Hej hej igen!

Det var längre sedan jag har fixat sist. Nu har jag sportlov så jag har tänkt att skriva lite om min praktiken som jag fick i två veckor sedan. Först praktiserade jag på en kafé. Jag och min vän Sofie har samma praktikplats så det är perfekt för henne att jag finns där för henne. Vi hade haft bra och sen nästa dag fick vi veta från våra mentor att hon ville prata med oss. Vi fick komma till skolan och träffas henne. Vi blev chockad när vi har fått veta. Våra mentor har sagt att hon som har jobbet i kafé gav upp. Hon kunde inte teckenspråk, hade mycket att göra, var stressad med allt osv. Så vår mentor har pratat med restaurangen om vi får prao där. Efter mötet med våra mentor, vi fick åka hem till vår kollektivboende Hedens hus och på middag har jag frågat kock Fredrik om vi får praktisera i köket. Han sa ja till oss. Vi var glada! Vi fick jobba restaurang i skolan på onsdag och torsdag. Vi fick jobba i köket på Hedens hus på måndag, tisdag och fredag. Vi var nöjda med det så vi slipper att gå i skolan haha! Efter sportlov ska vi praktisera en vecka till sen det blir skola som vanligt. På restaurang vi fick börja kl 09 på morgonen och vi slutar 14.00. Vi får också sluta lite tidigt beror på vi har gjort klart med allt innan kl 14. På köket i Hedens hus vi fick börja kl 1 i eftermiddag så vi får sovmorgon. Härligt! Vi fick sluta ungefär kl halv fyra (15.30) så vi fick ledig i två timmar. Efter middag fick vi hjälpa med kock att diska eller kasta bort plaster, papper, paket från mat eller någonting vad det heter. Ni får också lite bilder där. Men den kläder det var från kafés kläder men den kan använda ändå till restaurang och bagare. Lite lustigt va? xD

Ja, det var allt! Vi hörs sen om jag fixar ny inlägg någon gång. Jag fixar ny inlägg kanske snart eller vet jag inte. Jag brukar inte att fixa bloggen så mycket alls men jag hade inte tid att fixa nya inlägget i varje dag. Det förstår ni väl pga gymnasiet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Ni har väl hört att jag hade jobbat i en restaurang idag? Jo för jag hade provat att jobba idag, men jag ska fortsätta 3 veckor till sen vi får se vad det ska bli sen... om mitt schema står inte restaurangen så jag får vänta nästa år.. men hoppas att mitt schema ska ändra snart så jag kan jobba det i torsdagar. Vi får se vad det ska bli om några veckor. Jag ska skriva på bloggen när jag har fått veta om resulterat. Vi började kl 8 idag och jag har fixat 4 olika sallader... det var typ verkligen lätt men väldigt roligt! Vi hörs igen om några veckor igen 😊❤

  • 65 readers

Likes

Comments

Jag har inte bloggat ett lång tag, men nu är jag tillbaka igen.

Så jag har slutat med grundskolan nyss. Jag har skolavslutning i 9 juni. Min pappa och storebror var med. Vi hade så kul.

Jag och min kontaktperson Olivia var med i Keios festival i 18 juni. Vi gick dit för att jag ville se Yohio och träffas honom sista gången. Men samtidigt vi såg Kerbera och DIE/MAY sjöng och första gången jag såg Seike sjöng där. Jag blev chockad när jag såg honom på riktigt. Jag har ju älskat Seike sedan mars 2015. Efter när de har sjungit, jag gick till signering för att jag ville träffas Seike och tre killar i Kerbera. Jag fick träffas honom och har sagt något till honom, samtidig jag glömde några som jag skulle säga... Men plötsligt han sa till mig: Det betyder så mycket för mig. Jag har frågat honom att jag vill få hans kram. Han sa Absolut! Han gick upp från en svart stol, gick till mig och kramade mig. Jag var lycklig! Jag har sagt till honom: Tack! Han log till mig.

Sen teckenspråkstolk gick hem så jag och Olivia stannade lite till. Vi sprang till Seike för att vi ville prata lite med Seike. Olivia skrev i mobilen och visade åt honom. Olivias mobil stod: Kan du några teckenspråk? Han tänkte och tänkte. Han har tecknat åt oss en sköldpadda. Fast det blev lite fel. Olivia har sagt åt honom: Nej! Olivia har visat åt honom och han härmade honom. Sen Olivia har gett honom en persontecken så han härmade det också. Haha vad härligt! Jag fick kram av Seike igen. Han var visst trevlig person!

Men nu har jag inte mycket att göra senaste veckan. Jag satt och spelade datorn i varje dag. Det brukar jag göra det i skollov när jag har inte mycket att göra.

Jag har skaffat ny fp till Seike nyss. Men gissa vad gjorde han? Jo, han såg en bild och sen han har börjat följa mig. Jag blev chockad. Jag har gråtit och var lycklig.

Det var allt. Vi hörs igen snart när jag har tid att blogga! :D

Kram ♥

  • 91 readers

Likes

Comments

Hejsan!
Jag skriver här på mobil istället, men idag gick allt bra med mig.
Idag har jag varit i skolan och jobbade så hårt!
Nyas slutade vi kl 16, och jag är påväg hem!
Men vi hörs igen sen ikväll ;)

  • 93 readers

Likes

Comments

Hejsan igen!

Det är ett tag sedan jag var här och bloggade, men idag bestämde jag att vara tillbaka.

Idag har jag skolan, vilket som e tråkigt haha!

Efter skolan hämtade min nya avlösare Olivia och sedan åkte vi till en stad och åt Honeycombs.

Sen köpte jag nya mobilskal.

Okej, nu strax måste jag att sova! Vi hörs igen snart och jag ska försöka att uppdatera så mycket om jag kan :)

Kramm 

Likes

Comments

Hur har det gått med er?

Det har gått jättebra för mig. 😄

Så, Juli är snart bli snart och det kom en ny månad, Augusti :)

Vi har bara 12 dagar kvar tills skolan börjar... Det känns tråkigt att vara tillbaka och jobbar så mycket tills nästa höst.

Så, min vän Marius ska snart få sommarlov och han ska vara hemma från juli tills september. Vilket tur för honom.

Så, nu det är dags att dra. Hej då ^-^

Likes

Comments

Det var längre sedan jag har varit här.

Men nu är jag tillbaka och hittade här som jag har bloggade sedan i april.

Och så typ, jag hade redan sommarlov sedan 11 juni. Fan så skönt.

Jag har också se på Yohio i Sommarkrysset med min kompis Emma och var med i tv i lördags.

Det känns skönt att vara tillbaka här men jag lovar att blogga här om några dagar.

Men mitt verbs i svenska är ännu lite bättre och ska fortsätta lära sig mer ;)

Och nu jag använd enda ungefär 4-5st konto i Roblox.

Jag heter Johanna1010, iEmeraldd, 0tq, Pinkishcx och Kawaiicx.

Men ni ska se själv att se bilder på mig där i Roblox. Jag behövs inte att la ut upp här.

Jag ska bli klass 9 snart i höst. Det kommer att vara spännande, och vi får se vilket är ny elev och något osv.

Och nu ska jag byta från gamla namn, johio tills någon som jag tänkte att det är bättre än gamla :)

Hej då! ♥

~ Johanna

Likes

Comments

Jag har två konto som jag brukar inne so ofta, så mitt först konto är germanlover1, andra konto är KairaMarie där jag har hackar den konto så jag är glad för mitt skull så nu jag har många vän på KairaMarie, 326 vänner där jag har haft, så japp. Men på germanlover1 jag har 106 vänner, så det är bra. 😊
germanlover1 ^ 😃❤

KairaMarie ☺❤

Hejdå!

//Johanna

Likes

Comments

Förlåt jag har inte varit här ett tag, men nu jag är här!
Imorgon blir det påsklov en vecka, så det slipper skolan så skönt! Också nästa måndag är vi ledig.

Idag min storebror har kommit och vi har ta bort gammalt mikrovågsugn och gammalt tv, sen vi dra och har köpt ny tv till vår familj, vi var glada! ;)

Ses på någon dag om jag har tid mer! :)

<3 //Joha
nna

  • 147 readers

Likes

Comments

Välkommen till mitt ny blogg!
Jag har tänkte att jag vill gärna ha en blogg som ni se vad jag skrivet här :)

Idag allt har gått bra med skolan och jag har kul på hemkunskap, vi har ätit påskmat sen rulltårta!

Okej, så vi hörs mer sen imorgon när jag är i skolan när jag har rast! ;)

//Johanna

  • 153 readers

Likes

Comments