcker? Musik helt klart.

8. Tror du på spöken? Nej det gör jag inte.

9. Tålmodig eller otålig? Otålig skulle jag säga för det lilla minsta som jag stör mig på så blir jag as sur.

10. Har du dörren öppen när du ska sova? Nej men om jag har min hund Baltazar sover med mig så brukar jag ha dörren på glänt så att han kan gå ut från mitt rum på natten om han vill.

Hoppas ni gillade detta inlägg det kommer komma lite olika tags lite då och då och sen så till helgen ska jag till Stockholm med Maxine, Emma, Felicia och några fler och då kommer vi vara på Gröna Lund.

Likes

Comments

Idag var det pannkaka på skolan och det var väll ganska gott, Sen så har jag haft bild hade en bild som inte var nå fin så då börja och gjorde om den helt idag och en så länge är jag nöjt med den men jag kan lägga ut en bild på den när jag är klar om jag blir nöjd med den tänkte slänga in några bilder. Sen så består min outfit av att jag har jag ett par mjukisar från Cubus och en långärmad från nån affär i Rom (Italien) sen har jag en svart bomber jacka från 157 och sen ett par Nike skor!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg jag tänkte blogga om lite allt möjligt från sporter till smink, Jag är 13 år gammal fyller 14 i Augusti.

Likes

Comments